Chat with us, powered by LiveChat
JOGI
Üzleti ügyfelek
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
Trustmask
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD
Microsoft Office 2021 Standard - a vállalatok és az egyéni vállalkozók nélkülözhetetlen üzleti szoftvere A Microsoft Office programcsomag legújabb, 2021 Standard Edition változata még magasabb szintű funkcionalitást és hatékonyságot...
66 802,90 Ft *
MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS
Microsoft Office 2021 Professional Plus - nélkülözhetetlen az üzleti szakemberek számára A világszerte használt, sokoldalú Microsoft Office programcsomag legújabb verziója a Professional Plus Editionnel a professzionális vállalati...
72 042,90 Ft *

Microsoft Office 2021 - a legújabb Office szoftver professzionális és magánfelhasználók számára

Az Office 2021-gyel a Microsoft bevált szoftvercsomagjának legújabb verziója különböző kiadásokban érhető el a professzionális és magánfelhasználók számára. Az Office 2021 Standard és különösen az Office 2021 Professional Plus ismét jelentős funkcióbővülést, valamint egyedi programokat és kibővített funkciókat kínál, és így különösen széles alapot nyújt a modern vállalatok tipikus üzleti feladatainak elsajátításához: mind a szövegek és számítások létrehozásában és szerkesztésében, mind a dokumentumokon való átfogó együttműködésben, valamint az átfogó biztonsági szabványok révén történő biztonságos adatcserében, beleértve az alkalmazottakkal és üzleti partnerekkel való átfogó kommunikációt. Ezek az Office 2021 csomagok új szintre emelik a felhőben - például az otthoni irodában - történő együttműködést is, a funkcionalitás és a hatékonyság tekintetében még magasabb színvonalúvá téve azt.

Az Office 2021 Standard, valamint az Office 2021 Professional Plus új változatai ismét számos optimalizálást és kiegészítést tartalmaznak a jól bevált Office programok, a Word, Excel, PowerPoint és Outlook, valamint a kiadástól függően elérhető további alkalmazások terén, különösen a dokumentumok valós idejű közös szerkesztésében, valamint a biztonságos adat- és információcserében a csapatokban, és az adatvesztés megelőzése funkcióval ehhez különösen magas biztonsági színvonal áll rendelkezésükre.

Az MS Office 2021-et a OneNote digitális jegyzetfüzet és a Skype-ot felváltó Microsoft Teams egészíti ki. Az Office programok Office Web Apps-ként is használhatók. Különösen a Professional Plus kiadásban a felhasználók az új MS Access-t is használhatják különböző adatelemzésekhez,

A Microsoft Office 2021 Standard és Professional Pro kiadásai a hivatalos megjelenést követően a Wiresoft Software Shopban használt szoftverként is megtalálhatók - a megfelelő új termékhez képest alacsonyabb árból profitálhat - egyszerűen vegye fel a kapcsolatot csapatunkkal, és érdeklődjön, mikor lesznek elérhetőek ezek az Office-kiadások az Ön számára.

Az alábbi áttekintés bemutatja az Office 2021 Standard és Professional Plus már ismert funkcióit, valamint a verzió további újdonságait, amelyeket kihasználhat.

Klasszikus Office-alkalmazások - még hatékonyabbak az MS Office 2021-es verziójában

Mind a Standard, mind a Professional Plus kiadásban a klasszikus egyéni alkalmazások, a Word, az Excel, a PowerPoint és az Outlook ismét az új MS Office 2021 gerincét alkotják: ezeket egészíti ki a OneNote digitális jegyzetfüzet, az MS Publisher és a Microsoft Teams kommunikációs eszköz. Az MS Access 2021 szintén kizárólag a Professional Plus kiadásban található meg.

Az alábbi áttekintés röviden bemutatja ezeket az Office-programokat, beleértve azok különleges jellemzőit is. Az MS Office 2021 Standard és Professional Plus kiadásokban elérhető további funkciókkal kapcsolatos legfrissebb részletekért forduljon a Wiresoft csapatának egyik tagjához.

 • AMicrosoft Word 2021 az összes Office-kiadás egyik legfontosabb programja a különféle szöveges dokumentumok létrehozására, mind szakmai, mind magánéleti célokra. A jelenlegi verzióban a szövegkészítő program még átfogóbban támogatja a levelezést - nemcsak a számos formázási lehetőséggel, valamint a kép- és számítási elemek integrálásával, hanem különböző optimalizált funkciókkal is, amelyek egyre könnyebbé teszik ezeket a feladatokat. Ezek közé tartozik a Wordbe integrált fordítási eszköz, a diktálási funkció, valamint a helyesírás- és nyelvtani javítás. Ezen kívül a felhasználóknak írás közben is felolvashatják a szövegeket, és a beszédbeviteli funkciót is továbbfejlesztették. A Szószerkesztővel a szó- és helyesírási javaslatok egy kattintással közvetlenül átvehetők. A digitális tollal írt szöveg jobb karakterfelismerése szintén felgyorsítja a szövegbevitelt. A képek és grafikák integrálásában is vannak fejlesztések, például az Apple HEIC képformátumának integrálása előzetes konvertálás nélkül, összetettebb SVG grafikák integrálhatók a Word dokumentumba, valamint méretezhetők és szerkeszthetők anélkül, hogy több memóriát igényelnének.
 • AMicrosoft Excel 2021 az új Office-verzióban ismét erőteljes funkciók és szűrők sokaságát kínálja - ezek közé tartoznak a dinamikus tömbök, valamint az optimalizált XVERWEIS funkció, amellyel az adatok átfogóan elemezhetők és tovább feldolgozhatók. Például az időtengely-szűrők is használhatók, és különböző funkciókat optimalizáltak kifejezetten a pénzügyi számításokhoz; emellett az Excel ismét széles körű kompatibilitást kínál a CSV (Comma Separated Values) fájlformátummal.
 • Az előző verzióhoz hasonlóan aMicrosoft PowerPoint 2021 ismét a tervezési lehetőségek széles skáláját tartalmazza az informatív prezentációk és átfogó jelentések elkészítéséhez. Az olyan elképesztő effektek mellett, mint a dinamikus átmenetekhez szükséges morfózó grafikák és képek, a PowerPoint 2021-ben szabadon skálázhatók vagy a zoom funkcióval animálhatók. Minden animáció digitális tollal is elvégezhető. Az Office alkalmazás továbbá a megosztási lehetőségek között a PowerPoint dokumentumok előadói nézetét is felkínálja, a Microsoft Forms kommunikációs eszközzel pedig az előadók felmérést indíthatnak a prezentáció résztvevői között.
 • AMicrosoft Outlook 2021 átfogó eszközöket kínál nemcsak a helyileg elérhető távolságban lévő alkalmazottakkal és üzleti partnerekkel való kommunikációhoz, hanem az üzenetek és adatok globális cseréjéhez is. Többek között a különböző időzónák vagy az időeltolódás automatikus figyelembevétele megkönnyíti a közös találkozók tervezését. Az Outlook 2021 támogatja a felhasználóankénti tetszőleges számú e-mail fiókot is, ami megkönnyíti az adminisztrációt több fiók használata esetén. Ezenkívül az Outlook 2021-ben új diktálási eszköztár is rendelkezésre áll  , beleértve a kibővített hangparancsokat és az automatikus írásjeleket az e-mailek megírásakor.

Az Office 2021 Standard vagy Professional Plus Edition felhasználói a már bevált Office alkalmazásokon kívül a következő programokat is használhatják:

 • APublisher 2021 a sokoldalú eszköz mindenféle prezentáció és kiadvány megtervezéséhez, amelyek nyomtathatóak is; a jelenlegi verzió továbbfejlesztett tollfelismerést és professzionális grafikai szerkesztési funkciókat is kínál.
 • AOneNote 2021 a praktikus digitális jegyzetfüzet az ötletek és vázlatok spontán rögzítéséhez. Más Office programokhoz is csatlakoztatható, hogy azokat azonnal alkalmazni lehessen.
 • AMicrosoft Teams felváltja a Skype-ot. Segítségével például az Outlookban lévő üzenetek közvetlenül megoszthatók más kollégákkal és partnerekkel.

Kizárólag az MS Office 2021 Professional Plus kiadásában a felhasználók rendelkezésére áll az Access 2021 is:

 • Az Access 2021 többek között különböző adatbázis-alkalmazások optimalizált szolgáltatását kínálja: ezek közvetlenül a böngészőben futtathatók, ami tárhelyet takarít meg, és így növeli a hatékonyságot. Az Access 2021-ben tárolt adatok például egy Microsoft SQL-adatbázisban is biztonságosan elérhetővé tehetők.

Átfogó biztonsági funkciók az Office 2021 Standard & Professional Plus megvásárlásában

A dokumentumok és adatok biztonsága ismét központi kérdés az MS Office 2021-es verziójában, annál is inkább, mivel a felhőalapú projektekben sok alkalmazott együttműködése új kihívásokat jelent az információk elvesztése és nyilvánosságra kerülése elleni védelem szempontjából.

Ebből a célból a csoportházirend-objektum (GPO) funkció valószínűleg az Office 2021-ben ismét elérhető lesz a csoportházirendek adminisztrációjához, amelyeket ADMX-fájlokkal (úgynevezett ADMinistrative XML sablonfájlok) biztosítanak. Ez a külső dokumentumokban lévő makrók biztonsági beállításainak ellenőrzésére is használható. Az Office 2021 Standard & Professional Plus valószínűleg terminálon vagy távoli asztali kiszolgálón is használható; további részletekért forduljon a Wiresoft képviselőjéhez.

Az MS Office 2021-es verziójának egyik kiemelkedő biztonsági funkciója a bevált adatvesztés-megelőzés (DLP) - a bizalmas információk vagy adatok átfogó védelmére a dolgozók általi célzott vagy véletlen nyilvánosságra hozatal ellen. Ez különösen hasznos az érzékeny adatok, például a szervezetek vagy vállalatok személyes adatainak védelmében. A DLP így a DSVGO követelményeinek is megfelel. A dinamikus tartalomalapú ellenőrzés minden adatmozgást nyomon követ, és az adatok e-mailen vagy más internetalapú alkalmazásokon keresztül történő továbbítása blokkolva van, ha fennáll az adatvesztés veszélye.

Az adatvesztés-megelőzés segítségével a rendszergazdák differenciált irányelveket hozhatnak létre az érzékenynek minősített adatokhoz való hozzáférésre vonatkozóan, amelyekkel ez részben vagy teljesen korlátozható, valamint tájékoztathatják a felhasználókat az adatvesztés lehetséges kockázatairól.

Az MS Office 2021 Standard és Professional Plus programokban ezek a szabályok az egyes programokhoz is megadhatók: Milyen információkat tartalmazhat vagy oszthat meg egy dokumentum stb.

Az olyan felhőszolgáltatások, mint a Microsoft OneDrive használata esetén az adatok így még szerverhiba vagy a végberendezés hibás működése esetén sem vesznek el; a felhasználók helyben, függetlenül hozzáférhetnek és szerkeszthetik azokat.

A Microsoft Office 2021 számos általános előnye

Az egyes Office-alkalmazások e különleges funkciói mellett az MS Office 2021 Buy a Standard és Professional Plus kiadásokban számos általános jellegű gyakorlati funkcióval is meggyőz, amelyek például a mobil munkavégzést és az intuitív csapatmunkát támogatják - a dokumentumok, táblázatok vagy prezentációk készítésének hatékonyságát növelik, és megkönnyítik a munkatársak közötti kommunikációt is.

A felhasználók például Windows-képes okostelefonnal vagy táblagéppel útközben is hozzáférhetnek számos Office-funkcióhoz - itt az Office 2021-ben elérhető webes alkalmazások megkönnyítik a hozzáférést; az egyes funkciók és elemek áttekinthető elrendezése megkönnyíti a dokumentumok menet közbeni szerkesztését; a fájlokat a felhőben is meg lehet velük nyitni és megosztani.

Az MS Office 2021 új asztali felülete az összes elem még letisztultabb megjelenítésével és elrendezésével nyűgöz le; számos alkalmazás sötét üzemmódban is futtatható, ami különösen támogatja a szembarát munkát. Az átdolgozott legördülő menü megkönnyíti az e-mailek és dokumentumok keresését - ehhez egy kattintással lehet váltani a postafiók és a megnyitott mappa között. Az asztali kliens előzmények menüje lehetőséget nyújt a legutóbb meglátogatott helyekre való visszatérésre is. A telefonszámokat is el lehet rejteni, hogy nagyobb magánéletet vagy anonimitást biztosítson.

Az MS Office 2021 buy összes programja még jobban támogatja az akadálymentesítést, például a nemzetközi szabványok alkalmazásával és a dokumentumok könnyebb megértését elősegítő gyakorlati javaslatokkal, amelyek között hangjegyzetek is szerepelnek. A hangok nagy választéka akusztikusan is támogatja az MS Office 2021-es programmal való munkát.

Vásárolja meg a Microsoft Office 2021 Standard és Professional Plus-t a Wiresoftnál, mint használt szoftverboltot

A Microsoft Office 2021 két új kiadása, a Standard és a Professional Plus hamarosan - a hivatalos megjelenést követően - használt szoftverként is elérhető lesz a Wiresoftnál.

Az alábbi előnyökkel járnak majd az Ön számára

 • Eredeti Microsoft szoftverek érvényes licenckulccsal - a korlátozottan használható vagy időkorlátos próbaverziók helyett.
 • A "használt szoftver" megjelölés nem jelent semmilyen korlátozást a szoftver funkcionalitásában.
 • A használt szoftvert a Wiresoft a teljes használhatóság szempontjából tesztelte a továbbértékesítés előtt.
 • A Microsoft használt szoftverek kereskedelme és használata legális, mivel a törvények lehetővé teszik.
 • Ha használt licencet vásárol a Wiresoftnál, mindig legális és eredeti Microsoft-terméket szerez be.

Ha bármilyen kérdése van a Microsoft Office 2021 Edition Standard vagy Professional Plus programmal kapcsolatban, egyszerűen vegye fel velünk a kapcsolatot chaten, telefonon vagy e-mailben.