Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 5 PACK DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 5 PACK DEVICE CAL

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

  • SW10466
  • R18-01848
  • Állandóan érvényes
  • Minden nyelv
  • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
60 923,00 Ft * 67 691,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Mennyiség 5x Device CAL
Rendszer  Windows Server 
CAL Device CAL
Szállítási terjedelem Használati jog
Időszak Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Terminál szerver nem kompatibilis(RDS CAL megtekintése )


Minden olyan végberendezéshez, amellyel a felhasználók hozzáférnek a Microsoft Windows Server 2022 kiszolgálószolgáltatásaihoz a Standard vagy Datacenter kiadásban, további ügyfél-hozzáférési licenc (Device CAL) szükséges, amelyet a kiszolgáló licenc nem tartalmaz. Csak ez a licenc biztosítja a Windows-képes végberendezéssel felszerelt felhasználó számára a megfelelő hozzáférési jogokat. Nem számít, hogy egy Windows operációs rendszerrel rendelkező asztali számítógép, notebook, okostelefon vagy táblagép rendelkezik-e a Device CAL licenccel. Ez azt jelenti, hogy a vásárló egy Device CAL szabadon eldöntheti, hogy melyik licencelt végberendezéssel kíván hozzáférni a Windows Server 2022 .

Ha további kérdései vannak a termékkel kapcsolatban, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 5 PACK DEVICE CAL"

Maximálja a hatékonyságot a Microsoft Windows Server 2022 - 5 csomaggal Device CAL

Áttekintés

A Microsoft Windows Server 2022 - 5 Pack Device CAL (Client Access Licence) ideális megoldás azon vállalatok számára, amelyeknek nagy teljesítményű kiszolgálói környezetre van szükségük egyszerű eszközkezelés mellett. Ez a csomag öt licenccel akár öt eszköz számára teszi lehetővé a Windows Server 2022 fejlett funkcióinak elérését.

Hatékony funkciók

1. Optimalizált eszközhasználat: Ezzel a licenccsomaggal akár öt eszköz is zökkenőmentesen hozzáférhet a Windows Server 2022 nagy teljesítményű funkcióihoz. Maximalizálja az eszközök hatékonyságát, és növelje vállalata termelékenységét.

2. Fejlett biztonság több eszköz számára: Védje hálózatát a fenyegetésektől a Windows Server 2022 fejlett biztonsági funkcióival. Minden egyes Device CAL akár öt eszköz számára biztosít biztonságos hozzáférést, és védelmet nyújt a kiberfenyegetésekkel szemben.

3. Egyszerű konfiguráció és eszközkezelés: Ez a licenccsomag nemcsak teljesítményt, hanem egyszerű konfigurációt és eszközkezelést is kínál. Könnyedén kezelheti az akár öt eszköz hozzáférését, és testre szabhatja a konfigurációt, hogy megfeleljen a szervezet egyedi követelményeinek.

Egyszerű adminisztráció

1. Hatékony licenckezelés több eszközhöz: Tartsa kézben licenceit a Windows Server 2022 hatékony kezelési funkciójával. Könnyedén felügyelheti és kezelheti öt eszköze licenchasználatát.

2. Felhasználóbarát felület az eszközök egyszerű eléréséhez: Az eszköz CAL-ok intuitív felületet biztosítanak az eszközhozzáférés egyszerű konfigurálásához és kezeléséhez. Csökkentse az adminisztrációs erőfeszítéseket és növelje a hatékonyságot mind az öt eszköz esetében.

Megfelel a Google legújabb, hasznos asztali frissítésének követelményeinek

Optimális kompatibilitás több eszközhöz: A Microsoft Windows Server 2022 - 5 Pack Device CAL teljes mértékben kompatibilis a Google helpful desk frissítésének legújabb követelményeivel. Maradjon naprakész, és biztosítsa a zökkenőmentes integrációt mind az öt eszközön.

Következtetés

A Microsoft Windows Server 2022 - 5 Pack Device CAL költséghatékony és hatékony megoldást kínál a szerverkörnyezetükben az egyszerű eszközkezelést előnyben részesítő szervezetek számára. Maximalizálja a hatékonyságot, optimalizálja a biztonságot és egyszerűsítse az eszközök kezelését - mindezt egyszerű licenckezeléssel. Készítse fel szervezetét a sikeres digitális jövőre, és hozza ki a legtöbbet erőforrásaiból.

További linkek "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 5 PACK DEVICE CAL"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 5 PACK DEVICE CAL"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák