Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT ACCESS 2013
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT ACCESS 2013

Azonnal letölthető

 • SW10031
 • 077-06126
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
7 509,00 Ft * 8 342,00 Ft * (9,99% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibilis


Microsoft Access 2013 A adatbázis-kezelő rendszer egy újabb változata, amely az adatok strukturált formában történő rögzítésére és különböző típusú további felhasználásra való rendelkezésre bocsátására szolgál. Microsoft Access 2013 A megfelelő interfészeket kínál, amelyek nem csak a - valamint a PDF fájlok importálását teszik lehetővé, hanem mindenekelőtt számos SQL-adatbázisból. Az intuitív eszközök segítségével még a tapasztalatlan felhasználók is gyorsan el tudnak kezdeni a szoftverrel, és egyéni igényeiknek megfelelően különböző típusú adatbázis-alkalmazásokat hozhatnak létre - különösen a vállalati árukezelés, valamint az adatkezelés és a projektmenedzsment területén, de akár privát célokra is. a 2013 tehát ideálisan alkalmas kis és közepes méretű, legfeljebb 10 felhasználót tartalmazó adatbázisok számára.  Excel Access

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT ACCESS 2013"

MS Access 2013 önálló programként

AMicrosoft Access 2013 a Microsoft nagy teljesítményű adatbázis-kezelő rendszerének egy újabb változata, amellyel az adatokat strukturált formában rögzíthetjük, és különböző típusú további felhasználásra tehetjük hozzáférhetővé. Az Access 2013 megfelelő interfészeket kínál, amelyek nemcsak az Excel- és PDF-fájlok, hanem számos SQL-adatbázis importálását is lehetővé teszik. Az intuitív eszközök lehetővé teszik még a tapasztalatlan felhasználók számára is, hogy gyorsan belevágjanak a szoftver használatába, és egyéni igényeiknek megfelelően különböző típusú adatbázis-alkalmazásokat hozzanak létre - különösen vállalati leltárkezelésre, adatkezelésre és projektmenedzsmentre, de akár privát célokra is. Az Access 2013 ezért ideálisan alkalmas kis és közepes méretű, legfeljebb 10 felhasználóval rendelkező adatbázisok számára.

Ehhez az Access számos integrált sablont és elrendezést biztosít a felhasználók számára, amelyekkel gyorsan és egyszerűen készíthetők tipikus alkalmazások a Office 2013-ból ismert asztali felület alapján. A szoftver emellett kiterjedt jelentéstételi funkciókat kínál a jelenlegi állapot szakmai értékeléséhez és egyéb jelentésekhez.

A Office 365 vagy egy SharePoint-kapcsolat révén az Access 2013 az egyszerűsített csoportos együttműködés minden feltételét biztosítja. Azok a felhasználók, akik már a Windows 8 operációs rendszert használják, szintén kihasználhatják az optimalizált érintőképernyős funkciókat, és a megfelelő végberendezéseken teljes mértékben használhatják a szoftvert.

Az Access 2013 legfontosabb újdonsága azonban az Access Web App! Az ilyen típusú adatbázisok létrehozását követően a SharePointon keresztül közzétehetők, így minden hozzáférési joggal rendelkező alkalmazott hozzáférhet hozzájuk, és valós időben dolgozhat velük.

Az Access 2013 általában csak az MS Office Professional és Professional Plus kiadások állandó részeként (vagy előfizetéssel) érhető el. Az Access 2013 egységes verziójának megvásárlásával a Wiresoft-tól nemcsak a Office 2013 egyéb kiadásainak felhasználói, hanem azok a felhasználók is használhatják ezt a szoftvert a számítógépükön, akiknek nincs telepítve a Office verziója. Az Access 2013 különösen nagy előnye, hogy a programot a Windows 7-től kezdve a régebbi Microsoft operációs rendszerek is támogatják - így különösen azoknak a felhasználóknak kedvez, akik nem akarnak átállni az aktuális operációs rendszerre.

A Wiresoft webáruházában az MS Access 2013-as verzióját, valamint a szoftver más verzióit, köztük a legfrissebb kiadást is kedvező áron, egyfelhasználós licencként vásárolhatja meg - akárcsak a többi Office programot. Az alábbi áttekintés az Access 2013 legfontosabb funkcióit és szolgáltatásait mutatja be.

Adatbázis-alkalmazások egyedi konfigurálása és szerkesztése az Access 2013-ban

Az Access a Microsoft Jet Engine adatbázis-rendszerként való integrálásával egy integrált fejlesztőkörnyezet minden eszközét biztosítja, amely grafikus felhasználói felületének köszönhetően kiválóan alkalmas tipikus adatbázis-alkalmazások létrehozására. Ehhez az Access 2013 számos olyan vizuális programozási objektumot biztosít a felhasználók számára, amelyek már az adatbázis-hozzáférésre irányulnak; ez lehetővé teszi, hogy hatékonyan és gyorsan hozzanak létre megfelelő alkalmazásokat anélkül, hogy nagy programozási ismeretekkel kellene rendelkezniük.

Relációs adatbázis-kezelő rendszerként (RDBMS) az Access 2013 döntő előnye a hasonló adatbázis-rendszerekkel szemben, hogy a rajta keresztül gyűjtött adatok rugalmasan felhasználhatók, így a felhasználóknak lehetőségük van bármikor frissíteni azokat, és így módosítani, kiegészíteni vagy akár újra törölni is. Ez a tranzakcióorientált felépítés teszi az MS Access 2013-at ideális eszközzé az üzleti szempontból fontos adatok kezelésére és a vállalatok operatív rendszereinek támogatására; a tipikus feladatok közé tartozik a projektek és feladatlisták rögzítése és rendelkezésre bocsátása mellett a kapcsolati adatbázisok, valamint - különösen a bolti rendszerek esetében - a készletek nyomon követése és kezelése is.

Az Access 2013 támogatja az SQL-92 adatbázis-lekérdezési nyelvet, és az Access a régebbi .mdb és az újabb .accdb formátumot (a Microsoft Access Database rövidítése) egyaránt használja a Standard adatformátumként, amelyet a Microsofton kívüli programok is meg tudnak nyitni. Külső adatforrással való összekapcsoláskor más Access-verziók és nem Access-formátumok is használhatók.

Az Access 2013 segítségével különböző formanyomtatványok és objektumtípusok hozhatók létre vagy használhatók az adatbázisokban - többek között:

 • Formanyomtatványok strukturált adatbevitelhez
 • A behozatalra és kivitelre vonatkozó előírások
 • Adattároló táblák
 • A rögzített adatok további feldolgozására irányuló lekérdezések
 • Jelentések a rögzített adatok kimenetéről
 • Makrók bizonyos folyamatok automatizálására
 • Visual Basic modulok bizonyos folyamatok egyszerűsítésére
 • Táblák közötti kapcsolatok, beleértve az integritási feltételek meghatározását

Különösen az Access 2013-ban egyedileg létrehozható űrlapok rendkívül praktikusak az adatok nemcsak kézi, hanem automatikus, interfészeken keresztül történő beviteléhez és kezeléséhez is. Így az egyes adatrekordok strukturáltan és áttekinthetően jeleníthetők meg az űrlapnézetben, ami nagyban megkönnyíti a bevitelt és a karbantartást. Különböző úgynevezett űrlapkiosztó eszközök állnak rendelkezésre ezen Access AutoFormok létrehozásához, igény szerint.

Alkalmazások létrehozása az Access 2013 alkalmazással

Az Access 2013 legfontosabb újítása azonban az alkalmazások! Az integrált eszközökkel a felhasználók programozási ismeretek nélkül is létrehozhatnak különböző alkalmazásokat. Ehhez először ki kell választani a megfelelő adattípust, így az Access automatikusan létrehoz egy teljes adatbázis-struktúrát ehhez, amely már egy felhasználóbarát felülettel rendelkezik. A tipikus alapfunkciók mellett az alkalmazás már tartalmaz különböző Standard parancsokat az adatok hozzáadásához vagy szerkesztéséhez, valamint a navigációhoz.

A vezérlőelemek szükség szerint elhelyezhetők vagy áthelyezhetők egy adott pozícióba anélkül, hogy az elrendezésen külön változtatásokat kellene végrehajtani. Ez a funkció intuitívan működik, így a felhasználók egyszerűen rákattintanak és a kívánt helyre húznak egy elemet, és az ott lévő egyéb vezérlőelemek automatikusan félre kerülnek, hogy a megfelelő hely létrejöjjön.

Az Access webalkalmazások online elérhetővé tehetők egy webböngészőn keresztül, ha SharePoint-alkalmazásként csatlakoznak a Microsoft SharePointhoz, ami lehetővé teszi a megosztást más felhasználókkal. Ez azt jelenti, hogy az Accessben létrehozott adatbázisok nem csak helyben, egy számítógépen használhatók, hanem egy elérhető webes kapcsolaton keresztül helytől függetlenül is használhatók.

Az Access-alkalmazások SharePointon keresztül történő elérhetővé tételének további előnye egyrészt az, hogy az adott alkalmazás használatáról információkat lehet szerezni, valamint hogy a rajta keresztül generált információkat vissza lehet követni.

Az Access 2013 Microsoft SQL Serverhez és Azure SQL Database-hez való csatlakoztatása nagyobb megbízhatóságot és biztonságot, valamint az adatok skálázhatóságát is biztosítja - mind a felhőben, mind a helyben történő telepítés esetén.

A Microsoft Access 2013 rendszerkövetelményei

Az Access 2013 Office programot a Microsoft a következő verziókban kínálja: 32 bites és 64 bites. Az Access 2013 32 bites verziója a Windows operációs rendszereken Windows 7, Windows 8 és Windows 8.1 támogatott.

Az Access 2013 64 bites verziója a 32 bites verzió által támogatott Windows Server 2008 R2 és Windows Server 2012 operációs rendszereken kívül a Windows operációs rendszereken is támogatott. A verziótól függően a RAM- és merevlemezterületre vonatkozó egyéb hardverkövetelmények is eltérőek. Ezért a következő minimumkövetelmények érvényesek:

 • Operációs rendszerek: Windows 7, Windows 8; Windows Server 2008 R2 és Windows Server 2012
 • A multi-touch funkció használata a Windows 8-ra optimalizált
 • Processzor: min. 1 GHz vagy gyorsabb - x86- vagy x64-bites processzor
 • Memória (RAM): legalább 1 GB (32 bites); 2 GB (64 bites)
 • Merevlemez: min. 3 GB
 • Képernyő: Minimum 1024 x 576 képpont felbontás és DirectX10-képes grafikus kártya

Microsoft Access 2013 a Wiresoftnál olcsó egyszemélyes vásárlás

Az MS Access 2013 az MS Office Professional és Professional Pro kiadásainak klasszikus, állandó összetevője, ezért külön-külön nem vásárolható meg, hanem csak a Office csomagok valamelyikével vagy fizetős előfizetés keretében. A Wiresoft webáruházban az Access 2013 programot egyenként is megvásárolhatja - az egyéb előfizetési lehetőség nélkül, esetlegesen kötelező frissítésekkel; azaz ezzel a vásárlással csak ezek az egyszeri költségek merülnek fel. Ez a program teljes verziója, amely a Office 2013 szoftverkomponenssel megegyező funkciókkal rendelkezik, azzal a különbséggel, hogy ez az Access 2013 egyetlen licencét jelenti, amelyet kizárólag Ön használ.

Biztonságos szoftvervásárlás a Wiresoftnál: Az Access 2013 megvásárlása a Wiresoftnál nemcsak különösen olcsó, hanem biztonságos is: ez a kínált Access 2013 egyfelhasználós licenc eredetileg egy nagyobb volumenű licencből származik, mint amilyet egyébként csak egy nagyobb vállalatnál használnak. Ezek a cégek jogszerűen jogosultak arra, hogy például a Wiresoftnak eladják a nem szükséges szoftverlicenceket - akár azért, mert nincs rájuk szükség, és feleslegessé váltak, akár azért, mert ezt a programverziót egy újabbra cserélték, vagy mert a hardver vagy az operációs rendszer változása miatt már nem támogatják. Ebben az esetben ezeket kiveszik a mennyiségi licencből, és egyedi licencekké alakítják át, majd használt szoftverként hivatkoznak rájuk. Általános funkcionalitásukat azonban ez nem befolyásolja, mivel maga a szoftver nem tud elhasználódni. A Wiresoft kizárólag az Access és más Microsoft programok teljes verzióit értékesíti, amelyek megegyeznek az eredeti Microsoft verziókkal, és biztonságos és legális forrásból származnak.

Ha használt szoftvert vásárol a Wiresoftnál, semmilyen jogi kockázatot nem vállal, mivel a használt szoftverek eladása és vásárlása törvény által védett.

A vásárlást és letöltést követően a megvásárolt Access 2013 szoftver azonnal telepíthető a számítógépére, és egy érvényes mennyiségi licenckulccsal - más néven többszörös aktiválási kulccsal (MAK) - aktiválható, és korlátozás nélkül használható.

A szoftverek megvásárlása a Wiresofttal különösen gazdaságos megoldás az egyébként drága vagy egyedileg nem elérhető programok használatára, amelyből nemcsak a szabadúszók és a kkv-k, hanem a magánfelhasználók is profitálnak. Így kedvező áron élvezhetik az Access 2013 összes előnyét, és még pénzt is spórolhatnak!

A Wiresoft Software Shopban megtalálhatja az Access 2013 újabb és régebbi verzióit, valamint számos más Office- és más Microsoft programok vásárlási változatát. Ha bármilyen kérdése van az MS Access 2013-mal vagy bármely más Microsoft programmal kapcsolatban, egyszerűen vegye igénybe tanácsadásunkat e-mailben, telefonon vagy chaten.

További linkek "MICROSOFT ACCESS 2013"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT ACCESS 2013"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák