Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PUBLISHER 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT PUBLISHER 2016

Azonnal letölthető

 • SW10133
 • 164-07733
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
16 066,00 Ft * 17 850,00 Ft * (9,99% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  Windows (32bit/64bit)
Terminál szerver Kompatibilis


APublisher 2016 a Microsoft sokoldalú DTP-programjának népszerű változata, amely minden ágazat számára alkalmas kiadványok tervezésére: minden olyan funkciót kínál, amely professzionálisan megtervezett és nyomtatásra kész reklámanyagok készítéséhez szükséges irodák, szervezetek és vállalatok számára, de egyéb dokumentumokhoz is, pl. minden olyan funkciót kínál, amely professzionálisan megtervezett, nyomtatásra kész reklámanyagok készítéséhez szükséges irodák, szervezetek és vállalatok számára, de más dokumentumokhoz is, pl. tanulók és diákok, valamint magánfelhasználók és egyéni vállalkozók számára: legyen szó üzleti vagy formanyomtatványokról, szórólapokról vagy szórólapokról, könyvekről vagy brosúrákról. Az intuitív eszközök sokoldalú sablonokkal, valamint intuitívan használható eszközökkel támogatják a kezdőket és a profikat egyaránt minden funkcionális területen, pl. a képfeldolgozáshoz és a nyomtatható dokumentumok létrehozásához szükséges elrendezéshez. A felhasználóbarát kezelőfelület az összes funkció áttekinthető elrendezésével lehetővé teszi a hatékony munkát az elrendezőprogrammal és az igényes, bármilyen minőségű nyomathordozók létrehozását.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT PUBLISHER 2016"

Publisher 2016 for DTP - a Microsoft önálló programja, mint vásárlási verzió

APublisher 2016 a Microsoft sokoldalú DTP-programjának népszerű változata, amely kiadványok tervezésére szolgál minden területen: minden olyan funkciót kínál, amely az irodák, szervezetek és cégek, de például a tanulók és diákok, valamint a magánfelhasználók és önfoglalkoztatók professzionálisan megtervezett és nyomtatásra kész reklámanyagainak, de egyéb dokumentumainak elkészítéséhez is szükséges: legyen az üzleti vagy sorozati levél, szórólap vagy prospektus, könyv vagy brosúra.

Az intuitív eszközök sokoldalú sablonokkal, valamint a képszerkesztés és az elrendezés intuitív eszközeivel támogatják a kezdőket és a szakembereket egyaránt minden funkcionális területen a nyomtatható dokumentumok létrehozásához. A felhasználóbarát kezelőfelület az összes funkció áttekinthető elrendezésével lehetővé teszi a hatékony munkát a layout programmal és a kifinomult nyomtatott médiumok létrehozását bármilyen minőségben.

A programablak MS Publisherre jellemző kékeszöld színét az újonnan elérhető "Dark Gray" témához lehet igazítani, amely például semlegesebb megjelenést kínál a képszerkesztéshez.

A Publisher 2016 legfontosabb funkciói és jellemzői röviden összefoglalva:

 • A szövegekhez és képekhez érdekes képi effektek, például árnyékok, izzó effektek, 3D effektek és tükröződések állnak rendelkezésre.
 • A képek és grafikák intuitív módon, drag & drop segítségével cserélhetők.
 • A tervezési területen egy oszlop áll rendelkezésre több kép szerkesztéséhez.
 • Az online fotószolgáltatással történő digitális nyomtatásként történő publikáláshoz a Publisher dokumentum JPG formátumban is elmenthető.

APublisher 2016 általában csak az MS Office Standard , Professional, valamint Professional Standard verziók állandó részeként érhető el, de a Home & Business, Office 2016 Home és Student verziók nem. E két kiadás felhasználói, valamint azok a felhasználók, akik nem a Office verziót használják, a Publisher 2016-ot külön is megvásárolhatják a Wiresoft-tól. És mivel a Publisher 2016-os verzióját a régebbi Microsoft operációs rendszerek is támogatják a Windows 7-től kezdődően, a szoftver megvásárlása előnyös a felhasználók számára, akik továbbra is használni szeretnék. A OneDrive Microsoft felhőszolgáltatásokhoz való kapcsolódás révén a Publisher 2016-ot másokkal együtt is használhatják online együttműködésre.

A Wiresoft webáruházban a Publisher 2016 legfrissebb és régebbi verzióit, valamint számos más Office programot különösen alacsony áron szerezhet be egyfelhasználós változatban. Az alábbi áttekintés a Publisher 2016 funkcióinak és szolgáltatásainak részletes bemutatását és ismertetését tartalmazza.

A Microsoft Publisher 2016 funkcióinak áttekintése

A Publisher 2016-os verziója a már meglévő funkciók optimalizálásán túl néhány újítást is kínál, különösen a szabadon elérhető grafikák és sablonok terén, amelyekkel a tervezési lehetőségek választéka még inkább kibővült.

A Publisher 2016 dokumentumok harmadik féltől származó programokkal is kompatibilisek

A Publisher 2016 zökkenőmentes együttműködésének köszönhetően a többi MS Office programmal, a Word, Excel stb. fájljai is importálhatók az elrendezés során, például diagramok és táblázatok vagy már formázott szövegek.

Emellett az elrendezőprogram természetesen kompatibilis a népszerű Standard fájlformátumok széles skálájával, többek között a .JPG és .PDF formátumokkal, amelyek közvetlenül megnyithatók vele.

A Publisherben létrehozott fájlok a Microsoft saját .PUB formátumában kerülnek elmentésre, amely például egy Adobe layout programmal is megnyitható, ami a közös munka során a jobb kompatibilitás előnyét kínálja. A PDF formátum alternatívájaként létezik a Microsoft Publisher speciális .XPS - XML Paper Specification - fájlformátuma.

Megjegyzés: A 2011-es verzióval ellentétben azonban a Publisher 2016 nem tud HTML-alapú weboldalakat létrehozni.

Minden dokumentumtípushoz rendelkezésre álló tervezési sablonok

A Publisher 2016 megnyitásakor a program a leggyakoribb formátumú tipikus tervezési sablonok széles listáját jeleníti meg: a meghívókártyáktól kezdve az A4-es szórólapokon és leveleken át a többoldalas brosúrákig, sőt, még terjedelmes katalógusokig. Minden sablon tartalmaz bizonyos előre definiált elemeket mint mesterdokumentum, például címsorokat, szakaszcímeket, oldalszámokat stb., amelyek aztán testre is szabhatók, majd új, személyre szabott sablonként elmenthetők, hogy a hasonló kiadványokhoz újra rendelkezésre álljanak.

A színek, valamint a betűtípusok és a formázás is módosíthatók. Az eredeti sablon mindig megmarad. Ez azt jelenti, hogy az alap tervdokumentum és az új változat a következő alkalommal ismét rendelkezésre áll, így nemcsak a profiknak, hanem a tapasztalatlan felhasználóknak is rengeteg időt takarít meg, hiszen a következő alkalommal azonnal újra visszanyúlhatnak hozzá, ráadásul ez biztosítja az egységes megjelenést és az azonos kimeneti minőséget minden vele készített kiadvány esetében.

Építőelemek használata azonos megjelenésű kiadványokhoz

A Publisherben rendelkezésre álló úgynevezett építőelemek a küldemények, brosúrák és szórólapok egységes dizájnjának fenntartására is felhasználhatók. Az építőelemek olyan általános tervezési elemek, mint a címsorok, valamint a szövegkeretek, oszlopok stb. A felhasználók használhatják a Publisher 2016-ban már rendelkezésre álló építőelemeket, vagy azok alapján sajátot is tervezhetnek.

Ezen kívül lehetőség van különböző effektusok, például árnyékok és tükröződések hozzáadására a képekhez, de a szövegekhez is, hogy azok kiemelkedjenek.

A Publisher 2016 skálázható SVG vektorgrafikákat is biztosít, amelyek nagyításkor is mindig megőrzik élességüket, és a szintén elérhető 3D objektumok 360 fokban tetszőlegesen elforgathatók egy adott nézet megjelenítése érdekében.

Kép- és grafikaszerkesztés a Publisher 2016-ban

Gyakran előfordul, hogy a fényképek és grafikák nem 1:1 arányban kerülnek át a Publisher-dokumentumba, hanem ki kell vágni őket, vagy színben be kell állítani. Mindezek a feladatok közvetlenül az elrendezésben végezhetők el. Az elhelyezett képre történő dupla kattintással megnyílik a megfelelő "Képeszközök" menü. A szakemberek más, kifinomultabb eszközöket is használhatnak a kép további módosítására.

A Publisher 2016 egy külön oszlopot is biztosít a tervezési területen több kép szerkesztésére.

A képdokumentumok importálhatók a Publisher dokumentumba akár a PC-ről, a Microsoft ClipArt könyvtárából, akár az internetről a Bing képkeresőn keresztül vagy egy online fényképalbumból. Ez szinte intuitív módon a drag & drop funkcióval történik, amely a képek azonnali cseréjét is lehetővé teszi. A beszúrás vagy a vágás után ezek milliméteres pontossággal elhelyezhetők a dokumentumban a vonalzó funkció segítségével.

Szöveges mezők használata többoldalas kiadványokhoz

Ha egy hosszabb szöveget kell beilleszteni egy több oldalra terjedő, esetleg dobozok vagy grafikák által megszakított brosúrába, akkor általában nehéz megbecsülni az egy mezőre eső szöveg pontos mennyiségét. A Publisher számos praktikus eszközt biztosít ahhoz, hogy az elrendezés során egyetlen szöveget se hagyjon figyelmen kívül: Ha nagyobb szöveg kerül be egy szövegdobozba, a vonatkozó keret jobb alsó részén egy kis doboz ellipszissel jelzi, hogy több szöveg van benne. A kérdéses szövegkeret ezután egy egérkattintással azonnal kinagyítható. Ha azonban a rejtett szövegnek egy másik keretben kell megjelennie, ez automatikusan megtörténik az egyes szövegmezők előzetes összekapcsolásával. Ez a funkció különösen akkor praktikus, ha a szövegeket lerövidítik vagy kiegészítik az elrendezésben.

Publisher dokumentumok online megosztása

A Microsoft OneDrive felhőszolgáltatásának felhasználói a Publisherben létrehozott dokumentumokat online menthetik. A dokumentumok szerkesztésére jogosult címzettek ezután egy hivatkozáson keresztül hozzáférhetnek a dokumentumokhoz. Az e-mail címek akár közvetlenül a dokumentumba is beilleszthetők, automatizálva és felgyorsítva a küldési folyamatot. A OneDrive megbízható, valós idejű frissítéseinek és a magas biztonsági előírásoknak köszönhetően az együttműködés is különösen hatékony.

Minden készen áll a nyomtatásra a Pack & Go segítségével

A képek és betűtípusok kívánt minőségének biztosítása érdekében a professzionális szolgáltatón keresztül történő nyomtatás során a praktikus Pack & Go varázsló automatikusan összegyűjti a Publisher dokumentumhoz kapcsolódó és a nyomtatáshoz szükséges összes fájlt (például fényképeket, grafikákat és betűtípusokat), és egyetlen fájlba csomagolja őket; ezt azután már csak továbbítani kell a megfelelő nyomtatási szolgáltatáshoz vagy másolóüzlethez, vagy a OneDrive-on keresztül is elérhetővé kell tenni. A Publisher 2016-os verziója csak az RGB színteret használja a képfájlokhoz, így itt nincs szükség további előbeállításra, csak a betűtípusokat kell még beágyazni.

Nyomtatási lehetőségek széles választéka bármilyen minőségben

A szórólapok, brosúrák, meghívók és egyéb reklámanyagok nyomtatásához aPublisher 2016 széleskörű lehetőségeket kínál. Személyre szabott küldemények küldésekor például lehetőség van arra, hogy a címzettek nevét, valamint egyéb személyes adatokat, például ügyfélszámokat és címeket automatikusan és egyedileg adjunk meg.

A célcsoporttól függően további lehetőségek állnak rendelkezésre a kívánt minőségű nyomtatványok előállításához. Például egy Publisher-dokumentumot a szokásos .JPG formátumban is el lehet készíteni egy online nyomtatási szolgáltatás digitális nyomtatásához.

A Microsoft Publisher 2016 rendszerkövetelményei

A Office program Publisher 2016 alapértelmezés szerint két változatban érhető el: 32 bites és 64 bites. A 64 bites verzió automatikusan települ, de csak a 32 bites verzió telepíthető 32 bites, x86-os processzorral rendelkező operációs rendszerre. Ettől függően az egyes hardverkövetelmények eltérőek lehetnek - például a RAM és a merevlemezterület tekintetében. A következő minimális számítógépes követelmények érvényesek:

 • Operációs rendszerek: Windows 7 vagy magasabb, Windows Server 2012 R2 vagy Windows Server 2012, Windows 10 Server
 • Processzor: x86 vagy x64 bites processzor legalább 1 GHz-es és SSE2 processzorral
 • Memória: 1 GB RAM (32 bites), 2 GB RAM (64 bites)
 • Hely a merevlemezen: min. 3,0 GB
 • Kijelző: min. 1024 x 768 felbontás
 • Grafikus kártya: DirectX 10 grafikus kártya szükséges a grafikus hardveres gyorsításhoz

A DTP program Publisher 2016 vásárolni extra olcsón a Wiresoftnál

Az MS Publisher az MS Office-Versionen Standard, Professional valamint Professional Standard klasszikus összetevője, és mint ilyen nem külön-külön, hanem csak az egyik Office-csomagban kapható. A Wiresoft webáruházában a Publisher 2016-ot külön-külön is megvásárolhatja - ez sok más Microsoft-szoftverprogram-szállítóval szemben előnyt jelent. További előnye, ha a Wiresoftnál vásárol szoftvert: A Publisher 2016 egyfelhasználós licenc nem tartalmaz semmilyen korlátozást, például időbeli korlátozással és kötelező frissítésekkel járó előfizetést. Ezért kétszeresen is kifizetődő, ha a Publisher 2016-ot egyetlen programként vásárolja meg a Wiresoft-tól.

Ráadásul a szoftverek megvásárlása a Wiresoftnál olcsó és biztonságos: a megvásárolt Publisher 2016 egyfelhasználós licenc általában egy cég nagyobb volumenű licencéből származik, azaz úgynevezett használt szoftverről van szó - a szoftver működési köre megegyezik a Publisher programmal, amely szintén a Office Suite 2016 csomag ban található. Használt szoftverként a Publisher-t különösen alacsony áron tudjuk Önnek kínálni! Ha használt szoftvert vásárol a Wiresoftnál, semmilyen jogi kockázatot nem vállal, mivel a kereskedelmet a törvény kifejezetten engedélyezi.

A Wiresoftnál  elérhető minden Microsoft program tényleges, hibátlan használhatóságát teszteljük, így ez a Publisher szoftver a vásárlást és letöltést követően azonnal, korlátozás nélkül használható a számítógépén. A Wiresoft csak ilyen program teljes verzióit értékesíti, amelyek megegyeznek a Microsoft által kiadott verziókkal, és szintén csak biztonságos forrásból származnak.

A szoftverek megvásárlása a Wiresoft-tól különösen gazdaságos a szabadúszók és a kkv-k, de a magánfelhasználók számára is, mivel pénzt takarítanak meg, ugyanakkor élvezhetik a Publisher 2016 összes előnyét. A Wiresoft Software Shopban nem csak az MS Publisher több változatban, hanem számos más Office- valamint más Microsoft programok vásárlási változatban is megtalálhatóak.

Ha bármilyen kérdése van az MS Publisher 2016 vagy bármely más Microsoft programmal kapcsolatban, egyszerűen vegye igénybe tanácsadásunkat e-mailben, telefonon vagy chaten.

További linkek "MICROSOFT PUBLISHER 2016"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT PUBLISHER 2016"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák