Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD

Azonnal letölthető

 • SW10015
 • 021-10609
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
34 993,00 Ft * 38 880,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


AzOffice 2019 for macOs a Microsoft bevált szoftverének legújabb verziója a produktív munkavégzéshez - a hatékony, sokoldalú programokkal szövegek, összetett számítások, valamint szemléletes prezentációk létrehozásához és tervezéséhez, illetve ezek biztonságos kommunikációjához, mind belsőleg a munkatársakkal, mind külsőleg az üzleti partnerekkel. A Standard kiadás Office 2019 for Mac a felhasználóbarát funkciók és funkciók széleskörű portfólióját kínálja a mindennapi irodai élet minden tipikus feladatának hatékony elvégzéséhez. Használja a Word széleskörű eszközeit a szövegek professzionális létrehozásához, készítsen értelmes táblázatokat az Excel segítségével, és használja a PowerPoint számos lehetőségét az eredmények illusztrálására és bemutatására.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD"

Microsoft Office Mac 2019 Standard - a bevált szoftver üzleti felhasználók számára

Office 2019 for macOs a Microsoft bevált szoftverének legújabb verziója a produktív munkához - a nagy teljesítményű, sokoldalú programokkal a szövegek létrehozásához és tervezéséhez, az összetett számításokhoz és az élénk prezentációhoz, valamint ezek biztonságos kommunikációjához, mind belsőleg az alkalmazottakkal, mind külsőleg az üzleti partnerekkel.

Ennek érdekében a Standard Office 2019 for Mac kiadása a felhasználóbarát funkciók és funkciók széles skáláját kínálja a mindennapi irodai élet minden tipikus feladatának hatékony elvégzéséhez.

Használja a Word széleskörű eszközeit a professzionális szövegalkotáshoz, készítsen értelmes táblázatokat az Excel segítségével, és használja a PowerPoint számos lehetőségét az eredmények illusztrálására és bemutatására.

A Office for Mac programban a különösen praktikus szabadkézi funkciót is használhatja ebben a három programban. Ez lehetővé teszi, hogy közvetlenül a dokumentumba illesszen be diagramokat és képleteket, akár a táblagép tollával, akár egérrel vagy ujjal.

Az optimalizált hozzáférhetőségi ellenőrzés - amely a Word, Excel, PowerPoint és OneNote programokban érhető el - gyakorlati javaslatokkal teszi könnyebben érthetővé a dokumentumokat minden érintett számára, így javítva az együttműködést. Személyes digitális jegyzetfüzetével, a OneNote-tal pedig azonnal rögzítheti ötleteit, hogy azokat közvetlenül a megfelelő programokban használhassa fel.

Az Outlook segítségével pedig hatékonyabban kezelheti napi e-mailjeit, így gyorsabban és jobban kommunikálhat üzleti partnereivel és kollégáival.

Az olyan bevált funkciók, mint az adatvesztés megelőzése, védelmet nyújtanak a fontos adatok elvesztése ellen, kiegészítve olyan átfogó biztonsági rendelkezésekkel, amelyek lehetővé teszik a dokumentumokhoz való egyéni hozzáférési jogok hozzárendelését, valamint a jelenlegi uniós adatvédelmi előírásoknak való megfelelést.

Az aktuális Standard edition 2019 for Mac Office csomag megvásárlásával mindent, ami a dokumentumok professzionális, közös munkájához és cseréjéhez - különösen a felhőben - szükséges, egyetlen forrásból szerezhet meg. A Office oldalon található összes alkalmazás elérhető Office webes alkalmazásként is, amely iPhone-on keresztül mobil használatra is alkalmas.

A Office Mac 2019 Standard Edition kizárólag a Standard-szolgáltatóktól kapható mennyiségi licencszerződés keretében - a Wiresoft Software Shopban különösen kedvező árú egyedi licencként is megvásárolható! Az alábbi részletes áttekintés ismerteti a Microsoft Office Mac 2019 Standard megvásárlásával járó összes előnyt.

Még átfogóbb könnyű használat a Office Mac 2019 oldalon Standard

A 2019-es Office Suite for macOS a Standard kiadásban nemcsak a program új funkcióival, hanem a korábbi megszokott funkciók optimalizálásával is lenyűgöz, amelyek hozzájárulnak a még nagyobb felhasználóbarát használathoz. A Office 2019 for Mac-ben a hozzáférhetőség kiemelt prioritás - mind a felhasználó, mind a dokumentumok címzettjei vagy munkatársai számára.

A Office Standard 2019 for Mac felhasználójaként maga is profitálhat a további lehetőségekből, például az "Egyszerű használat" részben: Ezek között szerepelnek a hangjelzésekre vonatkozó lehetőségek, a "Visszajelzés hanggal" alatt a hangok széles választékával. Ennek érdekében a Word a Office Mac 2019-ben finomabb hátteret biztosít a Dark témák Dark Grey és Black formájában, amelyek lehetővé teszik a még koncentráltabb munkavégzést, valamint a szövegről beszédre funkciót, hogy munka közben vagy útközben a tartalmat hangosan felolvassa.

Mint már említettük, a szabadkézi eszköz a Word, Excel és PowerPoint számára számos lehetőséget biztosít, hogy rajzai és vázlatai szabadkézzel, ráadásul több színben, különféle effektusokkal együtt közvetlenül a dokumentumba illeszthesse be - a végberendezéstől függően tollal (táblagép), ujjal (érintőképernyő) vagy akár egérrel (asztali számítógép). Ez lehetővé teszi, hogy olyan értelmes diagramokat és képleteket hozzon létre, amelyek tökéletesen kifejezik saját elképzeléseit.

A dokumentumok olvashatóságának növelése érdekében az alkalmazottak és a külső címzettek számára a hozzáférhetőséget optimalizáló funkciók minden programban rendelkezésre állnak. A nemzetközileg érvényes szabványok támogatása mellett ez gyakorlati javaslatokat is tartalmaz a tervezéshez. Ha a "Hozzáférhetőség ellenőrzése" fülre kattint, az adott program megjeleníti a hibák és figyelmeztetések listáját, valamint tippeket és ajánlásokat ad azok kijavítására vagy megszüntetésére. Ha az Outlookon keresztül küldi nemzetközi címzetteknek, többek között az időzóna megjelenítésével megtudhatja, hogy a címzettek éppen jelen vannak-e.

Annak érdekében, hogy a dokumentumok és fájlok több munkatárs általi közös szerkesztése is könnyebben elérhető legyen, a Office 2019 for Mac-ben elérhető a Microsoft OneDrive felhőszolgáltatása; ez lehetővé teszi az adatokhoz való egyidejű hozzáférést, beleértve azok valós idejű frissítését is, bárhonnan. Átfogó hozzáférési és módosítási jogok biztosítják, hogy még a kritikus adatok és információk is biztonságosan cserélhetők a felhőn keresztül.

A Office-Programs 2019 for Mac egyéb újdonságai egy pillantásra

A Office Mac 2019 Standard a fent említett optimalizációk mellett a Word, Excel, PowerPoint és Outlook programokban is számos újdonságot tartalmaz:

 • AWord 2019 számos praktikus eszközzel könnyíti meg a szövegszerkesztést, például az Ellenőrzés funkcióval, amellyel a felhasználók azonnal, böngészőablak megnyitása nélkül kereshetnek idegen szavakat vagy kifejezéseket. A kutatási funkció lehetővé teszi számukra a témák kutatását is, a Microsoft Academic Search is elérhető. Ez megkönnyíti a megfelelő idézést is.
 • AzExcel 2019 mostantól valós idejű együttműködést is kínál, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szinkronban dolgozzanak a táblázatkezelési dokumentumokon. Ezen kívül új illusztrációs lehetőségek állnak rendelkezésre a térkép- és tölcsértáblázatokkal. Az Excel mostantól PowerPivot és PowerQuery fejlesztéseket is kínál. Szintén újdonság az Excelben az adatvesztés elleni védelem integrálása a bizalmas adatok, például a hitelkártyaszámok és hasonlók, valamint a szövegek összekapcsolása érdekében.
 • APowerPoint 2019 új vizuális effektusokat kínál a prezentációk animálásához,: A zoomok és a morfózó átmenetek növelik a diasorozat dinamikáját. Továbbá új ikonok, SVG vektoros fájlok és 3D modellek állnak rendelkezésre az illusztráláshoz, amelyek szintén szerkeszthetők. A szövegrészletek kiemelésére a korábban a Wordből ismert szövegjelölő a PowerPointban is használható.
 • Az Outlook 2019 új, praktikus funkciókat tartalmaz az e-mailek kezeléséhez: Ezek közé tartozik egy intelligens eszköz, amely automatikusan fontosságuk és relevanciájuk szerint rendezi az e-maileket, a Text-to-Speech funkcióval pedig hangosan is felolvashatók, ami különösen praktikus, ha iPhone-on keresztül használja őket. Emellett a bevált adatvesztés elleni védelem - DLP - biztosítja, hogy a kritikus adatok védve legyenek az illetéktelenek hozzáférésétől.

További exkluzív funkciók a Office Mac 2019-ben Standard

A Office Standard Edition for Mac 2019 vásárlói a már említetteken kívül néhány további funkcióhoz is hozzáférhetnek, amelyek különösen a rendszergazdák számára teszik könnyebbé a kezelést vagy az ellenőrzést, miközben fokozott biztonságot is nyújtanak.

Volume License Key - VLK - a Office Mac 2019 aktiválásához Standard

Mivel a Office 2019 Standard kiadás elsősorban a nagyobb szervezetek számára mennyiségi licencként érhető el, a mennyiségi licenckulcs a rendszergazdák számára egy eszközt biztosít a könnyebb automatizált aktiváláshoz, valamint az MS Office kezeléséhez.

Csoportházirend - a nagyobb biztonságra vonatkozó irányelvekkel

Az úgynevezett csoportházirend-objektum - GPO - hatékony csoportházirendeket biztosít az adminok számára, amelyek segítségével az ADMX sablonokon keresztül biztosítható a Office 2019 for Mac, többek között a frissítések, valamint a dokumentumokban lévő makrók vezérlésében, az erősebb biztonság érdekében.

A Office Mac 2019 Standard használata Terminálszolgáltatásokkal / Remote Desktop Services

A Office Mac 2019 Standard kiadás tartalmazza azt a lehetőséget, hogy az összes alkalmazást terminálon vagy távoli asztali kiszolgálón keresztül használhassa, lehetővé téve ezzel a régebbi Mac-ek használatát.

Telemetria alkalmazás

A Telemetria alkalmazás a Office Standard 2019 oldalon alapértelmezés szerint engedélyezve van Mac számítógépen, és a felhasználói élményt javító eszköz. A telemetria a használt operációs rendszerre vonatkozó technikai adatokat (telemetriai adatokat) továbbítja a Microsoftnak.

Frissítésvezérlés a Office

A Frissítésvezérlés többféle aktiválási lehetőséget kínál a funkció- vagy funkciófrissítések és a biztonsággal kapcsolatos minőségi frissítések (javítások és javítócsomagok) keretében: A kevésbé fontos funkciófrissítéseket például figyelmen kívül lehet hagyni, míg a lényeges frissítéseket akár 5 héttel is el lehet halasztani.

A Microsoft Office Mac 2019 általános rendszerkövetelményei Standard

Az alábbiakban felsorolt rendszerkövetelmények az MS Office Mac 2019 Standard, valamint az összes többi Mac kiadásra vonatkoznak, további követelmények is érvényesek lehetnek .

 • Operációs rendszer: a három legújabb és legfrissebb macOS operációs rendszer (Big Sur, Catalina, Mojave vagy High Sierra) valamelyik verziója 
 • Processzor: Intel
 • Memória: legalább 4 GB RAM
 • Merevlemez: legalább 10 GB szabad hely HFS+ (macOS Extended) vagy APFS formátumban
 • Képernyőfelbontás: 1,280 x 800 pixel

Mit kell szem előtt tartani a Office Mac 2019 Standard telepítésekor?

Mivel az Apple a macOS 10.5 óta alapértelmezés szerint támogatja a 64 bites verziót, ajánlott ezt a verziót használni. A Office szoftver telepítése kizárólag a Click2Run telepítővel történik ("click-and-lose file").

Mik a Microsoft Office Mac 2019 Standard licencelésének feltételei?

A StandardMicrosoft Office Mac 2019 kiadása egy nagyon specifikus végponti eszközre - asztali PC, laptop stb. - van licencelve. Ez magában foglalja egy példány telepítését is egy hálózati szerverre, amelyet távolról vagy virtuális asztali infrastruktúrán (VDI) keresztül lehet használni, a végberendezés licencével. Ennek előfeltétele a megfelelő Microsoft szoftver telepítése.

Vásárolja meg a Microsoft Office Mac 2019 Standard olcsón a Wiresoft Software Shopban

A Microsoft Office 2019 Standard Edition for Mac - amely általában csak mennyiségi licencben érhető el - a Wiresoft-tól egyedi licencként is elérhető, ráadásul különösen alacsony áron - beleértve ezeket az előnyöket:

 • Közvetlenül a teljes kifizetést követően a Office Mac 2019 Standard egyetlen licencét elektronikus szoftverletöltésként (Electronic Software Download, ESD) a Mac számítógépére történő telepítéshez azonnal megkapja.
 • A Wiresoft Shopban vásárolt Microsoft Office Mac 2019 Standard licenc egyetlen licenc, amely eredetileg egy mennyiségi licenc része volt.
 • Ebben az esetben Ön a Wiresoft-tól az összes rendelkezésre álló Microsoft Office licencért kizárólag egy olyan szoftverterméket kap, amelyet kizárólag saját használatra szán.
 • Az első felhasználó eredetileg telepített szoftverét a Wiresoftnak történő eladás során törölték, így a megfelelő Office licenc 100%-ban szabad és újra használható.
 • A korábbi mennyiségi licencekből származó összes ilyen egyedi licencet a Wiresoft az értékesítés előtt alaposan ellenőrizte abszolút használhatóságuk szempontjából.
 • Komoly szoftverkereskedőként a Wiresoft nem kínál korlátozott ideig érvényes vagy csak korlátozottan használható próbaverziókat.
 • A Wiresoftnál vásárolt minden egyes licenc esetében teljesen biztos lehet abban, hogy eredeti Microsoft terméket vásárol - minden jogi követelménynek megfelelően.
Ha bármilyen kérdése van a Microsoft Office Mac 2019 Standard licencek vásárlásával kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal e-mailben, telefonon vagy csevegésen keresztül.
További linkek "MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD"
2021. márc. 3.

Tutto molto bene consigliato per tutti

Super

2020. okt. 4.

Hat alles reibungslos und schnell funktioniert. Office war in 5 Minuten auf meinen MacBookAir 2020 installiert.

2020. jan. 19.

Wie gewohnt spitze!

Wie gewohnt spitze!

Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák