Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WORD 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT WORD 2021

Azonnal letölthető

  • SW10486
  • 059-05143
  • Állandóan érvényes
  • Minden nyelv
  • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
33 697,00 Ft * 37 440,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  Windows (32bit/64bit)
Terminál szerver Kompatibilis


Word 2021 a Microsoft világszerte használt szövegszerkesztő szoftverének legújabb verziója. A széleskörűen felszerelt irodai program integrált eszközeivel és intuitív kezelésével messze túlmutat a puszta szövegíráson és -szerkesztésen: számos tervezési lehetőség teszi lehetővé grafikák és táblázatok beillesztését, a dokumentumok sokoldalú megjelenítési és formázási lehetőségei nemcsak az üzleti levelezés lebonyolítására alkalmasak, hanem professzionálisan megtervezett szakdolgozatok és informatív jelentések, valamint névjegykártyák, brosúrák és szórólapok készítésére is, amelyek közvetlenül a Wordben PDF formátumban menthetők el nyomtatásra. A különböző fájlformátumok a Microsoft Word segítségével is szerkeszthetők.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT WORD 2021"

Microsoft Word 2021 - a sokoldalú szövegszerkesztő program

AWord 2021 a Microsoft világszerte használt szövegszerkesztő szoftverének legújabb verziója. A széleskörűen felszerelt irodai program integrált eszközeivel és intuitív kezelésével messze túlmutat a puszta szövegíráson és -szerkesztésen: számos tervezési lehetőség teszi lehetővé grafikák és táblázatok beillesztését, a dokumentumok sokoldalú megjelenítési és formázási lehetőségei nemcsak az üzleti levelezés lebonyolítására alkalmasak, hanem professzionálisan megtervezett szakdolgozatok és informatív jelentések, de névjegykártyák, brosúrák és szórólapok készítésére is, amelyek közvetlenül a Wordben PDF formátumban menthetők el nyomtatásra. A Microsoft Word segítségével különböző fájlformátumok is szerkeszthetők.

Számos tipikus formátumsablont további széleskörű oldalelrendezési lehetőségek egészítenek ki a világos, gyorsan olvasható szövegek létrehozása érdekében; a fontos dokumentumokat vízjelek beillesztésével a másolástól is meg lehet védeni, illetve a további felhasználástól is meg lehet jelölni.

Emellett számos intelligens eszköz, például a helyesírás-ellenőrző és az automatikus javítási lehetőségek megkönnyítik és felgyorsítják a szöveges dokumentumok összeállítását az érvényes helyesírási szabályok szerint.

A praktikus szalag segítségével különösen egyszerű az egyes alkalmazások közötti gyors váltás egy kattintással.

Az asztali programnak a Microsoft Cloudhoz való opcionális kapcsolódásának köszönhetően több felhasználó is dolgozhat együtt egy dokumentumon valós időben, ami számos lehetőséget kínál a jobb csapatmunkára. Továbbá a Word 2021 egyedi Word.doc-onként egyedi jogmegosztással rendelkezik, amely például korlátozhatja vagy megakadályozhatja, hogy egy másik személy olvassa vagy szerkessze a dokumentumot.

Az MS Word 2021 a régebbi Word-verziók ezen bevált funkciói mellett számos olyan új, praktikus funkciót is kínál, amelyek az eddigieknél is kellemesebbé és hatékonyabbá teszik a szöveges dokumentumok írását és szerkesztését, valamint olvasását. Ezek közé tartozik a Sötét üzemmód, amely könnyebb a szemnek, különösen, ha hosszabb időt tölt a képernyőn, a hosszabb szövegfájlok tiszta nézetének lehetőségei, amelyek felgyorsítják a konkrét részek keresését, valamint a jobb akadálymentesítési támogatás. A tanulási eszközök növelik az olvashatóságot, a szabadkézi funkció pedig lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy saját vázlataikat és diagramjaikat kézzel rajzolják, és közvetlenül a dokumentumba illesszék be. A MS Word 2021 használatához a számítógépen először a Windows 10-et kell telepíteni. A Word 2021 összes fontos újdonsága megtalálható az alábbi áttekintésben.

A Wiresoft webáruházában, a  oldalon a Word 2021 aktuális verzióját és elődjét, valamint más Office-programokat is beszerezhet különösen kedvező árú egyedi alkalmazásokként.

A Word 2021 összes új funkciója egy pillantásra

A Word 2021-es verziójára való váltás különösen azoknak a felhasználóknak lehet érdemes, akik professzionális módon készítenek szövegeket, és javítani szeretnék hatékonyságukat írás és olvasás közben. Számos funkció megkönnyíti számukra, hogy a lényeges dolgokra koncentráljanak.

Különösen akkor, ha a dokumentumokat akadálymentesen kell megtervezni, hogy olyan címzettek köréhez jussanak el, akiknek nehézséget okoz a szövegek olvasása és megértése, az újonnan integrált funkciók, amelyek a nemzetközi szabványokat is figyelembe veszik, megkönnyítik a mindenki számára olvasható szövegek létrehozását.

További funkciók is rendelkezésre állnak a tudományos dokumentumok létrehozásához és közzétételéhez, különösen az összetett képletek használatához, ami a világszerte használt szabványos LaTeX program támogatásának köszönhetően mostantól lehetséges.

Nagyobb átláthatóság a különböző nézeti lehetőségek révén

A Word 2021 több vizuális lehetőséget is kínál. Ez a verzió például ötvözi a Word 2016  oldalról ismert szalagkezelő felületet a Windows 10-re is jellemző modern, ismerős csempés megjelenéssel. A gyakran használt elemek vagy funkciók hangsúlyosabban vannak elhelyezve, így még gyorsabban elérhetők.

Ha pedig továbbra is a korábbi Word-verzióból ismert, szalaggal ellátott megjelenést szeretné használni, akkor a felületet is áttervezheti.

A nagyobb egyértelműség az érintőkijelzővel rendelkező eszközökön, például a táblagépeken és okostelefonokon való használatra is vonatkozik, ahol a tollal történő bevitelhez a kezelőfelület érzékenysége megnövekedett.

Különösen nagy terjedelmű szöveges dokumentumokon végzett munka esetén gyorsan nehézzé válhat bizonyos részek vagy szakaszok keresése. A Word 2021-ben a megszokott függőleges nézet mellett, amelyben az összes oldalt felülről lefelé lapozhatja, az új "oldalankénti lapozás" funkcióval a Word-dokumentumot könyvként lapozhatja. A közepes hosszúságú szövegek esetében az új "Thumbnails" funkció biztosítja a tájékozódást: az összes oldal kicsiben jelenik meg az áttekintésben, így gyorsan el tud navigálni a keresett helyre.

Ezen kívül a Word 2021 az új sötét témákkal, a Sötétszürke és a Fekete témákkal diszkrétebb hátteret kapott, amelyek szintén támogatják a szövegek koncentrált írását és olvasását.

Nagyobb hozzáférhetőség a hibajavítás támogatásával

A Word 2021-be integrált, továbbfejlesztett támogató hibajavítás javításokat javasol a dokumentum hozzáférhetővé tételében. Ennek érdekében többek között a nemzetközi szabványokra támaszkodik annak érdekében, hogy a tartalom könnyen olvasható és szerkeszthető legyen a fogyatékkal élő felhasználók számára.

Az "Ellenőrzés" menüpontra kattintva a "Hozzáférhetőség ellenőrzése" alatt a program javaslatokat tesz a korrekciós intézkedésekre, amelyeket Ön egy kattintással azonnal elfogadhat.

Ehhez használhatja a hangvisszacsatolás támogatását is. A cue audio funkció ezután hangeffektekkel és hangjelzésekkel kíséri Önt munkájában. Akusztikus jelzéseket ad vagy figyelmeztet, ha bizonyos beállításokat akaratlanul megváltoztat, vagy megerősítésként egy művelet elvégzése után: például e-mail küldések, törlés vagy tartalom beillesztése esetén.

Tanulási eszközök a hatékonyabb szöveges munkához

A tanulási eszközök nemcsak a tanulók és a diákok számára praktikus funkciót jelentenek a Wordben, hanem a szakemberek számára is megkönnyítik a szöveg megértését. A Word 2021-be integrált eszközökkel például beállíthatja az oszlopszélességet, a szövegtávolságot, valamint az oldal színét, hogy a szemét tehermentesítse az áttekinthetőbb megjelenítés miatt.

A vonalfókusz növeli a koncentrációt, és az olvasási terület egy, három vagy öt sorra való korlátozásával kevesebb figyelemelterelést biztosít. Ha a Word 2021-ben fel akar olvasni egy szöveget, az éppen olvasott szavak egyidejűleg kiemelésre kerülnek, így könnyen követheti, hogy mit hall a szövegben.

A Word 2021-ben a régebbi Word-verziókból ismert fókuszmód is segít a jobb koncentrálásban: a dokumentum megjelenítése az összes eszköztár elrejtésével áttekinthetőbbé válik.

Integrált fordítási funkció

Egy szövegrészlet vagy akár a teljes szöveg lefordításához írás vagy olvasás közben nem kell többé a Word 2021-ben a böngészőn keresztül meghívni egy weboldalt, hogy a fordítást ott kapja meg: a beépített fordítási funkció az automatikus beszédfelismerés segítségével ezt feleslegessé teszi. A Microsoft Translator több mint 60 nyelvet tartalmaz, amelyek közül 11 fordítható.

Szabadkézi rajzoló eszköz

Ami korábban érintőkijelzővel vagy okostelefonnal volt lehetséges, mostantól a Word új szabadkézi rajzolóeszközével is elvégezhető. Opcionálisan tollal történő bevitel, érintéses működtetés, de a számítógép egérrel is használhatja a szabadkézi funkciót, hogy jeleket tegyen a szövegbe, vagy spontán vázlatokat és képleteket hozzon létre és illesszen be.

A Microsoft a Word 2021-ben több digitális tollat is biztosít erre a célra, köztük egy ceruzát a rajzoláshoz, egy tollat az íráshoz és a szöveges részek kiemeléséhez a szövegkiemelőt. Különböző tollvastagságok, valamint 16 egyszínű és 8 hatás közül választhat.

Minden egyes rajzolt szabadkézi alakzat ezután áthelyezhető vagy másolható, és ugyanúgy tovább szerkeszthető, mint a többi rajzelem.

Vektorgrafikák hozzáadása és szerkesztése

Word 2021 weboldalon prezentációkat és munkalapokat tervezhet piktogramok és szimbólumok, valamint 3D-s képek integrálásával. Különösen érdekes lehetőség itt is a skálázható vektorgrafikák vagy SVG-fájlok (Scalable Vector Graphics) használata. Ezek átméretezhetők, elforgathatók vagy akár más színnel is színezhetők a képminőség romlása nélkül.

A LaTeX használata a Word 2021-ben képletek létrehozásához

Eddig a tudományos szöveg létrehozásakor a képletszerkesztővel csak korlátozottan lehetett összetettebb képleteket megjeleníteni. A Word 2021 mostantól támogatja a LaTeX-et is, amellyel professzionális képletek készíthetők, illetve konvertálhatók.

A Word 2021 rendszerkövetelményei

  • Operációs rendszer: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2021 /2022
  • Processzor: min. 1,6 GHz
  • RAM: legalább 2 GB RAM (32 bites) vagy 4 GB RAM (64 bites) - ajánlott: 4 GB RAM
  • Merevlemezterület: legalább 16 GB (32 bites) vagy 20 GB (64 bites) a telepítő meghajtón
  • Grafikus kártya: 1280 x 768 képpont, min. DirectX 9 WDDM 2.0-val - ajánlott: DirectX 10

Támogatott nyelvek: Német, dán, angol, francia, olasz, lengyel, lengyel, spanyol és egyéb nyelvek

Vásárolja meg a Word 2021-et önálló irodai programként a Wiresoft-tól

Az MS Word a Microsoft Office csomagok hagyományos, állandó eleme. Sok más szoftverszolgáltatóval ellentétben a Word 2021-et a Wiresoft-tól nemcsak az Office Suite 2021 részeként, hanem önálló programként is megvásárolhatja, anélkül, hogy előfizetési kötelezettséget kellene vállalnia, vagy bármilyen időbeli korlátozást kellene betartania a használat során. A Word 2021 önálló programként történő megvásárlása hosszú távon is megéri, mivel nem kell letöltenie a díjköteles frissítéseket.

Ez az önálló, egyfelhasználós licenc megegyezik az Office Suite 2021-ben is megtalálható Word programmal.

Különösen az önfoglalkoztatók és a kisebb, kevés alkalmazottat foglalkoztató cégek számára, akiknek nincs szükségük az Office csomagban található összes többi programra, a Word 2021 önálló programként való megvásárlása különösen olcsó módja e klasszikus szövegszerkesztő szoftver használatának.

Microsoft szoftverlicencek, amelyeket a Wiresoft Software Shopban vásárolhat meg, eredeti Microsoft termékek, amelyeket egyfelhasználós teljes verzióban vásárol meg. Lehet, hogy mennyiségi engedélyekből származnak, vagy használtak, de ez nem jelent semmilyen hátrányt az Ön számára. Komoly szoftverkereskedőként a Wiresoft nem kínál olyan próbaverziókat, amelyek csak korlátozott ideig érvényesek vagy csak korlátozásokkal használhatók. A Wiresoft minden szoftverterméke teljes mértékben és jogszerűen használható a vásárlás után, mivel az ilyen használt programok esetében az eredeti vásárló által korábban telepített szoftverek a Wiresoftnak történő eladással együtt törlésre kerültek, így 100%-ban szabad és újra használhatóak. A Wiresoft minden licencelt termékét alaposan teszteltük a tényleges használhatóság szempontjából.

Szakértő tanácsadásunkat e-mailben, telefonon és chat-en is igénybe veheti, ha további kérdései vannak a MS Word 2021 vagy bármely más irodai szoftvermegvásárlásávalkapcsolatban.

További linkek "MICROSOFT WORD 2021"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT WORD 2021"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

MICROSOFT EXCEL 2021 MICROSOFT EXCEL 2021
30 647,00 Ft *
MICROSOFT ACCESS 2021 MICROSOFT ACCESS 2021
30 647,00 Ft *
MICROSOFT WORD 2016 MICROSOFT WORD 2016
16 065,00 Ft *
MICROSOFT WORD 2013 MICROSOFT WORD 2013
7 509,00 Ft *
MICROSOFT WORD 2019 MICROSOFT WORD 2019
19 696,00 Ft *
Kategóriák