Magazin
Legal
Üzleti ügyfelek
telephone
Segítség a beállításhoz
0800 - 20 44 222
 
Trustmask

header_wiresoft

KIK VAGYUNK ÉS MIVEL FOGLALKOZUNK?

Wiresoft egy fiatal, nemzetközi e-kereskedelmi vállalat, amely Európa legnagyobb online áruházát működteti a neves gyártók letöltőszoftvereinek. 2010-ben alapított start-up vállalkozásként mára sikeresen meghonosodtunk Németországban, professzionális szolgáltatásainkkal és változatos termékportfóliónkkal. Webáruházunkkal a B2C és a B2B szektorban vagyunk aktívak. Külső és belső tanácsadási szolgáltatásaink részeként kompetens tanácsadást nyújtunk a közelgő auditokkal, licencmodellekkel, folyamatoptimalizálási kérdésekkel és egyebekkel kapcsolatban is. Időközben a Wiresoft csoport felnőtt vállalattá nőtte ki magát, és nemzetközi szinten - több mint 27 országban - is jelen van. 

 

MIT KÍNÁLUNK?

 
about-us-1

pénz

VERSENYKÉPES ÁRAK

Elsődleges célunk, hogy mindig kedvező beszerzési árakat és átfogó szolgáltatást kínáljunk ügyfeleinknek. B2C és B2B ügyfeleket szolgálunk ki.

szolgáltatás

SZOLGÁLTATÁS

Szakértői tanácsadást nyújtunk ügyfeleinknek telefonon, élő chat-en, képernyőmegosztáson vagy e-mailben hétfőtől péntekig (8:00-16:00 óra között) - a Wiresoft oldalon vásárolt szoftverek telepítésében is segítséget nyújtunk.

about-us-2

about-us-3

idézet

"A 100%-os pénzvisszafizetési garanciánknak köszönhetően ügyfeleinknek nem kell aggódniuk, hogy valamikor egyedül maradnak a problémájukkal!"

Vezérigazgató - Soheil Hosseini

minőség

MINŐSÉG

Wiresoft a tesztelt minőséget képviseli elfogadható áron. Magasan képzett munkatársaink előzetesen ellenőrzik, hogy az eladásra szánt termékek megfelelnek-e magas minőségi követelményeinknek. Ez biztosítja, hogy a termék az adott gazdasági területre szánt eredeti termék legyen. Az árut csak sikeres ellenőrzés után helyezzük el értékesítési platformunkon. Ily módon számos elégedett ügyfél bizalmát nyertük el világszerte. A Wiresoft szoftverével Ön a biztonságos oldalon van.

about-us-4
about-us-5

 fenntarthatóság

FENNTARTHATÓSÁG

Vállalatunk számára a fenntarthatóság kiemelt prioritás. Ezért az elmúlt években további lépéseket tettünk a rendelkezésre álló erőforrások felelősségteljesebb felhasználása érdekében: a magas papírfelhasználás ellensúlyozására a Wiresoft weboldalon szinte minden folyamatot digitálisan irányítunk. A környezetvédelem érdekében kollégáinknak is lehetőségük van kedvezményes munkabérletet igényelni, hogy tömegközlekedéssel jussanak el a munkahelyükre - a környezetvédelem érdekében.

b2b

B2B

B2B üzletünkben szoftvertermékek széles választékát kínáljuk a kereskedelmi és a közszféra számára. A B2B ügyfelek számára dedikált ügyfélszolgálatot kínálunk. Szükség esetén a Business csapat helyszíni támogatást is nyújt a közelgő projektekhez, és személyre szabott beszerzési tanácsadást, valamint átfogó támogatást nyújt a licencelési kérdésekben és a közelgő auditok során. Külsőleg műszaki tanácsadóink felelősek az előzetes auditokért és a műszaki tanácsadásért - például a folyamatok optimalizálásáért. Belsőleg ők kezelik a tesztkörnyezetet, és belső tanácsadást, workshopokat és egyebeket tartanak. A vásárlás után is intenzív szakmai támogatást és átfogó szolgáltatást nyújtunk Önnek.

about-us-6