Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

 • SW10116
 • 312-04349
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
103 446,00 Ft * 114 939,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
CU verzió Jelenlegi
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
További információk Legfeljebb 5 postafiók-adatbázis


Windows Exchange 2016 megbízható üzenetküldő platformot kínál, amellyel az e-mailek és a kapcsolatok, valamint a találkozók és feladatok központilag kezelhetők. Ez a változata a Server Server Windows 10. Különösen a kisebb vagy közepes méretű vállalatok és intézmények profitálhatnak a kiadással a számos praktikus funkcióból, a nagyfokú skálázhatóságból, valamint a funkciókból, amelyek támogatják a csapatok együttműködését a rugalmas, helyileg is független használatban, a biztonság feláldozása nélkül. Standard Cloud

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD"

Microsoft Exchange Server 2016 Standard Edition

A Windows Exchange Server 2016 megbízható üzenetküldő platformot kínál, amellyel központilag kezelhetők az e-mailek és a kapcsolatok, valamint a találkozók és feladatok. Ez a Windows 10 szerverváltozata. Különösen a kisebb vagy közepes méretű vállalatok és intézmények profitálhatnak a Standard kiadással számos praktikus funkcióból, a magas skálázhatóságból, valamint a felhőfunkciókból, amelyek támogatják a csapatok együttműködését a rugalmas, helyileg is független használatban, a biztonság feláldozása nélkül.

Az Exchange Server 2016 standard kiadása kiszolgálónként legfeljebb 5 postafiók-adatbázist támogat, és optimalizált szerverarchitektúrát kínál azáltal, hogy a kiszolgálói szerepköröket kettőre csökkenti: postafiók és szélső szállítás. A szerverszoftver így a vállalatoknál a munkafolyamatok irányításához és adminisztrációjához, valamint a folyamat során szükséges információk cseréjéhez nélkülözhetetlen komponens. A nagy teljesítményű kommunikációs rendszer belső és külső interfészként is működik, megbízhatóan összekapcsolja a munkatársakat és az osztályokat a különböző helyszíneken, és így átfogóan hozzájárul a munkafolyamatok hatékonyságának növeléséhez: Nemcsak az e-mailek, kapcsolatok és találkozók kezelhetők központilag, archiválhatók egyértelműen és kereshetők könnyen - az integrált jogosultságkezelés lehetővé teszi a munkatársak differenciált egyéni hozzáférését az adatokhoz és tartalmakhoz; a Microsoft Exchange Server 2016 Standard így egyszerre nyújt maximális ellenőrzést és nagyfokú átláthatóságot.

A Wiresoftnál az Exchange Server 2016 Standard Editionje használt szoftverként az új szoftverekhez képest alacsonyabb, csökkentett áron érhető el - ha egyáltalán még kínálják ilyen formában. A használt szoftverek különösen vonzóak a kisebb vállalatok és szervezetek számára, amelyek költséget szeretnének megtakarítani, és gazdaságos megoldást keresnek az olyan nagy teljesítményű szoftverek használatára, mint az Exchange 2016 Standard. Mert az Exchange 2016 Standard még használt szoftverként is biztosítja a kiadásra jellemző skálázhatóságot, teljesítményt és biztonságot, mivel teljes egészében használható.

Az Exchange Server 2016 Standard, mint használt szoftver esetében a licencelés a Microsoft licenckezelésének rendelkezései szerint történik. Minden egyes Exchange-kiszolgálóhoz külön standard licencet kell vásárolni, valamint további ügyfél-hozzáférési licenceket. Az Exchange Server 2016 Standard optimális licenceléséről, valamint a benne foglalt optimalizációkról és új funkciókról részletes információkat a következő részben talál.

A Microsoft Exchange Server 2016 előnyei egy pillantásra

A meglévő funkciók továbbfejlesztése mellett a Windows Server 2016 Standard verziója számos fontos újítást kínál. Az első a szerverarchitektúra optimalizálása a szerverszerepek számának kettőre csökkentésével: Mailbox és Edge Transport - erről bővebben alább. A keresés skálázása is egyszerűsödött, és javult a felhőszolgáltatások támogatása. Egyéb jellemzők:

Hibrid felhő támogatás

Az Exchange Server 2016 Standard most már támogatja a hibrid forgatókönyveket is, a postafiókok lehetnek helyi kiszolgálón vagy a felhőben. A helyi postafiókok felhőbővítményként is használhatók az Exchange Online archiválás és az Azure Rights Management segítségével.

Kilátások a weben

A régebbi verziókban "Outlook Web Access" vagy "Outlook Web App" néven ismert, az Exchange Server hez való webes hozzáférés új neve mostantól "Outlook on the Web". Ennek oka, hogy ezt a funkciót a Microsoft alapvetően átdolgozta és optimalizálta: Az Outlook mostantól az Outlook alkalmazás telepítése nélkül is használható Android vagy iOS rendszert futtató okostelefonon vagy táblagépen. Az új söprési funkció megkönnyíti az adott feladótól érkező e-mailek rendszerezését: ezeket opcionálisan csak bizonyos számú napig lehet megőrizni, vagy csak a legfrissebb üzenetet lehet elmenteni.

Az Outlook on the Web a Microsoft Edge és az Internet Explorer 11 böngészők helyett Safari, Firefox vagy Google Chrome böngészővel is használható, nagyobb korlátozások nélkül.

Javított együttműködés a felhőben az Outlookon keresztül

Az Outlook 2016-ban vagy az Outlook on the Web-ben a SharePoint 2016-ban mentett fájlok mostantól linkként is beilleszthetők egy e-mailbe, nem pedig csak mellékletként, mint korábban. Az érintett címzett továbbra is megnyithatja a hivatkozott fájlt a számítógépén, mint egy mellékletet. A kiszolgáló-kiszolgáló közötti hitelesítés szabványos protokollja az OAuth (Open Authorisation). A fájlok hozzáférési jogai egyedileg beállíthatók és automatikusan aktiválhatók.

eDiscovery az optimalizált kereséshez

Az Exchange Server 2016-ban az eDiscovery keresési architektúrája átdolgozásra került - aszinkron és decentralizáltan is működik, egyszerre több kiszolgálón keres, ami gyorsabb eredményekhez vezet. Az Outlookban vagy az Outlook on the Web-ben a keresőkifejezés megadásakor a javaslatok a postafiókban vagy a kapcsolatokban leggyakrabban használt e-mailek, valamint a korábbi keresések alapján jelennek meg. Ezenkívül a dátumtartományra és a kapcsolódó küldőre vonatkozó kontextuális szűrők is rendelkezésre állnak, hogy megkönnyítsék az információk megtalálását. Az Outlook on the Web segítségével nemcsak a saját naptárában, hanem mások naptárában is kereshet.

Új naptárfunkciók

Az új megjelenés mellett a naptár olyan új funkciókat is kapott, mint például a naptári eseményekre vonatkozó e-mail emlékeztetők és a találkozómeghívások alternatív időpontjának javaslására vonatkozó lehetőség.

A Microsoft Exchange Server 2016 Standard egyéb jellemzői

A legnagyobb különbség az Exchange Server 2016 Standard és Enterprise kiadása között az, hogy a támogatott postafiók-adatbázisok száma alacsonyabb, legfeljebb 5 lehet.

A Standard kiadásban NEM KAPHATÓ az adatvesztés-megelőzési (DLP) funkciók, a korlátlan számú virtuális gép vagy 2 Hyper-V konténer támogatása, valamint a Storage Spaces Direct, a Storage Replica, a Shielded Virtual Machines és a OneDrive for Business funkciók.

Exchange Server 2016 Standard műszaki specifikációk

Az alábbiakban az Exchange Server 2016 által támogatott forgatókönyvekről, az architektúráról, valamint az Exchange 2016 szoftver optimális működéséhez szükséges minimális hardver- és szoftverkövetelményekről olvashat.

Szerver architektúra - változások az előző verzióhoz képest

Az Exchange Server 2016 legfontosabb változásai az előző verzióhoz képest a következők:

 • A kiszolgálói szerepkörök 2-re csökkentése: Az Exchange 2016 mostantól 1. A Mailbox szerepkör, amely a fő funkcionalitással rendelkezik, fogadja az ügyfélkérelmeket és adatbázisokat tart; 2. Az Edge Transport szerepkör, amely az intranet és az internet közötti e-mail átvitel során a kiegészítő biztonságért felelős. Az ügyfél-hozzáférési kiszolgáló (CAS) szerepkör megszűnt.
 • Az MBX2016 szervert terheléselosztókon keresztül érik el. Az ügyfél bejelentkezik a postafiók-kiszolgáló ügyfél-hozzáférési szolgáltatásába, és az aktív adatbázissal rendelkező postafiók-kiszolgálóra továbbítódik. A kommunikáció továbbra is protokollszinten zajlik.
 • Új szabványos protokoll MAPI via HTTP: A MAPI via HTTP mostantól az Exchange Server 2016 Outlookon keresztül történő kommunikációjának szabványos protokollja. Optimalizált megbízhatóságot és stabilitást kínál az Outlook- és Exchange-kapcsolatokhoz, és megjeleníti a szállítási hibákat is. Hibernálás, hálózatváltás és megszakadt kapcsolatok után az Outlook sokkal gyorsabban létesít kapcsolatot a kiszolgálóval, mint korábban, rövid megszakítások esetén nincs szükség újrakapcsolódásra.
 • A virtualizációs jogok 2 virtuális gép vagy 2 Hyper-V konténer üzemeltetését teszik lehetővé a standard kiadásban.
 • Együttélési forgatókönyvek: Az Exchange 2016 támogatja az Exchange Server 2010 SP3 RU11 és az Exchange Server 2013 CU11 együttes használatát; az Exchange 2013 CU11 ügyfél-hozzáférési kiszolgálón keresztül érkező kéréseket az Exchange 2016 postafiók-kiszolgálóra továbbítja. A régebbi Exchange verziók azonban már nem támogatottak.

Az Exchange Server 2016 Standard rendszerkövetelményei

A Windows Exchange Server 2016 Standard telepítéséhez és használatához a következő hardver- és szoftverkövetelményeknek kell teljesülniük. Az asztali számítógépes kommunikációhoz a Microsoft Outlook kompatibilis verziójának telepítése is szükséges. A következő minimumkövetelményeknek kell megfelelni:

 • Operációs rendszerek: Windows Server 2012 R2 Standard vagy Datacenter, Windows Server 2016 Standard vagy Datacenter vagy újabb
 • Processzor: 64 bites processzor vagy AMD64 platformot támogató AMD processzor
 • Merevlemez: 30 GB merevlemezterület a telepítő meghajtón; 500 MB telepített Unified Messaging nyelvi csomagonként; 500 MB a várólista-adatbázis számára
 • Postafiók szerepkör: 8 GB
 • Edge Transport szerepkör: 4 GB
 • Képernyőfelbontás: min. 1 024 x 768 képpont
 • Active Directory: Windows Server 2008 R2 vagy újabb változat
 • Tartományi szint és erdő funkcionális szint: Windows Server 2008 R2 vagy magasabb szintű

A Microsoft Exchange Server 2016 Standard licencelése

Az Exchange Server 2016 Standard Edition legfeljebb 5 postafiók-adatbázis támogatásával kielégíti a kis- és középvállalkozások és szervezetek postafiókigényeit; az Exchange Server 2016 Standard minden egyes futó példányához külön kiszolgálói licenc szükséges - függetlenül attól, hogy az Exchange Server fizikai vagy virtuális operációs rendszer környezetben fut. Minden egyes Exchange Server-példány akkor tekinthető futónak, ha a szoftver betöltődött a memóriába, vagy az utasításai végrehajtásra kerültek.

GYIK a Microsoft Exchange Server 2016 Standardról, mint a Wiresoft használt szoftveréről

Az olyan használt szoftverek esetében, mint az Exchange Server 2016 Standard Edition, biztos lehet benne, hogy mind a vásárlás, mind a szerverlicenc használata jogszerű, és ugyanolyan felhasználási lehetőségeket kínál, mint egy megfelelő új és használatlan licenc - mivel a szoftverek általában nem kopnak el, és sem a funkcionalitás, sem a használatuk engedélyezése nem korlátozott. Az alábbiakban a használt Exchange Server szoftverekkel kapcsolatos összes tipikus kérdésre választ talál.

Honnan származik a Wiresoft használt szoftvere az Exchange Server 2016 Standardhoz?

A Wiresoft Software Shopban kínált használt szoftvereket, például az Exchange Server 2016 Standardot olyan vállalatok vásárolták, amelyek korábban maguk is újonnan vásárolták ezt a szoftvert. Az értékesítés leggyakoribb oka, hogy többletlicencekről vagy más okból nem használt licencekről van szó, illetve hogy a szoftververziót egy másik kiadással vagy más típussal váltották fel, és már nem használják. A Wiresoft minden ilyen licencet használt szoftverként jelöl meg, még akkor is, ha az új szerverlicenchez hasonlóan használható.

A használt szoftverek, például az Exchange Server 2016 Standard is kínálnak vásárlói biztonságot?

Igen: Az olyan használt szoftverek, mint az Exchange Server 2016 Standard, a Wiresoft ügyfeleinek ugyanazokat az előnyöket kínálják, mint az új szerverszoftverek: a szokásos vásárlói biztonságot az azonnali letöltés és az azonnali licencaktiválás révén a mellékelt, korlátlan licenckulccsal.

Legális-e a használt szoftverek vásárlása és használata?

Igen: A Wiresoft által kínált használt Exchange Server 2016 Standard szoftverek a cég licenckészletéből származnak. A használt szoftverekkel való kereskedelem és a használt szoftverek használata a szokásos joghatóság alá tartozik: ez mindkettőt jogszerűnek nyilvánította, és ezt különböző bírósági határozatok is újra és újra megerősítették.

Milyen egyéb előnyei vannak a Wiresoft használt szoftverének?

A Wiresoft használt szoftverei kedvező lehetőséget kínálnak a nagy- és kisvállalkozásoknak egyaránt a meglévő szoftverállományok kiegészítésére vagy frissítésére, mivel az ár jelentősen alacsonyabb, mint a hasonló új szoftvereké. A Wiresoft szoftverboltban az Exchange Server régebbi verzióit vagy más, már nem újként kínált szoftvereket is talál, aminek további előnye, hogy a drágább frissítések elkerülhetők. A Wiresoft használt szoftver előnye az is, hogy az összes vásárló teljes ellenőrzése miatt ellenőrzési biztonságot nyújt!

A Wiresoft használt szoftverkínálata tartalmazza az Exchange Server 2016 Standard Editiont és az Enterprise Editiont is - a megfelelő szükséges ügyfél-hozzáférési licencekkel együtt -, valamint az újabb programverziókat. A Wiresoftnál számos más Microsoft programra - pl. Outlook - is talál kedvező ajánlatokat a fent említett előnyökkel. Ha bármilyen kérdése van az Exchange Server 2016 Standard licenceléssel kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal csevegés, e-mail vagy telefon útján.

További linkek "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák