Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 FOR MAC MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 FOR MAC
Visual Studio for Mac 2017 - professzionális fejlesztői szoftver macOS-re a vásárlási verzióban A Visual Studio 2017 for Mac Professional Edition hatékony funkciókat és termelékenységnövelő fejlesztéseket biztosít a felhasználóknak az...
46 662,00 Ft *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 FOR MAC MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 FOR MAC
Visual Studio 2019 for Mac Egyedi licenc A Visual Studio for Mac in Professional Edition 2019 a bevált integrált fejlesztőkörnyezet új verziója az Apple számítógépeken a .NET-hez, amely lehetővé teszi a kód szerkesztését, hibakeresését...
123 152,00 Ft *

Microsoft Visual Studio for Mac: Egy környezet fejlesztőknek

Áttekintés

A Microsoft Visual Studio for Mac egy hatékony integrált fejlesztőkörnyezet (IDE), amelyet kifejezetten Mac-felhasználók számára fejlesztettek ki. Ezzel a szoftverrel a fejlesztők natív Mac-alkalmazásokat, mobilalkalmazásokat és webes alkalmazásokat hozhatnak létre, tesztelhetnek és hibakeresést végezhetnek. A Microsoft azért hozta létre a Visual Studio for Mac-et, hogy megfeleljen a Mac-fejlesztők igényeinek, és zökkenőmentes fejlesztési platformot biztosítson.

Főbb jellemzők

1. Platformokon átívelő fejlesztés

A Visual Studio for Mac segítségével a fejlesztők platformok között dolgozhatnak, és alkalmazásokat készíthetnek macOS, iOS, Android és webes alkalmazásokhoz. Ez lehetővé teszi, hogy széles felhasználói bázist szólítson meg, és az alkalmazásokat különböző eszközökön és operációs rendszereken futtassa.

2. Intuitív felhasználói felület

A Visual Studio for Mac felhasználói felülete felhasználóbarát és könnyen érthető. A fejlesztők gyorsan eligazodnak és hatékonyan tudnak dolgozni. Az IDE számos beépített eszközt és funkciót is kínál a fejlesztés felgyorsítására.

3. Integráció az Azure-ral

A Visual Studio for Mac zökkenőmentes integrációt kínál a Microsoft Azure-ral, a Microsoft felhőplatformjával. Ez megkönnyíti az alkalmazások telepítését és skálázását a felhőben, és a fejlesztők számára hozzáférést biztosít számos felhőszolgáltatáshoz.

Támogatás és közösség

A Microsoft nagy hangsúlyt fektet fejlesztői közösségének támogatására. A Visual Studio for Mac rendszeresen frissül, és hozzáférést biztosít kiterjedt erőforrásokhoz, többek között dokumentációhoz, oktatóanyagokhoz és fórumokhoz. A fejlesztők a tudás és a tapasztalatok megosztásával az aktív közösség előnyeit is élvezhetik.

Összességében a Microsoft Visual Studio for Mac átfogó fejlesztői környezetet biztosít a Mac-fejlesztők számára. A keresztplatformos támogatással, a felhasználóbarát felülettel és a Microsoft Azure felhővel való integrációval ez az IDE értékes erőforrás a kiváló minőségű alkalmazások létrehozásához.

Ha átfogó fejlesztőkörnyezetet keres a Mac számítógépéhez, a Microsoft Visual Studio for Mac mindenképpen megér egy pillantást. Minden olyan eszközt és funkciót kínál, amelyre fejlesztési projektjei sikeres megvalósításához szüksége van.

Kategóriák