Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 FOR MAC
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 FOR MAC

Azonnal letölthető

 • SW10150
 • 77D-00092
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
46 662,00 Ft * 51 846,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
MacOS  High Sierra, Sierra, El Capitan


A Visual Studio 2017 for Mac a Professional kiadásban a felhasználóknak erőteljes funkciókat és termelékenységnövelő fejlesztéseket kínál az IDE-hez, hogy cross-platform alkalmazásokat készíthessenek macOS, Android, iOS, tvOS vagy watchOS számára - mobilra és asztali gépre, valamint webre és felhőre. A Microsoft program tartalmazza a fejlesztés, hibakeresés és refaktorálás összes eszközét, beleértve a grafikus tervezőket, a kódkiegészítési funkciókat, valamint a forráskód-kezelést és a verziókezelést.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 FOR MAC"

Visual Studio for Mac 2017 - professzionális fejlesztői szoftver macOS-re a vásárlási verzióban

A Visual Studio 2017 for Mac Professional Edition hatékony funkciókat és termelékenységnövelő fejlesztéseket biztosít a felhasználóknak az IDE-hez, hogy cross-platform alkalmazásokat hozzanak létre macOS, Android, iOS, tvOS vagy watchOS számára - mobil és asztali, valamint webes és felhőalapú - a Microsoft által kínált összes fejlesztési, hibakeresési és refaktorálási eszközzel, beleértve a grafikus tervezőket, a kódkiegészítést, a forráskód-kezelést és a verziókezelést.

A Visual Studio for Mac 2017 a régebbi fejlesztői nyelvek, például a C és a C++, valamint az aktuálisabb változatok, például a C# mellett természetesen támogatja az Apple Metal, az iOS, a JavaScript és más elterjedt webes szabványokat is. Az egyes nyelvek beépített élő támogatása felgyorsítja a kódírást, ahogyan a hibakeresési funkciók is csökkentik az alkalmazásfejlesztésre fordított időt. A gyors struktúra nézet segít a fejlesztőknek könnyedén navigálni a kód szerkezetében, míg a központi hibalista élő kódelemzéssel listázza a fordítási és építési hibákat gépelés közben, valamint egyes nyelvek esetében a tartományspecifikus problémákat.

A Visual Studio for Mac Professional 2017-ben nemcsak a gyakran központi funkciók, mint az IntelliSense, a CodeLens és a Refactoring javultak, hanem a kódnavigáció és a kódjavítás is, amelyek szintén megkönnyítik a fejlesztői munkát, hiszen többek között a kódban bekövetkezett változások, hivatkozások stb. azonnal kiemelésre kerülnek a szerkesztőben.

Milyen felhasználóknak készült a Visual Studio 2017 for Mac Professional?

A Visual Studio 2017 for Mac kiadása pontosan azoknak a professzionális fejlesztőknek szól, akik a Microsoft szoftverek hatékony funkcióit Mac operációs rendszeren szeretnék használni - akár egyedül, akár csapatban. Mivel a Xamarin támogatja a Visual Studio 2017 for Mac-et, bizonyos minimumkövetelmények a macOS operációs rendszerekre is vonatkoznak, további részletek alább.

A Wiresoft különösen kedvező áron kínálja a Visual Studio 2017 for Mac Professional-t használt szoftverként, egyetlen licenc formájában, így a fejlesztők saját Mac-jükön, előfizetési kötelezettség nélkül élvezhetik a hatékony Microsoft-szoftver minden előnyét. A Wiresoft Software webáruház a Visual Studio 2017 for Mac Professional mellett a Visual Studio for Mac más verzióit is kínálja egy licencben a vásárlási verzióban, valamint számos más Microsoft programot a macOS verzióban. Az alábbi áttekintés a Visual Studio 2017 for Mac legújabb funkcióit és bővítéseit mutatja be.

Mit kínál a Visual Studio 2017 for Mac?

A Visual Studio for Mac 2017-es kiadása a megjelenéskor készen áll, és az elődjétől a csökkentett indítási idővel, valamint a munkamenetek és a megoldások betöltésének gyorsabb indításával különbözik. A projektek és elemek sablonfelismerése is gyorsabb, mint korábban.

Az IDE rövid áttekintése macOS-re

A Visual Studio for Mac különálló részeket tartalmaz az alkalmazások, a beállítások, valamint a kód létrehozására és hibakeresésre: Az üdvözlő oldalra integrált eszköztár közvetlen hozzáférést biztosít a nemrég megnyitott megoldási mappák kereséséhez, valamint a projektek és az alkalmazáskonfiguráció megnyitásához és létrehozásához, illetve a hibák megtekintéséhez. Itt is jelen van egy hírfolyam a fejlesztőknek szóló új információkkal.

A Visual Studio 2017 for Mac által támogatott nyelvek és fejlesztőtípusok

A Visual Studio 2017 for Mac, akárcsak a Windows verzió, számos ott beépített fájltípust támogat, például a .csproj, .fsproj és .sln, valamint az EditorConfig fájltípusokat. Konkrétan a Visual Studio 2017 for Mac támogatja az olyan fejlesztéstípusokat, mint a C# vagy F# nyelveket használó ASP.NET Core webes alkalmazások, a C# vagy F# nyelveket használó .NET Core konzolos alkalmazások, valamint a JavaScript és a TypeScript mellett a Razorral épített oldalak. Ezenfelül a C# nyelven írt, platformokon átívelő Unity alkalmazások vagy játékok, valamint a Xamarinban C#, F# vagy XAML használatával készült Android, iOS, tvOS és watchOS alkalmazások, továbbá a C# vagy F# nyelven írt Cocoa asztali alkalmazások, valamint az olyan webes szabványok mellett, mint a HTML, CSS és JSON. Ez azt jelenti, hogy a Mac-fejlesztők mindig abban az integrált fejlesztőkörnyezetben dolgozhatnak, amelyik a legjobban megfelel az igényeiknek.

Sokan a Windows-Verzió is tartalmazza a Mac verzió, beleértve a Roslyn fordítóplatformot, amelyet a refaktoráláshoz és az IntelliSense-hez használnak, az MSBuild-ot a projektrendszerhez és a build motorhoz, valamint a TextMate-et a forrásszerkesztőhöz. A Mac felhasználók ugyanezeket a motorokat használhatják a Xamarin és a .NET Core alkalmazások hibakeresésére, valamint a Xamarin.iOS és a Xamarin.Android azonos tervezőit is.

Forráskód-kezelés a Visual Studio 2017 for Mac-ben a Git segítségével

A Visual Studio 2017 for Mac két rendszert kínál a forráskódkezeléshez: A Subversion mellett ez elsősorban a Git, az ingyenesen használható Standard került integrálásra a program ezen verziójába, amely azt is lehetővé teszi, hogy egy csapatban több fejlesztő egyszerre dolgozzon a projekteken. A tárolókat a Visual Studio 2017 for Mac-ben közvetlenül az IDE-be integrált gombokon keresztül lehet kezelni, így kódot lehet átvinni és közzétenni egy Git szolgáltatáshoz. Az új Push és Commit funkciók, valamint az SSH-támogatás kibővítik a Visual Studio 2017 for Mac használatának lehetőségeit a Git-feladatok elvégzésére az IDE-ben.

Minden látható a CodeLens segítségével a Visual Studio 2017 for Mac Professional programban

A CodeLens funkciót kifejezetten arra tervezték, hogy a fejlesztők azonnal nyomon követhessenek mindent a projekt bármely pontján, még anélkül is, hogy ehhez el kellene hagyniuk a kódot. A CodeLens segítségével könnyedén navigálhatnak közvetlenül az egyes funkciókhoz. Ezen túlmenően a CodeLens nem csak a szerkesztőben lévő kód összes módosítását mutatja, hanem megnevezi az utolsó fejlesztőt is, aki valamit módosított, és azt is jelzi, hogy egy adott ponton átment-e egy teszt.

Új refaktorálási lehetőségek a Visual Studio 2017 for Macben

A refaktorálás az egyik Standard feladat a kódfejlesztés során, hogy utólag javítsuk a kódot anélkül, hogy megváltoztatnánk a viselkedését. A Visual Studio 2017 for Mac Professional kontextusműveleteket és forráselemzést kínál, valamint egyéb refaktorálási lehetőségeket, például felülírást, paraméterek (pl. NULL-ellenőrzés) és argumentumok hozzáadását.Hasonlóképpen, a literálok is szerkeszthetők, először is számjegyelválasztók beillesztésével, és - különösen a numerikus literálok esetében - a bázis "hexadecimálisról" "binárisra" történő megváltoztatásával. A Visual Studio 2017 for Mac emellett lehetőséget biztosít az if-állítások switch-állítássá alakítására és a nem használt változók eltávolítására.

Hibakeresés a Visual Studio 2017 for Mac-ben - a Xamarin

A Visual Studio for Mac 2017 a Mono soft debuggerét használja a hibakereséshez, ez a Mono futtatási időbe van integrálva, hogy az összes platformon kezelt kódot hibakeresésre lehessen használni. A szoftver továbbá natív hibakeresővel rendelkezik a Xamarin.iOS, Xamarin.Mac és Xamarin.Android alapú alkalmazásokhoz. E célból kiterjedt gyorsnézeteket tartalmaz speciális típusokhoz, például méretekhez, koordinátákhoz és Bézier-görbékhez, valamint karakterláncokhoz, színekhez és URL-ekhez.

Kifejezetten a Xamarin alkalmazások számára a Visual Studio 2017 for Mac tartalmazza a Xamarin Forms Previewer funkciót, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy egy élő előnézetben azonnal megnézzék egy kódsor hatását az alkalmazásra. A Xamarin Forms számára az IntelliSense for XAML is tartalmaz fejlesztéseket, beleértve a kötések, konverterek, valamint a tulajdonságok, vezérlők és egyéb elemek támogatását.

Azonnali vezérlés az IntelliSense segítségével a Visual Studio 2017 for Macben

Az IntelliSense funkció automatikusan kitölti az API-kat, amint azokat a rendelkezésre álló IntelliSense kitöltési listákon keresztül begépelik, így a fejlesztői folyamatok nemcsak gyorsabbak, hanem pontosabbak is. Az IntelliSense lehetővé teszi az API-k általános gyorsabb elemzését is azáltal, hogy az értékek halmazát kategóriák szerint szűkítheti. Ennek érdekében az eszköztippek megkönnyítik az API-definíciók vizsgálatát, jelezve a problémákat a bevitel során, és hullámos vonallal kiemelve a megfelelő helyeket.

Az IntelliSense további előnyei közé tartoznak a szűrők, amelyekkel bizonyos nem szükséges tagokat eltávolíthat a kitöltési listából. Konkrétan a C# nyelv IntelliSense kitöltési listái olyan tokenekkel rendelkeznek, mint a "teljes szó" vagy a "listatag", és gyors hozzáférést biztosítanak többek között egy bizonyos típusú tagokhoz, kódrészletekhez, valamint változók, függvények és parancsok neveihez.

A Visual Studio 2017 for Mac hardver- és egyéb követelményei

A Visual Studio 2017 for Mac telepítéséhez és futtatásához az alábbiakban felsorolt minimumkövetelmények érvényesek; a Xamarin.iOS és Xamarin.Mac projektek esetében további operációs rendszerkövetelmények lehetnek érvényben:

 • Operációs rendszerek: macOS Mojave 10.14, macOS Sierra 10.12, Mac OS X El Capitan 10.11
 • Processzor: legalább 1,8 GHz vagy gyorsabb; kétmagos vagy jobb processzor ajánlott
 • Memória: legalább 4 GB RAM; 8 GB RAM ajánlott
 • Hely a merevlemezen: legalább 1 GB, illetve 5,6 GB

További követelmények:

 • Bizonyos .NET Core funkciókhoz: .NET Core SDK 1.1
 • Xamarin.Android: 64 bites Java Development Kit (JDK)
 • Xamarin.iOS: Apple Xcode IDE, valamint iOS SDK, macOS Mojave 10.14 szükséges az Xcode 10.2-hez
 • Xamarin.Forms: telepítés Android és iOS platformokra, a fenti követelményekre is figyelemmel

Támogatott nyelvek:

 • Angol, francia, német, olasz, spanyol, portugál (Brazília), cseh, lengyel, török, orosz, kínai (egyszerűsített és hagyományos), japán, koreai, orosz, kínai (egyszerűsített és hagyományos), japán, koreai

A Visual Studio 2017 for Mac egyedi licencének megvásárlása a Wiresoft Online Store-ban

A Microsoft Visual Studio 2017 for Mac Professional Edition egyetlen licencét a Wiresoft Online Shopban használt szoftverként különlegesen alacsony áron vásárolhatja meg. Az eladásra kínált licenc a Visual Studio 2017 for Mac program mennyiségi licencéből származik, amelyet korábban egy vállalat vásárolt. A Wiresoftnak történő eladással ez megszűnt, és egyedi licencekké alakult át, ahol a "használt szoftver" vagy "használt szoftver" megjelölés is megtörtént. Sem az alapul szolgáló mennyiségi licenc megosztása, sem a jelen Visual Studio 2017 for Mac Professional szoftver új, használt szoftverként való megjelölése nem tartalmaz semmilyen korlátozást a funkciók körére vagy érvényességére vonatkozóan.

A Microsoft Visual Studio 2017 for Mac licencek, valamint a Wiresoft által kínált összes többi egyedi szoftverlicenc kizárólag európai székhelyű vállalatoktól származnak, így az uniós jog hatálya alá tartoznak. A Visual Studio 2017 for Mac Professional vagy bármely más Microsoft program használt szoftver vásárlása a Wiresoft Software Shopban nem jelent semmilyen felelősségi kockázatot ügyfeleink számára, mivel a használt szoftverekkel való kereskedelmet a törvény kifejezetten engedélyezi, amit a vonatkozó bírósági ítéletek is egyértelműen megerősítettek. Továbbá a Wiresoft használt szoftverei auditállóak is!

A Wiresoft szoftverek vásárlása ezért mindig biztonságos vásárlást jelent az Ön számára! A Wiresoft Shopban kínált Visual Studio 2017 for Mac Professional licenc a teljesen kedvező ár nagy előnye mellett a vásárlás biztonságát is kínálja az azonnali letöltés és a licenc aktiválása révén a mellékelt érvényes mennyiségi licenckulccsal.

Emellett a használt szoftverek, például a Visual Studio 2017 for Mac Professional egyszeri licencével a vásárlók gazdaságos alternatívát kínálnak a szokásos új szoftverajánlatokkal szemben, és lehetőséget nyújtanak exkluzív programkiadások használatára - akár régebbi verziókban is. Ezért Ön is részesülhet a Microsoft termékekhez használt szoftverek alacsony árú kínálatából!

A Wiresoft Software Shopban a Visual Studio 2017 for Mac kiadása, valamint a Visual Studio for Mac és más Microsoft alkalmazások MacOS-hez használt szoftverekként azonnal letölthetőek. Ha bármilyen kérdése van a Visual Studio 2017 for Mac Professional vagy a Microsoft bármely más macOS programjával kapcsolatban, egyszerűen vegye igénybe hozzáértő tanácsadásunkat a chaten, e-mailben vagy telefonon.

További linkek "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 FOR MAC"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 FOR MAC"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák