Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT 365 ENTERPRISE E3 100 USER
MICROSOFT 365 ENTERPRISE E3 100 USER
   
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT 365 ENTERPRISE E3 100 USER

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

 • SW10605
 • CFQ7TTC0LFLX
 • Éves előfizetés
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
16 504 134,90 Ft *

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Termékinformáció "MICROSOFT 365 ENTERPRISE E3 100 USER"

Microsoft 365 Enterprise E3 - A teljes körű megoldás az Ön vállalata számára

A Microsoft 365 Enterprise E3 egy átfogó termelékenységi és biztonsági eszközcsomag, amelyet kifejezetten vállalkozások számára fejlesztettek ki. Ebben a cikkben megtudhatja, hogy a Microsoft 365 Enterprise E3 miért ideális választás a hatékonyság, az együttműködés és a vállalati adatok biztonságának maximalizálására.

A Microsoft 365 Enterprise E3 fő funkciói

 1. Office-alkalmazások: A Microsoft 365 Enterprise E3 tartalmazza az olyan ismert Office-alkalmazásokat, mint a Word, az Excel, a PowerPoint és az Outlook, amelyek a felhőben vagy az asztali számítógépen is használhatók.
 2. E-mail és naptár: Az Exchange Online lehetővé teszi az e-mailek biztonságos küldését, fogadását és kezelését, míg az Outlook Calendar segítségével hatékonyan szervezheti a találkozókat.
 3. Együttműködési eszközök: A Microsoft Teams hatékony platformot biztosít a csoportos együttműködéshez, beleértve a csevegést, a videokonferenciát és a fájlmegosztást.
 4. Fejlett biztonság: A Microsoft 365 Enterprise E3 olyan fejlett biztonsági funkciókat tartalmaz, mint a fenyegetésalapú védelem és a személyazonosság-kezelés az adatok és alkalmazások védelme érdekében.

A Microsoft 365 Enterprise E3 előnyei

 • A termelékenység növelése: Az ismerős Office-alkalmazások és együttműködési eszközök használatával növelheti alkalmazottai termelékenységét és elősegítheti az együttműködést.
 • Növelje a biztonságot: A Microsoft 365 Enterprise E3 fejlett biztonsági funkciókat kínál, hogy megvédje vállalata adatait a fenyegetésektől és megfeleljen az adatvédelmi előírásoknak.
 • Rugalmasság és skálázhatóság: A megoldás rugalmas és skálázható, így a felhasználók és szolgáltatások számát igény szerint módosíthatja.

A vállalati kommunikáció és biztonság jövője a Microsoft 365 Enterprise E3 segítségével

A Microsoft 365 Enterprise E3 alapvető megoldás azon vállalatok számára, amelyek egyszerre szeretnék növelni termelékenységüket, elősegíteni az együttműködést és biztonságosan védeni adataikat és alkalmazásaikat. Ezzel a platformmal ideálisan felkészül a digitális átalakulás kihívásaira. Maximalizálja munkafolyamatai hatékonyságát, növelje vállalati adatainak biztonságát, és biztosítsa a jövő vállalati kommunikációját és biztonságát a Microsoft 365 Enterprise E3 segítségével. Ez az a teljes körű megoldás, amely segít versenyképesnek maradni és sikeresnek lenni az üzleti informatika folyamatosan változó világában. A Microsoft 365 Enterprise E3 az üzleti szoftverek jövője.

További linkek "MICROSOFT 365 ENTERPRISE E3 100 USER"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT 365 ENTERPRISE E3 100 USER"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

MICROSOFT EXCEL 2021 MICROSOFT EXCEL 2021
30 647,00 Ft *
Kategóriák