Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 7 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT WINDOWS 7 ENTERPRISE

Azonnal letölthető

 • SW10042
 • H30-04073
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
4 916,00 Ft * 5 461,00 Ft * (9,98% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  32bit/64bit


A Windows 7 a Enterprise kiadásban lényegében megfelel a Windows 7 Ultimate változatnak, azzal a különbséggel, hogy a Windows 7 Enterprise kötetes licenc formájában kapható, és ezért különösen alkalmas nagyvállalati hálózatok számára. Ezenkívül a Windows 7 Enterprise támogatja a virtuális meghajtók (VHD) indíthatóságát. Ez azt jelenti, hogy a Windows 7 Enterprise régebbi, kevés merevlemezzel rendelkező hardvereken és vékony klienseken is használható.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

 

Termékinformáció "MICROSOFT WINDOWS 7 ENTERPRISE"

Windows 7 Enterprise

 
aWindows 7 Enterprise kiadás lényegében megegyezik a Windows-7-Ultimate verzióval, az egyetlen különbség, hogy a Windows 7 Enterprise kötetes licenc formájában érhető el, és ezért különösen alkalmas nagyvállalati hálózatok számára. Ezen kívül a Windows 7 Enterprise támogatja a virtuális merevlemezek (VHD) indíthatóságát. Ez azt jelenti, hogy a Windows 7 Enterprise régebbi, kevés merevlemezzel rendelkező hardvereken és vékony klienseken is használható.

Mit kínál a Windows 7 Enterprise?

A Windows 7 Enterprise Edition olyan operációs rendszert kínál, amely tökéletesen alkalmas multinacionális munkacsoportok számára. A felhasználónak 35 nyelvi csoport áll rendelkezésére, amelyek bármikor szabadon választhatók - akár működés közben is. Ha pedig még mindig régebbi, Windows XP-re fejlesztett programokat használ, a Windows 7 Enterprise egy speciális Windows-XP módban is elindítható, amely lehetővé teszi az XP-re optimalizált szoftverek problémamentes futtatását. A jól ismert BitLocker merevlemeztitkosító program további biztonságot nyújt a vállalatnál. A VHD formátumú virtuális meghajtók is támogatottak, így a Windows-7-Enterprise munkaállomás a hálózaton keresztül egy kiszolgálóról is indíthatja operációs rendszerét.

A Windows-7-Enterprise-Edition további jellemzői

 • Navigációs funkciók, mint például az ugrólisták, a rázás és a csettintés
 • könnyű csatlakozás a vállalati hálózatokhoz
 • Windows Media Center, amely támogatja az összes elterjedt audio- és videoformátumot (HDTV)
 • a design és a feladatsor felhasználóbarát testreszabása
 • Az összes tartalom indexelése lehetővé teszi a fényképek, dokumentumok és weboldalak gyors visszakeresését
 • Gyors helyreállítás ("ébredés") energiatakarékos és alvó üzemmódból

Rendszerkövetelmények a Windows 7 Enterprise telepítéséhez 

A Windows 7 produktív használatához a használt PC-nek legalább egy 32- vagy 64-bites architektúrájú processzorral (Intel vagy AMD) kell rendelkeznie. A Windows 7 Enterprise 32 bites verziójához legalább 1 GB RAM-mal kell rendelkeznie, de a 2 GB jobb (különösen a 64 bites verzió esetében). A telepítéshez körülbelül 20 GB szabad merevlemezterületre és DirectX 9-et támogató grafikus kártyára lesz szükséged. Ha XP módot szeretne használni, akkor további 15 GB RAM-ra és további 15 GB-ra lesz szüksége a merevlemezen.

Windows 7 Enterprise 2023-ig meghosszabbított támogatásban részesül

Miért érdemes most megvenni a Windows 7 Enterprise-t, amikor mindannyian tudjuk, hogy a Microsoft támogatása 2020. január 14-én véget ér? Különösen a sok PC-s munkaállomással rendelkező nagyobb vállalatoknál a Windows újabb verziójára való frissítés időigényes és ezért költséges akadályokat jelent. Elvileg igaz, hogy 2020 elejétől a Windows-7 PC-k már nem kapnak biztonsági frissítéseket a Microsofttól. a Windows 7 Ultimate azonban továbbra is rendszeres frissítéseket kap a "Windows 7 Extended Security Updates" (ESU) nevű kiegészítő támogatási szerződés keretében, amely 2023-ig garantálja a Windows-7 Enterprise telepítések biztonságát.

vásárolja meg aWindows 7 Enterprise-t online letöltésként most

Amint megrendeli a Windows 7 Enterprise-kiadását online a wiresoftnál, kap tőlünk egy letöltési URL-t és egy megfelelő telepítési azonosítót (kulcsot), amely a Windows 7 Enterprise engedélyezett felhasználójaként azonosítja Önt. A telepítéshez nincs szükség adathordozóra (DVD), hanem a megrendelés és a letöltés után azonnal elkezdheti. A rendkívül alacsony árat az magyarázza, hogy olyan cégektől kapunk egyedi licenceket, amelyeknek nincs szükségük rájuk egy teljes kontingens részeként. Ön mint vásárló profitál ebből. A tőlünk kapott licenc teljesen legális: Ön egy úgynevezett Medialess License Kitet (MLK licencmodell a Microsofttól) kap tőlünk. Ez a média nélküli csomag (letöltés és kulcs) ráadásul segít az árat a lehető legalacsonyabban tartani.
További linkek "MICROSOFT WINDOWS 7 ENTERPRISE"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT WINDOWS 7 ENTERPRISE"
2023. márc. 4.

Perfect

activated at once you don't need a second try it's just perfect

Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák