Chat with us, powered by LiveChat
JOGI
Üzleti ügyfelek
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
Trustmask
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 16-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 16-CORE
Microsoft Windows Server 2022 Standard - nagyobb biztonság a hálózatok számára A Windows Server 2022 Standard a Microsoft új kiszolgáló operációs rendszere. A Windows 10-re épül, és még nagyobb biztonságot és lehetőségeket kínál a...
209 602,90 Ft *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 2-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 2-CORE
Microsoft Windows Server 2022 Standard 2-Core Rugalmasan egészítse ki a Windows Server 2022 Standard licencigényét a Wiresoft 2-magos csomagjaival! A Windows Server 2022 Standard Editiont kifejezetten a kisebb adatközpontokban való...
26 189,90 Ft *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 2-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 2-CORE
Microsoft Windows Server 2022 Datacenter 2-Core Töltse ki a Windows Server 2022 Datacenter licencigényét a Wiresoft 2-magos csomagjaival! A Windows Server 2022 Datacenter Edition kifejezetten a nagyobb, modern adatközpontokban való...
155 560,90 Ft *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 16-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 16-CORE
Microsoft Windows Server 2022 Datacenter - fokozott biztonság a nagy hálózatok számára A Windows Server 2022 Datacenter a Microsoft új szerver operációs rendszere, amely elsősorban a nagyobb vállalatok számára készült. A...
1 178 023,90 Ft *

A Windows Server 2022 Standard Edition már most is számos kisebb adatközpont számára kínál átfogó funkciókat, valamint elegendő lehetőséget a szolgáltatások virtualizálására az igényeiknek megfelelően, amelyeket a jobb skálázhatóság és a teljesítmény további optimalizálása egészít ki - hatékony biztonsági funkciókkal kombinálva az adatok és alkalmazások megbízható védelmére a többfelhős környezetekben.

A Windows Server 2022 Datacenter Edition révén különösen a nagy szervezetek és vállalatok összetettebb adatközpontjai számára bővülnek az alkalmazások és adatok virtualizálásának lehetőségei, beleértve a még nagyobb skálázhatóságot és a további biztonsági funkciókat.

A Windows Server 2022 Standard és a Windows Server 2022 Datacenter két kiadása most használt szoftverként is megtalálható a Wiresoft Software Shopban - és a megfelelő új termékhez képest alacsonyabb áron vásárolható meg.

Az alábbi áttekintés a Windows Server 2022 legfontosabb funkcióit, valamint a Standard és a Datacenter Edition kiadás közötti különbségeket mutatja be. További információért kérjük, forduljon munkatársunkhoz.

A Windows Server 2022 Standard és Datacenter kiadások áttekintése

Elődjéhez hasonlóan a Microsoft Windows Server 2022 kiszolgáló operációs rendszer jelenlegi verziója is valószínűleg a Windows 10-re épül majd - a felhasználók számára könnyen eligazodást biztosító, megszokott asztali felülettel, és minden funkció a megszokott helyen elérhető. Emellett 10 évig terméktámogatást kapnak a Microsofttól a Microsoft Server 2022 kiadások támogatásának és frissítéseinek formájában.

A Windows Server 2022 Buy-ban a hangsúly ismét a biztonság és az adatvédelem, a teljesítmény és a virtualizáció területein van - az alapvető optimalizációk mellett mindkét kiadásban. A Standard Editionben elérhető funkciók a Datacenter Editionben is megtalálhatóak, illetve ott kiegészülnek vagy kibővülnek.

Biztonsági funkciók - Windows Server 2022 megvásárlása

A Windows Server 2022 többrétegű biztonságot kínál a Standard és Datacenter rendszerekhez az adatok és szolgáltatások átfogó védelme érdekében, beleértve azok rendelkezésre állását is, például ezekkel a funkciókkal:

 • Alapvetően a TLS 1.3 - a Transport Layer Security legújabb verziója - és a HTTPS is engedélyezve van, hogy az adatok titkosításakor biztonságos kapcsolatokat és biztonságos kommunikációs csatornát biztosítson két végpont között. A HTTPS protokoll, a Secure DNS és a DoH (DNS-over-HTTPS) segítségével a DNS-lekérdezések titkosítva vannak, hogy megakadályozzák a DNS-adatok manipulálását és a lehallgatást.
 • A Server Message Block (SMB) mostantól automatikusan az AES-256-GCM és az AES-256-CCM szabványt használja az adatok titkosítására, amint létrejön a kapcsolat egy másik számítógéppel, feltéve, hogy ez a számítógép is támogatja ezt a szabványt.
 • Ugyanakkor az SMB Direct, valamint az RDMA (Remote Direct Memory Access) használatával történő titkosítás nagyobb sávszélességet kínál alacsonyabb késleltetéssel a közvetlen tárolás, a tárolási replika, a Hyper-V és az SQL Server számára.
 • A Trusted Platform Module 2.0 biztonságos, hardveralapú tárolót biztosít a kriptográfiai kulcsok és adatok számára, amelyet a BitLocker meghajtótitkosításban is használnak - beleértve a rendszer integritásának, valamint a kód megbízhatóságának ellenőrzését a Windows Server 2022 indításakor.
 • A Secured core szerverprocesszorok a DRTM (Dynamic Root of Trust for Measurement) technológiával firmware-védelmet nyújtanak az indítási műveletek és a memóriához való izolált illesztőprogram-hozzáférés közvetlen memória-hozzáférés (DMA) védelmével, valamint a VBS (virtualizációs alapú biztonság) és HVCI (hipervizor-alapú biztonság) szabványoknak megfelelő kódintegritás támogatásával.
 • A VBS egy biztonságos, az operációs rendszertől elszigetelt memóriaterületet biztosít, amely megvédi a kiszolgálót bizonyos kockázatoktól, például a kriptovaluta-bányászat során felmerülő kockázatoktól. A Credential Guard használatával a felhasználói bejelentkezési adatok is egy virtuális tárolóban tárolódnak, amelyhez az operációs rendszer nem férhet hozzá közvetlenül.
 • Az átállásos fürtök lehetővé teszik a CSV (Cluster Shared Volumes) és az SBL (Storage Bus Layer) titkosításának részletes vezérlését is.

Migrációs és tárolási funkciók a Windows Server 2022-ben

Az adatmennyiségek és tárolók migrálása és azok rendelkezésre bocsátása szintén lényeges működési területet jelent a Windows Server 2022-ben. Az optimalizált Storage Migration Server Orchestrator ehhez bővített lehetőségeket biztosít, például a helyi felhasználók vagy csoportok Windows-kiszolgálóra, valamint a failover fürtök és a tárolók közötti migrációhoz, Linux-kiszolgálók, valamint NetApp CIFS-kiszolgálók vagy NetApp Factory Application Server (FAS) is bevonhatók.

Konténerszolgáltatások a Windows Server 2022-ben

A Windows Serverben a Windows Containers használata mostantól optimalizált alkalmazás-kompatibilitást és teljesítményt kínál, emellett különösen a Kubernetes használatában is javulást jelent. Például a Windows konténerek indítási ideje 30%-kal csökkent, mivel a képméretük akár 40%-kal csökkent, ami a teljesítményüket is javítja. Hasonlóképpen, a Windows Admin Center is frissült, megkönnyítve a .NET alkalmazások konténereinek létrehozását. Továbbá a Kubernetes használatakor jelentősen leegyszerűsödött a csomópontok konfigurálása, az IPv6, valamint a hálózati házirendek végrehajtása.

Egyéb teljesítmény és virtualizációs funkciók - Windows Server 2022 megvásárlása

A felhasználók a Windows Server 2022 Standard és Datacenter számos más funkciót is élvezhetnek, amelyek szintén növelik a kiszolgáló operációs rendszer általános teljesítményét:

 • A memóriajavítás során a felhasználóknak az adatszinkronizálás során nagyobb kontrollt biztosít a mostantól testreszabható sebességnek köszönhetően. A rendelkezésre álló erőforrások vagy az adatkópiák javítására (rugalmasság) vagy az aktív munkaterhelések végrehajtására (teljesítmény) oszthatók ki. Ez azt is lehetővé teszi, hogy a klasztereket rugalmasabban és hatékonyabban lehessen kezelni.
 • Az olvasási és írási teljesítmény javult azáltal, hogy a lassabb adathordozók, például a HDD, gyorsabb adathordozókhoz, például NVMe vagy SSD, valamint az önálló szervereken lévő tárolókhoz a tárolóbusz gyorsítótárában csatlakoztathatók.
 • Az SMB tömörítéssel a fájlok gyorsan átvihetők még a forgalmas hálózatokon is, anélkül, hogy előbb kézzel tömöríteni kellene őket.
 • A TCP HyStart++ használatával javult a TCP (Transmission Control Protocol) teljesítménye, ami csökkenti a csomagveszteséget
 • A RACK (Recent ACKnowledgment) csökkenti az újraküldési időt (RTO) az újraküldések során

A virtualizáció területén a Windows Server:

 • Optimalizálás a virtuális kapcsolókhoz a Hyper-V-ben az RSC (Receive Segment Coalescing) segítségével a hipervizor hálózatában a csomagok így egyesülnek, és így nagyobb szegmensekként kerülnek feldolgozásra. Az RSC így csökkenti a CPU-ciklusokat és javítja a hálózati adatforgalom teljesítményét.
 • Az AMD processzorokon a Nested Virtualization támogatásával a Windows Server 2022 több lehetőséget kínál a Hyper-V futtatására egy Hyper-V virtuális gépen (VM).

Ezenkívül a Microsoft Edge már alapértelmezés szerint elérhető a Windows Server 2022-ben, és felváltja az Internet Explorert; az Edge a Chromium Open Source-on alapul, és így nagyobb biztonságot nyújt.

A Windows Server 2022 Datacenter kiadás exkluzív jellemzői

Csak a Windows Server 2022 Datacenter Edition kínál az említett funkciók mellett további plusz funkciók egész portfólióját, valamint a Shielded Virtual Machines támogatását a Hyper-V-vel történő rendkívül biztonságos virtualizációs infrastruktúrák létrehozásához, beleértve a korlátlan számú virtuális számítógépet és licencenként egy Hyper-V hostot, valamint:

 • Szoftver által meghatározott hálózat (SDN)
 • Szoftveresen definiált tárolás (SDS)
 • Storage Spaces Direct (SSD)
 • Korlátlan tárolási másolat - a kötetek szinkron és aszinkron replikációjához a szerverek vagy fürtök között a katasztrófa utáni helyreállítás során
 • Hyper Converged Infrastructure - a számítási, tárolási és hálózati funkciók szoftveresen meghatározott konszolidációjához egy fürtben
 • Virtuális OSE (operációs rendszer környezet)

A Windows Server 2022 Edition Standard és Datacenter licencelése

A Windows Server 2022 verzió licencelése valószínűleg ismét a már ismert core-alapú licencelési sémán alapul majd, valamint a Standard Edition esetében a szerverlicenc és az ügyfél-hozzáférési licenc kombinációjával, a Datacenter Edition esetében pedig a kizárólag core-alapú licenceléssel.

Még ha a Windows Server 2022-t használt szoftverként vásárolja is meg, a licencelés mindig a Microsoft licencelési feltételei szerint történik, amelyek a kizárólag a Datacenter Edition számára elérhető magalapú licencelés esetében a magok számát használják a licencigény kiszámításának mércéjeként. Ezért a következő rendelkezések alkalmazandók:

 • A szóban forgó Windows Server 2022 szoftver licencelése a ténylegesen használt fizikai hardver alapján történik. A fizikailag rendelkezésre álló processzormagok száma mellett a virtuális szerverek számát is figyelembe veszik.
 • Így a következők érvényesek: Egy Windows Server 2022 licenc 2 fizikai processzormagot fedez.
 • Mindig a processzoronkénti legalább 8 magot vesszük alapul - még akkor is, ha a ténylegesen meglévő hardver 8-nál kevesebb maggal rendelkezik.
 • Fizikai kiszolgálónként mindig legalább 2 processzort kell alkalmazni.
 • Ez legalább 16 magot eredményez.
 • A 16-nál több maggal rendelkező kiszolgálóhardverek esetében minden további magot további Windows Server 2022 csomagokkal kell licencelni.

A Windows Server 2022 licencelésénél a kiszolgálói licenc és az ügyfél-hozzáférési licenc kombinációjával, amely a Standard kiadáshoz elérhető, minden egyes felhasználónak vagy végberendezésnek, amely hozzáfér a Windows-kiszolgálóhoz, saját felhasználói CAL vagy eszköz CAL-val kell rendelkeznie. Ez vonatkozik a Windows Server 2022 távoli hozzáférés licencelésére is.

További információkért, különösen a Client Access licenceléssel és különösen a Windows Server 2022 Hyper-V példányokkal kapcsolatban, kérjük, forduljon a Wiresoft munkatársához. A megfelelő felhasználói vagy eszköz, valamint a Windows Server 2022 RDS CAL-ok szintén elérhetőek a Wiresoft-tól használt szoftverként.

Vásárolja meg a Windows Server 2022 Standard és Datacenter kiadásokat Microsoft használt szoftverként a Wiresoftnál

A Windows Server 2022 két új kiadása - a Standard és a Datacenter - a Wiresoftnál már most is elérhető használt szoftverként, kedvező áron. Ezekből az előnyökből Ön is profitálhat:

 • Ha Windows Server 2022 kiadást vásárol, akkor eredeti Microsoft-szoftvert kap, érvényes licenckulccsal - és nem korlátozottan használható vagy időkorlátos tesztverziókat.
 • A Windows Server 2022 Edition "használt szoftverként" való megjelölése nem jelent semmilyen korlátozást a szoftver funkcionalitását illetően.
 • A használt Windows Server 2022 Standard és Datacenter kiadású szoftvereket a Wiresoft a teljes használhatóság szempontjából tesztelte a továbbértékesítés előtt.
 • A Microsoft használt szoftverek kereskedelme és használata a Windows Server 2022 kiadással legális, mivel a törvények ezt lehetővé teszik.
 • A Wiresoft használt licencének megvásárlásával mindig legális és egyben eredeti Microsoft Windows Server 2022 terméket szerezhet be.

Ha további kérdése van a Microsoft Windows Server 2022 Edition vagy az ügyfél-hozzáférési licenceléssel kapcsolatban, egyszerűen lépjen kapcsolatba velünk a chatben, telefonon vagy e-mailben.