Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT SQL SERVER 2012 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2012 STANDARD
SQL Server 2012 Standard Különleges erősségei az üzleti intelligencia és a kritikus fontosságú alkalmazások, valamint a felhő integrálása az Ön kívánságai és igényei szerint. A virtualizáció egy olyan folyamatot ír le, amelyben a...
103 447,00 Ft *
MICROSOFT SQL SERVER 2012 ENTERPRISE MICROSOFT SQL SERVER 2012 ENTERPRISE
Microsoft SQL Server 2012 Enterprise Az SQL Server 2012 egy jelentős termékkiadás, amely számos új funkcióval rendelkezik: Megbízhatóság a kritikus alkalmazások számára a nagyobb rendelkezésre állással, villámgyors lekérdezésekkel és...
1 477 947,00 Ft *
MICROSOFT SQL SERVER 2012 BUSINESS INTELLIGENCE MICROSOFT SQL SERVER 2012 BUSINESS INTELLIGENCE
Microsoft SQL Server 2012 üzleti intelligencia Vásároljon szervert: Microsoft SQL Server 2012 üzleti intelligencia Ahhoz, hogy folyamatosan szemmel tarthassa üzleti folyamatait, és optimalizálni tudja azokat, jó adatbázis-kezelő...
1 047 005,00 Ft *

Microsoft SQL Server 2012: Az adatkezelés alapja

Bevezetés: Az SQL Server 2012 áttekintése

A Microsoft SQL Server 2012 egy átfogó adatplatform és egy nagy teljesítményű relációs adatbázis-kezelő rendszer, amely az adatkezelési és elemzési feladatok széles körére alkalmas. Bevezetésével olyan fontos funkciókat vezettek be, amelyek jelentősen javították a vállalati adatok teljesítményét, elérhetőségét és bővíthetőségét.

Az SQL Server 2012 legfontosabb jellemzői

Az SQL Server 2012-t az AlwaysOn Availability Groups, a továbbfejlesztett teljesítmény, a Reporting Services és az Integration Services jellemzi. Emellett mély integrációt kínál a Microsoft felhőplatformjával, az Azure-ral, támogatva a hibrid környezeteket.

Teljesítmény és kezelés

Teljesítményjavulás

Az SQL Server 2012 teljesítménye jelentősen javult az olyan funkciók bevezetésével, mint a lekérdezéseket gyorsító oszloptároló indexek, valamint a lekérdezés-tervezés optimalizálása.

Kezelési funkciók

Az SQL Server Management Studio (SSMS) és más felügyeleti eszközök az SQL Server 2012-ben továbbfejlesztésre kerültek, hogy az adatbázis-kezelés egyszerűbbé és hatékonyabbá váljon.

Elérhetőség és helyreállítás

AlwaysOn rendelkezésre állási csoportok

Az SQL Server 2012 egyik legfontosabb újítása az AlwaysOn Availability Groups bevezetése volt, amelyek a korábbi verzióknál nagyobb rendelkezésre állást és katasztrófa utáni helyreállítási képességeket biztosítanak.

Továbbfejlesztett mentési lehetőségek

Az új és továbbfejlesztett biztonsági mentési lehetőségek lehetővé tették a szervezetek számára, hogy biztosítsák adataik védelmét még meghibásodás esetén is.

Üzleti intelligencia fejlesztése

Jelentéskészítés és elemzés

Az SQL Server 2012 továbbfejlesztette a Reporting Services szolgáltatásait, hogy átfogóbb és felhasználóbarátabb jelentéseket készíthessenek. A Power View és a PowerPivot az önkiszolgáló BI megerősítése érdekében került bevezetésre.

Adattárházak

Az adattárházi képességek megerősödtek a továbbfejlesztett ETL (extract, transform and load) képességekkel és a többi Microsoft termékkel való integrációval.

Felhőfelkészültség

Azure-kompatibilitás

Az Azure-ral való zökkenőmentes integráció lehetővé tette a szervezetek számára, hogy az adatbázis-megoldásokat a felhőben bővítsék, és kihasználják a felhő skálázásának előnyeit.

Következtetés: Az SQL Server 2012 hatása

A Microsoft SQL Server 2012 továbbra is számos vállalati környezet fontos részét képezi. Szilárd alapot biztosít a megbízható adatkezelést és -elemzést igénylő alkalmazások számára. Bár újabb verziók is elérhetők, az SQL Server 2012 továbbra is bevált választás marad azon szervezetek számára, amelyek kiforrott technológiát keresnek átfogó funkciókészlettel.

Kategóriák