Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD

Azonnal letölthető

 • SW10496
 • 3YF-00233
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
58 473,00 Ft * 64 969,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


AzMS Office 2021 Standard for Mac jelenleg a jól bevált Microsoft irodai szoftver legújabb kiadása Apple számítógépekre, amely letölthető formában is elérhető. A felhasználók így ismét élvezhetik az egyes programok sokoldalú kínálatát, amelyek egy modern iroda gyakorlatilag minden feladatkörét lefedik, ráadásul egymással is kompatibilisek, az elérhető produktív munkavégzéshez - nemcsak egyedül, hanem különösen csapatban: a Word a különböző területek szövegalkotásához, az Excel a bonyolult számításokhoz táblázatkezelő formátumban, a PowerPoint a tájékoztató, interaktív prezentációkhoz, az Outlook pedig az átfogó kommunikációhoz és a feladatok tervezéséhez. Ezeket egészíti ki a OneNote, a jegyzetek rendszerezésére szolgáló alkalmazás, valamint a OneDrive felhőtároló az adatok online elérhetővé tételére, és valószínűleg ismét a Skype-ot felváltó Microsoft Teams.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD"

Microsoft Office Standard 2021 for Mac 

Az MS Office 2021 Standard for Mac jelenleg a jól bevált Microsoft irodai szoftver legújabb kiadása Apple számítógépekre, amely letölthető formában is elérhető. A felhasználók így ismét élvezhetik az egyes programok sokoldalú választékát, amelyek egy modern iroda gyakorlatilag minden feladatkörét lefedik, és amelyek egymással is kompatibilisek, az elérhető produktív munka érdekében - nemcsak egyedül, hanem különösen csapatban: a Word a különböző területekhez tartozó szövegek létrehozásához, az Excel a bonyolult számításokhoz táblázatkezelő formátumban, a PowerPoint az informatív, interaktív prezentációkhoz és az Outlook az átfogó kommunikációhoz és feladattervezéshez. Ezeket egészíti ki a jegyzetek rendszerezésére szolgáló OneNote alkalmazás, valamint az adatok online elérhetővé tételére szolgáló OneDrive felhőtároló, és vélhetően ismét a Skype-ot felváltó Microsoft Teams.

Az Office 2021 Standard for Mac korábbi verziójához képest különlegesség, hogy az új Office szoftver már az új Apple Silicon processzorokkal felszerelt Mac számítógépeken is használható. Ezenkívül természetesen továbbra is használható Intel-alapú Mac-eken.

Használja ki a Wiresoft használt szoftver akcióját, és vásárolja meg az új Office 2021 Standard for Mac teljes verzióját letöltésként és előfizetési kötelezettség nélkül, a normál szoftverkereskedelemnél alacsonyabb áron!

Mi az újdonság az MS Office 2021 Standard for Macben?

A csomagban található összes alkalmazás technikailag naprakész, ami természetesen az átdolgozott dizájnban is tükröződik, bár a megszokott menüstruktúra megmaradt. Emellett tovább erősödött a csoportos együttműködésre való összpontosítás - szintén a felhőben -. Az új Office Editionnel a Mac-felhasználók is továbbra is élvezhetik a népszerű, nagy teljesítményű eszközök előnyeit - a hatékony irodai munkához a mindennapi üzleti életben.

Bár még nem ismert az Office 2021 Standard for Mac összes újdonsága, a Microsoft számos részletet közölt az egyes programokról:

 • Word 2021: Az XLOOKUP sorfókusz funkció csökkenti a zavaró tényezőket, megkönnyítve a Word-felhasználók számára a dokumentum soronkénti ellenőrzését.
 • Excel 2021: Az XLOOKUP funkció itt is elérhető, hogy megkönnyítse a tartalom keresését vagy ellenőrzését egy táblázatban vagy Excel munkalapon. Mindehhez hozzáadódik a dinamikus tömbök jobb támogatása a táblázatokban - az új FILTER, SORT, SORTBY, RANDARRAY, SEQUENCE, UNIQUE és XMATCH tömbfüggvényekkel.
 • PowerPoint 2021: Az előadások mostantól kiegészíthetők előre felvett hangkommentárral, ami bővíti az alkalmazási lehetőségeket és az információtartalmat.
 • Outlook: e-mail szövegek több mint 70 nyelvre fordíthatók.

Az Office 2021 Standard for Mac további funkciói

Az egyes programok fent említett kiegészítései mellett az Office 2021 Mac-felhasználóknak szánt jelenlegi standard kiadása számos egyéb, gyakran programokon átívelő és így hatékonyabb felhasználói élményt nyújtó fejlesztést és javítást is kínál.

Szabadkézi eszköz Wordben, Excelben és PowerPointban 

A Word, Excel és PowerPoint Office programok szabadkézi eszköze számos lehetőséget kínál a felhasználóknak szabadkézi rajzok és vázlatok, valamint diagramok és képletek készítésére - a végberendezés funkcionalitásától függően a dokumentumban tollal lehet rajzolni egy táblagépen, ujjal egy érintőképernyőn, vagy egérrel egy önálló eszközön vagy laptopon -, majd tovább szerkeszteni őket egy sor effektus és eszköz segítségével. Az Office 2021 Standard for Mac új lasszó és radír eszközöket is biztosít erre a célra. A nem Office fájlformátumok, például az ODF is megnyithatók és szerkeszthetők.

Átfogó integrált PDF-kezelés

Az új Office már Adobe Reader nélkül is képes megjeleníteni a PDF-fájlokat, és lehetővé teszi a kommentálást. A nyomtatványok kitölthetők és digitálisan aláírhatók. A továbbfejlesztett biztonsági és jogosultságkezelési rendszerrel a fájlok jobban védettek az illetéktelen hozzáféréssel szemben is.

Csapatmunka a OneDrive segítségével

A OneDrive praktikus eszköz a csapatok közötti projektmunkához. A felhasználók a Microsoft OneDrive-ban tárolt dokumentumokat, táblázatokat és diákat együtt szerkeszthetik - az irodában, az otthoni irodában vagy útközben egyszerre a MobiDrive Cloudban. A meglévő Google Drive, OneDrive és Dropbox fiókok a OneDrive-on keresztül az Office for Mac alkalmazással is összekapcsolhatók. A hozzáférési és módosítási jogok megadásának átfogó kezelési lehetőségei biztosítják, hogy a kritikus adatok és információk még a felhőben is védve maradjanak a jogosulatlan hozzáféréstől.

Akadálymentesítés az Office programokban

Az akadálymentesítés a számítógépeken végzett támogatott munka szerves részévé vált - mind a szerzők, mind a dokumentumok és e-mailek olvasói számára. A Word, az Excel, a PowerPoint és a OneNote optimalizált hozzáférhetőségi ellenőrzést kínál az Office 2021 Standard for Mac-ben, ami megkönnyíti a dokumentumok megértését, és ezáltal javítja a többi felhasználóval való együttműködést.

Ez magában foglalja a nemzetközileg alkalmazandó szabványok támogatását a szövegezés során, valamint a szöveg strukturálására és megjelenítésére vonatkozó gyakorlati javaslatokat. A "Hozzáférhetőség ellenőrzése" funkció aktiválásával az adott programban megjelenik a figyelmeztetések vagy hibák listája, amelyet tippek és javítási javaslatok egészítenek ki. Amikor más helyszíneken lévő üzleti partnerekkel tervezünk találkozókat, az Outlookban az időzóna megjelenítésével biztosíthatjuk, hogy a nemzetközi címzettek is jelen legyenek.

Az Office 2021 Standard for Mac felhasználói is élvezhetik a munka megkönnyítésének számos lehetőségét: a "Könnyű használat" rész a hangok széles választékát tartalmazza a "Visszajelzés hanggal" funkcióval a hangjelzések aktiválásához. Emellett az Office 2021 Standard for Mac-ben a Word sötét témái, a Sötétszürke és a Fekete jobb koncentrációt biztosítanak: a diszkrétebb háttér kiválasztásával csökkenthetők a zavaró tényezők, és javítható a feladatokra való összpontosítás; a szövegről beszédre történő átvitel aktiválásával pedig a dokumentumok és e-mailek tartalma munka közben és útközben is felolvasható.

Az Office 2021 Standard for Mac különleges funkciói adminok számára

Az Office 2021 Standard for Mac kiadás a felhasználók számára nyújtott tiszta előnyök mellett várhatóan ismét olyan gyakorlati funkciókat kínál majd a rendszergazdák számára, amelyek már az előző verzióban is rendelkezésre álltak, hogy megkönnyítsék a felhasználók adminisztrációját, és egyúttal nagyobb biztonságot nyújtsanak:

 • A GPO vagy Group Policy Object segítségével az adminok hatékony csoportházirendekkel rendelkeznek az Office védelme érdekében az ADMX sablonokon keresztül, amelyek nagyobb biztonságot nyújtanak a frissítések és a dokumentumokban lévő makrók ellenőrzésénél.
 • Ezenkívül maga a frissítésvezérlés is tartalmaz lehetőségeket a funkció- és funkciófrissítések, valamint a biztonsági szempontból fontos minőségi frissítések, például a javítások és a forró javítások aktiválására: a fontos funkciófrissítéseket például figyelmen kívül lehet hagyni, a lényeges frissítések pedig akár 5 hétig is elhalaszthatók.
 • Az Office for Macben található Terminálszolgáltatások vagy Távoli asztali szolgáltatások használatával a szoftver egy régebbi Mac számítógépen is használható.

Az MS Office 2021 Standard for Mac összes egyes programja áttekinthetően

A Microsoft Office 2021 for Mac Standard kiadásával az Apple-eszközök felhasználói ismét a klasszikus, nélkülözhetetlen Office-programok, a Word, az Excel, a PowerPoint és az Outlook rendelkezésére állnak, amelyek olyan sokrétű alkalmazási lehetőségeikkel nyűgöznek le, mint egyetlen más irodai szoftver sem:

 • AWord 2021 mindent tartalmaz a sokoldalúan felhasználható szöveges dokumentumok professzionális létrehozásához - az olyan praktikus eszközök, mint az "Ellenőrzés" funkció megkönnyítik az idegen szavak helyes használatát vagy megértését közvetlenül a dokumentumban, a Microsoft Academic Search pedig a helyes idézést.
 • AzExcel 2021 még több lehetőséget kínál például térkép- és tölcsérdiagramok illusztrálására a PowerPivot és PowerQuery bővítményekkel, beleértve a szinkron együttműködés valós idejű együttműködését az Excel táblázatokon és táblázatokon. Az adatvesztés elleni védelem az uniós adatvédelmi előírásoknak megfelelően védi a bizalmas adatokat.
 • APowerPoint 2021 minden egyes új kiadással ismét több érdekes vizuális hatást kínál, hogy életet leheljen a prezentációkba, beleértve az olyan animációkat, mint a zoom és a morfózó átmenetek; valamint új ikonokat, SVG vektoros fájlokat és 3D modelleket a tartalom megjelenítéséhez. A Wordből ismert szövegjelölő a PowerPointban is használható.
 • Az Outlook 2021 megbízhatóan szortírozza a vállalatok napi e-mail áradatát olyan intelligens eszközökkel, amelyek az e-maileket fontosságuk és relevanciájuk szerint automatikusan rendezik. Az üzeneteket felolvasó text-to-speech funkció időt takarít meg. Az Outlookban is az adatvesztés elleni védelem megvédi a mellékletekben található kritikus adatokat attól, hogy illetéktelen személyek elküldjék és hozzáférjenek hozzájuk

Rendszerkövetelmények az MS Office 2021 Standard for Mac telepítéséhez és használatához

Az alábbiakban az MS Office 2021 Standard for Mac új kiadására vonatkozó ismert rendszerkövetelményekről és az alkalmazandó felhasználási feltételekről talál információkat. A hivatalos kiadást követő használathoz további utasításokat is követnie kell.

Az MS Office 2021 Standard for Mac hardverkövetelményei

Az Office 2021 Standard for Mac a Microsoft Office programcsomag azon változata, amely az új Apple Silicon processzorral ellátott Mac számítógépeken is fut. Azonban Intel processzorral rendelkező Mac számítógépeken is használható. A korábbi 32 bites verzió már nem érhető el, így a szoftver csak 64 bites alapú eszközökre telepíthető. Összességében a következő minimumkövetelményeket kell betartani:

 • Operációs rendszerek: Az Office for Mac 2021-et a macOS három legfrissebb verziója támogatja. Jelenleg ezek a következők: Monterey, Big Sur és Catalina; a Mojave támogatás várhatóan megszűnik vagy nem frissül tovább
 • Processzor: Intel processzor vagy Apple Silicon processzor
 • Merevlemez tárhely: 10 GB
 • Memória: 4 GB RAM
 • Grafikus kártya: DirectX 9 vagy magasabb szintű
 • Képernyőfelbontás: 1,024 x 768 képpont

A Microsoft Office 2021 Standard for Mac licencelése

A Microsoft Office 2021 for Mac Standard kiadásának egy licencével egy Apple-eszközön használhatja azt. Ez magában foglalhatja a szoftver másolatának hálózati szerverre történő telepítését is, hogy azt távolról vagy virtuális asztali infrastruktúrán keresztül, megfelelő licenccel rendelkező végberendezéssel lehessen használni.

Vásárolja meg az MS Office 2021 Standard for Mac-et a Wiresoftnál használt szoftverként, alacsonyabb áron

Miért költene több pénzt, ha a jelenlegi Office 2021 Standard Edition for Mac-et már használt szoftverként is megvásárolhatja? A Wiresoftnál az eredeti Microsoft-szoftverek jelentősen alacsonyabb áraiból profitálhat - azonnali letöltéssel és mindezekkel az előnyökkel:

 • Egyetlen licenc használata - előfizetési kötelezettség nélkül
 • Teljes Office csomag, beleértve az összes programot
 • Az összes Office program teljes funkcionalitása - A Wiresoft használt szoftverek teljes mértékben működőképesek, időkorlátozás nélkül
 • A használt Microsoft-szoftverek legális használata - az EU bírósági döntései megerősítették

Kérdése van a jelenlegi Microsoft Office 2021 Standard-Edition for Mac más Microsoft vagy más használt szoftverekkel kapcsolatban? Akkor egyszerűen lépjen kapcsolatba velünk a chatben, telefonon vagy e-mailben.

További linkek "MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

MICROSOFT ACCESS 2021 MICROSOFT ACCESS 2021
30 647,00 Ft *
MICROSOFT EXCEL 2021 MICROSOFT EXCEL 2021
30 647,00 Ft *
MICROSOFT WORD 2021 MICROSOFT WORD 2021
33 697,00 Ft *
MICROSOFT WORD 2019 MICROSOFT WORD 2019
19 696,00 Ft *
Kategóriák