Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISIO 2021 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT VISIO 2021 PROFESSIONAL

Azonnal letölthető

 • SW10449
 • D87-07606
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
107 336,00 Ft * 119 261,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  Windows (32bit/64bit)
Terminál szerver Kompatibilis


A Microsoft Visio 2021 a professzionális szoftver legújabb verziója a legkülönfélébb folyamatok és diagramok vizualizálására - mind az üzleti, mind a műszaki stb. területeken; különösen a Visio 2021 Professionalben található új eszközökkel és űrlapokkal még a korábbinál is összetettebb témák vagy adathalmazok is áttekinthetően bemutathatók. Az MS Office programokból is ismerős, az új verzióban frissített intuitív asztali felület különösen megkönnyíti a Visio 2021 használatának megkezdését: még az új felhasználók is gyorsan eligazodnak, és azonnal használhatják az eszközöket és funkciókat, hogy a projektjeikhez tartozó adatokat és ötleteket informatív diagramokká és prezentációkká alakítsák. A Visio 2021 Professional érintésérzékeny eszközökön is használható - digitális tollal és ujjal egyaránt.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT VISIO 2021 PROFESSIONAL"

Visio 2021 Professional - a Microsoft sokoldalú vizualizációs szoftverének legújabb verziója

A Microsoft Visio 2021 a professzionális szoftver legújabb verziója a legkülönfélébb folyamatok és diagramok vizualizálására - mind üzleti, mind műszaki stb. területeken; különösen a Visio 2021 Professionalben található új eszközökkel és űrlapokkal még a korábbinál is összetettebb témák vagy adathalmazok is áttekinthetően bemutathatók.

Az MS Office programokból is ismerős, az új verzióban frissített intuitív asztali felület különösen megkönnyíti a Visio 2021 használatának megkezdését: még az új felhasználók is gyorsan eligazodnak, és azonnal használhatják az eszközöket és funkciókat, hogy projektjeik adatait és ötleteit informatív diagramokká és prezentációkká alakítsák. A Visio 2021 Professional érintésérzékeny eszközökön is használható - digitális tollal és ujjal is.

Az MS Visio 2021 Professional új alakzatokat is tartalmaz - a munkafolyamatok részletes leírásának és szervezeti ábrák készítéséhez, de a műszaki rendszerek és folyamataik széles körének ábrázolására is használható - többek között az osztályok és interfészek modellezésére UML struktúradiagramok is rendelkezésre állnak, valamint az AutoCAD-ből könnyen importálható DWG fájlok. A Microsoft Azure Active Directory vagy Exchange Server használata esetén az adatok Excelből közvetlenül az alakzatokba is importálhatók.

Az már ismert, hogy az MS Visio 2021-es kiadásainak, valamint más új Microsoft alkalmazásoknak az árai is emelkedni fognak! A Wiresoft már most is kínálja ezt a Microsoft Visio 2021 Professional Editiont használt szoftverként, egyetlen licenc formájában, vásárlási verzióban - méghozzá jelentősen alacsonyabb áron -, csak vegye fel a kapcsolatot csapatunkkal, és azonnal megtudhatja, hogy mikor lesz letölthető az Ön számára.

A Wiresoft Software webáruházban megismerheti a többi használt szoftverként elérhető Microsoft alkalmazást, amelyeket szintén kedvezményes áron vásárolhat meg, például a Visio 2021 Professional programmal kompatibilis programokat. Az alábbi áttekintésben az új MS Visio 2021 Professional Edition eddig ismert újdonságairól és optimalizációiról, valamint klasszikus funkcióiról talál információkat.

Eddig ismert: Ezek a Visio 2021 Professional Edition újdonságai

Az MS Visio 2021 Professional Edition mint vásárlási licenc működési köre hasonló lesz a Visio Online Plan 2 működési köréhez. A Microsoft a következő részleteket is bejelentette: Az asztali nézet modernizálódott, beleértve a szalag újonnan frissített lapjait. A Visio 2021 Professional természetesen az alakzatok, sablonok és stílusok frissítéseit is tartalmazza, beleértve a csoportos együttműködés továbbfejlesztett támogatását: egy diagramon egyszerre többen is dolgozhatnak, amelyhez adatok is kapcsolhatók. A Visio Professional 2021 széleskörű lehetőségeket kínál az információs jogok kezelésére is, például az információk kiszivárgásának megakadályozására. A Visio 2021 Professional továbbá a következőket kínálja:

 • Új sablonok, amelyek segítik a felhasználókat Azure-diagramok létrehozásában, többek között hálózati topológiák, virtuális számítógépek konfigurálása és számos más művelet esetében.
 • Az Amazon Web Services (AWS) új infrastruktúra-formáival a megfelelő sablonok mostantól a diagramokhoz is használhatók.
 • A Visio ábrázolásokhoz több gazdag médiatartalom használható, beleértve az archív képek, ikonok és egyéb archívumok gondozott könyvtárát.
 • Új formák a munkahelyek tervezéséhez, amelyek figyelembe veszik a térbeli elhelyezésre vonatkozó jelenlegi irányelveket. Új formák is szerepelnek a bűnügyi helyszínek vizualizálásához, valamint drótvázas ábrák a mobilalkalmazásokhoz.

Használja az MS Visio 2021 diagramjainak nagy választékát, vagy hozzon létre saját formákat

A Visio 2021 Professional a Visio-diagramok kiterjedt gyűjteményét kínálja, amellyel minden elképzelhető terület ábrázolható. A megfelelő ábra megtalálásának megkönnyítése érdekében ezek áttekinthetően, úgynevezett sablonok szerint vannak elrendezve, amelyek aztán tartalmazzák az egyes alakzatokat. Ezeket az alakzatokat a felhasználó szöveggel egészítheti ki - akár írás közben automatikus beillesztéssel, akár egy Excel-táblázathoz vagy Exchange-adatbázishoz való hivatkozással: MS SharePoint vagy OneDrive Services használata esetén ezek is importálhatók ezen keresztül. Az integrált formák közül sok ipari szabványnak megfelelő, azaz kötelező információkat tartalmaz a további felhasználáshoz.

A Visio 2021 Professional több mint 600 alakzatot tartalmaz, amelyek közül kb. 400 "intelligens" alakzat, amelyek frissítéskor automatikusan módosítják a hozzájuk kapcsolódó metaadatokat. A Visio 2021 Professional programban saját formákat is létrehozhat, és mesterformaként mentheti őket, hogy a következő használatukkor ismét rendelkezésre álljanak.

A Visio 2021 Professional különösen a felhasználók számára kínál egy egész sor további diagramot, amelyek valószínűleg csak ebben a kiadásban lesznek kizárólagosan elérhetők:

 • UML-diagramok: A Visio 2021 Professionalbe integrált UML-eszközök kommunikációs, komponens- és telepítési diagramok készítésére is használhatók, amelyek a kapcsolatokat és komponenseket, például a portok és interfészek kapcsolatait és komponenseit teszik láthatóvá. Az UML - Unified Modelling Language - grafikus modellezési nyelvet kifejezetten a szoftverkomponensek, valamint a specifikációk és tervek vizualizálására és dokumentálására fejlesztették ki: Az UML osztálydiagramok statikus nézeteket mutatnak, beleértve a rendszer objektumai közötti kapcsolatokat, az UML komponensdiagramok viszont a kapcsolódó komponensek közötti kapcsolatok, valamint a kód szerkezetének szemléltetésére szolgálnak. Ezenfelül UML telepítési diagramok is szerepelnek a hardver- és szoftverelemek konfigurációjának ábrázolására, valamint UML szekvencia-diagramok a szereplők vagy objektumok közötti kölcsönhatások megjelenítésére.
 • Adatbázis jelölési diagramok: Más néven entitáskapcsolati modell (ER-modell vagy ERM), ezek segítségével létrehozható egy adatbázis grafikus modellje.

További diagramtípusok az MS Visio 2021 Professionalben

A Visio 2021 Professional ismét számos különböző diagramtípust és funkciót kínál, valamint további fájltípusok támogatását. Ezen túlmenően a gyakorlati induló diagramok gyorsabb bevezetést nyújtanak a Visio szoftverbe az agymenetek, a szervezeti diagramok és az SDL (Specification and Description Language) területén, amelyeket különösen gyakran használnak a folyamatábrák, munkafolyamatok és idővonalak vizualizálásában, beleértve különösen a kezdőknek szóló gyakorlati tanácsokat ezek létrehozásához.

A Visio 2021 Professionalben található formák különböző eszközökkel kreatívan átalakíthatók: Rétegek és átlátszóságok, árnyék, fény, tükör és 3D effektek és sok más lehetőség választható.

A Visio 2021 optimalizált támogatást nyújt az AutoCAD fájlok számára is, így a DWG vagy DXF fájlok is importálhatók és méretezhetők, beleértve a késleltetésmentes alakzatátfedést is. Az AutoCAD objektumok, például az épület- és alaprajzok átalakíthatók Visio-alakzattá, majd további Visio-alakzatokkal egészíthetők ki.

A Visio 2021 Professional Edition diagramtípusainak áttekintése

A Visio 2021 Professionalben például a következő, gyakran használt diagramtípusok vagy alakzatok számos változatban állnak rendelkezésre:

 • Afolyamatábrák az üzleti folyamatok vagy műszaki eljárások egyes fázisait szemléltetik, beleértve a Swimlane-diagramokat, a keresztfunkcionális folyamatábrákat (IDEF0-diagramok és BPMN-diagramok) és az üzleti folyamatábrákat - ezeket többek között az üzleti informatikában vagy a folyamatmenedzsmentben használják az összetett működési folyamatok magyarázatára. Bizonyos szempontok szemléltetésére pivot-diagramok, idővonal-diagramok és 3D-s oszlopdiagramok is használatosak.
 • Afolyamatábrákat a műszaki területen a kémiai és ipari folyamatok és üzemek szemléltetésére használják, míg a
 • Azinformatikai diagramokat például aktív könyvtárak és adatbázisok esetében használják.
 • Aszervezeti diagramok, szekvenciadiagramok, tevékenységdiagramok és állapotdiagramok a szervezeteken belüli struktúrákat, valamint a kölcsönhatásokban részt vevő struktúrákat, illetve az objektumok termékéletciklusát is tisztázzák.
 • Ahasználati esetdiagramok és a kommunikációs diagramok viszont az üzleti projektek interakcióit és különböző fázisait teszik láthatóvá.
 • Azalaprajzok és az épülettervek segítenek a vállalaton belüli helyiségtervezésben, hogy láthatóvá váljon a helyiségek használata, és az IEEE-konform műszaki ábrázolások is rendelkezésre állnak az épületgépészethez.
 • Adrótvázas ábrákat az alkalmazásfejlesztés során például a felhasználói felület, valamint az egyes funkciók és tartalmak tisztázására használják.

Hardverkövetelmények a Microsoft Visio 2021 Professional használatához

Az MS Visio 2021 Professional Edition várhatóan ismét elérhető lesz 32 bites és 64 bites változatban is, és csak Windows 10 vagy Windows Server 2019 rendszerrel együtt használható. További részleteket közvetlenül a Wiresoft csapatától tudhat meg e-mailben, telefonon vagy chat-en. Az egyes minimumkövetelményekkel kapcsolatos további részletek a következő áttekintésben találhatók:

 • Operációs rendszerek: Windows 10, Windows Server 2019
 • Processzor: 1,6 GHz, kétmagos processzor
 • RAM: 4 GB RAM (64 bites) vagy 2 GB RAM (32 bites)
 • Merevlemez tárhely: 4.0 GB
 • Kijelző/képernyő felbontása: 1,280 x 768
 • Grafika: DirectX 10 grafikus kártya a grafikus hardver gyorsításához
 • Várhatóan Microsoft OneDrive, OneDrive for Business vagy SharePoint fiók szükséges a Visio fájlok felhőalapú használatához szükséges funkciók használatához

Vásárolja meg a Microsoft Visio 2021 Professional használt szoftverét a Wiresoft Software Shopban

A jelenlegi MS Visio 2021 Professional Edition már a Wiresoft Software Shopban is kapható használt egyedi licencként - és a hivatalos megjelenési dátum után is elérhető. Használt szoftverként az ára alacsonyabb, mint a megfelelő új szoftvereké ebben a kiadásban. Éljen ezekkel az előnyökkel, ha használt Microsoft Visio 2021 Professional szoftvert vásárol a Wiresoft-tól:

 • Az MS Visio 2021 Professional megvásárlásával a Wiresoftnál egy olyan licencet kap, amelyet korábban egy európai vállalat vásárolt és értékesített tovább. A viszonteladás miatt a kínált MS Visio 2021 Professional licenc használtként van megjelölve, anélkül, hogy a "használt" kifejezés a szoftver funkcionalitásának bármilyen korlátozására utalna, vagy azt jelentené, hogy a licencet már ténylegesen felhasználták.
 • Ez az MS Visio 2021 Professional, valamint a Wiresoft által eladásra kínált egyéb használt Microsoft licencek nem korlátozott használatú vagy időben korlátozott tesztverziók, és nem tartalmaznak már aktivált licenckulcsot, hanem egy olyan szoftvertermék, amelyet csak az Ön számára engedélyeztek a vásárlás után.
 • Ha az eredeti vásárló telepítette és aktiválta ezt a Microsoft Visio 2021 Professional szoftvert, akkor ezt a Wiresoftnak történő eladással ismét törölték, így a szóban forgó szoftverlicenc ismét 100%-ban szabadon hozzáférhető.
 • A használt Microsoft Visio 2021 Professional szoftver viszonteladásának jogalapja az alkalmazandó jog, amely lehetővé teszi a szoftver eladását és megvásárlását, valamint használatát.
 • Minden ilyen, a Wiresoft által megvásárolt és továbbértékesítésre kínált használt licencet az értékesítés előtt szintén teszteltünk a teljes használhatóság szempontjából.
 • A sikeresen lezárt vásárlást követően az MS Visio 2021 Professional alkalmazás azonnal az Ön rendelkezésére áll az Elektronikus Szoftverbeszerzés (ESD) segítségével.
 • Így a Wiresoftnál történő licencvásárláskor biztos lehet benne, hogy a Visio 2021 professzionális kiadásának legális és eredeti Microsoft-termékét vásárolja meg és használja.

Ha további kérdései vannak a Microsoft Visio 2021 Professional használt licencének használt szoftverként történő megvásárlásával vagy az MS Visio 2021 másik kiadásával, valamint a régebbi MS Visio verziókkal vagy más Microsoft szoftverekkel kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk e-mailben, telefonon vagy chaten.

További linkek "MICROSOFT VISIO 2021 PROFESSIONAL"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT VISIO 2021 PROFESSIONAL"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák