Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD 2-CORE

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

 • SW10152
 • 7NQ-01564
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
736 376,00 Ft * 818 194,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Core 2 Core 
Minimális engedélyezés 4 Core Pro Server
CAL Nem szükséges
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc


SQL Server 2019 Standard 2-Core  kiadás jelenleg a Microsoft világszerte használt megbízható relációs adatplatformjának legmodernebb változata; mert a biztosítja az összes olyan, jelenleg fontos adatbázis-, jelentéskészítési és elemzési funkciót, amelyre egy modern vállalatnak szüksége van, amely például áruforgalmi rendszereket, ERP-szoftvereket vagy CRM-rendszereket stb. használ, és amelynek egy olyan nagy teljesítményű relációs adatbázisra Management rendszerre (RDMS) kell támaszkodnia, amely mindezen követelményeknek megfelel és Cloud-képes is.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD 2-CORE"

Microsoft SQL Server 2019 Standard 2-Core

Az SQL Server 2019 Standard 2-Core kiadás jelenleg a Microsoft világszerte használt, megbízható relációs adatplatformjának legmodernebb változata, mivel minden olyan, jelenleg fontos adatbázis-, jelentéskészítési és elemzési funkciót biztosít, amelyre egy modern vállalatnak szüksége van, amely például áruforgalmi rendszereket, ERP-szoftvereket vagy CRM-rendszereket stb. használ, és egy olyan nagy teljesítményű relációs adatbázis-kezelő rendszerre (RDMS) kell támaszkodnia, amely mindezen követelményeknek megfelel, és felhőképes is.

Az SQL Server Standard Edition 2-Core olyan alapvető adatkezelési és üzleti intelligencia-adatbázist biztosít, amellyel különösen a kis- és középvállalkozások megbízhatóan futtathatják a tipikus üzleti alkalmazásokat. A Standard Edition különböző fejlesztőeszközöket kínál ehhez, amelyek mind helyi használatra, mind felhőben történő felhasználásra alkalmasak, és az informatikai erőforrások minimális igénye révén hatékony adatbázis-kezelést tesz lehetővé.

A nagymértékben skálázható felhőszolgáltatások, valamint az Always Encrypted biztonságos enklávékkal és a bővíthetőség - beleértve a Java nyelvi integrációt - a fontos integrált funkciók közé tartoznak. A Hadoop elosztott fájlrendszer (HDFS) átfogó integrációja az Apache Sparkkal, valamint a Microsoft által teljes mértékben támogatott egyéb elemzőeszközökkel egyszerűsíti az SQL Server 2019 Standardban a Big Data fürtök formájában tárolt átfogó adatok kezelését. Ezenkívül a teljes adatállományt konténerek segítségével tárolják minden folyamatban - a fejlesztéstől a gyártásig.

Ezenfelül ez az SQL Server Edition lehetővé teszi az adatsilók lebontását anélkül, hogy az adatokat először át kellene helyezni vagy replikálni kellene. Az adatbázis-kompatibilitási tanúsítással elkerülhetők az alkalmazás-összeférhetetlenségek, és az SQL Server-adatbázis frissítése nemcsak helyben, hanem a periférián és a felhőben is elvégezhető.

A biztonság és a megfelelőség tekintetében az adatok osztályozására és védelmére szolgáló integrált funkciók is rendelkezésre állnak: az SQL Server 2019 megbízhatóan figyeli ezeket, és figyelmeztet a gyanús tevékenységekre.

Az SQL Server 2019 Standard Edition esetében is lehetséges az itt ismertetett magalapú licencelés, amely különösen vonzó a nagyobb vállalatok vagy a megfelelően nagyobb teljesítményű szerverekkel rendelkező szervezetek számára, amelyek esetében ezért nem alkalmazható a szerverlicenc/CAL-változat.

A Wiresoftnál az SQL Server 2019 Standard 2-Core Editiont teljesen működőképes használt szoftverként találja meg, az új szoftverekhez képest jelentősen alacsonyabb áron - ugyanakkor a funkcionalitás, a teljesítmény és a biztonság tekintetében minden ismert előnyt kínál. Az SQL Server 2019 Standard 2-Core újdonságairól, valamint a Microsoft SQL Server szoftverek licencfeltételeiről az alábbi áttekintésben részletes információkat talál.

Mi az újdonság az SQL Server 2019 Standard 2-Core-ban? Összehasonlítás az SQL Server 2019 Standard korábbi verziójával

Az SQL Server 2019 Standard verzióját elődjéhez képest nemcsak a funkciók és funkciók bővülése, a jobb teljesítmény, valamint a jobb skálázhatóság jellemzi, hanem innovatív funkciók egész sorával bővül - többek között olyan új elemzési eszközökkel, amelyek a Big Data Managementre jellemzően nagy mennyiségű adatot is képesek gyorsan és megbízhatóan feldolgozni és kiértékelni, hogy azok átfogóan rendelkezésre álljanak az adott vállalati alkalmazások számára.

Az SQL Server 2019 Standard 2-Core segítségével mostantól a Big Data munkaterheléseket is áthelyezheti az SQL Serverbe - korábban csak más Hadoop-alapú helyi platformokon volt lehetséges a kezelés.

Hasonlóképpen, a külső adatbázisok, például az Oracle, a Teradata, a Mongo DB, a HDFS, valamint az Azure Data Lake most már lekérdezhetők a beépített csatlakozók segítségével anélkül, hogy az adatokat először fizikailag mozgatni vagy replikálni kellene.

Továbbá az SQL Server 2019 Standard 2-Core-ban olyan funkciók is rendelkezésre állnak, mint az intelligens lekérdezésfeldolgozás és a gyorsított adatbázis-helyreállítás, ami óriási teljesítménynövekedést eredményez. A további funkciókat a következő áttekintés ismerteti.

Az SQL Server 2019 Standard 2-Core innovatív funkciói áttekintve

Az SQL Server 2019 Standard 2-Core különösen figyelemre méltó, átfogó adatfeldolgozásra szolgáló funkciói közé tartozik az adatok klaszterezése, a naplózás és a mérések során történő szisztematikus rögzítésük felügyelete, valamint a keresési lekérdezések intelligens feldolgozása. A Big Data klaszterek különösen sokféleképpen bővítik az adatok felhasználását.

Adatvirtualizáció Big Data Clusterrel

Különösen a Big Data fürtöknek az SQL Server 2019 Standard 2-Core-ba történő integrálásával számos lehetőség áll rendelkezésre a nagy mennyiségű adat felhasználására, elemzésére és rendelkezésre bocsátására:

 • ABig Data Clusters lehetővé teszi SQL Server, Spark és HDFS konténerek skálázható, Kubernetes alapú fürtjeinek telepítését. Ezek párhuzamosan is futnak, így a Transact-SQL-ből vagy a Sparkból származó adatok egyidejűleg olvashatók, írhatók és feldolgozhatók.
 • AzSQL Server PolyBase lehetővé teszi a külső adatforrások adatsilóinak lekérdezését anélkül, hogy az adatokat először át kellene mozgatni vagy másolni kellene.
 • Adattavak az SQL Server 2019 Standardban: A skálázható HDFS tárolómedence használható a különböző külső forrásokból származó Big Data tárolására. A Big Data klaszterek formájában történő tárolás után az adatok elemezhetők és kombinálhatók a relációs adatokkal.
 • AData Mart biztosítja az SQL Server Big Data fürtök horizontális skálázását, javítva az adatelemzés teljesítményét. Ez azt is lehetővé teszi, hogy több forrásból származó adatokat gyorsítótárba helyezzenek az adatgyűjtő csomópontokon keresztül.
 • Amesterséges intelligencia és a gépi tanulási feladatok mostantól futtathatók SQL Server Big Data fürtökön a HDFS tárolómedencékben.
 • ASpark és az integrált AI-eszközök többek között az R, a Python, a Scala és a Java mellett is használhatók.
 • Az alkalmazás-ellátás lehetővé teszi, hogy az SQL Server Big Data fürtökben az alkalmazásokat konténerek és alkalmazások formájában, webszolgáltatások formájában nyújtsák. Ezek ezáltal hozzáférhetnek a Big Data fürtben tárolt adatokhoz.

Javított teljesítmény SQL Server 2019 Standard 2-Core

Bizonyos funkciók skálázhatósága és teljesítménye, valamint a magas rendelkezésre állás érdekében az SQL Server 2019 Standard 2-Core Editionre többek között a következő előírások vonatkoznak:

 • Az intelligens adatbázis számos adatbázis-funkcióval, például intelligens lekérdezés-feldolgozással javítja a lekérdezések teljesítményét anélkül, hogy az alkalmazásokat módosítani kellene. Ez magában foglalja a táblázatváltozók késleltetett fordítását, valamint a felhasználó által definiált skalárfüggvények inliningjét és a táblázatértékfüggvényekkel való egymásba ágyazott végrehajtást.
 • Különböző memórián belüli adatbázis-funkciók - memórián belüli OLTP1, hibrid pufferpool és pufferpool-bővítés, valamint a tartós memória támogatása és memóriaoptimalizált tempdb metaadatok - javítják a teljesítményt a kritikus fontosságú munkaterhelések esetében.
 • Plusz Nagyobb skálázhatóság és teljesítmény az oszloptárolással, nagy objektum binárisok csoportosított oszloptároló indexekben, memórián belüli adatbázis és tartós memória támogatása, stretch adatbázis, akár 50 példány támogatása, tábla- és indexpartícionálás és adattömörítés, párhuzamos feldolgozás partícionált táblákhoz és több fájlfolyam-konténerhez.
 • Magas rendelkezésre állás a Server Core támogatással, naplószállítás, adatbázis-tükrözés és pillanatkép, biztonsági mentés tömörítése, Always on-failover fürtpéldányok, failover szerver a katasztrófa utáni helyreállításhoz, valamint továbbfejlesztett adatbázis-helyreállítás és titkosított biztonsági mentés.
 • AzAlways Encrypted nemcsak az érzékeny ügyféladatokat védi biztonságos enklávékkal, hanem lehetővé teszi a biztonságos adatbázis-oszlopokon történő összetettebb műveletek végrehajtását is. Ezek az ügyfélalkalmazásoktól a szerveroldalra is kiterjesztik a bizalmi határt, anélkül, hogy az SQL Server, az operációs rendszer, az adatbázisok vagy a rendszergazda hozzáférhetne hozzájuk, lehetővé téve az érzékeny adatokkal végzett műveletek biztonságos végrehajtását egyszerű szövegben.
 • Sorszintűbiztonság , dinamikus adatmaszkolással, átlátható adatbázis-titkosítással és bővíthető kulcskezeléssel, valamint adatosztályozással és -figyeléssel, illetve felhasználó által meghatározott szerepkörökkel.

Az SQL Server 2019 Standard 2-Core Edition méretezési korlátai:

Az alábbi információk elsősorban a Standard kiadásra vonatkoznak.

Az SQL Server 2019 Standard egyetlen példánya által használható maximális számítási kapacitás:

 • SQL Server adatbázis-motor: kevesebb mint 4 foglalat vagy 24 mag
 • Analysis vagy Reporting Services: kevesebb mint 4 foglalat vagy 24 mag

Az SQL Server adatbázis-motor egyetlen példánya által használható maximális memória:

 • Pufferkészlet: 128 GB
 • Columnstore szegmens gyorsítótár: 32 GB
 • Jelentési szolgáltatások: 64 GB
 • Analysis Services: 16 GB2 (táblázatos) vagy 32 GB (MOLAP)

Az SQL Server 2019 maximális relációs adatbázis mérete a Standard kiadásban:

 • 524 PB

Az SQL Server 2019 Standard licencelése kiszolgálómagok szerint

Az SQL Server 2019 Standard kiadáshoz opcionálisan elérhető a Microsoft által a 2016-os szerverváltozattal bevezetett alaplicencelés. A régebbi verziókkal ellentétben, amelyekben a processzormagok száma nem volt lényeges az engedélyezés szempontjából, itt most egy másik engedélyezési metrika érvényesül: a magalapú engedélyezés esetén a magok száma képezi az alapot a licenckövetelmény meghatározásához a megfelelő kétmagos csomagokkal. Így két magot lehet licencelni egy mag licencével, ellentétben a korábbiakkal, amikor processzoronként csak egy licenc volt szükséges.

A szerver teljes licencigénye tehát a maximális magszámból adódik, és a szerver minden egyes fizikai magja saját licencet igényel. Elvileg a minimális licencek száma kiszolgálónként 8, ezért a Microsoft a következő feltételeket határozta meg:

 • 1. Minden fizikai processzor legalább 8 maggal számol.
 • 2. Minden fizikai szerver legalább 16 maggal számol.
 • 3. Minden fizikai és aktív mag az 1. és 2. feltételnek megfelelően engedélyezett.
 • 4. Az SQL Server 2019 Standard alaplicencek mindig 2 darabos csomagban kaphatók.

Szoftver- és hardverkövetelmények az SQL Server 2019 Standard 2-Core futtatásához

Ahhoz, hogy az SQL Server 2019 Standard megfelelő működési környezetben használható legyen, a következő szoftver- és hardverkövetelményeknek kell teljesülniük:

 • Támogatott operációs rendszerek: legalább Windows 10, Windows Server 2019, 2012 R2
 • Merevlemezterület: legalább 6 GB - a telepített SQL Server-összetevők függvényében
 • Munkamemória: legalább 4 GB
 • Grafika: Super VGA grafikus kártya legalább 800x600 pixeles felbontással
 • Processzor típusa: x64 processzor - AMD Opteron, AMD Athlon 64, Intel Xeon Intel EM64T-vel, Intel Pentium IV EM64T-vel
 • Processzor sebessége: legalább 1,4 GHz - ajánlott: 2,0 GHz vagy gyorsabb

GYIK a Microsoft SQL Server 2019 Standard 2-Core mint Wiresoft használt szoftverről

A Wiresoft által kínált használt SQL Server 2019 Standard 2-Core szoftver a használhatóság szempontjából nem különbözik egy új szerverlicenctől - azért is, mert a szoftver nem kopik el. A használt SQL Server licencekkel kapcsolatos tipikus kérdések a következők:

Honnan származik a használt SQL Server 2019 Standard 2-Core licenc?

A Wiresoft Shopban kínált használt SQL Server 2019 Standard 2-Core licenc szoftverek olyan vállalatoktól származnak, amelyek általában újonnan vásárolták és továbbértékesítették a Wiresoftnak. A Wiresoft Shopban történő viszonteladással vagy ajánlattal ez használt szoftverként van megjelölve, de úgy használható, mint egy új licenc.

Van vásárlói biztonság a használt SQL Server 2019 Standard 2-Core licencekre?

Igen: A Wiresoft használt SQL Server 2019 Standard 2-Core szoftvere ugyanazokat az előnyöket kínálja az ügyfeleknek, mint a hasonló új szerverszoftverek vásárlásakor: a vásárló biztonsága a befejezett vásárlást követő azonnali letöltés és a licenc azonnali aktiválása a mellékelt érvényes licenckulccsal.

Legális-e a használt SQL Server 2019 Standard 2-Core szoftverek vásárlása és használata?

Igen: A Wiresoftnál bízhat abban, hogy az ügyfelek számára nemcsak az SQL Server 2019 Standard 2-Core használt szoftverként történő megvásárlása, hanem annak tényleges használata sem sért semmilyen törvényt, mert: Ez a felajánlott szoftver a vállalat licencállományából származik. Ez azért fontos, mert az érvényes joghatóság nemcsak a Microsoft használt szoftverével való kereskedelmet, hanem annak használatát is lehetővé teszi; ezeket a tényeket már többször megerősítették különböző bírósági határozatok.

Milyen egyéb előnyei vannak a használt SQL Server 2019 Standard 2-Core szoftvereknek?

A Wiresoft használt szoftvereinek gazdasági előnye ügyfeleink számára, hogy így sokkal olcsóbban frissíthetik szoftverkészletüket, hogy naprakészek legyenek. Ez az üzemeltetési költségekben is megmutatkozik, mivel a Wiresoft használt szoftverei az összes vevő teljes körű ellenőrzése miatt auditbiztonságot is nyújtanak!

A Wiresoftnál nemcsak az SQL Server 2019 Standard 2-Core kiadást találja meg olcsó használt szoftverként, hanem a Standard kiadást Server/CAL licenceléssel, valamint az SQL Server 2019 egyéb kiadásait is, a Microsoft SQL Server régebbi verzióin kívül; a széleskörű Wiresoft használt szoftverportfóliójában számos más Microsoft program is megtalálható - az említett előnyökkel. Ha bármilyen kérdése van az SQL Server 2019 Standard vagy bármely más kiadás alapalapú licencelésével kapcsolatban, kérjük, vegye igénybe szakértői tanácsadásunkat csevegésen, e-mailben vagy telefonon keresztül.

További linkek "MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD 2-CORE"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD 2-CORE"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák