Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 10 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 10 PACK USER CAL

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

  • SW10464
  • R18-01853
  • Állandóan érvényes
  • Minden nyelv
  • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
116 671,00 Ft * 129 633,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Mennyiség 10x User CAL
Rendszer  Windows Server 
CAL User CAL
Szállítási terjedelem Használati jog
Időszak Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Terminál szerver nem kompatibilis(RDS CAL megtekintése )


Minden felhasználónak, aki a Microsoft Windows Server 2022 kiszolgálószolgáltatásait a Standard vagy Datacenter kiadásban bármilyen Windows-képes eszközzel el kívánja érni, külön ügyfél-hozzáférési licencre van szüksége (User CAL), amelyet a kiszolgáló licenc nem tartalmaz. Csak ez a licenc biztosítja az egyes felhasználók számára a megfelelő hozzáférési jogokat a kiszolgálóhoz. Nem számít, hogy a jogosult User CAL felhasználó Windows operációs rendszerrel rendelkező asztali számítógépet, notebookot, okostelefont vagy táblagépet használ-e. Ez azt jelenti, hogy a vásárló egy User CAL szabadon eldöntheti, hogy milyen Windows-képes végberendezéssel kíván hozzáférni a Windows Server 2022-hez.

Ha további kérdése van a termékkel kapcsolatban, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 10 PACK USER CAL"

Hatékony hálózatkezelés a Microsoft Windows Server 2022 segítségével - 10 csomag User CAL

Áttekintés

A Microsoft Windows Server 2022 - 10 Pack User CAL (Client Access Licence) a skálázható és biztonságos felhasználókezelést kereső vállalatok kulcsfontosságú eleme. Ezzel a 10 darabos licenccsomaggal a lehető legjobban kihasználhatja a Windows Server 2022 teljesítményét, miközben akár tíz felhasználó hatékony kezelését is biztosíthatja.

Hatékony funkciók

1. Optimális skálázhatóság: Ez a licenccsomag lehetővé teszi a zökkenőmentes skálázást, hogy akár tíz felhasználót is integrálhasson hálózatába. A Windows Server 2022 hatékony platformot biztosít a hatékony együttműködéshez és a zökkenőmentes munkaterhelés-kezeléshez.

2. Fejlett biztonság több felhasználó számára: A Windows Server 2022 fejlett biztonsági funkcióival megvédheti hálózatát a fenyegetésektől. Minden egyes User CAL legfeljebb tíz felhasználó számára biztosít biztonságos hozzáférést, és védelmet nyújt a kiberfenyegetésekkel szemben.

3. Rugalmas konfiguráció és egyszerű használat: Ez a licenccsomag nemcsak teljesítményt, hanem rugalmasságot és egyszerű használatot is kínál. Könnyedén kezelheti az akár tíz felhasználó hozzáférését, és testre szabhatja a konfigurációt, hogy megfeleljen a szervezet egyedi követelményeinek.

Egyszerű adminisztráció

1. Hatékony licenckezelés több felhasználó számára: A Windows Server 2022 hatékony kezelőfunkciója segítségével tartsa kézben licenceit. Könnyedén nyomon követheti és kezelheti tíz felhasználó licenchasználatát.

2. Felhasználóbarát kezelőfelület a többszörös hozzáféréshez: A felhasználói CAL-ok intuitív felületet biztosítanak a felhasználói hozzáférések egyszerű konfigurálásához és kezeléséhez. Csökkentse az adminisztrációs időt és növelje a hatékonyságot mind a tíz felhasználó esetében.

Megfelel a Google legújabb, hasznos asztali frissítésének követelményeinek

H3: Optimális kompatibilitás több felhasználó számára: A Microsoft Windows Server 2022 - 10 Pack User CAL teljes mértékben kompatibilis a Google helpful desk frissítésének legújabb követelményeivel. Maradjon naprakész, és biztosítsa a zökkenőmentes integrációt mind a tíz felhasználó számára.

Következtetés

A Microsoft Windows Server 2022 - 10 Pack User CAL költséghatékony és hatékony megoldást kínál azon szervezetek számára, amelyek nagyobb számú felhasználót szeretnének integrálni szerverkörnyezetükbe. Könnyedén skálázható, maximalizálhatja a biztonságot és optimalizálhatja az együttműködést - mindezt egyszerű licenckezeléssel. Készítse fel szervezetét a sikeres digitális jövőre, és hozza ki a legtöbbet erőforrásaiból.

További linkek "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 10 PACK USER CAL"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 10 PACK USER CAL"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák