Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT PUBLISHER 2010 MICROSOFT PUBLISHER 2010
Microsoft Publisher 2010 letöltése Microsoft Publisher 2010 (DTP/Layout program) A Publisher 2010 megkönnyíti az üzenet átadását a legkülönfélébb kiadványtípusokkal, így időt és pénzt takaríthat meg. Mindegy, hogy brosúrákat,...
6 212,00 Ft *
MICROSOFT PUBLISHER 2021 MICROSOFT PUBLISHER 2021
Microsoft Publisher 2021 - az önálló program a vásárlási verzióban A Publisher 2021 a Microsoft sokoldalú, nagy teljesítményű programja a professzionális asztali kiadáshoz. Nemcsak a vállalatok, hanem a magánfelhasználók, például a...
30 647,00 Ft *
MICROSOFT PUBLISHER 2013 MICROSOFT PUBLISHER 2013
Publisher 2013 - a Microsoft DTP önálló programja, mint vásárlási verzió A Publisher 2013 a Microsoft sokoldalú DTP-programjának régebbi verziója, amellyel professzionálisan tervezhet érdekes megjelenésű kiadványokat bármilyen célra:...
7 509,00 Ft *
MICROSOFT PUBLISHER 2016 MICROSOFT PUBLISHER 2016
Publisher 2016 for DTP - a Microsoft önálló programja, mint vásárlási verzió A Publisher 2016 a Microsoft sokoldalú DTP-programjának népszerű változata, amely kiadványok tervezésére szolgál minden területen: minden olyan funkciót kínál,...
16 066,00 Ft *
MICROSOFT PUBLISHER 2019 MICROSOFT PUBLISHER 2019
Microsoft Publisher 2019 - az egyetlen program a vásárlási verzióban A Publisher 2019 a Microsoft sokoldalú, nagy teljesítményű programja a professzionális asztali kiadáshoz. Nemcsak a vállalatok, hanem a magánfelhasználók, például a...
19 697,00 Ft *

Microsoft Publisher: Kreatív tervezés egyszerűen

Fedezze fel, hogy a Microsoft Publisher hogyan segíthet magával ragadó nyomtatott anyagok és digitális kiadványok létrehozásában. Ez a cikk áttekintést nyújt a Microsoft Publisher legújabb funkcióiról és képességeiről, amelyek segítségével hatékonyan valósíthatja meg kreatív projektjeit.

Felhasználói felület és tervezési lehetőségek

A Microsoft Publisher felhasználói felülete intuitívan lett kialakítva, hogy zökkenőmentes tervezési környezetet biztosítson Önnek. Fedezze fel a brosúrák, szórólapok, hírlevelek és egyéb kiadványok testreszabásához szükséges tervezési lehetőségek tárházát. Használja az eszköztárakat és menüket a könnyű navigáció érdekében.

Sablonok és elrendezések

Gyorsítsa fel a tervezési folyamatot a Microsoft Publisher sablonok és elrendezések széles választékával. Válasszon a minták széles skálájából, hogy professzionális és tetszetős kiadványokat készíthessen. Testre szabhatja a sablonokat az igényei szerint, és személyes hangot adhat projektjeinek.

Grafika és képek

A grafikák és képek egyszerű integrálásával vizuálisan kifinomultabbá teheti kiadványait. A Microsoft Publisher megkönnyíti a képek, alakzatok és diagramok beillesztését. A képszerkesztési funkciók segítségével közvetlenül az alkalmazásban testre szabhatja grafikáit.

Szövegtervezés és tipográfia

A Microsoft Publisher szövegtervezési lehetőségeivel lenyűgözően alakíthatja ki szövegét. Kísérletezzen különböző betűtípusokkal, méretekkel és színekkel, hogy megtalálja a tökéletes tipográfiát projektjeihez. A szöveg elhelyezése és igazítása könnyen testre szabható.

Nyomtatás előkészítés és exportálás

A Microsoft Publisher megkönnyíti a projektek nyomtatásra való előkészítését. Ellenőrizze a nyomtatási beállításokat közvetlenül az alkalmazásban, és exportálja fájljait különböző formátumokban. A nyomtatási előnézeti funkciók segítenek meggyőződni arról, hogy kiadványai a lehető legjobb módon kerülnek kinyomtatásra.

Digitális kiadványok és online publikálás

Fedezze fel a digitális publikálás lehetőségeit a Microsoft Publisherrel. Készítsen interaktív PDF-eket, vagy tegye közzé projektjeit közvetlenül online. Az online megosztási funkciók lehetővé teszik, hogy alkotásait szélesebb közönséggel is megoszthassa.

Együttműködés és felhőintegráció

Optimalizálja a projekteken való együttműködést a Microsoft Publisher és a Microsoft 365 felhő zökkenőmentes integrációjával. Ossza meg terveit valós időben, és tegye lehetővé a közös szerkesztést. A felhőszinkronizálás biztosítja, hogy mindig a kiadványok legfrissebb verzióival dolgozhasson.

Frissítések és támogatás

Tartsa naprakészen a Microsoft Publisher-t a frissítések rendszeres ellenőrzésével. A folyamatos fejlesztések nemcsak új funkciókat, hanem biztonsági frissítéseket is hoznak. Ha bármilyen kérdése vagy problémája van, a Microsoft Help Desk szakértői támogatással áll rendelkezésére.

Összességében a Microsoft Publisher átfogó megoldást kínál a nyomtatott anyagok és digitális kiadványok kreatív tervezéséhez. A felhasználóbarát kezelőfelületnek, a számos tervezési lehetőségnek és a zökkenőmentes integrációnak köszönhetően ideális alkalmazás a kreatív projektekhez.

Kategóriák