Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 STANDARD DEVICE CAL MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 STANDARD DEVICE CAL
Vásárolja meg a Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL - A testreszabott megoldás - A testreszabott megoldás A Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL kiadása a megszokott, intuitív kezelhetőségű környezet...
16 176,00 Ft *

SharePoint Server 2016 CAL: Hatékony együttműködés és információkezelés

A SharePoint Server 2016 CAL-ok megbízható megoldást kínálnak a szervezetek együttműködésének és hatékony információkezelésének elősegítésére. A SharePoint Server 2016 fejlett funkcióihoz való hozzáférés új szintre emeli a csapatmunkát és az információmegosztást.

Miért a SharePoint Server 2016 CAL?

Együttműködési eszközök a csapatmunkához

SharePoint Server 2016 CAL olyan együttműködési eszközöket biztosít, amelyek javítják a csapatmunkát. A megosztott dokumentumszerkesztéstől a csapatoldali megbeszélésekig, ez a CAL licenc a funkciók széles skáláját kínálja a zökkenőmentes együttműködéshez.

Jobb mobilitás és hozzáférés

A SharePoint Server 2016 CAL segítségével bárhonnan hozzáférhet a releváns információkhoz. A jobb mobilitás lehetővé teszi a csapatok számára a hatékony munkavégzést, függetlenül a helyszíntől, növelve a rugalmasságot és a termelékenységet.

Tartalomkezelés és verziókezelés

A CAL-ok fejlett tartalomkezelési és verziókezelési funkciókat kínálnak. Nyomon követheti a dokumentumokat, kezelheti a változásokat, és optimalizálhatja a dokumentumkezelést vállalatában.

Hogyan szerezhetem be a SharePoint Server 2016 CAL-t?

Rugalmas licencelési lehetőségek

SharePoint Server 2016 CAL rugalmas licencelési lehetőségeket kínál, így a vállalat igényeinek megfelelően választhatja ki a licencek számát. A használat skálázható, hogy a licencköltségek összhangban maradjanak a vállalat növekedésével.

Egyszerű integráció

A SharePoint Server 2016 CAL könnyedén integrálható az informatikai infrastruktúrájába. Kezelje zökkenőmentesen a licenceket, és használja a SharePoint kiterjedt funkcióit az együttműködés és az információkezelés hatékonyságának növelése érdekében.

Következtetés

Optimalizálja az együttműködést és az információkezelést vállalatában a SharePoint Server 2016 CAL segítségével. Használja az együttműködési eszközöket, a jobb mobilitást és a fejlett tartalomkezelést a termelékenység növelése érdekében. Válassza a rugalmas licencelési lehetőségeket, és integrálja a SharePoint Server 2016 CAL oldalt zökkenőmentesen az informatikai infrastruktúrába, hogy megfeleljen a Google Help Desk legújabb frissítésének követelményeinek.

Kategóriák