Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD

Azonnal letölthető

 • SW10010
 • 021-10609
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
42 773,00 Ft * 47 524,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  Windows (32bit/64bit)
Terminál szerver Kompatibilis


AMicrosoft Office 2019 a bevált termelékenységi szoftver legújabb verziója a szövegek, valamint a számítások létrehozásához és tervezéséhez, beleértve azok áttekinthető bemutatását, valamint közzétételét és a biztonságos kommunikációt más alkalmazottakkal és partnerekkel. A Standard Edition Office 2019 az üzleti szakemberek számára olyan funkciók és eszközök széles skáláját kínálja, amelyekkel a vállalatoknál minden tipikus feladat könnyedén elsajátítható. Használja a sokoldalú lehetőségeket kínáló Wordöt a szövegek feldolgozásához, az Excel-t a táblázatok készítéséhez és kiértékeléséhez, a PowerPointot pedig az eredmények tetszetős bemutatásához, amelyeket a Publisher asztali kiadványszerkesztő szoftverrel nyomtatásra készen is megtervezhet. Az Outlook segítségével áttekinthetővé válik a napi e-mail áradat kezelése, és hatékonyabbá válik az üzleti partnerekkel és kollégákkal való kommunikáció megszervezése.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD"

Microsoft Office 2019 Standard - a professzionális felhasználóknak szánt kiadás

AMicrosoft Office 2019 a bevált termelékenységi szoftver legújabb verziója a szövegek létrehozásához és tervezéséhez, valamint a számításokhoz, beleértve azok egyértelmű bemutatását, valamint a publikálást és a biztonságos kommunikációt más alkalmazottakkal és partnerekkel.

A Standard Edition Office 2019 az üzleti szakemberek számára a funkciók és eszközök széles skáláját kínálja, hogy könnyedén kezelhessék az összes tipikus üzleti feladatot. A szövegek feldolgozásához használja a sokoldalúan használható Word programot, a táblázatok elkészítéséhez és kiértékeléséhez az Excel programot, az eredmények tetszetős bemutatásához pedig a PowerPoint programot, amelyet a Publisher asztali kiadványszerkesztő szoftverrel nyomtatásra készen is megtervezhet. Az Outlook áttekinthetővé teszi az e-mailek napi áradatának kezelését, és hatékonyabbá teszi az üzleti partnerekkel és kollégákkal való kommunikáció szervezését.

A Microsoft Office 2019 Standard megvásárlásával a magán- és üzleti felhasználók a Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher, valamint a OneNote digitális jegyzetfüzet összetevőivel minden fontos eszközt megkapnak ahhoz, hogy sikeresen kezeljék az adatok és dokumentumok feldolgozásához szükséges napi feladatokat - beleértve a kommunikációt világszerte. Emellett olyan bevált funkciók, mint az adatvesztés megelőzése véd az adatvesztés ellen, az átfogóan kezelhető biztonsági irányelvek pedig a fájlok egyéni hozzáférési jogait is szabályozzák; természetesen az MS Office megfelel az EU szigorú adatvédelmi előírásainak is.

Emellett a jelenlegi Standard Edition 2019 szoftvercsomag számos gyakorlati optimalizálást tartalmaz a professzionális és hatékony akadálymentes munkavégzéshez, valamint a dokumentumok cseréjéhez a közös munkához, különösen a felhőben. Ezenkívül a Office összes programja Office webalkalmazásként is használható.

A Office 2019 Standard Edition - amely egyébként csak mennyiségi licencszerződés keretében érhető el - a Wiresoft Software Shopban egyetlen licencként kapható, ráadásul Ön is részesül a különösen kedvező árú ajánlatunkból. Az alábbi áttekintés bemutatja a Office 2019 által kínált összes előnyt.

Fokozott használati könnyebbség a Office 2019 oldalon Standard

Az új programfunkciók mellett a 2019-es Office Suite a meglévő alkalmazások számos egyedi fejlesztésével is pontszámot ér el, amelyek jelentősen növelik a felhasználóbarátságot és az általános könnyű használatot.

Ez minden programban tartalmaz olyan funkciókat is, amelyek optimalizálják a hozzáférhetőséget, például a nemzetközi szabványok támogatásával, beleértve a megfelelő dokumentumok kialakítására vonatkozó gyakorlati javaslatokat, amelyeket hangjegyzetek egészítenek ki. Ehhez a "Könnyű használat" részben további opciókat tartalmaz a "Visszajelzés hanggal" hangok széles választéka. A Word mostantól a koncentrált munkavégzéshez finomabb hátterekkel rendelkezik a Office 2019 oldalon a Dark témák Dark Grey és Black, valamint a Text-to-Speech funkcióval.

A tanulási eszközök - amelyek a Nézet menüpont alatt találhatók - még egyszerűbbé teszik az oszlopszélesség, a színek és egyéb beállítások módosítását a szöveg olvashatóságának javítása érdekében. A Hangos olvasás funkcióval a felolvasási sebességet is beállíthatja.

Ezen kívül a különböző programokban továbbfejlesztett lehetőség van a szabadkézi rajzok használatára, amelyeket szövegek és táblázatok illusztrálására lehet beépíteni.

A Office 2019 Standard érintőképernyős eszközön történő használatakor a programok az ujjal és a tollal is kezelhetők.

A dokumentumok és fájlok több felhasználó általi egyidejű szerkesztését és kezelését is tovább optimalizálták - ehhez a Microsoft felhőszolgáltatása, a OneDrive áll rendelkezésre, amelyen keresztül az adatokhoz való egyidejű hozzáférés, valamint azok valós idejű frissítése vagy kiadása bárhonnan lehetséges. Az átfogó biztonságot a hozzáférési és módosítási jogok naprakész kezelése biztosítja, így az érzékeny információk cseréje a felhőn keresztül is lehetséges.

A Office-Suite 2019 legfontosabb újdonságai áttekintve

A Office 2019 Standard számos új funkciót és eszközt tartalmaz a bevált Word, Excel, PowerPoint, Outlook és Access programokban:

 • Word 2019 különböző eszközökkel gyorsítja fel a szövegekkel való munkát - például a felhasználó az "Ellenőrzés" funkcióval azonnal utánanézhet idegen szavaknak vagy idegen nyelvű kifejezéseknek, anélkül, hogy ehhez ki kellene lépnie a programból. Lehetőség van szabadkézi rajzolásra is közvetlenül a dokumentumban; színes piktogramok is rendelkezésre állnak a szövegrészek vizuális kiemelésére.
 • Excel 2019 új megjelenítési lehetőségeket kínál a jelentésekhez, többek között térkép- és tölcsérdiagramokkal; ez magában foglalja a skálázható vektorgrafikákat és ismét a szabadkézi rajzok jobb integrációját és megjelenítését is. Ezenkívül mostantól a szövegek összekapcsolása is lehetséges. Szintén újdonság az Excelben az adatvesztés elleni védelem az érzékeny adattípusok, például a hitelkártyaszámok kereséséhez.
 • PowerPoint 2019 új vizuális effektusokat tartalmaz a prezentációk animálására vagy dinamikusabbá tételére, például a zoom vagy den morph átmenetekre. Továbbá új képek és szerkeszthető piktogramok állnak rendelkezésre, beleértve a vektorgrafikákat, valamint a digitális tollal készített saját illusztrációk integrálásának lehetőségét. A korábban a Wordből ismert kiemelő mostantól a PowerPointban is használható a szövegrészek színes kiemelésére.
 • Outlook 2019 lehetőséget kínál az e-mailek fontosság és relevancia szerinti rendezésére, valamint hangos felolvasásra, ami különösen utazás közben praktikus. Az adatvesztés elleni védelem (DLP) biztosítja, hogy a kritikus adatok védve legyenek a jogosulatlan hozzáféréstől.

A Office 2019 Standard egyéb jellemzői egy pillantásra

A Office Standard Edition felhasználói számára a már említett programfunkciók mellett a következő funkciók is rendelkezésre állnak, amelyek közül néhány különösen fontos a rendszergazdák számára, és különösen a fokozott biztonságot, valamint a kibővített ellenőrzési lehetőségeket kínálja.

A Office 2019 Standard aktiválása a Volume License Key (VLK) segítségével

Ebben a Office kiadásban, amely elsősorban a mennyiségi licenc vásárlói számára érhető el, a mennyiségi licenckulcs a nagyobb szervezetek rendszergazdáinak kényelmes eszközt biztosít a Microsoft-szoftverek automatikus aktiválásához és kezeléséhez.

Csoportházirend a fokozott biztonságért

A csoportházirend-objektum (GPO) csoportos házirendeket biztosít a Office 2019 ADMX-fájlok használatával történő védelméhez. A frissítések vezérlésén kívül ez a biztonsági beállításokat is érinti, beleértve a külső dokumentumokban lévő makrók vezérlését.

Terminálszolgáltatásokon keresztül / Remote Desktop Services (RDS)

aOffice 2019 Standard terminálon vagy távoli asztali kiszolgálón is használható. Ezen túlmenően a licenc tartalmaz egy másodlagos felhasználási jogot egy meghatározott felhasználó hordozható számítógépére.

Telemetria alkalmazás

A Telemetria alkalmazás a felhasználói élmény javítására szolgál. Ebből a célból a Telemetria technikai adatokat (telemetriai adatokat) továbbít annak a számítógépnek az operációs rendszerébe, amelyre a Office Standard van telepítve.

Frissítésvezérlés

A frissítésvezérlés különböző lehetőségeket kínál a rendszergazdáknak a funkció- vagy funkciófrissítések és a biztonsági szempontból fontos minőségi frissítések, például a javítások és a frissítőcsomagok esetében: a kevésbé fontos funkciófrissítések figyelmen kívül hagyhatók, a lényeges frissítések pedig legfeljebb 5 hétig elhalaszthatók.

A Microsoft Office 2019 általános rendszerkövetelményei Standard

Az alábbi rendszerkövetelmények azMS Office 2019 Standard, valamint az összes többi kiadásra vonatkoznak, ezekre további követelmények is vonatkozhatnak.

 • Operációs rendszer: A követelmény a Windows 10
 • Processzor: 1,6 GHz vagy magasabb, kétmagos processzor
 • RAM: 2 GB RAM (32 bites) vagy 4 GB RAM
 • Merevlemez: legalább 4 GB szabad hely
 • Felbontás/grafikus kártya: min. 1.280 x 768
 • és a GPU-gyorsított interfészhez: DirectX 10

A Office 2019 Standard kompatibilitása a Windows operációs és szerverrendszerekkel

Ezen a ponton szeretnénk még egyszer felhívni a figyelmet arra, hogy a Microsoft Office 2019 Standard, valamint az összes többi kiadáshoz feltétlenül szükséges a Windows 10 mint operációs rendszer a szoftver telepítésének és megfelelő működésének biztosítása érdekében. A Microsoft Office 2019 nem kompatibilis sem a Windows 8 korábbi verziójával, sem a régebbi verziókkal.

A Office Standard 2019 és a Remote Desktop Services együttes használatához a Windows Server 2019 szükséges.

32 bites vagy 64 bites verzió - mit kell figyelembe venni a Office 2019 Standard telepítésekor?

aOffice 2019 32 bites és 64 bites változatban is elérhető. Ebben az esetben a szoftver telepítése a számítógépre csak a Click-To-Run telepítőprogrammal történik (más néven "click-and-lose fájl"). A következőket kell tudnia: A Microsoft Office 2019 Standard licencének aktiválásakor a Office 32 bites verziója alapértelmezés szerint letöltésre és telepítésre kerül. Ezt a verziót a Microsoft akkor is ajánlja, ha egyébként a Windows 64 bites verzióját használja az adott számítógépen. A 32 bites verzió előnye, hogy kompatibilisebb számos más, a Office címmel közös alkalmazással és bővítménnyel.

A Office Office 2019 Standard 32 bites és 64 bites verziójának egyidejű telepítése egy számítógépre nem lehetséges.

Jó tudni: Mik a Microsoft Office 2019 Standard licencfeltételei?

A Microsoft Office 2019 minden egyes kiadása egy adott végpontra - asztali számítógépre, laptopra stb. - vonatkozik. A szoftverlicenc megvásárlásával a Office Standard , valamint a korábbi verziók tetszőleges számú példányának az adott végponti eszközre történő telepítésének jogát is megvásárolja. Egy példányt telepíthet egy hálózati kiszolgálóra is, amelyet távolról vagy virtuális asztali infrastruktúrán (VDI) keresztül használhat a licencelt végberendezéssel.

Vásárolja meg a Microsoft Office 2019 Standard nagyszerű áron a Wiresoft szoftverboltjában

A Microsoft Office 2019 Standard Edition általában csak mennyiségi licencként érhető el - de a Wiresoftnál sokkal olcsóbban, egyedi licencként is megvásárolhatja - beleértve a következő előnyöket:

 • A teljesített fizetés után a Office 2019 Standard licenc azonnal elérhető az Ön számára elektronikus szoftverletöltésként (ESD) a telepítéshez.
 • A Microsoft Office 2019 Standard megvásárolt licenc egyetlen kötetes licenc.
 • A Wiresoftnál megvásárolható összes Microsoft Office licenc esetében Ön egy olyan szoftverterméket kap, amelyet kizárólag Ön használhat teljes egészében.
 • Az eredeti vásárló által telepített Office szoftvert a Wiresoftnak történő eladáskor törölték, így a szóban forgó licenc 100%-ban ingyenes és használható.
 • A mennyiségi licencekből származó összes egyedi licencet a Wiresoft alaposan ellenőrizte a tényleges használhatóság szempontjából.
 • A Wiresoft komoly szoftverkereskedőként nem kínál csak korlátozott ideig érvényes vagy korlátozottan használható próbaverziókat.
 • Ha a Wiresoftnál vásárol licencet, biztos lehet benne, hogy eredeti Microsoft terméket vásárol, amely megfelel a törvényi előírásoknak.

A Microsoft Office 2019 Standard licencvásárlással kapcsolatos bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal e-mailben, telefonon vagy chaten keresztül.

További linkek "MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT OFFICE 2019 STANDARD"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

MICROSOFT ACCESS 2019 MICROSOFT ACCESS 2019
19 697,00 Ft *
MICROSOFT WORD 2019 MICROSOFT WORD 2019
19 696,00 Ft *
MICROSOFT EXCEL 2019 MICROSOFT EXCEL 2019
19 697,00 Ft *
MICROSOFT ACCESS 2019 MICROSOFT ACCESS 2019
19 697,00 Ft *
MICROSOFT WORD 2021 MICROSOFT WORD 2021
33 697,00 Ft *
Kategóriák