Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 USER CAL

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

 • SW10075
 • R18-05768
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
7 768,00 Ft * 8 630,00 Ft * (9,99% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Mennyiség 1x felhasználói CAL
Rendszer  Windows Server 
CAL Felhasználó CAL
Szállítási terjedelem Használati jog
Időtartam Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Terminál-kiszolgáló nem kompatibilis(RDS CAL megtekintése )


A Microsoft Windows Server 2019 standard vagy adatközpont kiadásának licenceléséhez a core alapú szerverlicencek mellett minden egyes felhasználó számára egy ügyfél-hozzáférési licenc is szükséges: pl. a Windows Server 2019 User CAL; ez az adott regisztrált felhasználó számára hozzáférési jogokat biztosít az adott Windows-kiszolgálóhoz.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 USER CAL"

Felhasználói CAL-ok vásárlása a Microsoft Windows Server 2019-hez használt licencekként

A Microsoft Standard- vagy Datacenter-Edition of Microsoft Windows Server 2019 licenceléséhez az egyes felhasználók számára a core alapú szerverlicencek mellett egy ügyfél-hozzáférési licenc is szükséges: pl. a Windows Server 2019 User CAL; ez az adott regisztrált felhasználó számára hozzáférési jogokat biztosít az adott Windows szerverhez.

A Standard- vagy a Windows 2019 Server Datacenter-Edition alaplicencek nem tartalmaznak további felhasználói jogokat, így ezeket külön kell megvásárolni User CAL-ként, hogy egy adott felhasználó csak személyesen jogosult legyen hozzáférni a Windows Serverhez egy - akármilyen tetszőlegesen megválasztható - végberendezésen keresztül.

A Wiresoft-tól származó használt User CAL for Windows Server 2019 nem csak alacsonyabb áron kapható a szoftverkereskedelemben újonnan kínált ügyfél-hozzáférési licencekhez képest, de ezek a csomagok nem csomagban, hanem külön-külön is megvásárolhatók. Mindazonáltal a használt CAL-ok ugyanazzal a funkcionalitással rendelkeznek, mint a hivatalos Microsoft Volume Licensing Programon keresztül elérhető Windows Server 2019 felhasználói ügyfél-hozzáférési licencek.

Az MS Windows Server 2019 összes előnyét élvezheti egy felhasználói elővásárolt CAL segítségével

A Standard- vagy Datacenter Edition a Windows Server 2019 számos új funkciót kínál, különösen a felhőalapú alkalmazások használatához, a Windows 10 alapján. A Software Defined Networking (SDN) például nemcsak a fizikai hálózati eszközök, például útválasztók és kapcsolók központi konfigurálását teszi lehetővé, hanem a virtuális hálózati eszközök - például átjárók - központi konfigurálását, valamint azok dinamikus kezelését is. Ennek érdekében a Windows Server 2019 lehetővé teszi két hálózat szinte zökkenőmentes összekapcsolását. A használt felhasználói CAL további előnyeit élvezhetik a felhasználók:

 • A virtuális hálózatok biztonságos titkosítása a titkosított hálózatok és a Datagram Transport Layer Security (DTLS) segítségével
 • Az új Hyper-Converged Infrastructure (HCI) funkciók csökkentik a komplexitást és egyszerűsítik az IT infrastruktúra telepítésétV
 • A Linux és a Shielded VM-ek jobb integrációja
 • A Kubernetes konténerek kihasználása
 • Fejlett fenyegetésvédelem az érzékeny adatok védelméért és a támadások korai észleléséért
 • Storage Spaces Direct a helyi kiszolgálói adattárolók virtuális fürtökbe történő összevonásához
 • A Storage Replica megelőzi az adatvesztést a fájlrendszer szintjén, és a katasztrófavédelemmel minimalizálja az állásidőt

Fontos információk a Windows Server Standard- és Datacenter-Edition 2019 használt felhasználói CAL-okkal kapcsolatban

A Wiresoft használt szoftverei, mint például a User CAL, szintén rendelkeznek ugyanazokkal a lehetőségekkel, hogy kihasználhassa az adott Windows Server 2019 Edition összes integrált funkcióját: Ez különösen a kisebb és közepes méretű vállalatoknak és szervezeteknek kínál gazdaságos alternatívát a szerverlicencelésben, mivel testre is szabható:

Információ a Windows Server 2019 CAL licenceléséről

A Microsoft licencfeltételek a Standard és a Datacenter kiadások esetében a Windows Server 2019 licencelését magok/processzormagok szerint kínálják, amelyhez a felhasználók vagy végberendezések licencelésével kell kiegészíteni; a szerverlicenchez tartozó esetleges CAL-ok kizárólag rendszergazdai jogokkal vannak ellátva, így a tényleges Windows szerver szolgáltatások használatához minden egyes dedikált felhasználónak hozzáférési licencre (User CAL) van szüksége; ennek is meg kell felelnie az azonos vagy magasabb Windows szerverváltozatnak - további részletek alább.

Csak ez a személyes ügyfél-hozzáférési licenc jogosítja fel a felhasználót a 2019-es verzió Windows szerver funkcióinak használatára, ez a licenc tisztán a Windows szerver 2019 ügyfél/kiszolgáló környezetének hozzáférési jogait tartalmazza, és nem tartalmaz más, még telepítendő szoftvert.

Milyen előnyökkel jár a Windows Server 2019 Standard- vagy Datacenter kiadás licencelése felhasználói CAL-okkal?

A Windows Server 2019 CAL licencelése lehetővé teszi a felhasználók rugalmas és igényalapú jogosultságkezelését. A felhasználók számára használt hozzáférési licencek használata gazdaságosabb lehetőséget jelent, különösen a kkv-k számára a Windows szerver szolgáltatásainak használatára, mivel itt csak annyi alkalmazott számára kell ügyfél-hozzáférési licencet vásárolni, ahány alkalmazottra ténylegesen szükség van. A Microsoft licencelési modell kétféle CAL-típust kínál a Windows Server 2019 számára:

 • Windows Server 2019 User CAL: ez a szerver hozzáférési jogokat biztosít egy dedikált felhasználónak
 • Windows Server 2019 User CAL: ez egy dedikált végberendezés (PC, laptop, táblagép, telefon) számára biztosít szerver-hozzáférési jogokat

A felhasználói CAL-ok kombinálhatók a készülék CAL-okkal is.

Figyelje meg a CAL-ok verzió-kompatibilitását a Windows Server 2019-rel!

A Windows Server 2019 felhasználói CAL nem csak a 2019-es verziójú Windows Serverhez ad hozzáférési jogokat az adott felhasználónak, hanem a régebbi verziókhoz, például a 2014-eshez is (downgrade). Ez előnyt jelent a CAL-okkal szemben, amelyek kifejezetten csak a Windows Server 2019 korábbi verziójára készültek, mivel nem használhatók a Windows Server 2019-es verziójának elérésére (frissítés). Ezért a Windows Server 2019 felhasználói CAL-ok vásárlásakor ügyelni kell arra, hogy a kiszolgálói licenc és az ügyfél-hozzáférési licenc kompatibilis legyen.

Mit kell még figyelembe venni a Windows Server 2019 licencelésénél egy használt felhasználói CAL-lal?

Mint már említettük, csak egy bizonyos regisztrált alkalmazott kapja meg a személyes hozzáférési jogokat a Windows Server 2019-hez a User CAL segítségével, ahol fontos, hogy az adott Windows-képes végberendezés szabadon választható legyen. A felhasználói regisztráció befejezése után ez már nem módosítható. Elvileg az sem lehetséges, hogy a CAL típusát felhasználói CAL-ról eszköz CAL-ra vagy fordítva változtassa. A Windows Server 2019 esetében azonban lehetőség van a felhasználói CAL-ok és az eszköz CAL-ok kombinálására.

A Microsoft ezen rendelkezései a CAL-licencelésben a Windows Server 2019-hez való nem megfelelő hozzáférés megakadályozására szolgálnak. Ezen túlmenően biztonságot is nyújtanak a vállalat és adatai számára, mivel kizárják, hogy illetéktelen vagy harmadik fél felhasználók használhassák a szolgáltatásokat.

Miben különbözik a Windows Server 2019 felhasználói CAL a Device CAL-tól?

Elvileg a Windows Server 2019 használt felhasználói CAL funkciói nem különböznek az eszközalapú ügyfél-hozzáférési licenctől - az úgynevezett eszköz CAL-tól. Az egyes előnyök csak abban a tipikus módban mutatkoznak meg, ahogyan egy szervezetben a Windows szerverhez hozzáférnek:

A Windows Server 2019 felhasználói hozzáférési licenc kizárólag egy adott alkalmazotthoz kötött, de ezáltal a Windows Server eléréséhez szabadon választható végberendezést kínál, függetlenül attól, hogy az hol található. A végberendezéshez kapcsolódó hozzáférési licenchez képest a felhasználói CAL ezért más felhasználási kört kínál, mivel a licencelt felhasználó nem kötődik a használt számítógéphez vagy hasonlóhoz - mindig azzal a feltétellel, hogy a használt végberendezés hozzáféréssel rendelkezik az internethez. Ez azt jelenti, hogy a felhasználó nem csak a munkahelyén, a vállalaton belüli helyhez kötött PC-ről férhet hozzá a Windows szerverhez, hanem külsőleg is: pl. saját laptopon, táblagépen vagy okostelefonon keresztül - üzleti út során vagy otthon isOffice.

A Windows Server 2019 felhasználói CAL-ok tehát a Windows szerver funkcióinak rugalmasabb használatát kínálják az ilyen alkalmazottak számára, akik gyakran változtatják a munkakörnyezetet, és egy adott meglévő végberendezéssel csatlakoznak a szerverhez azon keresztül, mivel a felhasználói CAL segítségével mindig a személyes fiókjukat használják erre a célra.

Következtetés

Tehát esetről esetre eltérő, hogy a Windows Server 2019 ügyfél-hozzáférési licenc melyik típusa kínál több előnyt a vállalaton belüli használat során. Itt mindenekelőtt a Windows szervert használó alkalmazottak száma játszik szerepet a meglévő végberendezéseken keresztül történő hozzáférés túlnyomó típusához képest: amint a többség felváltva használ mobil végberendezéseket vagy különböző önálló eszközöket, és így különböző munkaállomásokat is a Windows szerver eléréséhez, a személyes felhasználói CAL több előnyt kínál. Mint fentebb említettük, a megfelelő ügyfél-hozzáférési licenc típusáról a vásárlás előtt kell dönteni, mivel a Windows Server 2019 felhasználói CAL-ja nem minősíthető át eszköz CAL-ra, vagy fordítva. Lehetőség van azonban a Windows Server 2019 felhasználói CAL-ok és eszköz CAL-ok kombinálására vagy párhuzamos használatára.

A Microsoft Windows Server 2019 használt felhasználói CAL-ok már egyetlen licencből is elérhetők a Wiresoft Online Shopban

Az MS Windows Server 2019 használt felhasználói CAL-ok a Wiresoft Online Shopban már egyfelhasználós licencként kaphatók - a Microsoft mennyiségi licencekre vonatkozó rendelkezései itt nem érvényesek. A "használt" jelölés nem jelent általános hátrányt a felhasználói CAL-ok használhatóságában, mivel a szoftverek elvileg nem kophatnak el.

Információ a használt felhasználói CAL-okról a Windows Server 2019 számára a Wiresoft-tól

A Windows Server 2019 Használt felhasználói CAL-ok tipikusan a munkavállalóknak szóló hozzáférési licencek, mivel egyébként a Microsoft licencelési programja keretében elérhetőek; ezekkel ellentétben ezek egykor a Windows Server 2019 Használt szoftverként egy felhasználói mennyiségi licenc részei voltak, amelyet az előző vásárló, általában egy vállalat vásárolt. Az utóbbiak által nem igényelt felhasználói hozzáférési licenceket, vagy akár a teljes mennyiségi licencet továbbértékesítették a Wiresoftnak. A folyamat során a mennyiségi licencet felbontották és egyedi licencekre alakították át, majd az így kapott egyedi felhasználói hozzáférési licenceket használt szoftverként jelölték meg. A "használt" megjelölésük ellenére az ilyen felhasználói licencek a Windows Server 2019-hez teljes mértékben használhatóak, mivel funkcionalitásuk vagy élettartamuk semmilyen korlátozással nem különbözik egy új licenctől.

A Windows Server 2019 felhasználói CAL-ok használt szoftverének vásárlói biztonsága

A Windows Server használt felhasználói CAL-ok nem csak olcsóbb alternatívát jelentenek a Windows szerverlicencek számára a Wiresoft ügyfelei számára, hanem biztonságosak is! Vásárlóként már kap tőlünk egy egyfelhasználós CAL-t a Microsoft Windows Server 2019-hez a "fel nem használt" új CAL-okhoz képest kedvezményes áron, egyébként a szokásos vásárlói biztonságot élvezheti az azonnali letöltés és az azonnali licencaktiválás révén a mellékelt mennyiségi licenckulccsal.

Legális a Windows Server 2019 használt CAL-ok vásárlása és használata?

A Windows Server 2019 felhasználói és egyéb hozzáférési licencek, amelyeket a Wiresoft-tól vásárol, vállalatok vagy szervezetek licenckészletéből származnak. Ezért az eladás és a vásárlás is az érvényes joghatóság alá tartozik, amely kifejezetten engedélyezi a használt szoftverekkel való kereskedelmet; különböző bírósági ítéletek egyértelműen megerősítették a jogszerűséget.

Ezért az ügyfelek számára a Windows Server 2019 felhasználói CAL-ok vagy más, a Wiresoftnál használt szoftverként kínált ügyfél-hozzáférési licencek megvásárlása, valamint azok használata jogbiztonságot nyújt, mivel sem a Wiresoft, sem Ön mint ügyfél nem sért semmilyen jogi rendelkezést. Továbbá a Wiresoft használt CAL-jai auditálhatóak is, mivel az összes korábbi vásárló teljes bizonylatát tartalmazzák!

Az Ön Wiresoft-előnyei a Windows Server 2019 használt felhasználói CAL-ok vásárlásakor

Összefoglalva: A Wiresoft használt szoftvere megfizethető alternatívát kínál ügyfeleinknek más szoftvergyártók számos ajánlatával szemben, nem csak a Windows Server 2019 felhasználói CAL-ok, hanem más hozzáférési licencek esetében is.Ráadásul, mint korábban jeleztük, nincsenek korlátozások a vásárláskor megvásárolandó felhasználói CAL-ok minimális számára vonatkozóan, ellentétben az ügyfél-hozzáférési licencek rugalmatlan csoportosításával, így a vállalkozások és más ügyfelek csökkenthetik szerverlicenc-költségeiket azzal, hogy pontosan a Windows szerver-szolgáltatások tényleges használatát tudják licencelni.

A Wiresoft webáruházban a Windows Server 2019 - valamint a Windows Server vagy más kiszolgálószoftverek más verzióinak licenceit, beleértve a megfelelő hozzáférési licenceket is - a Felhasználói CAL-okhoz tartozó használt szoftver hozzáférési licencek mellett Eszköz CAL-okat is talál. Így Ön más területeken is kiegészítheti vagy frissítheti meglévő szoftverkészletét használt licencekkel kedvező áron, és elkerülheti az új hardverek beszerzési költségeit, valamint a nem egységes szoftververziók miatti kompatibilitási problémákat.

A CAL-ok vagy szerverszoftverek mellett a Wiresoft Software Shopban más Microsoft szoftvertermékeket is talál - a Wiresoft használt szoftverek minden előnyével. Ha bármilyen kérdése van a Windows Server 2019 vagy bármely más Microsoft-termék felhasználói CAL-jával kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal csevegés, e-mail vagy telefon útján.

További linkek "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 USER CAL"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 USER CAL"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

MICROSOFT WORD 2019 MICROSOFT WORD 2019
19 696,00 Ft *
Kategóriák