Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD
Microsoft Exchange Server 2019 Standard Vállalkozása számára különösen fontos, hogy az alkalmazottak és az ügyfelek között mindig rugalmas kommunikációs csatornák álljanak rendelkezésre. Különösen a biztonságos e-mail forgalom, a...
137 414,00 Ft *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE
Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise A szövegszerkesztés és a táblázatkezelés mellett az e-mailek, a találkozók, a kapcsolatok és a feladatok kezelése is fontos szerepet játszik a vállalatoknál. A napi kommunikációs feladatok...
811 570,00 Ft *

Microsoft Exchange Server 2019: A modern üzleti kommunikáció sarokköve

Bevezetés az Exchange Server 2019-be

A Microsoft Exchange Server 2019 a Microsoft széles körben használt e-mail- és naptárkiszolgálójának legújabb verziója, amelyet olyan szervezetek számára terveztek, amelyek megbízható, helyhez kötött kommunikációs és együttműködési megoldást keresnek. A továbbfejlesztett biztonsági funkcióknak, a teljesítménynek és az egyszerűsített felhasználói élménynek köszönhetően az Exchange 2019 továbbra is világszerte a szervezetek kedvelt választása.

Mi az újdonság az Exchange Server 2019-ben?

Az Exchange Server 2019 számos fejlesztést hoz elődeihez képest, többek között nagyobb skálázhatóságot, továbbfejlesztett keresési funkciókat és erősebb integrációt más Microsoft-termékekkel, például a SharePoint és a Skype for Business alkalmazással.

Az Exchange Server 2019 fő jellemzői

Skálázhatóság és teljesítmény

A nagyvállalatok számára tervezett Exchange Server 2019 a továbbfejlesztett tárolási architektúrának és a teljesítményoptimalizálásnak köszönhetően szerverenként nagyobb számú felhasználót és nagyobb postafiókokat támogat.

Továbbfejlesztett keresési funkciók

Az Exchange Server 2019-ben a keresési architektúra újratervezésre került, hogy gyorsabb és pontosabb eredményeket adjon, ami különösen előnyös a nagy adatmennyiséggel rendelkező szervezetek számára.

Biztonság és megfelelés

Az Exchange Server 2019 olyan funkciókkal fokozza a biztonságot, mint a szállítási szintű és a nyugalmi állapotú üzenettitkosítás, valamint beépített adatvesztés-megelőzési (DLP) mechanizmusokkal és továbbfejlesztett megfelelőségi képességekkel rendelkezik.

Fejlett fenyegetésvédelem

A biztonsági funkciók közé tartoznak az olyan fenyegetések elleni védekezések, mint az adathalászat és a rosszindulatú programok, amelyeket kifejezetten a vállalati kommunikáció védelmére terveztek.

Adminisztrációs és kezelési funkciók

Az Exchange Server 2019 a rendszergazdák számára továbbfejlesztett eszközöket és felületeket biztosít a szerverkörnyezet kezeléséhez, a karbantartáshoz és a rendszer teljesítményének felügyeletéhez.

Egyszerűsített felügyelet

Az Exchange 2019 egyszerűsített adminisztrációs koncepciója lehetővé teszi az informatikai csapatok számára, hogy minden eddiginél gyorsabban és hatékonyabban végezzék el a feladatokat.

Az Exchange Server 2019 jelentősége

Jövőbiztosság és alkalmazkodóképesség

Az Exchange Server 2019-et úgy tervezték, hogy megfeleljen a modern szervezetek változó igényeinek, nagy hangsúlyt fektetve a biztonságra, a felhasználói élményre és a Microsoft 365 ökoszisztémába való integrációra.

Integráció a felhőbe

Bár az Exchange 2019-et helyben történő használatra tervezték, zökkenőmentes átmenetet biztosít a felhőbe, így a szervezetek kihasználhatják a hibrid környezet rugalmasságát.

A Microsoft Exchange Server 2019 a vállalati kommunikációs megoldások csúcstechnológiáját képviseli, erős, skálázható és biztonságos platformot biztosít. Ez a kategóriába sorolt szöveg átfogó áttekintést nyújt, hogy segítsen megérteni az Exchange Server 2019 képességeit és értékét a szervezet számára.

Kategóriák