Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 

header_wiresoft

KIK VAGYUNK ÉS MIVEL FOGLALKOZUNK?

A Wiresoft egy fiatal, nemzetközi e-kereskedelmi vállalat, amely Európa legnagyobb online boltját üzemelteti a neves gyártók letölthető szoftverei számára. 2010-ben alapított start-up vállalkozásként mára sikeresen meghonosodtunk Németországban, professzionális szolgáltatásainkkal és változatos termékportfóliónkkal. Webáruházunkkal a B2C és a B2B szektorban vagyunk aktívak. Külső és belső tanácsadási szolgáltatásaink részeként kompetens tanácsadást nyújtunk a közelgő auditokkal, licencmodellekkel, folyamatoptimalizálási kérdésekkel és egyebekkel kapcsolatban is. Időközben a Wiresoft Csoport felnőtt vállalattá nőtte ki magát, és nemzetközi szinten - több mint 27 országban - is jelen van. 

 

MIT KÍNÁLUNK?

 
about-us-1

pénz

VERSENYKÉPES ÁRAK

Elsődleges célunk, hogy mindig kedvező beszerzési árakat és átfogó szolgáltatást kínáljunk ügyfeleinknek. B2C és B2B ügyfeleket szolgálunk ki.

szolgáltatás

SZOLGÁLTATÁS

Szakértői tanácsadást nyújtunk ügyfeleinknek telefonon, élő chat-en, képernyőmegosztáson vagy e-mailben hétfőtől péntekig (8:00-16:00 óra között) - a Wiresoft-tól vásárolt szoftverek telepítésében is segítséget nyújtunk.

about-us-2

about-us-3

idézet

"A 100%-os pénzvisszafizetési garanciánknak köszönhetően ügyfeleinknek nem kell aggódniuk, hogy valamikor egyedül maradnak a problémájukkal!"

Vezérigazgató - Soheil Hosseini

minőség

MINŐSÉG

A Wiresoft a kipróbált minőséget képviseli elfogadható áron. Magasan képzett munkatársaink előzetesen ellenőrzik, hogy az eladásra szánt termékek megfelelnek-e magas minőségi követelményeinknek. Ez biztosítja, hogy a termék az adott gazdasági területre szánt eredeti termék legyen. Az árut csak sikeres ellenőrzés után helyezzük el értékesítési platformunkon. Ily módon számos elégedett ügyfél bizalmát nyertük el világszerte. A Wiresoft szoftverével a biztonságos oldalon van.

about-us-4
about-us-5

 fenntarthatóság

FENNTARTHATÓSÁG

Vállalatunk számára a fenntarthatóság kiemelt prioritás. Ezért az elmúlt években további lépéseket tettünk a rendelkezésre álló erőforrások felelősségteljesebb felhasználása érdekében: a magas papírfelhasználás ellensúlyozására a Wiresoftnál szinte minden folyamatot digitálisan irányítunk. A környezetvédelem érdekében kollégáinknak is lehetőségük van kedvezményes munkabérletet igényelni, hogy tömegközlekedéssel jussanak el a munkahelyükre - a környezetvédelem érdekében.

b2b

B2B

B2B üzletünkben szoftvertermékek széles választékát kínáljuk a kereskedelmi és a közszféra számára. A B2B ügyfelek számára dedikált ügyfélszolgálatot kínálunk. Szükség esetén az üzleti csapat helyszíni támogatást is nyújt a közelgő projektekhez, és személyre szabott beszerzési tanácsadást, valamint átfogó támogatást nyújt a licencelési kérdésekben és a közelgő auditok során. Külsőleg műszaki tanácsadóink felelősek az előzetes auditokért és a műszaki tanácsadásért - például a folyamatok optimalizálásáért. Belsőleg ők kezelik a tesztkörnyezetet, és belső tanácsadást, workshopokat és egyebeket tartanak. A vásárlás után is intenzív szakmai támogatást és átfogó szolgáltatást nyújtunk Önnek.

about-us-6
 
 

HONNAN JÖVÜNK?

Zeitstrahl 2010 2017 2019 2022 Alapítva Internaciona-lizálás Továbbitelephelyekmegnyitása Ügyvéd általvizsgált üzleti modell Több mint 27 országban aktív
heart_icon 1.000.000 elégedett ügyfelek
 
users_icon55 Kollégák
 
e_ikon4.8 TrustedShops vélemények
 
 

VÍZIÓNK

A Wiresoft mint interdiszciplináris és multikulturális vállalat

 
vision-01

Az elmúlt években csapatunk a marketing, a fejlesztés, az idegen nyelvű ügyfélszolgálat, a beszerzés, az értékesítés és a titkárság munkatársaival bővült. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy folyamatosan fejlesszük üzleti területeinket, bővítsük termékkínálatunkat és növeljük ügyfélkörünket.

 
vision-2

A csapatmunka és a nyitott vállalati kultúra számunkra nem üres szavak, hanem belső és megélt értékek. Nagy, sokszínű és erős csapatként tekintünk magunkra: a kollégák közötti jó együttműködés a kölcsönös tiszteleten és bizalmon alapul. A Wiresoftnál mindenki megérdemli a lehetőséget, hogy felfedezze saját kihívásait, hogy pozitív munkahelyi légkörben teljes mértékben kiaknázhassa egyedi potenciálját.

 
vision-3

A kozmopolitizmus és a multikulturalizmus szintén különösen fontos értékek számunkra: vállalatként mindenkor meg akarunk felelni a globalizált világ sokszínű igényeinek, és nem tűrünk semmiféle kirekesztést. Csapatunk multikulturális összetétele tükrözi a Wiresoft nemzetközi orientációját: ez lehetővé teszi számunkra, hogy mindig személyre szabott szolgáltatásokat nyújtsunk egy multikulturális világban.

 
vision-4

Arra törekszünk, hogy a legjobb ajánlatainkkal és személyre szabott szolgáltatásainkkal mindig rendkívül kényelmes vásárlási élményt nyújtsunk a világ minden táján. Azzal, hogy mindig garantáljuk a nagy teljesítményű márkás szoftverek széles választékát, valamint a páratlanul alacsony árakat és a nagyfokú ügyfélbarát hozzáállást, továbbra is nemzetközileg orientált vállalatként növekszünk, és napról napra közelebb kerülünk céljainkhoz.

 
Kategóriák