Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WORD MAC 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT WORD MAC 2021

Azonnal letölthető

  • SW10492
  • 3YF-00233
  • Állandóan érvényes
  • Minden nyelv
  • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
30 647,00 Ft * 34 051,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


Word 2021 for Mac a klasszikus szövegszerkesztő szoftverének legújabb verziója, amely az Apple számítógépeken is széles körben elterjedt. A sokoldalú program számos intuitívan használható funkciót és eszközt kínál, amelyek messze túlmutatnak a puszta szöveges dokumentumok létrehozásán és szerkesztésén: Ezt számos lehetőség egészíti ki a világos strukturálás és az informatív szemléltetés grafikonok és táblázatok segítségével. Ezáltal a for Mac nem csak üzleti levelezéshez, hanem professzionálisan megírt jelentések és esszék, valamint szakdolgozatok és diplomamunkák tervezésére is alkalmas a diákok és hallgatók számára, továbbá szórólapok, prospektusok, brosúrák és névjegykártyák készítésére. A dokumentumokat közvetlenül a programban lehet PDF formátumban elmenteni nyomtatáshoz. A for Mac más fájlformátumokat is felismer, amelyeket aztán tovább lehet vele dolgozni. Microsoft Office Word Word Word

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT WORD MAC 2021"

Microsoft Word 2021 for Mac önálló programként

AWord 2021 for Mac a Microsoft klasszikus szövegszerkesztő szoftverének legújabb verziója, amelyet az Apple számítógépeken is széles körben használnak. A sokoldalú irodai program számos intuitívan használható funkciót és eszközt kínál, amelyek messze túlmutatnak a puszta szöveges dokumentumok létrehozásán és szerkesztésén: Ezt számos lehetőség egészíti ki a világos strukturálás és az informatív szemléltetés grafikonok és táblázatok segítségével. Ezáltal a Word for Mac nemcsak üzleti levelezéshez, hanem professzionálisan megírt jelentések és esszék, valamint diákoknak és hallgatóknak szánt szakdolgozatok és diplomamunkák, továbbá szórólapok, prospektusok, brosúrák és névjegykártyák tervezésére is alkalmas. A Word-dokumentumok közvetlenül a programban menthetők PDF formátumban nyomtatáshoz. A Word for Mac más fájlformátumokat is felismer, amelyek aztán tovább szerkeszthetők vele.

A Word for Mac megkönnyíti mindenféle szöveges dokumentum összeállítását a tipikus, gyakran használt formátumsablonok széles választékával, amelyet többek között további tipográfiai és elrendezési lehetőségek egészítenek ki, hogy gyorsan és hatékonyan hozhasson létre olvasható szövegeket. Az intelligens eszközök, mint például a helyesírás-ellenőrző és az automatikus javítás számos lehetősége - beleértve az egyedileg bővíthető szótárat - megkönnyítik a levelek, esszék, dolgozatok és egyéb dokumentumok megírását az érvényes helyesírási szabályoknak megfelelően.

Word for Mac programban létrehozott összes szöveg megjelölhető más alkalmazottak számára történő rendelkezésre bocsátás céljából, például vízjelek beillesztésével, és így védhető a másolás ellen.

AzMS Word 2021 for Mac a korábbi Word-verziók ezen bevált funkciói mellett természetesen egy sor új, ugyancsak praktikus funkciót tartalmaz, amelyek nemcsak az írást és a szerkesztést, hanem a célzott olvasást is még egyszerűbbé és hatékonyabbá teszik, mint eddig. Az újratervezett szalag mellett ezek közé tartoznak az új nézetbeállítások, amelyek felgyorsítják az egyes mondatok vagy szakaszok keresését a hosszabb szövegfájlokban, valamint a Sötét mód, amely könnyebb a szemnek, ha hosszabb ideig dolgozik a képernyő előtt, és más tanulási eszközök, amelyek nemcsak a diákok és tanulók számára teszik könnyebbé az olvasást. A továbbfejlesztett akadálymentesítési támogatás optimalizálja a szövegeket azon olvasók számára is, akik nehezebben értik meg a tartalmat.

Az új szabadkézi funkcióval a vázlatok és diagramok kézzel történő rajzolása és közvetlen dokumentumba illesztése is egyszerűvé válik.

A Wiresoft webáruházban beszerezhető a Word legújabb, 2021-es verziója Macre, és természetesen annak elődei, valamint más Office programok Macre, különösen kedvező árú egyedi alkalmazásokként.

A Word 2021 for Mac összes új funkciójának részletes áttekintése

Nemcsak a Wordöt már ismerő Mac-felhasználók fogják értékelni a 2021-es verzió újdonságait, hanem a kezdők is élvezhetik a sokoldalú lehetőségeket, amelyeket a szövegek professzionális, hatékony létrehozása és olvasása kínál ezzel az Office-programmal. Különösen a fókuszált szerkesztés funkciói, valamint a fordításhoz integrált eszközök is segítik a szakembereket abban, hogy még jobban tudjanak koncentrálni anélkül, hogy egy másik alkalmazást kellene megnyitniuk, minden lehetséges a Wordön belül. Ez vonatkozik a már említett akadálymentes dokumentumszerkesztésre, valamint a LaTeX támogatásával a bonyolult matematikai képletek beillesztésére is. A Word 2021 for Mac legfontosabb jellemzői részletesen:

Még jobb áttekinthetőség a különböző nézeti lehetőségek választása révén

Azok a felhasználók, akik már ismerik a Word for Mac-et, azonnal felismerik az új Word 2021 for Mac által kínált vizuális újításokat: A Word for Mac 2016-ban már megszokott szalagos felhasználói felületet itt a modern, Windowsra jellemző csempés megjelenéssel kombinálták. Újdonság, hogy a leggyakrabban használt elemek és funkciók még hangsúlyosabban vannak elhelyezve, így még könnyebben megtalálhatók.

AWord 2021 for Mac lehetővé teszi a normál szalag megjelenés további használatát is, így a felületet is át lehet alakítani. És különösen a Word érintőkijelzővel rendelkező eszközökön, például táblagépeken és okostelefonokon való használatához az érintésérzékenységet javítottuk a tollal történő bevitelhez.

Emellett a Word 2021 for Mac-ben elérhetőek a Fehér, a Sötétszürke és a Fekete új témák; ezek a visszafogottabb hátterek a szövegek koncentrált írását és olvasását is támogatják. A fekete a legerősebb kontrasztot kínálja.

Az integrált tanulási eszközök hatékonyabb munkát tesznek lehetővé a szöveggel

A professzionális felhasználók értékelni fogják a Word 2021 for Mac integrált tanulási eszközeit is. Eredetileg diákoknak és hallgatóknak szánták a gyorsabb szövegértés támogatására, de az irodában rendszeresen Wordöt használó felhasználóknak is segítséget nyújtanak. A tanulási eszközökkel például az oszlopszélesség és a szövegtávolság, de a színek is beállíthatók, és a szöveg áttekinthetőbb megjelenítése könnyebb a szemnek.

A "sorfókusz" eszközzel az olvasási terület egy, három vagy öt sorra korlátozható, és ha fel akarja olvasni a szöveget, az olvasott részek egyidejűleg kiemelésre kerülnek. Így könnyebben követheti a szövegben elhangzottakat, javul a koncentrációja, és kevésbé zavarja a figyelmét.

A régebbi Word-verziókból már ismert "fókuszmód" is hasonló feladatot lát el, elrejti az összes eszköztárat, így a dokumentum megjelenítése áttekinthetőbbé válik.

A Cue Audio funkció aktiválásakor hangvisszajelzéssel is támogatja Önt. Ez különböző hanghatásokkal kíséri Önt írás közben, és így akusztikus jelzéseket ad, ha bizonyos beállításokat változtat, de egy elvégzett művelet megerősítéseként is: például tartalom törlése vagy beillesztése esetén.

Nagyméretű szöveges dokumentumok szerkesztésekor az egyes részek vagy szakaszok keresése gyorsan zavarossá válhat. A Word 2021 for Mac-ben a Word-dokumentum szokásos függőleges megjelenítésén kívül, amelyben az összes oldal felülről lefelé görgethető, elérhető az új nézet "Oldalanként", így a Word-dokumentumot könyvként lapozhatja. A közepes terjedelmű, de mégis sok oldalas szövegek esetében pedig a szintén újdonságnak számító "Miniatűrök" funkció gyors tájékozódást kínál: ha aktiválja, az oldalakat kis áttekintésben jeleníti meg, így könnyebben megtalálja a keresett helyeket.

Optimalizált hozzáférhetőség a hibajavítás könnyebb támogatása révén

Word 2021 for Mac a már beépített és továbbfejlesztett funkciók mellett új eszközök is rendelkezésre állnak a szövegek optimalizálására, hogy azok a korlátozott olvasási és szövegértési képességű felhasználók számára is alkalmasak legyenek. Az aktivált támogató hibajavítás az "Ellenőrzés" menüpontra kattintva javításokat javasol, amelyeket egy kattintással azonnal elfogadhat. Integráltak a nemzetközileg érvényes szabványok is, amelyeket az ilyen fogyatékkal élő olvasók számára vezettek be a könnyebb szövegértés érdekében.

Integrált fordítási funkció a fordítóval

Míg korábban a Word-felhasználóknak idegen szavak vagy egy egész szövegrészlet más nyelven történő írása vagy olvasása esetén ki kellett lépniük a Word programból, és a böngészőn keresztül fel kellett hívniuk egy weboldalt, hogy ott megkapják a fordítást, a Word 2021 for Mac-ben erre már nincs szükség: Elég a kurzorral megjelölni a kérdéses szöveget, és aktiválni a beépített fordítási funkciót automatikus nyelvfelismeréssel. A Microsoft Translator Word 2021 for Mac több mint 60 nyelvet tartalmaz, amelyek közül 11 fordítható.

Szabadkézi eszköz a spontán rajzolású diagramokhoz

Ami az érintőpadokon vagy okostelefonokon lehetséges, az mostantól a Word 2021 for Mac - az új "Szabadkézi rajzolás" eszközzel - is elérhető. A szabadkézi eszköz használatához a felhasználóknak nincs szükségük sem tollra, sem érintőképernyőre; a számítógép egérrel is használhatják, hogy spontán módon jelöljenek szöveget vagy hozzanak létre vázlatokat és képleteket, amelyek aztán tovább szerkeszthetők, mozgathatók vagy másolhatók.

A szabadkézi eszközhöz a Word 2021 for Mac A Microsoft többféle digitális tollat kínál, köztük egy ceruzát a rajzoláshoz, egy tollat az íráshoz és egy kiemelőt a kiemeléshez. Az eszközök különböző tollszélességgel, valamint 16 teljes színnel és 8 hatással állnak rendelkezésre, mint például szivárvány, galaxis, láva, óceán, arany, ezüst és mások.

Méretezhető vektorgrafikák beszúrása és szerkesztése

A Word 2021 for Mac a prezentációk és munkalapok illusztrálásához szabadon felhasználható ikonok, piktogramok, szimbólumok stb. széles körű könyvtárát kínálja, beleértve a 3D-s képeket is. A skálázható vektorgrafikák, más néven SVG-fájlok (Scalable Vector Graphics) különösen érdekesek, mert a képminőség romlása nélkül átméretezhetők, 360°-kal elforgathatók vagy akár színezhetők is.

A LaTeX használata a Word 2021 for Mac-ben összetett képletek létrehozásához

A Word beépített képletszerkesztője sokoldalú eszköz, de eléri a határait, amikor összetettebb képletek megjelenítésére kerül sor, mint például a tudományos szövegekben gyakran előforduló képletek. Az új Word 2021 for Mac mostantól támogatja a LaTeX-et is, amely a professzionális, terjedelmes képletek készítésének nemzetközi szabványa, és amellyel konvertálható.

Rendszerkövetelmények a Microsoft Word 2021 használatához Mac számítógépen

Az alábbiakban felsorolt specifikációk a Word 2021 for Mactelepítésének és futtatásának követelményeit mutatják be egy Apple-eszközön.

  • Operációs rendszer: a három jelenlegi macOS operációs rendszer érvényes verziója
  • Processzor: Intel vagy Apple Silicon (M1)
  • Memória: legalább 4 GB
  • Merevlemez: legalább 10 GB szabad hely
  • Grafikus kártya: 1.280 x 800 képpont

Vásárolja meg a Word 2021 for Mac-et önálló irodai programként a Wiresoft-tól

Az MS Word for Mac a macOS-re készült Microsoft Office csomag szerves része. Sok más szoftverszolgáltatóval ellentétben a Wiresoftnál a Word 2021 for Mac-et az online áruházban önálló programként is megvásárolhatja, nem pedig csak a megfelelő Office Suite 2021 részeként. Az általunk kínált Word program Mac-re egy vásárlási verzió, ami azt jelenti, hogy Ön nem vállal semmilyen előfizetési kötelezettséget, amely fizetős frissítésekre kötelezné. Továbbá, mivel a Word 2021 for Mac önálló programként működik, nem kell semmilyen időbeli korlátot betartania a használatára vonatkozóan. Ezért, ha a Word 2021 for Mac-et a Wiresoft-tól vásárolja meg, hosszú távon is pénzt takarít meg. Különösen az önfoglalkoztatók és a kisebb, kevés alkalmazottal rendelkező cégek számára, akik a Wordön kívül nem kívánják használni az Office csomagban szereplő egyéb programokat, a Word 2021for Mac önálló programként történő megvásárlása különösen olcsó módja annak, hogy a klasszikus szövegszerkesztő szoftvert üzleti vagy magán célokra használják. Ez az egyfelhasználós licenc megegyezik az Office Suite 2021 for Mac-ben is megtalálható Word programmal.

Nemcsak a Word 2021 for Mac, hanem az összes többi Microsoft szoftverlicenc, amelyet a Wiresoft Software Shopban megvásárolhat macOS-re, mindig eredeti Microsoft egyfelhasználós teljes verzió. Ezek általában mennyiségi engedélyekből származnak, vagy már felhasználásra kerültek. Ez azonban nem jelenti az Ön hátrányát: jó hírű szoftverkereskedőként a Wiresoft nem kínál korlátozott ideig érvényes vagy korlátozottan használható próbaverziókat a Microsoft-szoftverekből.

Ez azt jelenti, hogy Ön garanciát kap arra, hogy minden, a Wiresoft-tól vásárolt szoftvertermék a vásárlás után teljes mértékben és jogszerűen használható, beleértve az olyan "használt" programokat is, amelyeket az eredeti vásárló a Wiresoftnak történő eladással egyidejűleg eltávolított vagy törölt, és ezért 100%-ban újra használható. Biztonsági okokból a Wiresoft minden ilyen licencelt terméket alaposan ellenőriz a tényleges használhatóság szempontjából, mielőtt továbbértékesíti.

Ha további kérdései vannak a Word 2021 for Mac vagy bármely más irodai szoftver megvásárlásával kapcsolatban, e-mailben, telefonon és chaten is igénybe veheti hozzáértő tanácsadásunkat.

További linkek "MICROSOFT WORD MAC 2021"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT WORD MAC 2021"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák