Chat with us, powered by LiveChat
JOGI
Üzleti ügyfelek
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
Trustmask
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD
Microsoft Exchange Server 2019 Standard Vállalkozása számára különösen fontos, hogy az alkalmazottak és az ügyfelek között mindig rugalmas kommunikációs csatornák álljanak rendelkezésre. Különösen a biztonságos e-mail forgalom, a...
152 680,90 Ft *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE
Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise A szövegszerkesztés és a táblázatkezelés mellett az e-mailek, a találkozók, a kapcsolatok és a feladatok kezelése is fontos szerepet játszik a vállalatoknál. A napi kommunikációs feladatok...
901 741,90 Ft *

A Microsoft Exchange Server 2019 bizonyított előnyei

Az úgynevezett postafiók-kiszolgáló szerepkör használatával az Exchange Server összefogja az olyan szállítási útvonalakat, mint az Exchange Transport, Mailbox Transport Submission, Mailbox Transport Delivery és Frontend Transport, ezáltal jelentősen javítva a CPU-teljesítményt.

E-mailek, találkozók és feladatok hatékony kezelése és szervezése

Az intelligens postaláda nagyobb termelékenységet és hatékonyságot biztosít az alkalmazottak számára. A személyre szabás lehetősége és a széles körű keresési funkció révén nemcsak az e-mailek, hanem a kapcsolatok, a találkozók és a feladatok is gyorsan megtalálhatók. A Microsoft Exchange Server 2019 Standard segítségével minden fontos adatot egy pillantással áttekinthet. A jól bevált Microsoft Outlook e-mail kliensprogram a megszokott Windows-felületet kínálja.

Biztonság a Windows Server 2019 Core rendszerrel

A Windows Server Exchange 2019 a Windows Server 2019 Core rendszeren fut, és így a legmegbízhatóbb és legmegbízhatóbb platformot kínálja az üzenetküldési infrastruktúra számára. A rendelkezésre álló rendszererőforrások, például a processzormagok, a memória és a tárhely hatékonyabb kihasználása növeli a termelékenységet. A legújabb titkosítási és hashing algoritmusok használatával az adatok védelme még jobb. A rutinfeladatok kezelése még egyszerűbbé válik. Az Outlook Mobile pedig biztonságos mobil hozzáférést biztosít az Exchange Online-hoz útközben.

A Microsoft Exchange Server 2019 legfontosabb újdonságai áttekintve

A Windows Server legújabb kiadásainak új és továbbfejlesztett technológiái, funkciói és szolgáltatásai mostantól jobban segítik a felhasználókat és a szervezeteket abban, hogy a kommunikációról az együttműködésre helyezzék át a hangsúlyt. Ennek eredményeképpen az Exchange Server 2019 segít a teljes tulajdonlási költség csökkentésében is - az Exchange Server alkalmazások helyben és a felhőben történő telepítésével egyaránt.

Mindez kiegészül a jobb teljesítménnyel, a támadók elleni fokozott biztonsággal és a szerveradminisztrátorok számára továbbfejlesztett kezelési lehetőségekkel.

Az Exchange Server 2019 a Windows Server 2019 Core rendszeren fut, így az egyik legbiztonságosabb és legmegbízhatóbb platform a szervezet üzenetküldő infrastruktúrája számára.

A Microsoft Exchange Server 2019 újításai mind a végfelhasználók, mind a rendszergazdák számára előnyösek:

Meta gyorsítótár adatbázis (MCDB)

Az Exchange 2019 lehetőséget kínál a szervezeteknek a Meta Cache adatbázis használatára, ha saját fizikai kiszolgálójukat SSD-meghajtókkal üzemeltetik. Ez az automatizálási szkript biztonsági mentést készít a metainformációkról, például a postafiók mappaszerkezetéről, és felgyorsítja a hozzáférést és a keresést. Ezenkívül lehetővé teszi a rendszergazdák számára, hogy több felhasználó számára hozzanak létre helyet egy kiszolgálópéldányban. Az MCDB használata így hozzájárul a költségek csökkentéséhez.

Dinamikus adatbázis gyorsítótár (DDC)

A Server Exchange 2019 dinamikus adatbázis-gyorsítótár lehetővé teszi a tárolókapacitás dinamikus, az adott helyzethez igazítását. Ez azt jelenti, hogy a rendelkezésre álló tárolókapacitás jobban kihasználható, még akkor is, ha az aktív adatbázisok száma változik, és az Exchange Server sebessége is nagyobb.

Keresés index

Az Exchange Server 2019-ben a keresési indexet teljesen átszervezték. Míg korábban a korábbi verziókban elkülönült a postafiók adatbázisától, most közvetlenül ott található. Ennek az innovációnak két döntő előnye van: Egyrészt jelentősen egyszerűsödik az adminisztráció, másrészt nő a keresési sebesség.

Windows Server Core

A Windows Server Core, az Exchange Server Edition lehetővé teszi minden rendszergazdának, hogy egyszerűsítse a kiszolgálórendszer szabványos verzióját. Az egyszerűbb kialakítás megkönnyíti a konfigurálást, és az erőforrásokat felemésztő, nem szükséges szolgáltatások semlegesíthetők. Emellett a Windows Server Core nagyobb biztonságot is nyújt, mivel egyrészt kevesebb támadási pont áll a behatolók rendelkezésére, másrészt jelentősen csökken a biztonságot veszélyeztető hibák bevezetésének veszélye.

Ügyfél hozzáférési szabályok

Az ügyfél-hozzáférési szabályokkal az új Exchange-verzió a rendszergazdáknak bővített lehetőségeket biztosít a szerverek konfigurációs területéhez való hozzáférés korlátozására. Ez nemcsak magát az Admin Centre-t érinti, hanem a PowerShell-t is, amely a rendszerek konfigurálásáért, felügyeletéért és automatizálásáért felelős.

A rendszergazdák a jelenlegi ügyfél-hozzáférési szabályokkal az IP-cím, egy bizonyos hitelesítési típus és a felhasználói tulajdonságok alapján - országtól vagy régiótól függően is - ellenőrizhetik az Exchange-hez való kapcsolódást, és szükség esetén közvetlenül a kiszolgálón keresztül blokkolhatják azt anélkül, hogy tűzfalra kellene támaszkodniuk. Hasonlóképpen, az ügyfél-hozzáférési szabályokkal meghatározott felhasználók számára engedélyezhetik a PowerShell használatát egy meghatározott időtartamra.

Naptárbővítmények

Az Exchange 2019 verzióval a végfelhasználó különösen a naptárat érintő új gyakorlati funkciókat, itt mindenekelőtt az értekezletek szervezését élvezheti:

  • Alapértelmezett végdátum. Ez a funkció az ismétlődő ülések ésszerű számú megszervezésére vonatkozik.
  • Ne továbbítsa. Ez a funkció lehetővé teszi a szervező számára, hogy megakadályozza, hogy az értekezlet résztvevői továbbítsák a kéréseket más címzetteknek.
  • Továbbfejlesztett naptárkezelés. Ez lehetővé teszi az ügyintézők számára, hogy lemondják az olyan személy által szervezett találkozókat, aki például szabadságra megy vagy elhagyta a vállalatot.
  • Az irodán kívüli üzenetek konfigurálása mostantól három további lehetőséget tartalmaz: Saját naptár blokkolása egy bizonyos időtartamra; Egy bizonyos időtartam alatt küldött összes értekezletkérés elutasítása; Az adott időtartam alatt küldött összes értekezletkérés elutasítása.
  • Naptár - Remove-CalendarEvents cmdlet: Lehetővé teszi a rendszergazdák számára, hogy töröljék a vállalatot elhagyó felhasználó által szervezett találkozókat.
  • Proxy-engedélyek kiosztása PowerShell segítségével: Ez a funkció lehetővé teszi a rendszergazdák számára a proxy-engedélyek kiosztását.
  • Az e-mail címek nemzetközivé tétele (EAI): Ez lehetővé teszi a nem angol karaktereket tartalmazó e-mail címek továbbítását vagy továbbítását.

Jobb együttműködés a dokumentumokon

Az új szerverváltozat a OneDrive for Businessbe történő feltöltés és mentés lehetőségét is tartalmazza, figyelembe véve a helyi és online fájlokat is a legutóbb használt fájlok listájában.

Az Exchange 2019-ben már nem támogatott funkciók

Az új Server kiadással a korábbi Exchange verziók néhány régi, ismert funkciója is megszűnik.

Egységesített üzenetküldés

Az Exchange Server 2019-tel a Microsoft már nem kínálja az Unified Messaging (UM) szolgáltatást. Ehelyett mostantól elérhető a Skype for Business, amely hasonló funkciókkal rendelkezik. A vállalkozások ezt követően átállhatnak a felhőalapú hangpostára.

TLS protokoll

A 2019-es verzió csak az 1.2-es verziójú TLS protokollt támogatja, és így nagyobb biztonságot nyújt a titkosítási protokollal.

A Windows Exchange Server 2019 rendszerkövetelményei

Az Exchange Server 2019 sikeres telepítéséhez bizonyos hálózati, hardver-, szoftver- és ügyfélkövetelményekre van szükség. Ezenkívül az Exchange korábbi verzióival való együttes működés bizonyos forgatókönyveit is figyelembe kell venni a zökkenőmentes működés érdekében.

Az ügyfél-kommunikációhoz a Microsoft Outlook ajánlott. Az Internet Explorer 11 és a Microsoft Edge mellett a Google Chrome, a Mozilla Firefox és a Safari is támogatott böngészők.

Az Exchange Server 2019 hardverkövetelményei

Ahhoz, hogy az új Exchange verziót gond nélkül használhassa, a számítógépnek 64 bites Intel vagy AMD processzorral kell rendelkeznie, valamint 200 MB szabad helyet kell biztosítani a rendszer meghajtóján; ezen kívül 500 MB szabad memóriára van szükség az üzenetváró adatbázis meghajtóján.

Az Exchange 2019 által támogatott koegzisztencia-forgatókönyvek

Az Exchange 2019 részben támogatja az Exchange korábbi verzióit, például a hibrid telepítéseket, amelyekben az összes Office 365 ügyfél a legújabb Office 365 verzióra frissült. Az Exchange Server 2013 hibrid konfigurációhoz használt hibrid konfigurációs varázslója (HCW) felhőalapú alkalmazássá alakul át.

A következő DNS (Domain Name System) névterek támogatottak: összefüggő; nem összefüggő; különálló és egyrészes tartományok.

A Windows Exchange Server 2019 mely verziói érhetőek el a Wiresoftnál?

A Microsoft Exchange Server 2019 a Wiresoftnál a következő két változatban érhető el: Standard és Enterprise. 

Windows Exchange Server 2019 Standard Edition

A Standard kiadást úgy tervezték, hogy megfeleljen a kis- és középvállalkozások és az otthoni irodai felhasználók postafiók igényeinek. Akár öt postafiók-adatbázist is támogat, miközben számos kényelmes funkciót kínál a csoportos együttműködés kezeléséhez és szervezéséhez.

Windows Exchange Server 2019 Enterprise Edition

Az Enterprise kiadás ideális olyan nagyvállalatok számára, amelyek nagyobb számú postafiók-adatbázist igényelnek. Akár 100 postafiók-adatbázist is támogat. Ez a groupware és e-mail szerver szoftver optimális termelékenységet biztosít: minden alkalmazott egyszerre férhet hozzá, kezelheti és szerkesztheti a megadott adatokat. A teljes e-mail forgalom, beleértve a találkozók kezelését is, könnyedén megszervezhető. Az Exchange Server 2019 Enterpreis változatot vállalatok, egyetemek, valamint iskolák és közigazgatás számára tervezték.

A Windows Exchange Server 2019 rugalmas licencelése

A Microsoft Exchange Server 2019 Standard licencét szervermegoldásként használhatja saját adatközpontjában és felhőn keresztül is. A Microsoft minden esetben biztosítja a megfelelő hosztmegoldást. Az engedélyezéshez használhatja a Microsoft megfelelő online szolgáltatását vagy saját szerverét.

A Microsoft Exchange Server 2019 megvásárlásakor nem fizikai adathordozót kap a Wiresoft-tól, hanem egy Egyfelhasználós Medialess Licenccsomagot (Single User Medialess License Kit, MLK). A sikeres telepítés után online regisztráljon a Microsoft weboldalán. Ezt követően a Microsoft Exchange Server 2019 licencét időbeli korlátozás nélkül használhatja.

A vásárláskor szívesen megadjuk Önnek a regisztrációhoz szükséges összes adatot. Ha a standard Outlook ügyfélszoftvert szeretné használni, akkor ezt külön kell megrendelnie, ha szükséges. Természetesen használhatja az Outlook on the Web-et is, amelyet a kiadás tartalmaz. Ezáltal rendszeres szoftverfrissítésekben részesül, és mindig naprakész marad.

Akár Microsoft Exchange Server Standard, akár Enterprise licenc: A Wiresoftnál kapható összes Microsoft termék kizárólag az európai régió eredeti licencjogait tartalmazza. A Wiresoft a vállalatok által megvásárolt, de korábban nem használt szoftverlicenceket kínálja eladásra - teljesen legálisan. A Wiresoft minden licencet ellenőrzött a hitelesség és a funkcionalitás szempontjából. Ezt számos lelkes ügyfelünk is megerősíti. Kérjük, további információkért lépjen kapcsolatba velünk.