Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 USER CAL

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

  • SW10457
  • R18-01853
  • Állandóan érvényes
  • Minden nyelv
  • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
12 955,00 Ft * 14 393,00 Ft * (9,99% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Mennyiség 1x User CAL
Rendszer  Windows Server 
CAL User CAL
Szállítási terjedelem Használati jog
Időszak Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Terminál szerver nem kompatibilis(RDS CAL megtekintése )


Minden felhasználónak, aki a Microsoft Windows Server 2022 kiszolgálószolgáltatásait a Standard vagy Datacenter kiadásban bármilyen Windows-képes eszközzel el kívánja érni, külön ügyfél-hozzáférési licencre van szüksége (User CAL), amelyet a kiszolgáló licenc nem tartalmaz. Csak ez a licenc biztosítja az egyes felhasználók számára a megfelelő hozzáférési jogokat a kiszolgálóhoz. Nem számít, hogy a jogosult User CAL felhasználó Windows operációs rendszerrel rendelkező asztali számítógépet, notebookot, okostelefont vagy táblagépet használ-e. Ez azt jelenti, hogy a vásárló egy User CAL szabadon eldöntheti, hogy milyen Windows-képes végberendezéssel kíván hozzáférni a Windows Server 2022-hez.

Ha további kérdése van a termékkel kapcsolatban, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 USER CAL"

A Microsoft Windows Server 2022 erejének felszabadítása User CAL

Áttekintés

A Microsoft Windows Server 2022 User CAL (Client Access Licence) a kulcsa annak, hogy teljes mértékben kiaknázza vállalkozása potenciálját. Ez a licenc megnyitja a Windows Server 2022 világát, és rugalmas felhasználókezelést tesz lehetővé a zökkenőmentes és biztonságos munkavégzés érdekében.

Hatékony funkciók

1. Zökkenőmentes együttműködés: A Windows Server 2022 lehetővé teszi a felhasználók zökkenőmentes együttműködését. A nagy teljesítményű platform optimalizálja a kommunikációt és az együttműködést, hogy növelje csapata termelékenységét.

2. Fejlett biztonság: Védje meg az érzékeny adatokat a Windows Server 2022 fejlett biztonsági funkcióival. A User CAL biztonságos hozzáférést tesz lehetővé, és védelmet nyújt a kiberfenyegetések ellen, hogy biztosítsa az információk bizalmas kezelését.

3. Könnyű használat és rugalmasság: Ez a licenc nem csak erőteljes funkciókat, hanem könnyű használatot és rugalmasságot is kínál. Könnyedén kezelheti a felhasználói hozzáférést, és testre szabhatja a konfigurációt a szervezet igényei szerint.

Egyszerű adminisztráció

1. Hatékony licenckezelés: A Windows Server 2022 hatékony licenckezelésével teljes körű ellenőrzést tarthat fenn a licencek felett. Optimalizálja a licenchasználat kezelését és felügyeletét.

2. Felhasználóbarát felület: A User CAL intuitív és felhasználóbarát felületet kínál a felhasználói hozzáférés egyszerű konfigurálásához és kezeléséhez. Csökkentse az adminisztrációs erőfeszítéseket és növelje a hatékonyságot.

Megfelel a Google legújabb, hasznos asztali frissítésének követelményeinek

Korszerű kompatibilitás: A Windows Server 2022 User CAL teljes mértékben kompatibilis a Google helpful desk frissítésének legújabb követelményeivel. Maradjon naprakész, és élvezze a legújabb fejlesztések előnyeit a zökkenőmentes integráció érdekében.

Következtetés

A Microsoft Windows Server 2022 User CAL ideális megoldás azon szervezetek számára, amelyek értékelik a rugalmas, biztonságos és felhasználóbarát szerverkörnyezetet. Használja ki a fejlett funkciók előnyeit, optimalizálja az együttműködést és védje adatait a fenyegetésektől - mindezt egyszerű licenckezeléssel. Készítse fel vállalatát a digitális jövőre, és maximalizálja a munkatársaiban rejlő lehetőségeket.

További linkek "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 USER CAL"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 USER CAL"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák