Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

 • SW10477
 • 228-04778
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
247 917,00 Ft * 275 462,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Core -
Minimális engedélyezés Nincs
CAL User CAL/Gép CAL
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc


Az SQL Server 2022 Standard a Microsoft oldalról ennek a megbízható relációs adatplatformnak a legújabb verziója, amely minden olyan szükséges adatbázis-, elemzési és jelentési funkciót biztosít a felhasználók számára, amelyeket gyakran használnak minden olyan vállalatnál, amely áruforgalmi és CRM-rendszereket vagy ERP-szoftvereket használ. Az SQL Server 2022 Standard mindezen feladatkörök számára egy olyan nagy teljesítményű, Cloud-képes relációs adatbázis Management rendszert (RDMS) biztosít, amely optimálisan képes megfelelni az elvárásoknak.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD"

Microsoft SQL Server 2022 Standard

Az SQL Server 2022 Standard a Microsoft oldalról ennek a megbízható relációs adatplatformnak a legújabb verziója, amely minden olyan szükséges adatbázis-, elemzési és jelentési funkciót biztosít a felhasználók számára, amelyeket gyakran használnak minden olyan vállalatnál, amely áruforgalmi és CRM-rendszereket vagy ERP-szoftvereket használ. Az SQL Server 2022 Standard mindezen feladatkörök számára egy olyan nagy teljesítményű, Cloud-képes relációs adatbázis-kezelő rendszert (RDMS) biztosít, amely optimálisan képes megfelelni az elvárásoknak.

Az SQL Server 2022 Standard Edition segítségével a kis- és középvállalkozások már egy olyan alapvető adatkezelési és Business intelligencia-adatbázissal rendelkeznek, amely nemcsak a helyi és a Cloud-specifikus alkalmazások fejlesztéséhez kínál megfelelő eszközöket, hanem az informatikai erőforrások alacsony igénybevétele révén különösen hatékony adatbázis-kezelést is lehetővé tesz.

A Wiresoft oldalon hamarosan megtalálja az új SQL Server 2022 Standard Editiont használt szoftverként - a funkcionalitás, a teljesítmény és a biztonság tekintetében is minden előnyével -, de az új szoftverekénél lényegesen alacsonyabb áron. Az SQL Server 2022 Standard valószínűleg ismét elérhető lesz Core-alapú licencelésként, ami csak a nagyobb teljesítményű Server számára alkalmas, mivel a szerverlicenc/CAL alapú változat itt nem használható.

Az alábbi áttekintés részletes tájékoztatást nyújt az SQL Server 2022 Standard korábbi verzióból ismert funkcióiról, valamint az SQL Server szoftverek szokásos Microsoft licencfeltételeiről.

SQL Server 2022 Standard - A fontos funkciók áttekintése

Az SQL Server 2022 Standard kiadásban különösen említésre méltó funkciók között ismét a rendelkezésre álló, nagymértékben skálázható Cloud szolgáltatások, valamint többek között a Microsoft Always Encrypted adattitkosítási technológia, amely biztonságos enklávékat biztosít, és például Java nyelvi integrációval bővíthető.

Az SQL Server 2022 Standard egyéb, az átfogó adatfeldolgozás szempontjából kulcsfontosságú jellemzői közé tartozik az adatok klaszterezése, valamint a naplózás és a mérések során történő szisztematikus gyűjtésük nyomon követése.

Különösen a Big Data klaszterek használata az SQL Server 2022 Standard sokféleképpen bővíti az adatok elemzésének és feldolgozásának lehetőségeit. Ezt egészíti ki a Hadoop elosztott fájlrendszer (HDFS), az Apache Spark és más elemzőeszközök integrációja, a keresési lekérdezések intelligens feldolgozása és a konténerek használata minden érintett folyamatban. Az adatbázis-kompatibilitás tanúsításával elkerülhető az alkalmazások esetleges inkompatibilitása, és az SQL adatbázis-rendszer nem csak helyi frissítését teszi lehetővé, hanem a periférián és a Cloud oldalon is.

Az SQL Server 2022 Standard ismét fokozott biztonságot kínál olyan funkciókkal, mint a gyorsított adatbázis-helyreállítás, valamint az adatok osztályozására és megbízható felügyeletére szolgáló funkciók, amelyek a gyanús tevékenységekre is figyelmeztetnek.

Az alábbi áttekintés részletesebb információkat nyújt az egyes funkcionális területekről.

SQL Server 2022 Standard - Adatvirtualizáció nagy adathalmazokkal (Big Data Clusters)

A nagy adatmennyiségek elemzésében és feldolgozásában továbbra is kulcsszerepet játszik a nagy teljesítményű big data menedzsment. Itt az SQL Server 2022 Standard nemcsak erős teljesítményt, hanem jó skálázhatóságot is kínál - olyan hatékony elemzőeszközökkel, mint például az intelligens lekérdezés-feldolgozás, amelyek megbízhatóan és ugyanakkor gyorsan feldolgozzák az adatokat, és elérhetővé teszik azokat a vállalatok különböző alkalmazásai számára.

Itt az SQL Server 2022 Standard lehetőséget kínál arra is, hogy a Big Data-munkaterhelések az SQL Server oldalra költözzenek, ahelyett, hogy például a Hadoop-alapú helyi platformokon kezelnék őket, ahogyan az korábban történt. Az integrált csatlakozók vagy az SQL Server PolyBase segítségével külső adatbázisok, például az Oracle, a Teradata, a Mongo DB, a HDFS és az Azure Data Lake is lekérdezhetők anélkül, hogy a megfelelő adatokat előbb fizikailag át kellene helyezni vagy replikálni kellene.

A Big Data fürtök SQL Server 2022 használatával SQL Server, Spark és HDFS konténerek skálázható fürtjei is telepíthetők a Kubernetes segítségével, ami szintén lehetővé teszi az adatok párhuzamos lekérdezését, írását és feldolgozását Transact-SQL segítségével. Hasonlóképpen, a Big Data fürtök lehetővé teszik a mesterséges intelligencia és a gépi tanulási feladatok végrehajtását a HDFS tároló poolokban, valamint az alkalmazások biztosítását mind konténerek, mind pedig webszolgáltatások formájában megjelenő alkalmazások formájában, amelyek e célból hozzáférnek a Big Data fürtben tárolt adatokhoz. Továbbá a Big Data Clusters in SQL Server 2022 Standard is elérhető:

 • A Data Lake egy skálázható HDFS tárolómedence, amely különböző külső forrásokból származó adatok tárolására használható elemzéshez, valamint relációs adatokkal való kombinálásra.
 • A Data Mart lehetővé teszi a Big Data klaszterek horizontális skálázását az adatelemzések teljesítményének javítása érdekében, többek között azáltal, hogy több forrásból származó adatokat integrál a gyorsítótárként szolgáló adatgyűjtő csomópontokon keresztül.
 • Az AI-eszközök, valamint a Spark például az R, a Python, a Scala és a Java mellett is használhatók.

SQL Server 2022 Standard - Erős teljesítmény 

Az SQL Server 2022 Standard kiadást a fontos funkciók nagyfokú skálázhatósága és teljesítménye, valamint a megbízható magas rendelkezésre állás jellemzi. A magas rendelkezésre állás többek között a Server Core támogatással, valamint a mindig aktív failover fürtpéldányokkal és a katasztrófa utáni helyreállításhoz és a jobb adatbázis-helyreállításhoz szükséges failoverServer címmel érhető el, beleértve a titkosított biztonsági mentést is.

További funkciók közé tartozik az oszloptároló a nagy objektum binárisok számára, az in-memory adatbázis in-memory OLTP1-vel, a hibrid pufferpool és a tartós memória támogatása a teljesítmény növelése érdekében a kritikus munkaterhelésekhez, akár 50 példány támogatása, stretch adatbázis, tábla- és indexpartícionálás és adattömörítés, párhuzamos feldolgozás a partícionált táblákhoz és több fájlfolyam-konténerhez.

SQL Server 2022 Standard - Hardverkövetelmények

Ahhoz, hogy az SQL Server Standard megfelelő működési környezetben használható legyen, valószínűleg az alábbi szoftver- és hardverkövetelményeknek kell megfelelni - kérjük, vegye figyelembe, hogy októberben még nem áll rendelkezésre hivatalos információ a Microsoft honlapról, így a tényleges minimumkövetelmények eltérhetnek az alább felsoroltaktól. További kérdésekért és naprakész információkért kérjük, forduljon a Wiresoft cím egyik munkatársához.

 • Támogatott operációs rendszerek: min. Windows 10, Windows Server 2019
 • Merevlemezterület: legalább 6 GB - az egyes esetekben telepített SQL Server komponensektől függően
 • Munkamemória: legalább 4 GB
 • Grafika: Super VGA grafikus kártya legalább 800x600 pixeles felbontással
 • Processzor típusa: x64 processzor
 • Processzor sebessége: min. 1,4 GHz - ajánlott: 2,0 GHz vagy magasabb
További linkek "MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák