Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 2-CORE

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

 • SW10112
 • 9EA-01045
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
120 560,00 Ft * 133 954,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Core 2 Core Add-on
Eszközök 1x
Virtuális gépek Alapengedély szükséges
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási terjedelem Használati jog


Töltse ki a Windows Server 2019 Datacenter licencigényét a Wiresoft2 -Core  csomagjaival! A Datacenter Windows Server 2019 kiadása kifejezetten a nagyobb, modern adatközpontokban való használatra készült: szinte korlátlan virtualizációs lehetőségeket és nagyfokú skálázhatóságot kínál - beleértve a Shielded VM-eket és számos hibrid funkciót -, valamint a megbízható teljesítményt és a további biztonsági rétegeket kombinálja az adatok és alkalmazások átfogó védelme érdekében a többCloud környezetben.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 2-CORE"

Microsoft Windows Server 2019 Datacenter 2-Core

Töltse ki Windows Server 2019 Datacenter licencelési igényeit a Wiresoft 2-Core csomagjaival! A Windows Server 2019 Datacenter Editiont kifejezetten a nagyobb, modern adatközpontokban való használatra tervezték: szinte korlátlan virtualizációs lehetőségeket és nagyfokú skálázhatóságot kínál - beleértve a Shielded VM-eket, valamint számos hibrid funkciót -, és a megbízható teljesítményt további biztonsági rétegekkel kombinálja az adatok és alkalmazások átfogó védelme érdekében a több felhőből álló környezetekben.

A Windows Server 2019 Datacenter kiszolgáló operációs rendszer lehetővé teszi a fizikai és virtuális hálózatok biztonságos összekapcsolását vagy a felhőalapú kiszolgálók rendelkezésre bocsátását, így ideálisan megfelel a modern IT aktuális követelményeinek. A Windows 10 operációs rendszeren alapuló kiadás számos optimalizálást kínál a meglévő funkciókhoz, valamint új, hatékony funkciókat és szolgáltatásokat.

A Windows Server 2019 Datacenter Edition megvásárlásának fontos döntési tényezői a Hyper-V, a Software Defined Networking (SDN), a Storage Spaces Direct és a Storage Replica funkciók: a korlátlan számú virtuális számítógépek üzemeltetését biztosító Shielded Virtual Machines funkcióval együtt ezek nélkülözhetetlen funkciókat jelentenek minden olyan vállalat számára, amelynek megbízható virtualizációs infrastruktúrát kell biztosítania. A Datacenter Edition olyan exkluzív funkciókat is tartalmaz, mint például:

 • Korlátlan tárolási másolat
 • Hiperkonvergens infrastruktúra
 • Szoftveresen definiált hálózatépítés
 • Szoftveresen definiált tárolás

A Windows Server 2019 a vállalatok számára az üzlethelyiségen belüli környezetek szoros összekapcsolását kínálja a bevált Microsoft Azure szolgáltatásokkal - ezek további hibrid funkciókat és további biztonsági rétegeket biztosítanak, valamint a Storage Migration Service segítségével támogatják a felhőbe történő változást és szervermigrációt, beleértve az adatokat is.

A Windows Server 2019 Datacenter licencelése mindig magalapú, kiszolgálónként legalább 16 maggal. A nagyobb szerverek 2-Core csomagokkal is licencelhetők. Ez lehetővé teszi, hogy kényelmesen és rugalmasan bővítse licencigényét.

A Wiresoftnál a Windows Server 2019 Datacenter 2-Core csomagot használt szoftverként találja - a megfelelő új áruknál lényegesen alacsonyabb áron -, pedig a funkcionalitás, a teljesítmény és a biztonság tekintetében minden tipikus adatközponti jellemzőt kínál. A Windows Server 2019 Datacenter hatékony funkcióiról, valamint a 2-Core csomagokkal kapcsolatos Microsoft licencelési feltételekről részletes információkat a következő áttekintésben talál.

Windows Server 2019 Datacenter - a szinte korlátlan virtualizáláshoz

A Windows Server 2019 Datacenter kiadás új szintre emeli a virtualizáció lehetőségeit - valamint az adatok és alkalmazások biztonságát -: az előző verzióból már ismert funkciók számos fejlesztése és kiegészítése mellett lehetőség nyílik szoftveresen definiált HCI (hyperkonvergens) infrastruktúra platformok létrehozására, amelyek számos előnyt kínálnak a szerver- és asztali virtualizációban, hiszen nemcsak könnyebben megvalósíthatók és kezelhetők, hanem skálázhatók is, így egyszerűsítik akár az összetett IT-infrastruktúrák telepítését is.

Milyen hozzáadott értéket kínál a Windows Server 2019 Datacenter?

A Windows Server 2019 Datacenter Edition alapvetően a virtualizációs lehetőségek maximumát kínálja - ezért különösen alkalmas azoknak a vállalatoknak, ahol ez fontos szerepet játszik a kapcsolódó nagyobb IT-munkaterhek mellett. A Datacenter Editionben a futtatható virtuális gépek és Hyper-V konténerek száma korlátlan, a RAM-korlátozás 24 TB. Ehhez a következő fontos funkciók is rendelkezésre állnak maximális funkcionalitással:

Kiterjesztett védelem a felhőben a Shielded Virtual Machines segítségével

Az árnyékolt VM-ek (virtuális gépek) lehetővé teszik a magasan védett virtualizációs infrastruktúrák létrehozását. A virtuális szerverek így olyan módon vannak biztosítva, hogy a nyilvános felhőben tárolt adatok és alkalmazások megbízhatóan védve vannak az illetéktelen hozzáféréstől vagy felhasználástól. A meglévő VM-ek is átalakíthatók Shielded VM-ekké, és védett Linux VM-ek is létrehozhatók. Az árnyékolt VM-ek telepítése a Kiszolgálókezelővel, a Windows Admin Centerben vagy a PowerShell segítségével történhet.

Szoftver által meghatározott hálózat

A Windows Server 2019 szoftveresen definiált hálózati (SDN) funkciója lehetővé teszi mind a fizikai (például útválasztók, kapcsolók és átjárók), mind a virtuális hálózati eszközök és elemek (például Hyper-V virtuális kapcsolók, Hyper-V hálózati virtualizáció és RAS átjárók) központi konfigurálását, valamint dinamikus kezelését. A meglévő SDN-kompatibilis eszközökkel nagyobb integráció érhető el a fizikai és a virtuális hálózat között, mivel a hálózati rétegek már nem kötődnek a hálózati eszközökhöz. Ebben a tekintetben a Windows Server 2019 Datacenter Edition lehetőséget kínál két hálózat egyenrangú és zökkenőmentes összekapcsolására, valamint tűzfalfelügyeletre.

Az SDN segítségével például:

 • Hálózatok dinamikus létrehozása, biztosítása és összekapcsolása
 • Házirendek meghatározása a fizikai és virtuális hálózatok ellenőrzéséhez
 • Hálózati irányelvek skálázása
 • A munkaterhelések telepítésének felgyorsítása
 • A hálózati biztonsági kockázatok minimalizálása
 • Titkosított hálózatok a virtuális hálózatok biztonságos titkosításához a Datagram Transport Layer Security (DTLS) segítségével

Szoftveresen definiált tárolás

A Windows Server 2019 szoftveresen definiált tárolás (SDS) szétválasztja a tároló hardvert a tárolószoftvertől. Ez lehetővé teszi az adattárolás kezelését, skálázását és rendelkezésre bocsátását a mögöttes tároló hardvertől függetlenül. Ez azt is lehetővé teszi, hogy a működési folyamatok megváltoztatása nélkül könnyen cserélhető vagy bővíthető legyen, ami szintén hozzájárul a költséghatékonysághoz.

Tárolási másolat

A Windows Server 2019 Datacenterben a Storage Replica funkció korlátozás nélkül elérhető. Ez támogatja az adatok szinkron és aszinkron replikációját is, hatékonyan megakadályozva azok elvesztését a fájlrendszer szintjén. Míg a szinkron replikáció a fizikai helyeken lévő adatokat hibabiztos kötetben tükrözi, a helyek közötti aszinkron replikáció a nagyobb késleltetésű hálózati kapcsolatokon keresztül történik. A katasztrófakészültség és helyreállítás (DR) szintén minimalizálja az állásidő kockázatát.

Storage Spaces Direct (S2D)

A Storage Spaces Direct a kiszolgálók helyi adattárolóit egy virtuális fürtben egyesíti. Csomópontjai különböző fizikai adathordozókat vagy adathordozó rendszereket kapcsolhatnak össze; a kommunikáció közöttük SMB protokollon keresztül történik. Az S2D így fokozott hibabiztonságot nyújt, így nagyobb szám esetén több klasztercsomópont is meghibásodhat anélkül, hogy a klaszter maga érintett lenne.

A szoftveresen definiált tárolórendszerek (SDS) egyszerű megvalósítása és kezelése mellett a Storage Spaces Direct lehetővé teszi a skálázható, nagy rendelkezésre állású tárolórendszerek létrehozását is, amelynek révén a szerver tárolója a hardvertől függetlenül és így hatékonyabban használható.

A Windows Server 2019 egyéb újdonságai

A Windows Server 2019 Datacenter Edition ezen exkluzív funkciói mellett a következő kulcsfontosságú funkciók is elérhetőek a vállalkozások számára:

Átfogó analitika a System Insights segítségével

A Windows Server 2019-ben elérhető a gépi tanulási modell által támogatott System Insights előrejelző elemzési funkció. Ez betekintést nyújt a helyileg telepített kiszolgálók működésébe azáltal, hogy a teljesítménymutatók és események elemzésével pontos előrejelzéseket készít, amelyek segíthetnek csökkenteni a Windows Server példányok reaktív adminisztrációjához szükséges erőfeszítéseket, ezáltal hozzájárulva az üzemeltetési költségek csökkentéséhez.

Kubernetes és Linux támogatás

A Windows Server 2019-ben a Kubernetes és a Linux mostantól jobban támogatott: A Kubernetes segítségével kezelt Linux és Windows konténerek így párhuzamosan is használhatók. A Kubernetes számára új funkciók, például a konténerhálózatok is elérhetők, és az egyes képeket itt is továbbfejlesztették.

Az adatok és a hálózat nagyobb védelme az Azure Services szolgáltatásokkal

Nemcsak az adatok, hanem a hálózati infrastruktúrák megbízható védelme is egyre fontosabbá válik a vállalatoknál. A Windows Server 2019 olyan hatékony funkciókat kínál, mint a Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP) Exploit Guarddal és Domain Controllerrel.

Itt a Windows Server 2019-ben elérhető hibrid funkciók lehetővé teszik a helyi Active Directories jobb védelmét, valamint a Microsoft Azure szolgáltatások könnyebb használatát - így a Windows Server és az Azure szolgáltatások közötti szorosabb együttműködés többek között az adatok egyszerű szinkronizálását vagy az adatok mentését teszi lehetővé:

 • Azure biztonsági mentés
 • Azure Site Recovery
 • Azure Update Management
 • Azure AD tiltott jelszavak
 • Azure AD jelszóvédelem és
 • Azure hálózati adapter

Ez összekapcsol egy helyi kiszolgálót az Azure felhőben egy virtuális Azure-hálózattal. A Tárolási migrációs asszisztens megkönnyíti a kiszolgáló migrációját is, beleértve az adatokat a felhőbe, ahol az Azure File Sync működhet tárolási helyként.

Hardverkövetelmények a Windows Server 2019 Datacenter futtatásához

A Windows Server 2019 szoftver a Windows 10 rendszeren alapul, és a Windows Server 2019 Datacenter zökkenőmentes és biztonságos működésének biztosítása érdekében a használt hardvereknek meg kell felelniük az alábbiakban felsorolt minimális követelményeknek. A tényleges követelmények az adott rendszerkonfigurációtól és a telepített alkalmazásoktól is függnek.

 • Merevlemez tárhely: 32 GB
 • Tárhely RAM: 512 MB
 • Memória a szerver asztali kijelzőjéhez: 2 GB
 • Processzor architektúra: x64
 • Processzor sebessége: 1,4 GHz / 64 bit
 • Super VGA-t támogató grafikus kártya: 1 024 x 768 képpont
 • Hálózati kártya: 1x Ethernet, legalább GBit/s-os átviteli sebességgel

Licencelés Windows Server 2019 Datacenter 2-Core rendszerrel

A Windows Server 2019 Datacenter szerverek licencelésénél a használt szoftverek esetében is be kell tartani a Microsoft licencelési szabályait, amelyek a magok számát veszik alapul a számításhoz. A következő rendelkezések alkalmazandók:

A Windows Server 2019 Datacenter általános Microsoft licencfeltételei

A Microsoft kiszolgálószoftverek, például a Windows Server 2019 Datacenter licencelése kezdetben mindig a fizikai hardver alapján történik. A fizikai processzormagok száma mellett a virtuális kiszolgálók száma is számít. Egy szerverlicenc mindig két fizikai processzormagra vonatkozik. A Microsoft licencelési szabályzata processzoronként legalább 8 magot ír elő - függetlenül attól, hogy a meglévő hardver 8-nál kevesebb maggal rendelkezik-e. Ezenkívül fizikai kiszolgálónként legalább 2 processzor = 16 mag.

Ha egy vállalat Windows szervere 16-nál több maggal rendelkezik, akkor ezek is rugalmasan licencelhetők a Windows Server 2019 Datacenter 2-Core csomagjaival.

A Windows Server 2019 Datacenter egyéb licencelési követelményei

Hyper-V környezetben minden processzor licencelve van, amely megfelel a fizikai processzormagoknak. Különösen a Windows Server Datacenter kiadás engedélyezi korlátlan számú Hyper-V példány futtatását. Ennek előfeltétele, mint már említettük, hogy a kiszolgáló összes megfelelő processzormagja már licencelve legyen.

A Datacenter Edition Linux példányaihoz nem szükséges licenc.

A Windows Server licenc mellett a Windows Server 2019 rendszerhez hozzáférő összes ügyfélnek - felhasználóknak és végberendezéseknek - rendelkeznie kell ügyfél-hozzáférési licenccel (CAL) is. A felhasználói és eszköz CAL-ok szintén elérhetőek a Wiresoft-tól alacsony áron.

GYIK a Wiresoft használt szoftveréről a Microsoft Windows Server 2019 Datacenter számára

A Wiresoft által használt szoftverként kínált Windows Server 2019 Datacenter 2 Core csomagja használhatóságában nem különbözik egy megfelelő új, nem használt szerverlicencétől - nemcsak azért, mert a szoftverek általában nem kopnak el. Ennek ellenére gyakran merülnek fel további kérdések a használt Windows Server licencekkel kapcsolatban - ezekre az alábbiakban adunk választ.

Honnan származik az olyan használt szoftver, mint a Windows Server 2019 Datacenter 2-Core?

A Wiresoft által használtként kínált Windows Server 2019 Datacenter szoftverek, mint például a 2-Core csomag, olyan szervezetektől vagy vállalatoktól származnak, amelyek általában maguk vásárolták meg újonnan, esetleg használták is, majd később eladták a Wiresoftnak. A Wiresoftnak történő eladás után vagy a boltban lévő ajánlat esetén ezért ezt használt szoftvernek nevezzük, amely úgy használható, mint egy új licenc.

Legális-e a használt Windows Server 2019 Datacenter szoftverek értékesítése, vásárlása és használata?

Igen: A Wiresoftnál biztos lehet benne, hogy az Ön, mint vásárló számára mind a használt szoftver, például a Windows Server 2019 Datacenter 2-Core megvásárlása, mind a tényleges, hivatalos saját maga általi használat nem sért semmilyen érvényes törvényt, mivel a szokásos joghatóság nem csak a Microsoft használt szoftverekkel való kereskedelmet, hanem annak használatát is engedélyezi, ha a szoftver egy vállalat licenckészletéből származik. Az ezzel kapcsolatos különböző bírósági ítéletek újra és újra egyértelműen megerősítették ezt a tényt.

A használt Windows Server 2019 Datacenter 2-Core licenchez is jár a szokásos vásárlói védelem?

Igen: Az olyan használt szoftverek, mint a kínált Windows Server 2019 Datacenter 2-Core csomag, ugyanazokat az előnyöket kínálják Önnek mint Wiresoft-ügyfélnek, mint a hasonló új szerverszoftverek: a vásárlást követő azonnali letöltés révén a szokásos vásárlói biztonságot élvezheti, és a mellékelt érvényes licenckulccel azonnal aktiválhatja szerverlicencét.

A használt szoftvereknek, mint a Windows Server 2019 Datacenter 2-Core más előnyei is vannak?

A használt szoftverek mindenekelőtt nagy gazdasági előnyt jelentenek a Wiresoft ügyfeleinek, mivel sokkal olcsóbban frissíthetik szoftverkészleteiket, mint az új árukkal, és így kényelmesen naprakészen tarthatják azokat. A Wiresoft használt szoftverei így hozzájárulhatnak az üzemeltetési költségek csökkentéséhez, mivel az összes vásárló teljes nyilvántartása miatt ellenőrzési biztonságot is nyújt!

A Wiresoft Software Shopban nem csak a Windows Server 2019 Datacenter kiadás 2-Core csomagjait találja meg olcsó használt szoftverként, hanem a megfelelő 16-Core csomagokat is alaplicenceléshez. Ha alacsonyabb virtualizációs igénye van, akkor a Windows Server 2019 Standard Editiont - valamint a Windows Server 2019 korábbi verzióit - és a hozzájuk szükséges ügyfél-hozzáférési licenceket (CAL) is megtalálja. A Wiresoft széleskörű használt szoftverportfóliója számos más Microsoft programot is tartalmaz - az említett előnyökkel együtt. Ha bármilyen kérdése van a Windows Server 2019 Datacenter vagy bármely más kiadás licencelésével kapcsolatban, kérjük, vegye igénybe hozzáértő tanácsadásunkat a chaten, e-mailben vagy telefonon keresztül.

További linkek "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 2-CORE"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 2-CORE"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák