Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PUBLISHER 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT PUBLISHER 2021

Azonnal letölthető

 • SW10491
 • 164-03723
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
30 647,00 Ft * 34 051,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibilis


Publisher 2021 a sokoldalú, nagy teljesítményű programja a professzionális publikáláshoz. Nemcsak a vállalatok, hanem a magánfelhasználók, például a diákok és a hallgatók is használhatják a szoftvert mindenféle meggyőző kiadványok készítésére - a képszerkesztéstől és az elrendezéstől kezdve a nyomtatható sablonok létrehozásáig. A szórólapok, brosúrák, valamint a szélesebb körű katalógusok sablonjainak átfogó katalógusa mellett számos eszköz és effektus áll rendelkezésre a tervezéshez és az egyéni elképzelések szerinti további szerkesztéshez. Az intuitív és felhasználóbarát kezelőfelületnek, valamint az eszközök áttekinthető elrendezésének köszönhetően még a tapasztalatlan felhasználók és a kezdők is gyorsan belevághatnak a Microsoft Desktop Publisher 2021 használatába, és akár magas színvonalú nyomtatott médiát, de akár csak logókat, ikonokat és egyéb képi elemeket is készíthetnek.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT PUBLISHER 2021"

Microsoft Publisher 2021 - az önálló program a vásárlási verzióban

APublisher 2021 a Microsoft sokoldalú, nagy teljesítményű programja a professzionális asztali kiadáshoz. Nemcsak a vállalatok, hanem a magánfelhasználók, például a diákok és a hallgatók is használhatják a szoftvert mindenféle meggyőző kiadványok készítésére - a képszerkesztéstől és az elrendezéstől kezdve a nyomtatható sablonok létrehozásáig. A szórólapok, brosúrák, valamint a szélesebb körű katalógusok sablonjainak átfogó katalógusa mellett számos eszköz és effektus áll rendelkezésre a tervezéshez és az egyéni elképzelések szerinti további szerkesztéshez. Az intuitív és felhasználóbarát kezelőfelületnek és az eszközök áttekinthető elrendezésének köszönhetően még a tapasztalatlan felhasználók és a kezdők is gyorsan belevághatnak a Publisher 2021 használatába, és akár magas színvonalú nyomtatott médiumokat, de akár csak logókat, ikonokat és egyéb képi elemeket is létrehozhatnak.

A 2021-es verzióban a többi Office programhoz hasonlóan a szalag kinézete is egyedileg a saját igényeinkhez igazítható, ami nagyfokú áttekinthetőséget biztosít. AzMS Publisher 2021 tehát a megfelelő partner ahhoz, hogy kreatív elképzeléseit meggyőzően és ügyesen valósítsa meg.

Nagyfokú kompatibilitás a különböző formátumokkal és programokkal

A layout program természetesen lehetővé teszi a szokásos fájlformátumok használatát, amelyek közé tartozik a .JPG és a .PDF, valamint a Microsoft saját .XPS és .PUB formátumai; ez utóbbi még az Adobe layout programmal is megnyitható. Ez azt jelenti, hogy az MS Publisherrel létrehozott nyomtatási fájlok más layout szoftverekkel is használhatók, ami növeli a Publisher 2021 kompatibilitását. Hírlevelek készítéséhez pedig HTML formátum áll rendelkezésre.

A Publisher képes más Office programokból is importálni fájlokat, például Excel-diagramokat és táblázatokat vagy már formázott Word-szövegeket.

Végül a praktikus Pack & Go varázsló automatikusan összegyűjti és egyetlen fájlba csomagolja a kiadványhoz kapcsolódó és a nyomtatáshoz szükséges összes fájlt (pl. képeket, grafikákat és betűtípusokat), amelyet ezután már csak el kell küldenie egy nyomtatási szolgáltatáshoz vagy másolóüzlethez, vagy elérhetővé kell tennie a Microsoft Cloudon keresztül.

A Publisher 2021 új funkcióinak rövid áttekintése

Microsoft Publisher új verzióját számos optimalizálás mellett kibővített felhasználási lehetőségek jellemzik: A Publisher 2021 például érintésérzékeny eszközökön is használható tollal. Emellett a Publisher dokumentumokat a Microsoft OneDrive felhőszolgáltatásán keresztül is megoszthatja másokkal. Az ott tárolt fájlok megbízható, valós idejű frissítésének és az adatvesztés-megelőzéssel garantált magas szintű biztonsági előírásoknak köszönhetően a Publisher layout dokumentumokon való csapatmunka nemcsak hatékony, hanem biztonságos is.

APublisher 2021 többek között a következő funkciókat és jellemzőket kínálja:

 • A tervezési területen mostantól egy külön oszlop áll rendelkezésre több kép szerkesztéséhez.
 • A képek intuitív módon és azonnal cserélhetők drag & drop segítségével.
 • Számos új képeffektus áll rendelkezésre: pl. árnyékok, fényeffektusok, 3D effektek, valamint tükröződések.
 • Ezek a szövegek megtervezéséhez is felhasználhatók.
 • Online fotószolgáltatás vagy digitális nyomtatás esetén a kész kiadványok JPG formátumban is elmenthetők.

APublisher 2021 általában csak az MS Office egyes verzióinak fix részeként érhető el, de a Wiresoftnál külön is megvásárolható a kiadványszoftver. Ahhoz, hogy az MS Publisher 2021-es verzióját számítógépén vagy más Windows-kompatibilis végberendezésen használhassa, a Windows 10 operációs rendszer kötelezően szükséges.

A Wiresoft webáruházban a Publisher 2021 legújabb verzióját, valamint a régebbi verziókat és számos más Office-programot különösen kedvező áron, egyfelhasználós változatban, teljesen szoftverelőfizetés nélkül vásárolhat meg. Az alábbi részletes áttekintés a Publisher 2021 összes érdekes és fontos újdonságát bemutatja.

A Microsoft Publisher 2021 funkcióinak köre

A Publisher 2021 a már bevált meglévő funkciók és eszközök javítását, valamint néhány újítást is tartalmaz, többek között a szabadon felhasználható grafikák és sablonok terén, így az alkalmazási lehetőségek spektruma ebben a verzióban még szélesebb, mint korábban.

Tervezési javaslatok használata a dokumentumok tervezésekor

Amint elindítja a Publisher 2021 , megjelenik a tervezési sablonok széles körű katalógusa, amely a legkülönfélébb nyomtatott dokumentumok tipikus formátumait tartalmazza: az egyszerű névjegykártyáktól kezdve a postai célú szórólapokon át a terjedelmes katalógusokig. A sablonok mindegyike tovább testreszabható - a színek, betűtípusok és formázások helyettesíthetők vagy kiegészíthetők mással. Az eredeti sablon fájlja mindig megmarad, így az újra és újra elérhető, mivel az újonnan tervezett sablon másolatként kerül elmentésre.

Különösen a kezdők és a tapasztalatlan felhasználók fogják értékelni ezeket a dokumentum-előbeállításokat, amelyekkel minden alkalommal vonzóan megtervezett nyomtatási eredményt érhetnek el.

Természetesen lehetőség van saját sablonok és elrendezések tervezésére is. Ezeket sablonként vagy mesterfájlként is elmentheti, hogy a következő alkalommal azonnal rendelkezésre álljanak. Ez rengeteg időt takarít meg a szakembereknek, és biztosítja, hogy az erre épülő dokumentumok egységes megjelenésűek és azonos minőségűek legyenek.

Építőelemek használata kiadványokhoz

Annak érdekében, hogy a dokumentumok különböző formátumokban és médiumokban visszatérő, azonos megjelenésűek legyenek, a Publisher 2021 oldalon úgynevezett építőelemek is használhatók. Ezek tipikus elemek, például címsorok, de keretek, dobozok stb. is. A sablonokhoz hasonlóan a felhasználók használhatják a Publisherbe integrált építőelemeket, vagy létrehozhatják saját építőelemeiket.

Képek és grafikák szerkesztése közvetlenül a Publisher 2021-ben

A grafikákat és fényképeket közvetlenül a PC-ről, a Microsoft ClipArt könyvtárából, a Bing képkeresőn keresztül vagy online fényképalbumból lehet beilleszteni. Ezek bármikor cserélhetők és pótolhatók drag & drop segítségével. A vonalzó funkcióval a behelyezés után milliméteres pontossággal a kívánt pozícióba helyezhetők.

A Publisher dokumentumba importált képfájlok utólag is szerkeszthetők; lehetőség van a színtónus és a színintenzitás beállítására, valamint a kép méretének a kívánt formátumra történő vágására. Lehetőség van különböző effektusok, például árnyékok és tükröződések hozzáadására a képekhez és szövegekhez, hogy azok kiemelkedjenek.

A Publisher 2021-ben elérhető skálázható SVG vektorgrafikák nagyításkor is megőrzik élességüket, így mindig professzionális megjelenítést biztosítanak, a 3D objektumok pedig tetszőlegesen elforgathatók a kívánt nézet elérése érdekében.

Praktikus szövegdobozok használata

Ha hosszabb, több oldalra terjedő vagy illusztrációkkal megszakított szövegeket kell elrendezni, akkor néhány hasznos eszköz segíthet az elrendezés követésében: Ha például egy szövegmezőbe túl sok szöveg kerül be, a keret jobb alsó sarkában egy kis doboz jelzi ezt kihagyási jelekkel. A meglévő szövegmező ekkor vagy egyszerűen az egérrel nagyítható, vagy több ilyen szövegmezőt összekapcsolhat, így a fennmaradó szöveg automatikusan megjelenik a következő mezőben. Ez a funkció különösen praktikus a szöveg utólagos módosításakor, például ha a szöveget lerövidítik vagy kiegészítik.

A Publisher dokumentumok személyre szabása és megosztása

A személyre szabott levelek létrehozásához a címzettek nevei, fotói vagy akár weblinkjei automatikusan hozzáadhatók. Ha pedig egy vázlatot vagy egy kész elrendezést szeretne megosztani más alkalmazottakkal, az ő e-mail címük közvetlenül a dokumentumba illeszthető, így még gyorsabbá válik a küldés. A Microsoft OneDrive felhőszolgáltatásának használatával a Publisherben lehetőség van az adatok online mentésére is, hogy a címzettek egy hivatkozáson keresztül elérhessék azokat.

A Publisher 2021 minden minőségben rendelkezik nyomtatási lehetőségekkel

Attól függően, hogy milyen céllal kell szórólapokat, brosúrákat, meghívókat és egyéb reklámanyagokat, de akár tisztán magánjellegű nyomtatott termékeket is készíteni, a Publisher 2021 széleskörű lehetőségeket kínál a nyomtatáshoz és természetesen már a tervezéshez is. Ez azt jelenti, hogy bármilyen célcsoport számára a kívánt minőségben készíthetők nyomtatványok. Az online nyomtatási szolgáltatáson keresztül történő digitális nyomtatáshoz a Publisher dokumentumokat a szokásos .JPG formátumban is elmentheti.

A Microsoft Publisher 2021 általános rendszerkövetelményei

Az Office szoftver Publisher 2021 két változatban letölthető: 32 bites és 64 bites. Alapértelmezés szerint a 64 bites verzió van telepítve, de csak a 32 bites verzió telepíthető 32 bites, x86-os processzorral rendelkező operációs rendszerre. A kiválasztott verziótól függően az egyéni hardverkövetelmények eltérőek lehetnek - például a munkaterület és a merevlemez-memória tekintetében. A következő minimumkövetelményeket kell betartani:

 • Operációs rendszerek:  Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019 vagy Windows Server 2022
 • Processzor: min. 1,6 GHz vagy gyorsabb
 • Merevlemezterület: min. 4 GB szabad lemezterület
 • Munkamemória: legalább 4 GB RAM
 • Grafikus kártya: min. 1280 x 768 képpont, DirectX 9 vagy magasabb, WDDM 2.0 vagy magasabb WDDM 2.0-val Windows 10 esetén

Vásárolja meg a Microsoft Publisher 2021-et alacsony áron önálló programként a Wiresoftnál

Az MS Publisher egyes Microsoft Office csomagok klasszikus alkotóeleme, ezért általában nem külön-külön, hanem csak a többi Office programmal együtt érhető el. A Wiresoftnál a Publisher 2021-et egyetlen programként is megvásárolhatja - ellentétben sok más Microsoft-szoftverprogram-szállítóval - és mindenekelőtt vásárlási verzióban.

Az Ön előnyei: Ez a Publisher 2021 egyfelhasználós licenc nem kötelezi Önt kötelező frissítéseket tartalmazó, időben korlátozott előfizetésre vagy a funkciók használatának esetleges korlátozására. Ezért kétszeresen is megéri a Publisher 2021megvásárlásaa Wiresoft webáruházbólegyetlen programként, különösen akkor, ha nincs szüksége az összes Office programra.

Biztonságos szoftvervásárlás a Wiresoftnál: Az itt megvásárolt Publisher 2021 egyfelhasználós licenc általában egy nagyobb cég mennyiségi licencébőlszármazik, ezért egy úgynevezett használt szoftvertképvisel - a funkciók körét tekintve azonban megegyezik az Office Suite 2021-ben is megtalálható Publisher programverzióval. Ezért ezt különösen kedvező áron tudjuk Önnek kínálni!

Ezen túlmenően használt szoftverek vásárlásakor semmilyen jogi kockázatot nem vállal, mivel a használt szoftverekkel való kereskedelmet a törvény kifejezetten engedélyezi. Ráadásul minden, a Wiresoftnál kapható Microsoft program, függetlenül attól, hogy korábban használt vagy nem használt volt-e, először teszteltük a tényleges és hibátlan használhatóságát, ezért a Publisher szoftver a vásárlást és a számítógépre való letöltést követően azonnal, korlátlan ideig 100%-ban használható.

Mivel a Wiresoft komoly, megbízható szoftverkereskedőként csak olyan teljes verziókat kínál a programból, amelyek megegyeznek a Microsofttól elérhető verziókkal, és nem is származnak nem biztonságos forrásból.

Különösen a szabadúszók és a kkv-k, de a magánfelhasználók is különösen élvezik aPublisher 2021 összes előnyét, amikor a Wiresoftnál vásárolnak szoftvert, mert pénzt takarítanak meg. A Wiresoft Software Shopban megvásárolhatja az MS Publisher-t, valamint számos más Office programot és más Microsoft programokat.

Ha bármilyen kérdése van a MS Publisher 2021 vagy bármely más Microsoft programmal kapcsolatban, egyszerűen forduljon hozzánk e-mailben, telefonon vagy chaten.

További linkek "MICROSOFT PUBLISHER 2021"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT PUBLISHER 2021"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák