Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OUTLOOK 2013
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT OUTLOOK 2013

Azonnal letölthető

 • SW10038
 • 543-06057
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
7 509,00 Ft * 8 342,00 Ft * (9,99% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibilis


Az e-mailek, a magán- és a Business-kapcsolatok napi kezelése, valamint a fontos találkozók és feladatok szervezése - a Outlook 2013, a bevált Microsoft Office -programmal mindezek a feladatok, amelyek a modern üzleti élet tipikus területeihez tartoznak, hatékonyan kezelhetők. Az intuitívan kezelhető és különösen felhasználóbarát Desktop-nézetű Outlook 2013 minden előfeltételt biztosít a produktív munkavégzéshez, amelyet számos gyakorlati funkció egészít ki, és optimálisan támogatja mind a szakembereket, mind a tapasztalatlan felhasználókat az összes feladat gyors és egyszerű elvégzésében. A virtuális mappák például nemcsak az e-mail forgalom szűrésére, hanem bizonyos tartalmak keresésére is beállíthatók.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT OUTLOOK 2013"

Microsoft Outlook 2013 - a bevált Office szoftver az átfogó kommunikációhoz az irodában és a mindennapi életben - önálló programként

Az e-mailek, a magán- és üzleti kapcsolatok napi kezelése, valamint a fontos találkozók és feladatok szervezése - az Outlook 2013, a Microsoft Office bevált programjával mindezek a feladatok hatékonyan kezelhetők, amelyek a modern üzleti élet tipikus területei közé tartoznak.

Az Outlook 2013 intuitív és különösen felhasználóbarát asztali nézete minden előfeltételt biztosít a produktív munkavégzéshez, amelyet számos praktikus funkció egészít ki, és optimálisan támogatja mind a szakembereket, mind a tapasztalatlan felhasználókat az összes feladat gyors és egyszerű elvégzésében. A virtuális mappákat például úgy lehet beállítani, hogy meghatározott tartalmakat keressenek, és nem csak az e-mail forgalmat szűrjék.

Az előző verzióval ellentétbenaz Outlook 2013 sokkal áttekinthetőbb felületet kínál. Különösen feltűnő: Az e-mailek, a névjegyek és a naptárak navigációs sávja az ablak alsó szélére került, ami több helyet biztosít más tartalmak számára. Ennek ellenére az e-mail forgalom, valamint a feladatok, kapcsolatok és naptárbejegyzések kezelésére szolgáló összes tipikus funkció továbbra is közvetlenül elérhető.

Az Outlook 2013 érintési funkcióinak optimalizálásának köszönhetően a szoftver mostantól különböző eszközökön, például táblagépeken és okostelefonokon is kényelmesen használható.

Az Outlook 2013 az MS Office kiadások rendszeres összetevője, ezért külön (vagy csak előfizetéssel) nem érhető el. A Wiresoft Outlook 2013 önálló programként való megvásárlására vonatkozó ajánlatával még azok a felhasználók is használhatják ezt a kommunikációs szoftvert a számítógépükön, akiknek nincs telepítve a Office 2013 verziója.

Az Outlook 2013 verzió előnye, hogy ez a program a régebbi Microsoft operációs rendszerek alatt is fut a Windows 7-től kezdve. Ez különösen azoknak a felhasználóknak jelent nagy előnyt, akik nem rendelkeznek az aktuális operációs rendszerrel, vagy szeretnének átállni rá.

A Wiresoft webáruházban az MS Outlook 2013-as verzióját, valamint a szoftver legújabb és egyéb verzióit kedvező áron, egyfelhasználós licencként megvásárolható, valamint a többi Office programot is megtalálja. Az Outlook 2013 legfontosabb funkcióinak és jellemzőinek áttekintése az alábbiakban található.

Az Outlook 2013 legfontosabb funkcióinak bemutatása

A modern üzleti napok számos olyan feladatot tartalmaznak, amelyek együttesen alkotják az üzleti partnerekkel való átfogó, sikeres kommunikációt: Ez nemcsak az e-mailek küldését és archiválását jelenti, hanem a feladatok, projektek és kapcsolatok szervezését és koordinálását is. Az Outlook 2013 mindezeket a funkciókat összefogja, amelyek mindegyike szükséges ehhez a célhoz .

A hozzáférési sáv az Outlook-felület alján található parancsközpontot jelenti. Itt a felhasználók egyetlen kattintással válthatnak az Outlook összes fő funkciója között: az e-mailektől a naptárig, az emberekig vagy a feladatokig. A hozzáférési sávot kiegészítik a szabványos fülek, amelyek a feladat elvégzéséhez a feladat területétől függően megfelelő eszköz- és lehetőségválasztékot kínálnak. A hozzáférési sáv sorrendje és kiválasztása, valamint a gombok (ikonok) száma tetszés szerint testre szabható.

Az üzenetlista számos, gyakran használt műveletre vonatkozó parancsot is tartalmaz: Az üzeneteket például egyetlen kattintással fontosnak, olvasottnak vagy olvashatatlannak lehet jelölni, vagy akár törölni is.

Továbbá például a következő funkciók és eszközök megkönnyítik az Outlook 2013 használatát:

 • Az e-mail üzeneteket digitális aláírással lehet ellátni, amely így automatikusan megjelenik az egyes e-mailek végén. Ehhez számos lehetőség áll rendelkezésre: a hagyományos szöveges cím és a feladó arcképe mellett megjeleníthető a feladó elektronikus névjegykártyája, a cég logója vagy akár a kézzel írt aláírás képe is.
 • Az emlékeztetők felugró ablakok formájában jelennek meg, így egy fontos találkozót soha nem lehet figyelmen kívül hagyni. Az Outlookban nemcsak a naptárbejegyzések, hanem a névjegyek és az e-mail üzenetek is beállíthatók emlékeztetőként.
 • A feladatok vagy teendők listáinak kezelése az Outlook 2013-ban lehetővé teszi a különböző listák kombinálását, emlékeztetőként való megjelenítését és állapotuk nyomon követését.
 • A webhely postafiókok lehetővé teszik az e-mailek és projektek központosított kezelését: Az Outlook, az Exchange és a SharePoint összekapcsolásával a csapat minden tagja hozzáférhet a naptárakhoz, feladatokhoz és projektmappákhoz, amelyeket így a  címen bárhonnan lehet kezelni.
 • A konkrét bejegyzések, például kapcsolatok, feladatok és egyéb tartalmak keresése mostantól nagyon egyszerű az Outlook 2013-ban egy virtuális keresési mappa létrehozásával: a keresés indításakor az összes e-mailt vagy elemet egy adott kritérium szerint keresi, majd a szűrt keresési eredmények együttesen jelennek meg ebben a virtuális mappában. Mostantól például az is lehetséges, hogy csak az Outlook-postafiók összes mappájában lévő összes olvasatlan e-mailt keresse.

A következő intelligens funkciók is leegyszerűsítenek számos gyakran előforduló feladatot az áttekinthető kijelzők és az automatikus funkciók révén:

 • Gyorsabb áttekintés az e-mail forgalomról: a bejövő e-mailek beérkezése beállítható úgy, hogy a bejövő e-mail első három sora jelenjen meg, a korábbi néhány szó helyett. Ez azt jelenti, hogy a címzetteknek nem kell minden e-mailt megnyitniuk ahhoz, hogy megtudják, mi van benne, hanem gyorsan bepillantást nyerhetnek a tartalmába.
 • Az e-mailre való válaszadás még gyorsabb, ha egy komment van beágyazva. Egyetlen kattintással a válasz közvetlenül az olvasási területre írható be. A Lync segítségével lehetőség van arra is, hogy a küldővel azonnal, valós időben beszélgessenek egy chatben.
 • Az irodai hétköznapok rohanásában gyorsan előfordul, hogy a címzettnek egy PDF-et vagy más mellékletet szeretne küldeni - ami az üzenet valódi oka -, de elfelejti beletenni az e-mailbe. Az Outlook egy felugró figyelmeztetéssel emlékezteti Önt, ha a szövegben szerepel, de véletlenül nincs csatolva.
 • A Windows telefonba már beépített "Emberek kártya" (más néven: "Emberek") funkció mostantól az Outlook 2013-ban is elérhető. Automatikusan összegyűjti az adott kapcsolat összes releváns elemét, például az e-mail címet és a telefonszámot, de az érintett vállalatokra vonatkozó információkat és a közösségi hálózatokban, például a Facebookon és a Twitteren megjelenő üzeneteket is, és ezeket áttekinthetően összeállítja. Az Emberek kártya az Outlookban használható találkozók egyeztetésére, e-mailek küldésére vagy egy személy közvetlen felhívására.
 • A naptárnézet mostantól a helyi időjárás-előrejelzést is tartalmazza, ha esetleg az időjárás szerepet játszik bizonyos találkozók, pl. külső rendezvények tervezésénél.
 • Az Outlook 2013 már tartalmazza az Exchange ActiveSync támogatást, így az outlook.com (hotmail.com) eléréséhez már nincs szükség speciális csatlakozó bővítményre. Lehetőség van az asztali Outlook és az outlook.com tartalmának szinkronizálására is.
 • Az új MeetingNotes funkció lehetőséget nyújt arra is, hogy az Outlook-naptárban lévő találkozóból azonnal jegyzetet hozzon létre a OneNote-ban. A jegyzet automatikusan tartalmazza a dátumot, az időpontot és a résztvevők számát, akárcsak az Outlook naptárbejegyzés.
 • Az Outlook for iOS vagy Outlook for Android használata esetén az e-mailek vázlatai is automatikusan szinkronizálódnak a mobileszközre, így ezek az üzenetek útközben is elérhetők.

A Microsoft Outlook 2013 rendszerkövetelményei

A Office-Program Outlook 2013 a Microsoft által kínált 32 bites és 64 bites változatban letölthető. Az Outlook 2013 32 bites verzióját támogatja a Windows- Windows 7, Windows 8  és Windows 8.1 operációs rendszerek.

A fent említett operációs rendszereken kívül az Outlook 2013 64 bites verzióját a Windows Server 2008 R2 és a Windows Server 2012 is támogatja.

A bitverziótól függően további hardverkövetelmények is vannak a munkaterület és a merevlemezterület tekintetében. A telepítés során a következő minimumkövetelményeket kell betartani:

 • Operációs rendszerek: min. Windows 7, Windows 8; Windows Server 2008 R2 vagy Windows Server 2012
 • Processzor: min. 1 GHz vagy gyorsabb - x86- vagy x64-bites processzor
 • Memória (RAM): legalább 1 GB (32 bites); 2 GB (64 bites)
 • Merevlemez: legalább 3 GB
 • Képernyő: Minimális felbontás 1,024 x 576 képpont
 • DirectX10-képes grafikus kártya
 • A többérintéses funkciókat a Windows 8 oldalra optimalizálták

Vásárolja meg a Microsoft Outlook 2013 egyenként a Wiresoft alacsony áron

AzMS Outlook 2013 a szokásos MS Office kiadások 2013 tipikus része, ezért a szokásos kereskedelemben külön-külön nem kapható, csak a Office csomaggal együtt vagy fizetős előfizetéses változatban. A Wiresoft webáruházban az Outlook 2013 program külön-külön is megvásárolható - vásárlási verzióban, a gyakori szoftverfrissítésekkel járó előfizetési kötelezettség nélkül; a Wiresofton keresztül történő vásárláskor a  oldalon csak az egyszeri költségek merülnek fel. Ebben az esetben a program szokásos teljes verzióját vásárolja meg, amely azonos funkcionalitással rendelkezik, mint a Office 2013 szoftverkomponens, az egyetlen különbség az, hogy ez az Outlook 2013 egyetlen licenc, amelyet kizárólag Ön használ.

Biztonságos szoftvervásárlás a Wiresoft: Az Outlook 2013 vagy bármely más Office program megvásárlása a Wiresoftnál olcsó, kényelmes és biztonságos: mivel ez az Outlook 2013 szoftver egyfelhasználós licenc, amely egy nagyobb mennyiségi licenc része volt, amelyet általában csak nagyobb cégek vásárolnak és használnak. Minden vállalat a vásárláskor jogot szerez arra, hogy a felesleges szoftverlicenceket - például a Wiresoftnak - értékesítse. Nem számít, hogy ezeket használják vagy nem használják, vagy hogy egy újabb programverzióval helyettesítették, vagy a hardver általános átalakítása vagy az operációs rendszer frissítése miatt már nem támogatott. Az eladással a mennyiségi licencet felbontották és egyedi licencekké alakították át - ezeket használt szoftvereknek nevezik. A felosztás azonban semmilyen hatással nincs a funkcionalitásra. Továbbá a szoftverek nem tartoznak az elhasználódás hatálya alá. A Wiresoft ezért csak az Outlook 2013 és más Microsoft-verziók vagy Microsoft-programok teljes programverzióit értékesíti, amelyek megegyeznek a Microsoft kapható eredeti verziókkal, és szintén legális forrásból származnak.

Ezért, ha Ön az Outlook 2013 használt szoftverként vásárol a Wiresoftnál, nem vállal jogi kockázatot, mivel a használt szoftverek kereskedelmét a törvény kifejezetten engedélyezi.

Ezt az Outlook 2013 szoftvert a befejezett vásárlási folyamat és a letöltés után azonnal telepítheti a számítógépére, és aktiválhatja a mellékelt mennyiségi licenckulccsal -Multi-Activation-Key (MAK) -, és azonnal, minden időbeli vagy egyéb korlátozás nélkül használhatja.

A Microsoft programok Wiresoft keresztül történő szoftvervásárlása gazdaságilag előnyös megoldás ügyfeleink számára, hogy ezeket a többnyire drága vagy külön-külön általában nem elérhető programokat saját maguk használhassák. Nemcsak a szabadúszók és a magánfelhasználók, hanem a kkv-k is profitálnak az olcsó szoftverajánlatunkból, mert nemcsak az Outlook 2013 összes előnyét megkapják, hanem a vásárláson is spórolnak!

A Wiresoft Software Shopban az Outlook 2013 jelenlegi és régebbi verzióin kívül számos más Office program is megvásárolható, valamint más Microsoft programok is. Ha bármilyen kérdése van az MS Outlook 2013 vagy bármely más Microsoft programmal kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal e-mailben, telefonon vagy chaten.

További linkek "MICROSOFT OUTLOOK 2013"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT OUTLOOK 2013"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák