Chat with us, powered by LiveChat
JOGI
Üzleti ügyfelek
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
Trustmask
MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD

Azonnal letölthető

 • SW10015
 • 021-10609
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
38 879,90 Ft * 43 198,90 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


Office 2019 for macOs a már bevált szoftver legújabb verziója a produktív munkához - a nagy teljesítményű, sokoldalú programokkal szövegek, összetett számítások, valamint áttekinthető prezentációk létrehozására és megtervezésére, és ezek biztonságos kommunikációjára, mind belsőleg a munkatársakkal, mind külsőleg az üzleti partn Microsoft erekkel. A  Office 2019 for Mac  2019 for Mac kiadása a felhasználóbarát funkciók és funkciók széles skáláját kínálja a mindennapi irodai élet minden tipikus feladatának hatékony elvégzéséhez. Használja a széleskörű eszközeit a szövegek professzionális létrehozásához, hozzon létre értelmes táblázatokat a segítségével, és használja a számos lehetőségét az eredmények illusztrálására és bemutatására. Standard  Word Excel PowerPoint

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD"

Microsoft Office Mac 2019 Standard - a bevált szoftver üzleti felhasználók számára

Office 2019 for macOs a Microsoft bevált szoftverének legújabb verziója a produktív munkához - a nagy teljesítményű, sokoldalú programokkal a szövegek létrehozásához és tervezéséhez, az összetett számításokhoz és az élénk prezentációhoz, valamint ezek biztonságos kommunikációjához, mind belsőleg az alkalmazottakkal, mind külsőleg az üzleti partnerekkel.

Ennek érdekében a Standard Office 2019 for Mac kiadása a felhasználóbarát funkciók és funkciók széles skáláját kínálja a mindennapi irodai élet minden tipikus feladatának hatékony elvégzéséhez.

Használja a Word széleskörű eszközeit a professzionális szövegalkotáshoz, készítsen értelmes táblázatokat az Excel segítségével, és használja a PowerPoint számos lehetőségét az eredmények illusztrálására és bemutatására.

A Office for Mac programban a különösen praktikus szabadkézi funkciót is használhatja ebben a három programban. Ez lehetővé teszi, hogy közvetlenül a dokumentumba illesszen be diagramokat és képleteket, akár a táblagép tollával, akár egérrel vagy ujjal.

Az optimalizált hozzáférhetőségi ellenőrzés - amely a Word, Excel, PowerPoint és OneNote programokban érhető el - gyakorlati javaslatokkal teszi könnyebben érthetővé a dokumentumokat minden érintett számára, így javítva az együttműködést. Személyes digitális jegyzetfüzetével, a OneNote-tal pedig azonnal rögzítheti ötleteit, hogy azokat közvetlenül a megfelelő programokban használhassa fel.

Az Outlook segítségével pedig hatékonyabban kezelheti napi e-mailjeit, így gyorsabban és jobban kommunikálhat üzleti partnereivel és kollégáival.

Az olyan bevált funkciók, mint az adatvesztés megelőzése, védelmet nyújtanak a fontos adatok elvesztése ellen, kiegészítve olyan átfogó biztonsági rendelkezésekkel, amelyek lehetővé teszik a dokumentumokhoz való egyéni hozzáférési jogok hozzárendelését, valamint a jelenlegi uniós adatvédelmi előírásoknak való megfelelést.

Az aktuális Standard edition 2019 for Mac Office csomag megvásárlásával mindent, ami a dokumentumok professzionális, közös munkájához és cseréjéhez - különösen a felhőben - szükséges, egyetlen forrásból szerezhet meg. A Office oldalon található összes alkalmazás elérhető Office webes alkalmazásként is, amely iPhone-on keresztül mobil használatra is alkalmas.

A Office Mac 2019 Standard Edition kizárólag a Standard-szolgáltatóktól kapható mennyiségi licencszerződés keretében - a Wiresoft Software Shopban különösen kedvező árú egyedi licencként is megvásárolható! Az alábbi részletes áttekintés ismerteti a Microsoft Office Mac 2019 Standard megvásárlásával járó összes előnyt.

Még átfogóbb könnyű használat a Office Mac 2019 oldalon Standard

A 2019-es Office Suite for macOS a Standard kiadásban nemcsak a program új funkcióival, hanem a korábbi megszokott funkciók optimalizálásával is lenyűgöz, amelyek hozzájárulnak a még nagyobb felhasználóbarát használathoz. A Office 2019 for Mac-ben a hozzáférhetőség kiemelt prioritás - mind a felhasználó, mind a dokumentumok címzettjei vagy munkatársai számára.

A Office Standard 2019 for Mac felhasználójaként maga is profitálhat a további lehetőségekből, például az "Egyszerű használat" részben: Ezek között szerepelnek a hangjelzésekre vonatkozó lehetőségek, a "Visszajelzés hanggal" alatt a hangok széles választékával. Ennek érdekében a Word a Office Mac 2019-ben finomabb hátteret biztosít a Dark témák Dark Grey és Black formájában, amelyek lehetővé teszik a még koncentráltabb munkavégzést, valamint a szövegről beszédre funkciót, hogy munka közben vagy útközben a tartalmat hangosan felolvassa.

Mint már említettük, a szabadkézi eszköz a Word, Excel és PowerPoint számára számos lehetőséget biztosít, hogy rajzai és vázlatai szabadkézzel, ráadásul több színben, különféle effektusokkal együtt közvetlenül a dokumentumba illeszthesse be - a végberendezéstől függően tollal (táblagép), ujjal (érintőképernyő) vagy akár egérrel (asztali számítógép). Ez lehetővé teszi, hogy olyan értelmes diagramokat és képleteket hozzon létre, amelyek tökéletesen kifejezik saját elképzeléseit.

A dokumentumok olvashatóságának növelése érdekében az alkalmazottak és a külső címzettek számára a hozzáférhetőséget optimalizáló funkciók minden programban rendelkezésre állnak. A nemzetközileg érvényes szabványok támogatása mellett ez gyakorlati javaslatokat is tartalmaz a tervezéshez. Ha a "Hozzáférhetőség ellenőrzése" fülre kattint, az adott program megjeleníti a hibák és figyelmeztetések listáját, valamint tippeket és ajánlásokat ad azok kijavítására vagy megszüntetésére. Ha az Outlookon keresztül küldi nemzetközi címzetteknek, többek között az időzóna megjelenítésével megtudhatja, hogy a címzettek éppen jelen vannak-e.

Annak érdekében, hogy a dokumentumok és fájlok több munkatárs általi közös szerkesztése is könnyebben elérhető legyen, a Office 2019 for Mac-ben elérhető a Microsoft OneDrive felhőszolgáltatása; ez lehetővé teszi az adatokhoz való egyidejű hozzáférést, beleértve azok valós idejű frissítését is, bárhonnan. Átfogó hozzáférési és módosítási jogok biztosítják, hogy még a kritikus adatok és információk is biztonságosan cserélhetők a felhőn keresztül.

A Office-Programs 2019 for Mac egyéb újdonságai egy pillantásra

A Office Mac 2019 Standard a fent említett optimalizációk mellett a Word, Excel, PowerPoint és Outlook programokban is számos újdonságot tartalmaz:

 • AWord 2019 számos praktikus eszközzel könnyíti meg a szövegszerkesztést, például az Ellenőrzés funkcióval, amellyel a felhasználók azonnal, böngészőablak megnyitása nélkül kereshetnek idegen szavakat vagy kifejezéseket. A kutatási funkció lehetővé teszi számukra a témák kutatását is, a Microsoft Academic Search is elérhető. Ez megkönnyíti a megfelelő idézést is.
 • AzExcel 2019 mostantól valós idejű együttműködést is kínál, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szinkronban dolgozzanak a táblázatkezelési dokumentumokon. Ezen kívül új illusztrációs lehetőségek állnak rendelkezésre a térkép- és tölcsértáblázatokkal. Az Excel mostantól PowerPivot és PowerQuery fejlesztéseket is kínál. Szintén újdonság az Excelben az adatvesztés elleni védelem integrálása a bizalmas adatok, például a hitelkártyaszámok és hasonlók, valamint a szövegek összekapcsolása érdekében.
 • APowerPoint 2019 új vizuális effektusokat kínál a prezentációk animálásához,: A zoomok és a morfózó átmenetek növelik a diasorozat dinamikáját. Továbbá új ikonok, SVG vektoros fájlok és 3D modellek állnak rendelkezésre az illusztráláshoz, amelyek szintén szerkeszthetők. A szövegrészletek kiemelésére a korábban a Wordből ismert szövegjelölő a PowerPointban is használható.
 • Az Outlook 2019 új, praktikus funkciókat tartalmaz az e-mailek kezeléséhez: Ezek közé tartozik egy intelligens eszköz, amely automatikusan fontosságuk és relevanciájuk szerint rendezi az e-maileket, a Text-to-Speech funkcióval pedig hangosan is felolvashatók, ami különösen praktikus, ha iPhone-on keresztül használja őket. Emellett a bevált adatvesztés elleni védelem - DLP - biztosítja, hogy a kritikus adatok védve legyenek az illetéktelenek hozzáférésétől.

További exkluzív funkciók a Office Mac 2019-ben Standard

A Office Standard Edition for Mac 2019 vásárlói a már említetteken kívül néhány további funkcióhoz is hozzáférhetnek, amelyek különösen a rendszergazdák számára teszik könnyebbé a kezelést vagy az ellenőrzést, miközben fokozott biztonságot is nyújtanak.

Volume License Key - VLK - a Office Mac 2019 aktiválásához Standard

Mivel a Office 2019 Standard kiadás elsősorban a nagyobb szervezetek számára mennyiségi licencként érhető el, a mennyiségi licenckulcs a rendszergazdák számára egy eszközt biztosít a könnyebb automatizált aktiváláshoz, valamint az MS Office kezeléséhez.

Csoportházirend - a nagyobb biztonságra vonatkozó irányelvekkel

Az úgynevezett csoportházirend-objektum - GPO - hatékony csoportházirendeket biztosít az adminok számára, amelyek segítségével az ADMX sablonokon keresztül biztosítható a Office 2019 for Mac, többek között a frissítések, valamint a dokumentumokban lévő makrók vezérlésében, az erősebb biztonság érdekében.

A Office Mac 2019 Standard használata Terminálszolgáltatásokkal / Remote Desktop Services

A Office Mac 2019 Standard kiadás tartalmazza azt a lehetőséget, hogy az összes alkalmazást terminálon vagy távoli asztali kiszolgálón keresztül használhassa, lehetővé téve ezzel a régebbi Mac-ek használatát.

Telemetria alkalmazás

A Telemetria alkalmazás a Office Standard 2019 oldalon alapértelmezés szerint engedélyezve van Mac számítógépen, és a felhasználói élményt javító eszköz. A telemetria a használt operációs rendszerre vonatkozó technikai adatokat (telemetriai adatokat) továbbítja a Microsoftnak.

Frissítésvezérlés a Office

A Frissítésvezérlés többféle aktiválási lehetőséget kínál a funkció- vagy funkciófrissítések és a biztonsággal kapcsolatos minőségi frissítések (javítások és javítócsomagok) keretében: A kevésbé fontos funkciófrissítéseket például figyelmen kívül lehet hagyni, míg a lényeges frissítéseket akár 5 héttel is el lehet halasztani.

A Microsoft Office Mac 2019 általános rendszerkövetelményei Standard

Az alábbiakban felsorolt rendszerkövetelmények az MS Office Mac 2019 Standard, valamint az összes többi Mac kiadásra vonatkoznak, további követelmények is érvényesek lehetnek .

 • Operációs rendszer: a három legújabb és legfrissebb macOS operációs rendszer (Big Sur, Catalina, Mojave vagy High Sierra) valamelyik verziója 
 • Processzor: Intel
 • Memória: legalább 4 GB RAM
 • Merevlemez: legalább 10 GB szabad hely HFS+ (macOS Extended) vagy APFS formátumban
 • Képernyőfelbontás: 1,280 x 800 pixel

Mit kell szem előtt tartani a Office Mac 2019 Standard telepítésekor?

Mivel az Apple a macOS 10.5 óta alapértelmezés szerint támogatja a 64 bites verziót, ajánlott ezt a verziót használni. A Office szoftver telepítése kizárólag a Click2Run telepítővel történik ("click-and-lose file").

Mik a Microsoft Office Mac 2019 Standard licencelésének feltételei?

A StandardMicrosoft Office Mac 2019 kiadása egy nagyon specifikus végponti eszközre - asztali PC, laptop stb. - van licencelve. Ez magában foglalja egy példány telepítését is egy hálózati szerverre, amelyet távolról vagy virtuális asztali infrastruktúrán (VDI) keresztül lehet használni, a végberendezés licencével. Ennek előfeltétele a megfelelő Microsoft szoftver telepítése.

Vásárolja meg a Microsoft Office Mac 2019 Standard olcsón a Wiresoft Software Shopban

A Microsoft Office 2019 Standard Edition for Mac - amely általában csak mennyiségi licencben érhető el - a Wiresoft-tól egyedi licencként is elérhető, ráadásul különösen alacsony áron - beleértve ezeket az előnyöket:

 • Közvetlenül a teljes kifizetést követően a Office Mac 2019 Standard egyetlen licencét elektronikus szoftverletöltésként (Electronic Software Download, ESD) a Mac számítógépére történő telepítéshez azonnal megkapja.
 • A Wiresoft Shopban vásárolt Microsoft Office Mac 2019 Standard licenc egyetlen licenc, amely eredetileg egy mennyiségi licenc része volt.
 • Ebben az esetben Ön a Wiresoft-tól az összes rendelkezésre álló Microsoft Office licencért kizárólag egy olyan szoftverterméket kap, amelyet kizárólag saját használatra szán.
 • Az első felhasználó eredetileg telepített szoftverét a Wiresoftnak történő eladás során törölték, így a megfelelő Office licenc 100%-ban szabad és újra használható.
 • A korábbi mennyiségi licencekből származó összes ilyen egyedi licencet a Wiresoft az értékesítés előtt alaposan ellenőrizte abszolút használhatóságuk szempontjából.
 • Komoly szoftverkereskedőként a Wiresoft nem kínál korlátozott ideig érvényes vagy csak korlátozottan használható próbaverziókat.
 • A Wiresoftnál vásárolt minden egyes licenc esetében teljesen biztos lehet abban, hogy eredeti Microsoft terméket vásárol - minden jogi követelménynek megfelelően.
Ha bármilyen kérdése van a Microsoft Office Mac 2019 Standard licencek vásárlásával kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal e-mailben, telefonon vagy csevegésen keresztül.
További linkek "MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD"
2020. okt. 4.

Hat alles reibungslos und schnell funktioniert. Office war in 5 Minuten auf meinen MacBookAir 2020 installiert.

2020. febr. 10.

Office läuft nicht nach Installation.

Bitte um Rückruf 01603601627. danke

2020. jan. 19.

Wie gewohnt spitze!

Wie gewohnt spitze!

Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE
1 877 017,90 Ft *
MICROSOFT WORD 2021 MICROSOFT WORD 2021
37 439,90 Ft *
MICROSOFT EXCEL 2019 MICROSOFT EXCEL 2019
21 883,90 Ft *
MICROSOFT EXCEL 2016 MICROSOFT EXCEL 2016
17 849,90 Ft *
MICROSOFT EXCEL 2021 MICROSOFT EXCEL 2021
34 050,90 Ft *