Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS

Azonnal letölthető

 • SW10011
 • 79P-05729
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
46 662,00 Ft * 51 846,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  Windows (32bit/64bit)
Terminál szerver Kompatibilis


Az aktuális Office Suite 2019-es verziója a professzionális felhasználóknak (a Home & Business, Professional és Standard mellett), különösen a Professional Plus kiadással, eddig nem látott szintű funkcionalitást és kényelmet kínál a dokumentumok létrehozásában és szerkesztésében, valamint a kommunikációban, amelyek új szinten teszik lehetővé a felhőben való együttműködést is. Ugyanakkor a szoftver számos biztonsági előírást figyelembe vesz, beleértve a jelenlegi új adatvédelmi előírásokat is. Emellett számos fejlesztést és kiegészítést talál a jól bevált Word, Excel, PowerPoint és Outlook programokhoz. A dokumentumok egyszerűsített kiadása és a valós idejű szerkesztés különösen megkönnyíti a közös, csapatban végzett munkát.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS"

Microsoft Office 2019 Professional Plus - az üzleti szakemberek minden igényét kielégíti

A jelenlegi Office Suite 2019-es verziója a professzionális felhasználóknak (a Home & Business, Professional és Standard mellett), különösen a Professional Plus kiadással, eddig nem látott szintű funkcionalitást és kényelmet kínál a dokumentumok létrehozásában és szerkesztésében, valamint a kommunikációban, amelyek új szinten lehetővé teszik a felhőben való együttműködést is. Ugyanakkor a szoftver számos biztonsági szabványt figyelembe vesz, beleértve a jelenlegi új adatvédelmi előírásokat is.

Emellett számos fejlesztést és kiegészítést talál a jól bevált Word, Excel, PowerPoint és Outlook programokhoz. A dokumentumok egyszerűsített kiadása és a valós idejű szerkesztés különösen megkönnyíti a közös csapatmunkát.

Emellett számos egyéb eszköz is kizárólag a Professional Pro Editionben érhető el: többek között az Access, a Publisher és a Skype for Business.

aOffice Professional Plus általában csak mennyiségi licencszerződések keretében érhető el - a Wiresoft szoftverboltjában ez a csomag egyetlen licencként is elérhető -, ráadásul különösen alacsony áron. Az alábbiakban részletes információkat talál a számos alkalmazásról, valamint a csak ebben a kiadásban elérhető exkluzív funkciókról.

A bevált Office alkalmazások még hatékonyabbak a Professional Plus oldalon

A Word, Excel, PowerPoint és Outlook programok továbbra is a Microsoft összes Office programcsomagjának fontos alapját képezik. A Microsoft Office 2019-es verziójához ezeket még tovább optimalizálták, és alapvető funkciókkal egészítették ki:

 • Microsoft Word számos olyan funkciót tartalmaz, amelyek felgyorsítják a dokumentumokkal való munkát, mint például a beépített fordítóeszköz, a diktálási funkció, valamint a hangkimenet, amely párhuzamos írás közben hangosan felolvassa a szöveget. A továbbfejlesztett helyesírás-ellenőrző most már nyelvtani javítást is kínál. És hogy megkímélje a látását, a Word sötét módban is megtekinthető.
 • Microsoft Excel számos funkcióval bővült a táblázatok professzionális elemzéséhez és szerkesztéséhez, beleértve az idővonal-szűrőket és más funkciókat a jelentésekben való áttekinthető megjelenítéshez.
 • Microsoft PowerPoint többek között morfing-effektusokat és zoom funkciót, további lehetőségeket kínál az élénk prezentációk animálására, amelyek digitális tollal is kivitelezhetők.
 • Microsoft Outlook leegyszerűsíti a globális együttműködést a más időzónában lévő kollégákkal és partnerekkel: a program mostantól automatikusan átszámítja a felmerülő időeltolódást; testreszabhatja a gesztusokat, például az áthúzó mozdulatokat is.
 • Microsoft OneNote személyes jegyzetfüzetként használható , ahol menet közben jegyzetelheti a fontos ötleteket vagy feladatokat, és a Cortanával is összekapcsolható.
 • Microsoft Publisher az Ön által készített grafikák közzétételére szolgál.
 • Microsoft Access segítségével a professzionális adatbázisokat hozhat létre személyes igényei szerint.

Számos előnyt élvezhet vállalkozása számára a Office 2019 Professional Plus oldalon

A Office 2019 edition Professional Plus a bevált funkciók mellett számos egyéb előnyt is kínál:

 • Ezek közé tartozik nemcsak a dokumentumok, táblázatok vagy prezentációk intuitív csapatban történő együttműködésének támogatása, hanem az egymással való kommunikáció is még egyszerűbbé vált a Office Professional Plus segítségével.
 • A Office 2019 felhasználói felülete is áttekinthetőbbé vált - a rugalmas és hatékony munkavégzés érdekében.
 • A Office számos funkciójának egyszerű használata okostelefonon vagy táblagépen történő mobil eléréssel is lehetséges - a dokumentumok menet közbeni szerkesztéséhez a webes alkalmazások különösen praktikussá teszik a hozzáférést, mivel az egyes funkciók és elemek még gyorsabban megtalálhatók.
 • A fájlokat a felhőben a személyes számítógépen kívül más eszközökkel is meg lehet nyitni és meg lehet osztani - ehhez csak a személyes hozzáférési adatokra van szükség.
 • Az online tárolás az adatösszeomlás kockázatát is minimalizálja, a OneDrive a  5 GB tárhelyet biztosít a felhőben.
 • A napi e-mailek könyörtelen áradatának kezelése érdekében az Outlook 2019 fontos új funkciója a "Clutter". Ez az intelligens funkció automatikusan szétválasztja a fontos és a nem fontos üzeneteket, és csak az előbbieket továbbítja közvetlenül a bejövő üzenetek közé.

Ezen kívül számos egyéb funkció áll a felhasználók rendelkezésére, amelyek kizárólag a Office 2019 Professional Plus oldalon érhetőek el.

A Office Professional Plus összes exkluzív funkciója egy pillantásra

Az alábbiakban áttekintést kaphat a kiadás funkcióinak exkluzív eszközeiről és alkalmazásairól Office Professional PlusAz alábbiakban áttekintjük a kiadás funkciói közül azokat az exkluzív eszközöket és alkalmazásokat, amelyek még hatékonyabbá teszik a kommunikációt és az együttműködést a munkatársakkal és az üzleti partnerekkel, miközben támogatják az e-mail forgalomban az adatbiztonságra vonatkozó jogi és vállalati előírásoknak való megfelelést.

A fontos e-mail tartalmak és fájlok védelme az Információs jogok kezelésével

Az Információs jogok kezelése (IRM) védi az e-mailekben és a Office fájlokban található érzékeny és bizalmas információkat, megakadályozva, hogy azokat illetéktelenek olvassák, másolják, nyomtassák vagy továbbítsák.

A vállalatok és szervezetek az IRM-et olyan irányelvek érvényesítésére használhatják, amelyek nem csak a vállalaton belül, hanem a külső üzleti partnerekkel vagy más felekkel folytatott kommunikáció során is védik az információkat a nyilvánosságra hozataltól. A megfelelő korlátozásokat vagy engedélyeket magában a fájlban tárolja, így azok az üzenet címzettjétől függetlenül is érvényesek.

E-Mail megőrzés az üzenetek megőrzéséhez

Az Email Retention segítségével a felhasználók különböző üzenet- és mappamegőrzési irányelveket hozhatnak létre az Outlook Web Appban. A megőrzési házirendek például azt határozzák meg, hogy mennyi ideig tárolják az e-maileket, míg az archiválási házirendek azt, hogy mennyi ideig tárolják az e-maileket egy mappában, mielőtt automatikusan archívumba kerülnének.

Az adatvesztés megelőzése megakadályozza az adatvesztést és az adatszivárgást

Az adatvesztés-megelőzés (DLP) a Microsoft bevált eszköze a bizalmas információk vagy a Office adatok védelmére az alkalmazottak véletlen vagy szándékos nyilvánosságra hozatala ellen. Ezzel a szervezetek vagy vállalatok a személyes adatokat is megvédhetik a jogosulatlan hozzáféréstől, ahogyan azt például a DSVGO előírja.

A dinamikus tartalomalapú ellenőrzés minden adatmozgást felügyel, és blokkolja az e-mailen vagy internetalapú alkalmazásokon keresztül történő átvitelt.

Data Loss Prevention for MS Office Professional Plus számos fejlesztést kínál, többek között jobb biztonságot, hogy a Office dokumentumokban történő feldolgozás során jobban meg lehessen határozni a védelmet érdemlő tartalmakat.

A rendszergazdák olyan szabályokat is beállíthatnak, amelyekkel korlátozhatják vagy akár blokkolhatják az egyes adatokhoz való hozzáférést, valamint figyelmeztethetik a felhasználókat a potenciális kockázatokra, ha adatvesztés fenyeget.

Az olyan felhőalapú szolgáltatások, mint a OneDrive, a szerver meghibásodása vagy hardverhiba esetén is védelmet nyújtanak az adatvesztés ellen.

Telephelyi postafiókok a csapattartalmak kézbesítéséhez

A webhelyposta (vagy webhelyposta) különösen kényelmes módja a dokumentumokon való együttműködésnek. Csapatának - például egy projekt részeként - biztosíthat egy megosztott központi helyet a weboldalán, amely csak az arra jogosult tagok számára teszi lehetővé a Microsoft SharePoint dokumentumok és Exchange e-mailek elérését. Közvetlenül hozzáférhetnek és szerkeszthetik őket.

A telephelyi postafiókok így növelhetik a csapattagok termelékenységét, és a közös használat révén felgyorsíthatják a munkafolyamatok hatékonyságát.

Egy kattintással történő archiválás

Az egy kattintással történő archiválás az Outlookban gyors módot kínál a kiválasztott e-maileknek a Beérkezett üzenetek mappából vagy egy másik mappából egy archív mappába történő áthelyezésére. Mindössze annyit kell tennie, hogy a backspace billentyűvel rákattint az adott üzenetre. Az üzenetek törléséhez egyszerűen nyomja meg a DEL billentyűt, és azok a Törölt elemek mappába kerülnek.

Táblázatkezelési eszközök az Excel

A Professional Plus Edition for Office, Spreadsheet Inquire számos eszközt biztosít a felhasználók számára a táblázatok diagnosztikájához az Excelben, amelyek segítségével elemezhetők a különböző lehetőségek szempontjából.

A Táblázat összehasonlítás például lehetővé teszi egy sor összehasonlítás elvégzését, amelyeket az "Engedélyezés" jelölőnégyzet segítségével engedélyezhet vagy tilthat le. A kiválasztott munkafüzetek között talált eltérések interaktív jelentésként nem csak a táblázatban színnel kiemelve jelennek meg, hanem listaként is megjeleníthetők.

Felhőalapú telefonálás Enterprise-VoIP-vel

A vállalati VoIP a VDI - virtuális asztali infrastruktúra - keretében számos lehetőséget kínál Önnek a világméretű üzleti partnerekkel vagy akár belső csapatokkal való kommunikációra. A Lync vagy a Skype for Business használatával átirányíthatja vagy parkolhatja a hívásokat különböző eszközök között, hozzáférhet hangpostához, integrálhatja a csevegőüzeneteket és megjelenítheti a hívópartnerek jelenléti állapotát.

A Windows Rights Management Services - RMS - szolgáltatással olyan házirendeket kezelhet, amelyekkel megvédheti az információkat mások jogosulatlan hozzáférésétől, és ezzel is hozzájárulhat az érzékeny adatok nagyobb biztonságához.

A Microsoft Office 2019 általános rendszerkövetelményei

A következő rendszerkövetelmények az MS Office 2019 összes kiadására vonatkoznak,

a Office 2019 Professional Plus további követelmények vonatkoznak az egyéni pályázatokra :

 • Operációs rendszer: Windows 10 - feltétlenül szükséges!
 • Processzor: min. 1,6 GHz vagy gyorsabb, kétmagos processzor
 • RAM: min. 4 GB RAM; 2 GB RAM (32 bites)
 • Merevlemez: legalább 4 GB szabad hely
 • Képfelbontás/grafikus kártya: legalább 1.280 x 768 képpont

A Microsoft Office 2019 egyéb rendszerkövetelményei Professional Plus

Skype for Business:

 • min. 2,0 GHz vagy gyorsabb

Grafikus hardveres gyorsítás:

 • DirectX 9 vagy magasabb verziószám
 • Grafikus memória 128 MB
 • 32 bit per pixel színmélység

Egyéb jellemzők:

.NET 3.5 vagy 4.6 vagy magasabb verziószámmal

Melyik Windows verzió kompatibilis a Office 2019 weboldallal?

A rendszerkövetelményekben leírtak szerint a Microsoft Office 2019 minden kiadásának a szoftver megfelelő működéséhez a Windows 10 operációs rendszer szükséges. A Microsoft Office 2019 Professional Plus nem kompatibilis a Windows 8, 7 vagy még régebbi verziókkal.

A Office melyik bit verziója a legjobb?

A Microsoft Office 2019 Professional Plus aktiválásakor alapértelmezés szerint a Office 32 bites verziója kerül telepítésre. A Microsoft azt ajánlja, hogy mindig ezt a verziót használja, még akkor is, ha az adott számítógépen a Windows 64 bites verziója fut. Ennek oka: a 32 bites verzió jobban kompatibilis a legtöbb olyan alkalmazással és bővítménnyel, amelyet a Office címmel együtt használhat. Nem lehetséges a Office 32 bites és 64 bites verziójának egyidejű telepítése ugyanarra a számítógépre.

Hogyan licencelhető a Microsoft Office 2019 Professional Plus?

AMicrosoft Office 2019 mindig egy adott, a szoftvert elérő végponti eszközre vonatkozik. Önnek joga van ezen a számítógépen ennek a verziónak, valamint bármely korábbi verziónak a tetszőleges számú példányát telepíteni. Ez magában foglalja a másolatok hálózati szerverre történő telepítését, hogy azokhoz távolról vagy virtuális asztali infrastruktúrán (VDI) keresztül lehessen hozzáférni a licencelt eszközről.

Vásárolja meg a Microsoft Office 2019 Professional Plus a Wiresoft Software Store áruházban

A többi kiadástól eltérően aMicrosoft Office 2019 Professional Plus csak egyetlen licenc formájában kapható olyan neves szoftver viszonteladóktól, mint a Wiresoft - és tőlünk különösen alacsony áron. A következő előnyökkel jár:

 • A Office 2019 Professional Plus a vásárlást követően azonnal elérhető az Ön számára az Elektronikus Szoftvertovábbítás (ESD) segítségével.
 • A Wiresoftnál eladásra kínált Office licencek nem korlátozottan érvényesek, és nem is időben korlátozott tesztverziók.
 • A Office 2019 Professional Plus egyetlen licencként kapja meg, amely egy mennyiségi licencből származik.
 • Az első vásárló telepített Office szoftverét a Wiresoftnak történő eladáskor törölték, így a licenc ismét 100%-ban szabad.
 • Minden ilyen, a Wiresoft-tól vásárolt licencet mi is teszteltünk a teljes használhatóság érdekében.
 • Ezért biztos lehet benne, hogy legális és eredeti Microsoft terméket vásárol.

Ha további kérdése van a Microsoft Office Professional 2019 Plus licencvásárlásával kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal e-mailben, telefonon vagy chaten keresztül.

További linkek "MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT OFFICE 2019 PROFESSIONAL PLUS"
2023. júl. 14.

Servicio perfecto

Servicio excepcional y apoyo. Recomiendo Wiresoft

2023. júl. 14.

La migliore qualità

Non si può ricevere e installare un software più velocemente. Semplicemente fantastico!

2023. júl. 14.

La mejor calidad

No puedes recibir e instalar un software más rápido. ¡Simplemente genial!

2023. júl. 14.

Beste Qualität

Schneller kann man eine Software nicht erhalten und installieren. Einfach klasse!

2023. júl. 14.

Beste kwaliteit

Je kunt software niet sneller ontvangen en installeren. Gewoon geweldig!

2023. júl. 14.

Super Service

Sofortige Lieferung und einfache Handhabung des Programms. Hier kaufe ich gerne wieder!

2023. júl. 14.

Excelente servicio

Entrega inmediata y manejo sencillo del programa. ¡Definitivamente volveré a comprar aquí!

2023. júl. 14.

Super service

Directe levering en eenvoudige bediening van het programma. Hier koop ik graag weer!

2020. nov. 15.

Alles in Ordnung ist

Es gab keine Probleme mit der Installation sowie mit weiteren Funktionen.

2020. okt. 18.

sehr zufrieden

Der Produktkey hat erst nicht gefunzt. Nach Reklamation kam, nach einem Tag schon, ein neuer Key an. Nun hat es mit der Aktivierung sofort geklappt. Danke für die schnelle Hilfe!

2020. szept. 26.

Perfekt

Nach dem Kauf sofort Link zur Software und Key erhalten. Alles bestens, jederzeit wieder. Daumen hoch.

2020. szept. 13.

Tutto bene. Pagato. Download entro 5 minuti. Funziona tutto. Lo consigkio

Come nel titolo. Tutto bene.
Marco

2020. aug. 14.

Top Proukt, top Service

Ich hatte ein kleines Problem (eigene Schuld) beim Installieren. Der telefonische Service war top und hat nach ein paar Minuten den Fehler beseitigt. Vielen Dank

2020. aug. 4.

bonjour a tous

C'est écrit dans une langue que je comprends pas l'ongflet à point

2020. márc. 27.

Download und Installation hat bestens funktioniert

Kann ich nur empfehlen

2020. febr. 17.

Bewertungen

2020. febr. 13.

Office 2019

Bestellungsprozess war völlig unkompliziert; Bestellbestätigung mit Downloadlink kam umgehend; etwas gewöhnungsbedürftig war lediglich, dass die heruntergeladene Datei erst entpackt werden muss - ging aber mit WINZIP auch problemlos. Vielleicht könnte man diesen Punkt einfacher gestalten. nach 24 Stunden wurde der Lizenzschlüssel zugesandt. Also insgesamt war die Abwicklung insgesamt perfekt.

2019. dec. 24.

Perfekt

Top schnell geliefert und alles Funktioniert sehr gerne wieder

Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

MICROSOFT WORD 2019 MICROSOFT WORD 2019
19 696,00 Ft *
MICROSOFT ACCESS 2021 MICROSOFT ACCESS 2021
30 647,00 Ft *
MICROSOFT ACCESS 2019 MICROSOFT ACCESS 2019
19 697,00 Ft *
MICROSOFT EXCEL 2019 MICROSOFT EXCEL 2019
19 697,00 Ft *
Kategóriák