Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE

Azonnal letölthető

 • SW10046
 • KV3-00260
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
17 362,00 Ft * 19 290,00 Ft * (9,99% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  32bit/64bit


A Windows 10 Enterprise a maximális teljesítményt nyújtja a felhasználóknak, és kifejezetten nagyobb vállalatok számára lett kifejlesztve - a Wiresoft-tól a mennyiségi licenc helyett kedvező áron kapható! A Windows 10 Enterprise a Microsoft ezen verziójának operációs rendszere, amely az összes kiadás közül a legnagyobb funkcionalitást tartalmazza - sok funkció kizárólag itt található meg, többek között egy kiterjedt alkalmazáskezelés, valamint a Microsoft Long Term Servicing Branch-hoz való hozzáférés, a Windows frissítésének egy speciális formája, amelyben csak biztonsági frissítések kerülnek telepítésre, de funkciók nem.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE"

Windows 10 Enterprise - a Microsoft operációs rendszere vállalatok számára

aWindows 10 Enterprise maximális teljesítményt nyújt a felhasználóknak, és kifejezetten nagyobb vállalatok számára készült - a Wiresoft-tól egyetlen, kedvező árú mennyiségi licencként is elérhető!

Windows 10 Enterprise a Microsoft ezen verziójának operációs rendszere, amely az összes kiadás közül a legnagyobb funkciókört tartalmazza - sok közülük kizárólag itt található meg, többek között egy kiterjedt alkalmazáskezelés, valamint a Microsoft Long Term Servicing Branch-hoz való hozzáférés, a frissítés egy speciális formája Windows, ahol csak biztonsági frissítések kerülnek telepítésre, de funkciók nem.

aWindows 10 Enterprise a megszokott, felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik, a Microsoft jellegzetes csempeszerű megjelenésével, amely a személyes preferenciák szerint testre szabható. Az Enterprise Edition nem lebecsülendő előnye a vásárlók számára az is, hogy ez az operációs rendszer régebbi hardvereken is használható, ami sok felhasználó számára fontos, vásárlást eldöntő tulajdonság. A Wiresoft Onlineshopban a Windows 10 Enterprise egyetlen verzióban, valamint a Windows 10 egyéb kiadásai és számos más Microsoft program is beszerezhető. Az alábbi áttekintés az általános áttekintés mellett a Windows 10 Enterprise különleges jellemzőit mutatja be.

A Windows 10 Enterprise különleges, exkluzív funkciói

Összehasonlítva az olyan kiadásokkal, mint a Windows 10 Pro, a Windows 10 Enterprise olyan funkciók és eszközök sokaságát kínálja, amelyek jelentős hozzáadott értéket jelentenek, különösen a közepes és különösen a nagyvállalatok számára, mind a végpont- és adatbiztonság, mind a rendszergazdák számára a csoportos házirendek érvényesítésének és a felhasználói fiókok kezelésének lehetőségei tekintetében. A Windows 10 Enterprise részletes leírása alább olvasható:

 • DirectAccess: A DirectAccess segítségével a távoli felhasználók VPN-kapcsolat nélkül is használhatják a hálózati erőforrások kapcsolódási lehetőségeit, mivel a távoli ügyfélszámítógépek titkosított kapcsolaton keresztül továbbra is kapcsolódnak a vállalati hálózathoz. Az informatikai rendszergazdák az összes ügyfélszámítógépet is kezelhetik a DirectAccess-en keresztül. Különösen a mobilfelhasználók dolgoznak a legjobban a DirectAccess segítségével, még több telephelyes környezetben is. A konfigurálás után a notebookok automatikusan csatlakoznak a vállalati hálózathoz az interneten keresztül. A DirectAccess a csoportos házirendek kezelését is megkönnyíti.
 • Windows To Go Creator: AWindows To Go telepíti a Windows 10 Enterprise-t egy USB-pendrive-ra vagy USB merevlemezre, így a felhasználók mindig maguknál tarthatják az operációs rendszert, és így harmadik féltől származó eszközön is használhatják. Minden adat az adathordozón marad.
 • AppLocker: Az AppLocker segítségével szabályok határozhatók meg arra vonatkozóan, hogy mely alkalmazások futtatása engedélyezett a Windows 10 Enterprise számítógépen. A megbízható alkalmazások fehér listázása is lehetséges.
 • BranchCache: A nagy kiterjedésű hálózatot (WAN) használó vállalatok a BranchCache segítségével optimalizálhatják annak sávszélességét; a funkció az alacsony megvalósítási ráfordítás mellett a sebességet is javítja.
 • Univerzális írási szűrő - UWF: Ezzel a szűrővel az adatok már nem tárolódnak állandóan a rendszerben, hanem a főmemóriába kerülnek, ahol az újraindításig rendelkezésre állnak. Ez a virtuális overlay ezután törlődik - még akkor is, ha például egy vendégfelhasználó kijelentkezik.
 • Credential Guard: Ez a biztonsági eszköz a virtualizáción alapuló biztonsági technológiával biztosítja a hitelesítő adatokat. Az adatokat az operációs rendszer többi részétől elszigetelten tárolja, így sokkal jobban védve vannak.
 • Device Guard: Ez lehetőséget ad a rendszergazdáknak arra, hogy a munkaállomásokat úgy konfigurálják, hogy csak meghatározott alkalmazások futtathatók legyenek - ideális kioszk számítógépek beállításához. A fehér lista létrehozásával csak olyan alkalmazások futtatása engedélyezett, amelyek megfelelnek a kódintegritási szabályzatnak, így megakadályozható, hogy korábban ismeretlen rosszindulatú programok aktiválódjanak.
 • Windows 10 Long Term Servicing Branch - LTSB: Ez az exkluzív Windows 10 Enterprise funkció növeli a számítógép teljesítményét, mivel a többi Windows 10 kiadással ellentétben a frissítések nem folyamatosan, hanem csak hosszabb időközönként kerülnek végrehajtásra. Különbséget kell tenni a biztonsági frissítések és a funkciók telepítése között. Az LTSB-t hosszú távú szervizcsatorna (LTSC) néven is ismerik. A felhasználóknak csak az ebben az időszakban, körülbelül 2-3 évente kiadott frissítéseket és funkciókat ajánlják fel, és vagy telepítik, vagy elutasítják azokat.
 • Desktop Analytics: A Microsoft Configuration Managerbe integrált, felhőalapú szolgáltatás az adott Windows kliensek hasznos frissítéseiről ad információt, többek között leltárt készít a vállalatnál futó alkalmazásokról, és tájékoztatást nyújt azok kompatibilitásáról a Windows 10 legújabb funkciófrissítéseivel.

A Windows 10 Enterprise egyéb üzleti funkciói stb

Ezeken az exkluzív funkciók mellett a következő funkciókat is csak a Windows 10 Enterprise és Pro tartalmazza:

Kiterjedt felhasználási lehetőségek

aWindows 10 számos funkcióval bővíti a felhasználók alkalmazási lehetőségeit, mint például:

 • Távoli asztali alkalmazás: A Távoli asztali alkalmazással a felhasználók egy másik, helyileg távoli végberendezést úgy használhatnak, mintha saját PC-jük vagy táblagépük előtt ülnének: RDS átjáró kapcsolaton keresztül megjelenik annak asztali felülete, amely minden programmal együtt használható.
 • Kioszk üzemmód: A kioszk üzemmóddal különböző felhasználók használhatják a Windows 10 PC-t anélkül, hogy hozzáférnének más kritikus adatokhoz vagy a fő felhasználó bizonyos funkcióihoz. Ez lehetővé teszi, hogy minden egyes jogosult személy számára külön kioszk felhasználói fiókot hozzanak létre, amely csak a meghatározott adatokat és funkciókat teszi elérhetővé az adott bejelentkezett felhasználó számára.
 • Enterprise Mode Internet Explorer (EMIE): Az Enterprise Mode jelentősen csökkenti a régebbi webes alkalmazások kompatibilitási problémáit, lehetővé téve azok futtatását a Windows 10 oldalon; emellett az Enterprise Mode Site List Manager különböző lehetőségeket biztosít a weboldalak megjelenítésekor.
 • Hyper-V kliens: A Windows 10 Enterprise tartalmazza a Hyper-V technológiát, amellyel több operációs rendszer futtatható saját virtuális gépben (VM). Ez lehetővé teszi a rendelkezésre álló tárhely jobb kihasználását, és a dinamikus tároláskezelés megkönnyíti több VM párhuzamos futtatását.

Fejlett irányítási képességek

A rendszergazdáknak a Windows 10 segítségével optimalizált lehetőségeik vannak a felhasználók és PC-ik kezelésére:

 • Acsoportházirendeket helyileg a gpedit.msc szerkesztőprogrammal határozzák meg, és bizonyos előírások szerint kezelik: Így a frissítések telepítése meghatározott szabályok szerint vezérelhető, például olyan megfelelési határidőkkel, amelyek meghatározzák, hogy egy adott frissítést legkésőbb mikor kell telepíteni, de a Storage Sense segítségével a memória optimalizálása is központilag konfigurálható a felesleges fájlok törlésére.
 • Domain Join: A Domain Join egyszerűsíti a számítógépek és felhasználói fiókok kezelését az Active Directory tartományi tagságon keresztül. Az offline tartományhoz való csatlakozás lehetővé teszi a rendszergazdák számára, hogy egy számítógépet offline adjanak hozzá egy tartományhoz - ez előnyös a mobil és a tartományvezérlőn keresztül hálózati kapcsolat nélkül dolgozó felhasználók számára.
 • Windows Business Store: A Windows Business Store-hoz való hozzáféréssel és az Azure Active Directory használatával az ott elérhető szoftvertermékek központilag megvásárolhatók és bevezethetők a hálózat összes végberendezése számára.

Fokozott biztonság

aWindows 10 az adatok és a felhasználók biztonságát is javította, hogy még szabadabb munkavégzést támogasson:

 • BitLocker: Ez a funkció kifejezetten a mobileszközöket, például a táblagépeket és a laptopokat védi lopás vagy elvesztés esetén. A rajtuk lévő érzékeny vagy személyes adatokat a BitLocker biztonságosan titkosítja, így azokkal nem lehet visszaélni. A BitLocker To Go" használható USB-pendrive-ok vagy külső merevlemezek titkosítására is.
 • Windows Defender System Guard: A WDSG egy speciális védelmi réteg, amely a Windows 10 operációs rendszert védi a támadásoktól indításkor, amikor a szokásos vírusvédelmi programok még nincsenek aktiválva.
 • Vállalati adatvédelem (EDP ): A Windows 10 ezen funkciója lehetővé teszi az üzleti adatok célzott védelmét, pl. egy laptopon, az Active Directory jogkezelésen keresztül, amely akkor is aktív, amikor az adatokat máshová helyezik át vagy csatolmányként elküldik. Az EDP megakadályozza a nem biztonságos alkalmazások telepítését is.
 • Intelligens biztonsági grafikon: Az ISG elemzi a vállalati hálózaton alkalmazott biztonsági intézkedéseket, és hiányosságok esetén érdemi javításokat javasol.

A Windows 10 egyéb jellemzői és funkciói

Az alábbi eszközök a Windows 10 operációs rendszerekben is megtalálhatóak, vagy a meglévő funkciók továbbfejlesztését jelentik - a még jobb és biztonságosabb Windows élmény érdekében:

 • Windows Hello: A jelszavak biztonságos alternatívája - jelentkezzen be ujjlenyomat vagy arcfelismerés segítségével, helyben vagy webes fiókkal.
 • Snap Assist: Az eszköz ideális módon osztja fel a rendelkezésre álló megjelenítési területet az aktív ablakok között - a Corner Snap segítségével akár négy ablak is megjeleníthető egyszerre.
 • Cortana: A Cortana hangasszisztens alapértelmezés szerint aktiválva van a Windows 10 oldalon, de ki is kapcsolható, például az akkumulátor lemerülésének elkerülése vagy adatvédelmi okok miatt.
 • Continuum: Ez lehetővé teszi a munka vagy a játék zökkenőmentes folytatását, miközben a helyi számítógép egy másik végberendezésen fut. A táblagépeken és okostelefonokon minden funkció elérhető a virtuális billentyűzeten keresztül, és az asztali kijelző automatikusan alkalmazkodik az adott formátumhoz.
 • Windows Információvédelem: Védelem az adatszivárgás ellen a felhasználók számára korlátozások nélkül. A WIP nem csak az adatokat, hanem az alkalmazásokat is védi a titkosító fájlrendszeren (EFS) keresztül a lopás és manipuláció ellen.

A Windows 10 Enterprise hardverkövetelményei

Annak érdekében, hogy a Windows 10 Enterprise zökkenőmentesen fusson egy PC-n vagy laptopon a beépített szélesebb körű funkciókkal, a hardvernek meg kell felelnie bizonyos minimális követelményeknek Windows Bár a 10 Enterprise 32 bites és 64 bites változatban is elérhető, lehetőség szerint - különösen egy újabb számítógépen - a 64 bites verziót érdemes telepíteni, hogy minden program és alkalmazás használható legyen. A Windows 10 Enterprise telepítéséhez a számítógépnek a következő műszaki jellemzőknek kell megfelelnie:

 • Processzor vagy SoC (System-on-a-Chip - okostelefonok számára): 1 GHz
 • RAM: 1 GB 32 bites vagy 2 GB RAM 64 bites operációs rendszer esetén
 • Hely a merevlemezen: 16 GB 32 bites vagy 20 GB 64 bites operációs rendszer esetén
 • Grafika: 800 x 600-as kijelző, DirectX 9, WDDM 1.0 illesztőprogrammal
 • Cortana beszédfelismerés: Hi-Fi mikrofoncsoport
 • TPM (v1.2) chip a virtualizáció támogatásához (Intel VT-x vagy AMD-V és Second Level Address Translation)

Windows 10 Enterprise olcsón vásárolhat a Wiresoft online boltjában

aWindows 10 Enterprise-t a Microsoft általában csak mennyiségi licencként kínálja. A Wiresoft webáruházban azonban a Windows 10 Enterprise operációs rendszer egyetlen licencként is megvásárolható - használt szoftverként különösen kedvező áron -, azonos funkciókörrel.

Ez a licenc a Windows 10 Enterprise Edition, amelyet megvásárlásra kínálunk, egy korábbi, egy vállalat által megvásárolt mennyiségi licenc része. A viszonteladással ez felbontásra került, és ezáltal egyedi licencekké alakult, amelyek aztán használt szoftvereknek vagy használt szoftvereknek minősülnek. A megosztás vagy a használt szoftverként való megjelölés azonban nem jelent semmilyen korlátozást a Windows 10 Enterprise operációs rendszer szoftverének funkcionalitása tekintetében. 

A szoftverek vásárlása a Wiresoftnál mindig biztonságos az Ön számára! A Wiresoft Shopban elérhető Windows 10 Enterprise operációs rendszer nemcsak különösen kedvező árat kínál, hanem biztonságot is a vásárlás során: az eredeti Microsoft termékkel azonos verzió azonnali letöltése révén. A Windows 10 Enterprise licenc aktiválása a mellékelt érvényes licenckulccsal történik.

A Windows 10 Enterprise használt szoftver megvásárlása a Wiresoft Software Shopban nem okoz semmilyen jogi problémát, mivel az ilyen használt szoftverekkel való kereskedelmet a törvény egyértelműen engedélyezi, amit számos jogerős és nyilvánosan megtekinthető ítélet is megerősít.

A használt szoftver olcsó alternatívát kínál ügyfeleinknek a Windows 10 Enterprise Edition használatához. Profitáljon Ön is az olcsó szoftverajánlatunkból!

A Wiresoft Software-Shopban a Windows 10 Enterprise Edition mellett a Windows operációs rendszerek más verzióit, valamint további Microsoft-programokat is megtalál a 10 Enterprise Edition mellett kedvező árú vásárlási változatban is letölthető. Ha bármilyen kérdése van a Windows 10 Enterprise vagy bármely más Microsoft-szoftverrel kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot chaten, e-mailben vagy telefonon.

További linkek "MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

MICROSOFT EXCEL 2021 MICROSOFT EXCEL 2021
30 647,00 Ft *
Kategóriák