Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT SQL SERVER 2014 FELHASZNÁLÓI CAL MICROSOFT SQL SERVER 2014 FELHASZNÁLÓI CAL
Microsoft SQL Server 2014 felhasználói CAL Az SQL Server 2014 Standard egy ideális adatbázis-kezelő rendszer, amellyel megbízhatóan és biztonságosan kezelheti a vállalat összes adatát. A Windows SQL Server eléréséhez úgynevezett CAL-okra...
30 846,00 Ft *
MICROSOFT SQL SERVER 2014 ESZKÖZ CAL MICROSOFT SQL SERVER 2014 ESZKÖZ CAL
Microsoft SQL Server 2014 DEVICE CAL Az SQL Server 2014 Standard egy ideális adatbázis-kezelő rendszer, amellyel megbízhatóan és biztonságosan kezelheti a vállalat összes adatát. A Windows SQL Server eléréséhez úgynevezett CAL-okra...
30 846,00 Ft *

Microsoft SQL Server 2014 CAL - Út a megfelelő licenceléshez

A Microsoft SQL Server 2014 CAL-ok áttekintése

A Microsoft SQL Server 2014 még mindig széles körben használt adatbázis-kezelő megoldás a vállalatoknál. Ha ezt a szoftvert használja, a Microsoft SQL Server 2014 CAL-ok (Client Access Licences, azaz ügyfél-hozzáférési licencek) elengedhetetlenek. Ebben a szövegben könnyen érthető betekintést nyújtunk abba, hogy mit jelentenek és hogyan működnek.

A Microsoft SQL Server 2014 CAL-k fontossága

A Microsoft SQL Server 2014 CAL-ok olyan licencek, amelyek lehetővé teszik a felhasználók vagy eszközök számára az SQL Server szolgáltatásaihoz és adatbázisaihoz való hozzáférést. Alapvető fontosságúak annak biztosításához, hogy az Ön szervezete megfeleljen a jogszabályoknak, és az SQL Server használata szabályozott legyen.

Miért fontosak a Microsoft SQL Server 2014 CAL-k?

A Microsoft SQL Server 2014 CAL-okkal történő megfelelő licencelés kritikus fontosságú a jogi következmények és a működési zavarok elkerülése érdekében. A megfelelő CAL-ok nélkül előfordulhat, hogy nem tud jogszerűen hozzáférni az SQL Server 2014-hez.

A Microsoft SQL Server 2014 CAL-k típusai

A Microsoft SQL Server 2014 CAL-oknak két fő típusa van:

  1. Felhasználói CAL-k: Ezek a licencek felhasználó alapúak, és egy adott felhasználó számára teszik lehetővé az SQL Server 2014 elérését. A felhasználói CAL-ok akkor jók, ha a szervezet sok eszközzel és kevesebb felhasználóval rendelkezik.

  2. Eszköz CAL-k: Az eszköz CAL-ok eszközalapú licencek, amelyek egy adott eszközhöz kötődnek. Ezek lehetővé teszik, hogy minden felhasználó, aki ezt az eszközt használja, hozzáférjen az SQL Serverhez.

CAL-k vásárlása az SQL Server 2014-hez

A Microsoft SQL Server 2014 CAL-okat általában a kiszolgálószoftvertől külön kell megvásárolni. Ügyeljen arra, hogy a szervezet egyedi igényeinek megfelelően vásárolja meg a megfelelő számú és típusú CAL-okat.

Következtetés

A Microsoft SQL Server 2014 CAL-ok elengedhetetlenek ahhoz, hogy szervezetének megfelelő licencekkel rendelkezzen és a jogszabályi előírásoknak megfelelően működjön. A felhasználói CAL-ok és az eszköz CAL-ok közötti választás az Ön szervezetének egyedi helyzetétől függ. A megfelelően licencelt CAL-ok a zökkenőmentes működés és a jogi problémák elkerülésének kulcsa. Győződjön meg róla, hogy a megfelelő CAL-okat vásárolja meg az SQL Server 2014 használatának megfelelősége és jogszerűsége érdekében.

Kategóriák