Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL
Microsoft SharePoint Server 2019 Standard Device CAL Egy Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL megvásárlása azt jelenti, hogy egy adott eszköznek hozzáférést biztosít a Sharepoint platformhoz. Így a céges PC-t vagy akár egy...
19 417,00 Ft *
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL
Microsoft SharePoint Server 2019 Standard User CAL Egy Microsoft SharePoint Server 2019 User CAL megvásárlása azt jelenti, hogy (egy másik) alkalmazott könnyedén hozzáférhet a vállalati dokumentumokhoz és bárhonnan együttműködhet a...
19 417,00 Ft *

SharePoint Server 2019 CALoptimalizálja együttműködését a legjobb funkciókkal

A SharePoint Server 2019 CAL-ok fejlett megoldást kínálnak a szervezetek együttműködéséhez és információkezeléséhez. Ezek az ügyfél-hozzáférési licencek (CAL) hozzáférést biztosítanak a SharePoint Server 2019 fejlett funkcióihoz a csapatmunka javítása és az információk hatékony kezelése érdekében.

Miért a SharePoint Server 2019 CAL?

Korszerű együttműködési eszközök

A SharePoint Server 2019 CAL segítségével a legkorszerűbb együttműködési eszközök előnyeit élvezheti. Legyen szó a dokumentumokon való valós idejű együttműködésről vagy a közösségi médiafunkciók integrálásáról, ezek a CAL-ok biztosítják a csapatának szükséges eszközöket.

Intuitív felhasználói felület

A SharePoint Server 2019 felhasználói felülete intuitív és felhasználóbarát. A tetszetős dizájnnak és a könnyen érthető funkcióknak köszönhetően a platformmal való megismerkedés gyerekjáték, ami elősegíti az elfogadottságot az egész vállalaton belül.

Hatékony keresési funkciók

A SharePoint Server 2019 CAL keresési funkciói hatékonyak, és jelentősen megkönnyítik a releváns információk megtalálását. Könnyedén kereshet dokumentumokban, oldalakon és tartalmakban, és növelheti az információkérések hatékonyságát.

Hogyan juthatok hozzá a SharePoint Server 2019 CAL-hoz?

Skálázható licencelés

SharePoint Server 2019 CAL skálázható licencelési lehetőségeket kínál. Válassza ki a szükséges licencek számát vállalata igényeinek megfelelően. Szükség szerint skálázza a használatot, hogy a licencköltségek összhangban maradjanak a növekedéssel.

Zökkenőmentes integráció

A SharePoint Server 2019 CAL zökkenőmentes integrálása a meglévő IT-infrastruktúrába. Könnyen kezelheti a licenceket, és a SharePoint széleskörű funkcióival új szintre emelheti az együttműködést és az információkezelést.

Következtetés

Optimalizálja az együttműködést és az információkezelést vállalatában a SharePoint Server 2019 CAL segítségével. Használja a legkorszerűbb együttműködési eszközöket, az intuitív felhasználói felületet és a hatékony keresési funkciókat a termelékenység növelése érdekében. Válassza a skálázható licencelési lehetőségeket, és integrálja a SharePoint Server 2019 CAL oldalt zökkenőmentesen az informatikai infrastruktúrájába, hogy megfeleljen a Google Help Desk legújabb frissítésének követelményeinek.

Kategóriák