Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISIO 2019 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT VISIO 2019 STANDARD

Azonnal letölthető

 • SW10029
 • D86-05868
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
49 255,00 Ft * 54 727,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  Windows (32bit/64bit)
Terminál szerver Kompatibilis


A Visio 2019 a Microsoft szoftverének legújabb, frissen átdolgozott változata mind a műszaki, mind az üzleti folyamatok professzionális vizualizációjára, valamint az összetett adatok és tények egyértelműsítésére - a használatot különösen megkönnyíti a már most is számos különböző diagramtípus, mint alakzat minden tipikus alkalmazási területre vonatkozó formája. A Visio Standard 2019-es verziója számos új funkciót és további alakzatokat tartalmaz, amelyek még kényelmesebbé és hatékonyabbá teszik a vele való munkát és az ötletek megvalósítását.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT VISIO 2019 STANDARD"

Visio 2019 Standard - A Microsoft vizualizációs programja egyetlen licenc formájában megvásárolható

A Visio2019 a Microsoft szoftverének legújabb, frissen átdolgozott változata mind a műszaki, mind az üzleti folyamatok professzionális vizualizálására, valamint az összetett adatok és tények tisztázására - a használatot különösen megkönnyíti a már most is számos különböző diagramtípust tartalmazó, minden tipikus alkalmazási területhez tartozó formák nagy száma. A Visio Standard 2019-es verziója számos új funkciót és további alakzatokat tartalmaz, amelyek még kényelmesebbé és hatékonyabbá teszik a vele való munkát és az ötletek megvalósítását.

A Visio 2019 emellett lehetővé teszi az adatok közvetlen importálását az Excelből, az Exchange-ből vagy az Azure Active Directoryból (ha rendelkezésre áll), hogy felhasználhassa azokat az alkotásban. Az egyszerűsített AutoCAD-támogatással a DWG-fájlok importálása és feldolgozása még gyorsabbá és egyszerűbbé vált.

Az ismerős MS Office ismerős asztali felületnek köszönhetően még az új felhasználók is azonnal eligazodnak, és az integrált eszközöket intuitív módon tudják majd használni, és az igényektől függően még az összetett elképzeléseket is világos grafikákká és diagramokká alakítják át: a térképektől és áramköröktől kezdve a munkafolyamatokon és folyamatábrákon át a szervezeti ábrákig - újdonság: drótváz-modellekig - és sok más prezentációs formáig. Az integrált megjegyzés funkció segítségével a Visio 2019 Standard segítségével létrehozott fájlok mások számára is elérhetővé tehetők együttműködés céljából.

Ha a Visio 2019-et érintésérzékeny eszközön használjuk, a program ujjal és tollal is kezelhető - akár rajzolunk, akár jegyzeteket adunk hozzá -, ami tovább bővíti a felhasználási lehetőségeket.

Kinek szól a Visio 2019 Standard?

A Visio 2019 Standard kiadása kifejezetten olyan kkv-knak és egyéni vállalkozóknak készült, akik számos alkalmazási területen szeretnének magas színvonalon professzionális vizualizációkat készíteni. Az áttekinthetően elrendezett formák saját igényei szerint testre szabhatók és új sablonként elmenthetők. SharePoint-kiszolgáló használata esetén a Visio segítségével létrehozott projektek vagy fájlok a felhőn keresztül is megoszthatók más partnerekkel és kollégákkal.

A Microsoft Visio 2019 Standard kiadása általában csak mennyiségi licencszerződés keretében kapható a boltokban; a Wiresoft a szoftverboltban egyedi licencként, vásárlási változatban kínálja - ez az úgynevezett használt szoftver, amelynek ára is jelentősen alacsonyabb. Így a kkv-k mellett különösen az önfoglalkoztatóknak és a szabadúszóknak van gazdaságos lehetőségük a Microsoft bevált vizualizációs szoftverének használatára.

Ezen kívül a Wiresoft Software webáruházban más, a Visio 2019-gyel kompatibilis Microsoft alkalmazásokat is találnak, például a Windows 10-et, amelyet a Visio 2019 használatának előfeltételeként telepíteni kell - szintén kedvezményes használt szoftveres egyszeri licenc formájában. Az alábbi áttekintés a Visio 2019 Standard Edition legfontosabb funkcióit és újdonságait mutatja be.

Visio sablonok használata és saját formák létrehozása

A Visio 2019 Standardoldalon elérhető Visio-diagramok egyértelműen különböző sablonok szerint vannak strukturálva, amelyek viszont egyedi alakzatokat tartalmaznak. Ezek közvetlenül Excel-táblázathoz vagy akár adatbázishoz is kapcsolhatók, így adataik elérhetőek. A Visio 2019-ben kibővített sablonok portfóliója több mint 600 formát tartalmaz, köztük mintegy 400 "intelligens" formát, ahol a kapcsolódó metaadatok automatikusan beállítják a megjelenítést, valamint az ipari szabványoknak megfelelő típusokat, amelyek összességében jelentősen bővítik a kreativitást és a termelékenységet is, mivel szinte minden olyan területet lefednek, ahol egy folyamatot vagy elrendezést a jobb megértés érdekében illusztrálni kell. A Visio 2019 Standard oldalon többek között a következő diagramtípusok állnak rendelkezésre erre a célra:

 • Afolyamatábrák a projektek folyamatainak fázisait vagy akár a műszaki eljárásokat szemléltetik, különösen a Swimlane-diagramok az egyes munkafázisok különböző részlegekhez való hozzárendeléséhez. Különleges esetek a következők
 • Funkcióközi folyamatábrák, például IDEF0-diagramok a rendszer- vagy üzleti döntések modellezésére, valamint az üzleti informatikában és a folyamatmenedzsmentben használt BPMN-diagramok.
 • Afolyamatábrák különösen a kémiai vagy ipari folyamatokat szemléltetik, beleértve a felhasznált berendezéseket is.
 • Azalaprajzok az építészeti terek elrendezését szemléltetik, pl. a vállalatoknál a térrendezéshez.
 • Az alaprajzok változatakéntaz épületábrák többek között az infrastruktúrát mutatják be, amelynek ábrázolása szükséges egy ház tervezésekor, például az elektromos áramkörök (az IEEE-nek való megfelelés érdekében is), a berendezések, a csővezetékek és a rendszerek műszaki ábráival.
 • Azüzleti folyamatábrákat az összetett működési folyamatok magyarázatára használják; ezek közé tartoznak
 • Szervezeti ábrák, amelyek a szervezet struktúráját szemléltetik, és bemutatják a hierarchiákat és a függőségeket; és
 • Pivot-diagramok és idővonal-diagramok a fejlemények időrendi sorrendjének dokumentálására, pl. az üzleti folyamatokban.
 • Informatikai diagramok az összefüggések szemléltetésére, pl. ITIL (Information Technology Infrastructure Library) diagramok a tipikus előre meghatározott folyamatok, funkciók és szerepek, Active Directory hozzárendelések, de adatbázis-diagramok is.
 • A3D-s oszlopdiagramok az értékesítést, a nyereségnövekedést vagy más KPI-ket szemléltetik.
 • Aszekvencia-diagramok a kölcsönhatásban részt vevő összes szereplőt vagy objektumot, valamint az általuk okozott eseményeket mutatják.
 • Atevékenységdiagramok a műveletek vagy módszerek belső viselkedését írják le.
 • Az állapotdiagramok az állapotok sorrendjét mutatják be, amelyeken egy objektum például a termék életciklusa során keresztülmegy.
 • Azeset- vagy használati esetdiagramok egy fejlesztési projekt egyes fázisait írják le.
 • Akommunikációs diagramok egy rendszer elemeinek kölcsönhatását szemléltetik.
 • Azadatbázis-jegyzési diagramok egy adatbázis modelljének szemléltetésére szolgálnak.

Ezen és számos más diagramtípuson kívül a felhasználók saját egyéni formákat is létrehozhatnak a Vision 2019-ben Standard saját egyéni alakzatokat is létrehozhatnak, és azokat a "Kedvencek" sablonhoz adhatják hozzá, hogy ismétlődően használhassák, és így új mesteralakzatként újra felhasználhassák őket. A Visio 2019 Standard weboldalon található alakzatok igény szerint testreszabhatók vagy kiegészíthetők, például egyes tartalmak vagy összetevők kiemelésére, hasonlóképpen a kiválasztott alakzat helyett az egész diagram szerkeszthető: A szöveg formázása és színe változtatható, és elforgatható, a vonalak vastagsága, stílusa és színe változtatható, a kitöltőszínek, gradiensek, átlátszóságok és minták, valamint árnyék, fény, tükröződés és 3D effektek is rendelkezésre állnak a kiemelés érdekében.

Új formák és a külső diagramtípusok támogatása a Visio 2019-ben

Ennek érdekében a Visio 2019 Standard vadonatúj diagramtípusokat vagy funkciókat, valamint a DWG fájlok jobb támogatását is kínálja:

Kezdje el gyorsan a munkát a Visio 2019 új kezdődiagramjaival

A Visio 2019 még intuitívabban használható az Agymenetek, a Szervezeti ábra és az SDL (rövidítése a "Shapes Specification and Description Language" (alakzatok specifikációs és leíró nyelve)) sablonok új indító diagramjaival, amelyek általában a legjobbak a folyamatábrák, munkafolyamatok és idővonalak gyakran szükséges ábrázolásainak létrehozására. Ezeket olyan gyakorlati tanácsok egészítik ki, amelyek segítségével még a kezdők is gyorsan és egyszerűen elkészíthetik a szóban forgó diagramot.

Új: huzalvázas diagramok

A Visio 2019-ben újdonságként megjelenő drótváz-diagramok különösen alkalmasak egy alkalmazás felhasználói felületének vázlatainak megjelenítésére. A drótvázas diagramokra ezért különösen nagy szükség van az alkalmazásfejlesztés során, hogy felvázolják a funkciókkal és a tartalommal kapcsolatos elképzeléseket.

Új: Továbbfejlesztett AutoCAD támogatás

Visio 2019 Standard javított és továbbfejlesztett AutoCAD-támogatást is kínál, különösen a gyorsabb fájlimporttal, valamint a jobb méretezéssel és a késleltetésmentes alakzatátfedéssel.

Az AutoCAD objektumok tehát megnyithatók a Visio 2019-ben, és átalakíthatók Visio-alakzatokká.

Például egy AutoCAD-ben készített épület alaprajzát meg lehet nyitni a Visióban, ahol azt ki lehet egészíteni olyan alakzatokkal, amelyek vizualizálják a belsőépítészet tervezését bútorokkal vagy munkaállomásokkal, gépekkel és berendezésekkel stb., valamint emberekkel. A Visio Standard képes az AutoCAD 2007-es vagy régebbi verziójával készített DWG vagy DXF fájlok importálására.

A Microsoft Visio 2019 használatának hardver- és egyéb követelményei Standard

Az MS Vision 2019 Standard 32 bites és 64 bites változatban is használható, és itt csak a Windows 10 vagy a Windows Server 2019 weboldallal együtt! A minimumkövetelményekkel kapcsolatos további részletek a következő áttekintésben találhatók:

 • Processzor: 1,6 GHz vagy gyorsabb, kétmagos processzor
 • Operációs rendszerek (feltétlenül szükséges): Windows 10, Windows Server 2019
 • Memória: 4 GB RAM (64 bites), 2 GB RAM (32 bites)
 • Merevlemezterület: 4,0 GB szabad hely
 • A kijelző/képernyő felbontása 1,280 x 768
 • Grafika: DirectX 10 grafikus kártya a grafikus hardver gyorsításához
 • .NET verzió: a Vision 2019 egyes funkcióinak telepítéséhez további .NET 3.5 vagy 4.6 vagy magasabb verziószámú verzióra lehet szükség
 • A felhőalapú Visio fájlkezelési funkciók használatához OneDrive, OneDrive for Business vagy SharePoint is szükséges

Vásárolja meg az MS Visio 2019 Standard Editiont olcsón egyetlen licencként a Wiresoftnál

Az MS Visio 2019-et a Wiresoft kínálja a Standard Edition az online áruházban egyfelhasználós licenc formájában, úgynevezett használt szoftverként - a hasonló új termékhez képest jelentősen alacsonyabb áron. A Visio e vásárlási változata a jelentősen csökkentett ár mellett azt a nagy előnyt is kínálja, hogy időben korlátlanul használható, mivel nem előfizetéses verzióról van szó.

Ez az MS Visio 2019 egyfelhasználós licenc a Standard kiadásból származik ugyanannak a Microsoft programnak a mennyiségi licencéből, amelyet egy vállalat vásárolt vagy szintén használt. A mennyiségi licenc továbbértékesítésével a licencet felbontották, és a folyamat során egyedi licencekre alakították át, ami aztán használt szoftverként vagy "Használt szoftverként" ismertté teszi. Azonban sem az egyedi licencekre való felosztás, sem a Visio 2019 új elnevezése nem változott Standard mivel a "használt szoftver" a funkcionalitás vagy a használhatóság bármilyen korlátozását jelenti - egyrészt azért, mert ez a folyamat nem jelenti az érvényes előírások megsértését, másrészt azért, mert a szoftverek általában nem értéktelenednek el.

A szoftverek vásárlása a Wiresoftnál mindig biztonságos üzlet az Ön számára - számos előnnyel! A Wiresoft Shopban elérhető licencek megvásárlásakor, például az MS Visio 2019 Standard oldalon, nemcsak az abszolút kedvező árból, hanem a vásárlói biztonságból is profitálhat a fizetést követő azonnali letöltés és az azonnali licencaktiválás révén a mellékelt mennyiségi licenckulccsal. Különösen a használt szoftverlicencek vásárlása, például az MS Visio 2019 Standard vagy egy másik programhoz, kedvező lehetőséget kínál Önnek arra, hogy korlátozások nélkül használhassa a Microsoft exkluzív programkiadásokat.

A Microsoft használt szoftvereket kínáló Wiresoft Software Shopban megtalálja az MS Visio 2019 Standard Editiont, valamint a program más verzióit és kiadásait és más Microsoft alkalmazásokat, például a Windows 10 és a Windows Server 2019, amelyek kompatibilisek az aktuális verzióval. Ha bármilyen kérdése van az MS Visio 2019 Standard vagy bármely más, itt kínált Microsoft szoftverrel kapcsolatban, csak használja szakértői tanácsadásunkat csevegésen, e-mailben vagy telefonon keresztül.

További linkek "MICROSOFT VISIO 2019 STANDARD"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT VISIO 2019 STANDARD"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák