Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SZERVER 2016 DATACENTER 16-MAGOS ADATKÖZPONT
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT WINDOWS SZERVER 2016 DATACENTER 16-MAGOS ADATKÖZPONT

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

  • SW10108
  • 9EA-00122
  • Állandóan érvényes
  • Minden nyelv
  • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
492 656,00 Ft * 547 394,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Core 16 Core 
Eszközök 1x
Virtuális gépek Korlátlan
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc


Windows Server 2016 minden előfeltételt biztosít ahhoz, hogy a nagy szervezetek és vállalatok nagyfokú virtualizációra vonatkozó igényeit teljes mértékben kielégítse a felhasznált és a biztosított tekintetében; ez a változata a 10. A 16- csomag képezi az alapját a licencelésnek a kiadással. Datacenter Server Services Server WindowsCore Server Datacenter

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT WINDOWS SZERVER 2016 DATACENTER 16-MAGOS ADATKÖZPONT"

Microsoft Windows Server 2016 Datacenter 16-Core

A világ talán legismertebb operációs rendszerét, a Microsoft Windows, nem csak a magánszektorban használják, és lehetővé teszi a felhasználók számára a böngészést, a dokumentumok szerkesztését és a különböző adatokkal való munkát. A szoftvert professzionális és nagyvállalatoknál is használják, és például nagy mennyiségű adat tárolásának és kezelésének lehetőségét kínálja egy szerveren. A szerverek feladatainak kezelésére a Microsoft Windows Server 2016 Datacenter került kifejlesztésre. Ez a cikk elmagyarázza, hogy pontosan miről is szól ez a szoftver.

Mi is pontosan a Microsoft Windows Server 2016 Datacenter 16-Core és mire használható ez a szoftver?

Ez a szoftver egy olyan operációs rendszer, amely megkönnyíti és lehetővé teszi a szerverek adminisztrációját. Ebben a felhasználó kezelheti szervereit, beállíthatja azokat, és létrehozhat egy felhőt, amelyhez a felhasználók hozzáférhetnek. A rendszer a szerverekkel való együttműködésre optimalizált, és gyors és zökkenőmentes adatcserét biztosít. A Microsoft Windows Server 2016 Datacenter általában GUI-rendszerként vagy terminál, azaz parancssor formájában telepíthető. Ebben az esetben a rendszer egyszer kerül beállításra, majd ezt követően magától elvégzi feladatait; közvetlen interakcióra általában nincs szükség. A számítógépet is nagyon ritkán kell újraindítani a Microsoft Windows Server 2016 Datacenter segítségével, így a zökkenőmentes működés garantált. A felhasználók ezután a kiszolgálón keresztül cserélhetnek adatokat, vagy használhatják a kiszolgálót különböző számításokhoz. A szerver sebessége azonban a hardvertől és a számítógép felszereltségétől függ.
Az úgynevezett Shielded Virtual Machines lehetővé teszi védett virtuális gépek, azaz operációs rendszerek létrehozását is, amelyek különösen érzékeny és fontos adatok védelmére alkalmasak. Az adatközpontok operációs rendszerében nincsenek korlátozások a virtualizáció tekintetében.

Hogyan telepíthető a Microsoft Windows Server 2016 Datacenter?

A Microsoft Windows Server 2016 Datacenter telepítéséhez egy számítógépre, azaz szerverre van szükség. a Windows Server ezután telepíthető CD-ről vagy USB-pendrive-ról. A megfelelő adathordozót helyezze be a számítógépbe, és a BIOS-nak fel kell ismernie, így a telepítés automatikusan elindul. Lehet GUI telepítés vagy parancssori telepítés, ha a kiszolgáló nem kapcsolódik képernyőhöz. Mindkét esetben egy varázsló vezeti végig a felhasználót a telepítésen. A telepítés után a kiszolgáló készen áll a használatra, és a tervezett feladatokra használható. A legtöbb esetben egy ilyen szerver képernyő nélkül működik, így a Microsoft Windows Server 2016 Datacenter parancssoron keresztül, biztonságos kapcsolaton (SSH) keresztül érhető el.

Hány számítógépre telepíthető a Microsoft Windows Server 2016 Datacenter?

A Microsoft Windows Server telepíthető és használható kétmagos processzorral rendelkező számítógépen.

Milyen hardverkövetelményekkel kell rendelkeznie a számítógépnek a Microsoft Windows Server 2016 Datacenter telepítéséhez?

A számítógépnek legalább 1,4 GHz-es órajelű processzorral kell rendelkeznie, és támogatnia kell a 64 bites műveleteket. Továbbá legalább 512 MB RAM memóriára van szükség, a Microsoft Windows Server telepítéséhez pedig 32 GB-os merevlemezterületre. Egy nagyobb RAM vagy SSD jelentősen növelheti a szerver teljesítményét. A szerver megfelelő működéséhez továbbá Ethernet-adapterre van szükség, amely általában már be van építve a hardverbe.        

További linkek "MICROSOFT WINDOWS SZERVER 2016 DATACENTER 16-MAGOS ADATKÖZPONT"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT WINDOWS SZERVER 2016 DATACENTER 16-MAGOS ADATKÖZPONT"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák