Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

 • SW10478
 • 7NQ-00162
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
990 137,00 Ft * 1 100 151,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Mag 2
Minimális engedélyezés 4 Core szerverenként
CAL Nem szükséges
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc


A Microsoft SQL Server 2022 Standard a megbízható relációs adatplatform legújabb verziója, amely a felhasználók számára minden olyan szükséges adatbázis-, elemzési és jelentési funkciót biztosít, amelyet gyakran használnak minden olyan vállalatnál, amely áruforgalmi és CRM-rendszereket vagy ERP-szoftvereket használ. Az SQL Server 2022 Standard mindezekhez a feladatokhoz egy olyan nagy teljesítményű, felhő-képes relációs adatbázis-kezelő rendszert (RDMS) biztosít, amely optimálisan képes teljesíteni az igényeiket.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE"

Microsoft SQL Server 2022 Standard 2 Core

Az SQL Server 2022 Standard a Microsoft oldalról ennek a megbízható relációs adatplatformnak a legújabb verziója, amely minden olyan szükséges adatbázis-, elemzési és jelentési funkciót biztosít a felhasználók számára, amelyeket gyakran használnak minden olyan vállalatnál, amely áruforgalmi és CRM-rendszereket vagy ERP-szoftvereket használ. Az SQL Server 2022 Standard mindezen feladatkörök számára egy olyan nagy teljesítményű, Cloud-képes relációs adatbázis-kezelő rendszert (RDMS) biztosít, amely optimálisan képes megfelelni az elvárásoknak.

Az SQL Server 2022 Standard Edition segítségével a kis- és középvállalkozások már egy olyan alapvető adatkezelési és Business intelligencia-adatbázissal rendelkeznek, amely nemcsak a helyi és a Cloud-specifikus alkalmazások fejlesztéséhez kínál megfelelő eszközöket, hanem az informatikai erőforrások alacsony igénybevétele révén különösen hatékony adatbázis-kezelést is lehetővé tesz.

A Wiresoft oldalon hamarosan megtalálja az új SQL Server 2022 Standard Editiont használt szoftverként - a funkcionalitás, a teljesítmény és a biztonság tekintetében is minden előnyével -, de az új szoftverekénél lényegesen alacsonyabb áron. Az SQL Server 2022 Standard valószínűleg ismét elérhető lesz Core-alapú licencelésként, ami csak a nagyobb teljesítményű Server számára alkalmas, mivel a szerverlicenc/CAL alapú változat itt nem használható.

Az alábbi áttekintés részletes tájékoztatást nyújt az SQL Server 2022 Standard korábbi verzióból ismert funkcióiról, valamint az SQL Server szoftverek szokásos Microsoft licencfeltételeiről.

SQL Server 2022 Standard 2 Core - További biztonság

A nagy mennyiségű adat feldolgozásának és rendelkezésre bocsátásának fontos területe a biztonsági szempont is, hogy megakadályozzuk az adatokhoz való jogosulatlan hozzáférést. Ehhez az SQL Server 2022 Standard olyan funkciókat biztosít, mint az Always Encrypted, amely nemcsak az érzékeny ügyféladatokat védi biztonságos enklávékkal, hanem lehetővé teszi az összetettebb műveletek végrehajtását is.

A biztonságos adatbázis-oszlopok kiterjesztik a kiszolgálói oldalon a bizalmi határokat az ügyfélalkalmazások számára anélkül, hogy az SQL Server, más adatbázisok vagy a rendszergazda hozzáférhetne hozzájuk. Ez lehetővé teszi, hogy a bizalmas adatokkal végzett műveleteket biztonságosan, egyszerű szövegben lehessen végrehajtani.

Kiegészítő védelmet nyújt a sorszintű biztonság, valamint a dinamikus adatmaszkolás, az átlátható adatbázis-titkosítás bővíthető kulcskezeléssel, továbbá az adatok osztályozása és a felhasználó által meghatározott szerepek meghatározása.

SQL Server 2022 Standard 2 Core - Licencelés a Server-on keresztülCore

Az SQL Server 2022 Standard kiadására feltehetően ismét a Microsoft által meghatározott Core-licencelés lesz alkalmazandó, amely a korábbi rendelkezésekhez képest, ahol a processzormagok száma nem volt releváns az engedélyezés szempontjából, most más licencelési metrikán alapul.

A Core-alapú licencelés esetén a magok száma képezi a licenckövetelmény kiszámításának alapját. Korábban két magot lehetett licencelni egy Core licenccel. Az SQL Core Server 2022 Standard 2022 licencek ezért valószínűleg ismét két darabból álló csomagban lesznek elérhetőek.

A teljes licenckövetelmény Pro Server a maximális magok számából adódik, a szerver minden egyes fizikai Core külön licencet igényel. Microsoft amennyiben Pro Server minimum 8 licenc, ahol az előző verzióban a következő feltételeket alkalmazták:

 • Minden fizikai processzor legalább 8 maggal számol.
 • Minden egyes fizikai Server legalább 16 maggal kerül kiszámításra.
 • Minden fizikai és aktív magot e két feltételnek megfelelően engedélyeznek.

Ezenkívül bizonyos skálázási korlátok valószínűleg ismét érvényesek lesznek az SQL Server 2022 Standard esetében. Így az SQL Server egyetlen példánya által használható maximális számítási kapacitás korábban Standard volt:

 • SQL Server-adatbázis motor: kevesebb, mint 4 foglalat vagy 24 processzormag
 • Elemzés vagy jelentéskészítés Services: kevesebb, mint 4 foglalat vagy 24 processzormag

Korábban az SQL Server adatbázis-motor egyetlen példánya által használható maximális memóriamennyiség volt:

 • Pufferkészlet: 128 GB
 • Columnstore szegmens gyorsítótár: 32 GB
 • Jelentés Services: 64 GB
 • Elemzés Services: 16 GB2 (táblázatos) vagy 32 GB (MOLAP)

Az SQL Server 2022 Standard kiadás relációs adatbázis méretének felső határa korábban 524 PB volt.

Ha bármilyen kérdése van a Server címre vonatkozó aktuális engedélyezési feltételekkel kapcsolatban, kérjük, forduljon a Wiresoft e-mail cím munkatársához.

SQL Server 2022 Standard 2 Core - Hardverkövetelmények 

Ahhoz, hogy az SQL Server Standard megfelelő működési környezetben használható legyen, valószínűleg az alábbi szoftver- és hardverkövetelményeknek kell megfelelni - kérjük, vegye figyelembe, hogy októberben még nem áll rendelkezésre hivatalos információ a Microsoft honlapról, így a tényleges minimumkövetelmények eltérhetnek az alább felsoroltaktól. További kérdésekért és naprakész információkért kérjük, forduljon a Wiresoft cím egyik munkatársához.

 • Támogatott operációs rendszerek: min. Windows 10, Windows Server 2019
 • Merevlemezterület: legalább 6 GB - az egyes esetekben telepített SQL Server komponensektől függően
 • Munkamemória: legalább 4 GB
 • Grafika: Super VGA grafikus kártya legalább 800x600 pixeles felbontással
 • Processzor típusa: x64 processzor
 • Processzor sebessége: min. 1,4 GHz - ajánlott: 2,0 GHz vagy magasabb

Ha bármilyen további kérdése van a Microsoft SQL Server 2022 Standard használt szoftver vagy más kiadás, valamint a régebbi SQL Server verziók vagy más Microsoft szoftverek megvásárlásával kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal e-mailben, telefonon vagy chaten. 

További linkek "MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák