Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 16-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 16-CORE

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

 • SW10454
 • P71-09391
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
1 060 223,00 Ft * 1 178 025,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Core 16 Core
Eszközök 1x
Virtuális gépek Korlátlan
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc


Windows Server 2022 az új szerver operációs rendszer, különösen a nagyobb vállalatok számára. A kiszolgálószoftver ezen, a 10-en alapuló változata még nagyobb biztonságot és lehetőségeket kínál az adatok, alkalmazások és a komplex hálózatokban történő rendelkezésre bocsátásához és megosztásához, és így megfelel a legmagasabb követelményeknek is. A kiadás emellett több lehetőséget kínál a hibrid funkciók integrálására és adminisztrációjára, valamint a virtualizációra és a konténerek különböző teljesítményjavításaira. Datacenter Microsoft Windows Services Datacenter Windows

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 16-CORE"

Microsoft Windows Server 2022 Datacenter - fokozott biztonság a nagy hálózatok számára

A Windows Server 2022 Datacenter a Microsoft új szerver operációs rendszere, amely elsősorban a nagyobb vállalatok számára készült. A kiszolgálószoftver Windows 10 alapú változata még nagyobb biztonságot és lehetőségeket kínál az adatok, alkalmazások és szolgáltatások komplex hálózatokban történő rendelkezésre bocsátásához és megosztásához, és így megfelel a legmagasabb követelményeknek is. Emellett a Datacenter Edition több lehetőséget kínál a hibrid funkciók integrálására és kezelésére, valamint a virtualizációra és a Windows konténerek különböző teljesítményjavításaira.

A Windows Server 2022 Datacenter Edition központi témája a hálózati biztonság. Itt számos új funkciót, valamint a meglévő funkciók bővítését és optimalizálását kínálja. Ezek közé tartozik a TLS 1.3, a Transport Layer Security legújabb verziójának használata, valamint az RDMA-hálózatokon keresztül az SMB Direct segítségével történő titkosítás új támogatása az AES-128 és AES-256 használatával.

A Windows Server 2022 Datacenter Edition különösen a nagy adatközpontoknak kínál bővített lehetőségeket az adatok és alkalmazások virtualizálására: jobb skálázhatóság, még nagyobb teljesítmény és hatékony biztonsági funkciók védik ezeket megbízhatóan a több felhőből álló környezetekben.

A Windows Server 2022 Datacenter Edition licencelése szintén magalapú, kiszolgálónként legalább 16 maggal. A felhasználók hozzáférését ügyfél-hozzáférési licenc (CAL) biztosítja.

A Wiresoftnál a Windows Server 2022 Datacenter Editiont már használt szoftverként is kedvező áron találja meg - a virtualizációs lehetőségek, a teljesítmény és a biztonság tekintetében teljes körű teljesítménnyel. A Windows Server 2022 Datacenter Edition új jellemzőiről és funkcióiról további információkat az alábbi áttekintésben talál - és közvetlenül is forduljon a Wiresoft munkatársához.

Mi az újdonság a Windows Server 2022 Datacenterben?

Elődjéhez hasonlóan a Microsoft szerver operációs rendszerének új verziója, a Windows Server 2022 ismét a Windows 10-re épül, ami azt jelenti, hogy a felhasználók egy ismerős asztali felületet találnak, és minden funkció a megszokott helyen elérhető. Az új Windows 2022 kiszolgálószoftver 10 éves terméktámogatást is kap a Microsofttól támogatás és frissítések formájában.

A Windows Server 2022 kiszolgálószoftver a korábbi verzióhoz képest számos újítást kínál a biztonság, az alkalmazásplatform és az adatmigráció három fontos területén.

Különösen a Windows Server 2022 Datacenter kiadás kínál ismét egy pluszt a Hyper-V, SDN, Storage Spaces Direct és Storage Replica, valamint a Shielded Virtual Machines támogatásával, a rendkívül biztonságos virtualizációs infrastruktúrák létrehozásához, a:

 • Korlátlan számú virtuális gép és licencenként egy Hyper-V host támogatása
 • Korlátlan Storage Replica a kötetek szinkron és aszinkron replikációjához a kiszolgálók vagy fürtök között a katasztrófa utáni helyreállításhoz
 • Hyper Converged Infrastructure a számítógépes, tárolási és hálózati funkciók szoftveresen meghatározott konszolidációjához egy fürtben
 • Virtuális OSE (operációs rendszer környezet)
 • Árnyékolt virtuális gépek (SVM)
 • Szoftver által meghatározott hálózat (SDN)
 • Szoftveresen definiált tárolás (SDS)

A Windows Server 2022 Datacenter Edition további jellemzői

Ezenkívül számos egyéb funkció is létezik, amelyek figyelembe veszik a komplex hálózatok működésének megnövekedett követelményeit.

Nagyobb biztonság a Windows Server 2022 Datacenterben

A Windows Server 2022 mostantól új, többszintű biztonsággal rendelkezik, amely átfogó adat- és szolgáltatásvédelmet biztosít a vállalati szerverek számára. Ezt többek között a következő új funkciók és fejlesztések biztosítják:

 • A TPM 2.0 (Trusted Platform Module) hardveralapú tárolót biztosít a kriptográfiai kulcsok védelméhez, beleértve a rendszer integritásának mérését és a kód megbízhatóságának ellenőrzését a Windows-kiszolgáló indításakor. Ezt a modult a BitLocker meghajtótitkosításban is használják.
 • A biztonságos központi szerverprocesszorok firmware-védelmet biztosítanak, a DRTM (Dynamic Root of Trust for Measurement) technológia támogatja a rendszerindítás mérését és ellenőrzését, a DMA (Direct Memory Access) pedig a memóriához való elszigetelt meghajtó-hozzáférést.
 • A Secured Core szerverek emellett támogatják a VBS (virtualizáció-alapú biztonság) és a HVCI (hipervizor-alapú biztonság) szerinti kódintegritást is. A VBS különböző hardveres virtualizációs funkciókat használ a normál operációs rendszertől elszigetelt, biztonságos memóriaterület létrehozásához, így védve a szervert a kriptovaluta-bányászati támadásokhoz kapcsolódó kockázatoktól.
 • A VBS támogatja a Credential Guard funkciót is, amely a felhasználói bejelentkezési adatokat egy olyan virtuális tárolóban tárolja, amelyhez az operációs rendszernek nincs közvetlen hozzáférése.
 • A HTTPS és a TLS 1.3 alapértelmezés szerint engedélyezve van a Windows Server 2022 Datacenter rendszeren a biztonságos kapcsolatok létrehozásához. A TLS1.3 (Transport Layer Security) az interneten legszélesebb körben használt biztonsági protokoll legújabb verziója, amely az adatok titkosítására szolgál, hogy biztonságos kommunikációs csatornát biztosítson két végpont között.
 • A biztonságos DNS támogatja a DoH (DNS-over-HTTPS) protokollt a DNS-lekérdezések titkosításában a HTTPS protokoll segítségével, hogy megakadályozza a lehallgatást és a DNS-adatok manipulálását, ami szintén hozzájárul az adatforgalom biztonságához.
 • Az SMB (Server Message Block) AES-256-GCM és AES-256-CCM titkosítást használ, ezeket a Windows Server 2022 automatikusan használja, amint egy másik, ezeket a szabványokat szintén támogató számítógéppel létesít kapcsolatot.
 • Az SMB Direct és az RDMA (Remote Direct Memory Access) titkosítása nagyobb sávszélességet és alacsonyabb késleltetést kínál a Windows Server 2022 közvetlen tárolás, tárolási replika, Hyper-V és SQL Server esetén.
 • A Windows Server 2022-ben a feladatátvevő fürtök lehetővé teszik a CSV (Cluster Shared Volumes,) és az SBL (Storage Bus Layer,) titkosításának differenciált vezérlését.

Konténerplatformok a Windows Server 2022 adatközpontban

A Windows Containerek használata esetén a Windows Server 2022 Datacenterben is vannak különböző optimalizálások, például az alkalmazások kompatibilitása és a Windows Container felhasználói felülete a Kubernetes-szel.

 • A Windows Containers esetében a kép mérete akár 40%-kal csökkent, ami 30%-kal növeli az indítási időt és javítja a teljesítményt.
 • A Kubernetes használata bővült a gazdafolyamatok szélesebb körű támogatásával a csomópontok konfigurálásához, valamint az IPv6 , valamint a hálózati házirendek végrehajtása a Calico nyílt forráskódú szoftverrel.
 • A Windows Rendszergazdai központ frissítése mostantól egyszerűsíti a .NET-alkalmazások konténereinek létrehozását.

A Windows Server 2022 Datacenter Edition tárolási és áttelepítési szolgáltatásai

A Windows Server 2022 számos újítása között szerepelnek a Tárolási migrációs szolgáltatások, amelyek megkönnyítik a tárolók Windows Serverre, valamint más forrásból származó tárolóhelyekről az Azure-ra történő migrálását. A Windows Server 2022 Storage Migration Server Orchestrator mostantól a következő lehetőségeket kínálja:

 • Helyi felhasználók vagy csoportok áttelepítése Windows Serverre
 • Tárolók migrálása failover fürtökbe/ból
 • Migráció önálló szerverek és failover fürtök között
 • A Samba nyílt forráskódú alkalmazással tárolóeszközök migrálása Linux-kiszolgálókról
 • Átállás a Microsoft Azure hálózatokra
 • NetApp CIFS-kiszolgálók és FAS-táblák migrálása Windows Serverre

Egyéb jellemzők:

 • A tárolók javításánál a testreszabható sebesség mostantól jobb ellenőrzést biztosít az adatok szinkronizálásában: az erőforrások opcionálisan az adatkópiák javítására (rugalmasság) vagy az aktív munkaterhek futtatására (teljesítmény) oszthatók ki. Ez lehetővé teszi a klaszterek rugalmasabb és hatékonyabb kezelését.
 • A tároló busz gyorsítótár az önálló szervereken tárolást biztosít, összekapcsolva a gyorsabb adathordozókat, például az SSD-t vagy az NVMe-t a lassabbakkal, például a HDD-vel, javítva az olvasási és írási teljesítményt, és ezáltal a hatékonyságot is növelve.
 • Az új SMB tömörítés kiküszöböli a fájlok manuális tömörítésének szükségességét a hálózaton keresztül történő átvitelkor, így gyorsabb átvitelt tesz lehetővé a forgalmas hálózatokon.

A Windows Server 2022 Datacenter egyedi fejlesztései

A már felsorolt fejlesztéseken kívül az új Windows Server 2022-es verzió egy sor egyéb optimalizálást is kínál, amelyek szintén növelik a szerverek teljesítményét:

 • Az AMD processzorok Nested Virtualisation támogatása mostantól több lehetőséget biztosít a Hyper-V virtuális gépen (VM) futtatott Hyper-V környezetekben.
 • A Microsoft Edge helyettesíti az Explorert. Az Edge a Chromium Open Source-on alapul, és így nagyobb biztonságot nyújt, mint az Internet Explorer.
 • A TCP (Transmission Control Protocol) teljesítménye javul a TCP HyStart++ használatával, amely csökkenti a csomagveszteséget, valamint a RACK (Recent ACKnowledgment) segítségével, amely csökkenti az újraküldési időtúllépéseket (RTO) az újraküldések során.
 • Az RSC (Receive Segment Coalescing) optimalizálja a virtuális kapcsolók teljesítményét a Hyper-V-ben azáltal, hogy a hipervizor hálózatában egyesíti a csomagokat, és így nagyobb szegmensekként dolgozza fel őket. Ez többek között csökkenti a CPU-ciklusokat, és javítja a hálózati adatforgalom teljesítményét is.

A Windows Server 2022 Datacenter működéséhez szükséges hardverkövetelmények

A Windows Server 2022 a Windows 10 operációs rendszeren alapul. Ahhoz, hogy e szerverváltozat összes funkcióját teljes mértékben ki lehessen használni, és hogy a kiszolgáló biztonságát garantálni lehessen, az alapul szolgáló hardvernek meg kell felelnie az alábbiakban felsorolt minimális követelményeknek. A további követelmények az adott rendszerkonfigurációtól, valamint a további telepített alkalmazásoktól függenek.

 • Processzor: 1,4 GHz 64 bites
 • RAM: 512 MB vagy 2 GB szerver esetén "asztali kijelző" telepítési opcióval
 • HDD: 32 GB szabad lemezterület
 • Grafikus kártya és monitor: 1 024 x 768 képpont
 • BIOS-hoz is: UEFI rendszer biztonságos rendszerindítással (UEFI 2.3.1c) bizonyos funkciókhoz

A Windows Server 2022 Datacenter licencelése

A Windows Server 2022 Datacenter Edition szerver licencelése a használt szoftverek esetében is a Microsoft licencelési szabályzatának megfelelően történik, ahol a licencigény kiszámításánál a magok számát veszik alapul. A következő rendelkezéseket kell alkalmazni:

 • A Windows Server 2022 Datacenter szoftver licencelése mindig a ténylegesen használt fizikai hardver alapján történik. A fizikailag jelen lévő processzormagok száma mellett a virtuális szerverek számát is figyelembe veszik.
 • Egy szerverlicenc 2 fizikai processzormagot fed le.
 • A Microsoft licencelési szabályzata szerint mindig a processzoronkénti minimális 8 magot veszik alapul - még akkor is, ha a ténylegesen meglévő hardver 8 magnál kevesebbel rendelkezik.
 • Minden fizikai kiszolgálóhoz mindig legalább 2 processzort használunk, ami legalább 16 magot jelent.
 • A 16-nál több maggal rendelkező kiszolgálók esetében a további magokat a megfelelő Windows Server 2022 Datacenter csomagokkal kell licencelni.

További információkért, például a Hyper-V példányok, valamint a Windows Server 2022 adatközpontot elérő ügyfelek - felhasználók és végberendezések - licencelésével kapcsolatban, kérjük, forduljon a Wiresoft munkatársához. A Windows Server 2022 Datacenterhez tartozó megfelelő licencek/CAL-ok szintén kaphatók a Wiresoftnál.

Vásároljon Microsoft Windows Server 2022 Datacenter használt szoftvert a Wiresoft Software Shopban

Az aktuális MS Windows Server Datacenter 2022 Edition már használt szoftverként elérhető a Wiresoft Software Shopban. A használt szoftver ára alacsonyabb, mint a hasonló új Windows Server Datacenter 2022 szoftvereké. Ha használt szoftvert vásárol a Wiresoft-tól, akkor a következő előnyökkel jár:

 • A Microsoft Windows Server 2022 Datacenter megvásárlásával a Wiresoft-tól az ügyfelek egy eredeti, korábban megvásárolt, majd a Wiresoftnak eladott licencet kapnak.
 • A viszonteladáskor ez az MS Windows Server 2022 Datacenter szerverlicenc használtként van megjelölve, ahol a "használt" kifejezés nem jelenti a Windows Server szoftver funkcionalitásának korlátozását, illetve azt, hogy azt ténylegesen használták.
 • Ha az előző tulajdonos már telepítette vagy aktiválta ezt az MS Windows Server 2022 Datacenter szoftvert, a vonatkozó licenc a Wiresoftnak történő eladás előtt ismét törlésre került, így a vonatkozó szoftverlicenc ismét 100%-ban szabadon elérhető.
 • A kínált MS Windows Server 2022 Datacenter szoftverlicenc, valamint a Wiresoft által eladásra kínált egyéb használt Microsoft licencek nem korlátozottan használható vagy időben korlátozott tesztverziók, ezért nem tartalmaznak aktivált licenckulcsot, hanem a vásárlás után kizárólag az Ön számára engedélyezett szoftvertermékről van szó.
 • Minden ilyen, a Wiresoft által először megvásárolt, majd viszonteladásra kínált használt szoftverlicencet, mint például ezt az MS Windows Server Datacenter 2022-t, az értékesítés előtt szintén teszteltük a teljes használhatóság szempontjából.
 • A használt Microsoft Windows Server 2022 Datacenter szoftver viszonteladásának jogalapja az alkalmazandó törvény, amely lehetővé teszi a használt szoftverek értékesítését, valamint vásárlását és használatát.
 • A Windows Server 2022 Datacenter alkalmazás a sikeresen lezárt vásárlást követően azonnal elérhetővé válik az Ön számára az Elektronikus Szoftverbeszerzés (ESD) segítségével.
 • Ha használt licencet vásárol, mint például a Windows Server 2022 Datacenter Edition a Wiresoft-tól, biztos lehet benne, hogy mindig eredeti és legális Microsoft-terméket vásárol és használ.

Ha bármilyen további kérdése van a Microsoft Windows Server 2022 Datacenter használt szoftver vagy az MS Windows Server 2022 más kiadásának, valamint a régebbi MS Windows Server verzióknak vagy más Microsoft szoftvereknek a megvásárlásával kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal e-mailben, telefonon vagy chaten. 

További linkek "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 16-CORE"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 16-CORE"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák