Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISIO 2013 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT VISIO 2013 STANDARD

Azonnal letölthető

 • SW10026
 • D86-05338
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
22 030,00 Ft * 24 477,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  Windows (32bit/64bit)
Terminál szerver Kompatibilis


A Visio Standard 2013 sablonok széles választékát kínálja számos üzleti terület diagramjainak elkészítéséhez: műszaki és üzleti folyamatok, valamint tudományos struktúrák differenciáltan ábrázolhatók. A Visio Standard 2013 tehát mindenütt alkalmas, ahol összetett tényeket és folyamatokat, valamint szervezeti struktúrákat kell grafikus ábrázolással magyarázni. Minden diagramtípus áttekinthetően, az adott alkalmazási területhez tartozó sablonok szerint van elrendezve, és saját igényeknek megfelelően tölthető ki információkkal, illetve drag & drop segítségével alakzatokkal tovább alakítható. A felhasználók az Office programokból ismert asztali felületen keresztül könnyen eligazodhatnak a Visio 2013 Standard weboldalon. Emellett a beépített eszközök itt is intuitív módon használhatók, hogy az előírásokat vagy ötleteket azonnal informatív diagramokká alakítsák át.

Ha további kérdései vannak a termékkel kapcsolatban, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT VISIO 2013 STANDARD"

MS Visio Standard 2013 - vásárolja meg használt szoftverként a professzionális vizualizációkhoz szükséges, bevált programot

A Visio Standard 2013 sablonok széles skáláját kínálja számos üzleti terület diagramjainak elkészítéséhez: így mind a műszaki és üzleti folyamatok, mind a tudományos struktúrák differenciáltan megjeleníthetők. Így a Visio Standard 2013 minden olyan esetben alkalmas, amikor összetett tényeket és folyamatokat, valamint szervezeti struktúrákat kell grafikus ábrázolással magyarázni .

Az összes diagramtípus az adott alkalmazási területhez tartozó sablonok szerint áttekinthetően van elrendezve, és saját igényei szerint tölthető ki információkkal, illetve drag & drop segítségével alakzatokkal tovább alakítható.

A felhasználók könnyen eligazodhatnak a Visio 2013 Standardweboldalon a Office programokból ismert asztali felület segítségével. Emellett a beépített eszközök itt is intuitív módon használhatók, hogy a specifikációkat vagy ötleteket azonnal informatív diagramokká alakítsák át.

Mely felhasználói csoportok számára készült a Visio 2013 Standard Edition?

Az MS Visio 2013 ezen Standard kiadása már minden előfeltételt biztosít ahhoz, hogy kifinomult ábrázolások készítésére használhassuk diagram formájában - teljesen különböző területeken és mindig professzionális szinten, ahogyan azt a kkv-k és az egyéni vállalkozók is elvárják. A Visio program alapját itt az alakzatok képezik, amelyek az alkalmazási területtől függően áttekinthetően sablonokba rendeződnek, ezek saját igényeink szerint tovább testreszabhatók és elmenthetők, hogy új sablonként ismét rendelkezésre álljanak.

A Visio 2013 Standard Edition másik előnye a széles körű kompatibilitás, amely a Windows 7-től a Windows 10-ig terjed, így ez a verzió különösen vonzó azoknak a felhasználóknak, akik még mindig régebbi operációs rendszerrel dolgoznak, és nem függnek a meglévő Microsoft programjaik frissítésétől a szoftver használatához.

A Microsoft Visio 2013 Standard kiadása a Wiresoft Software Shopban egyetlen licencként, vásárlási változatban - úgynevezett használt szoftverként, amely egy mennyiségi licenc feloldásából keletkezett, így ez is lényegesen alacsonyabb árú az új árukhoz képest. A Wiresoft használt szoftverlicencek különösen gazdaságos megoldást jelentenek a felhasználói csoportok, például a kkv-k és az önálló vállalkozók számára, hogy saját maguk használhassák a Microsoft professzionális szoftvereit, például a Visio 2013-at.

Emellett a Wiresoft Software Online Shopban számos más Microsoft-alkalmazást is találnak, többek között a Windows operációs rendszereket, amelyek kompatibilisek a Visio 2013-mal - mindig kedvező árú használt szoftverek egyszeri licenceként. Az alábbi áttekintés a Visio 2013 Standard Edition legfontosabb funkcióit és eszközeit mutatja be.

A Visio Standard 2013 számos sablonjának használata - vagy testreszabásuk alakzatokkal

A Visio Standard 2013 a Standard diagramok széles választékát kínálja, amelyek alkalmasak tipikus projektek, valamint a legtöbb üzleti területre jellemző rendezési struktúrák és folyamatok megjelenítésére. Ezek közé tartoznak a következő diagramtípusok:

 • Standard-folyamatdiagramok a folyamatok dokumentálására, de speciális formák is, mint például
 • Adatáramlási diagramok a rendszerek vizualizálásához,
 • Folyamatáramlási diagramok, mivel ezeket elsősorban a vegyipari folyamattechnikában használják, valamint
 • Munkafolyamat-diagramok, amelyek a folyamatok dinamikájának magyarázatára szolgálnak, és
 • Üzleti folyamatmodellezési diagramok.

Ezen túlmenően olyan típusok is rendelkezésre állnak, mint a térképek, valamint az alaprajzok, hálózati diagramok, szoftver- és adatbázis-diagramok - különösen az Unified Modeling Language (UML) típusúak, amely a szoftvermodellek és -tervek vizualizálásának széles körben használt szabványos módszere, beleértve a fajtákat is:

 • Általános szerkezeti modellek osztálydiagramjai
 • Komponensdiagramok a rendszerelemek ábrázolására
 • A hardver- és szoftverelemek futásidejű rendszereinek telepítési diagramjai
 • Szekvencia diagramok a kölcsönhatásban részt vevő összes elem rögzítésére, és
 • Tevékenységi diagramok, használati esetdiagramok, kommunikációs diagramok, adatbázis-jegyzési diagramok stb.

Mindezek a sablonok a Visio Standard 2013 programban továbbfejleszthetők vagy bővíthetők a meglévő vagy a felhasználó által létrehozott egyéni formák segítségével, és egyéni sablonként is elmenthetők.

Alapvető információk a Visio 2013 felépítéséről Standard

A Visio 2013 Standard, mint minden más Visio szoftver, moduláris elven szerveződik, hogy a felhasználók gyorsan eligazodhassanak benne. Ez azt jelenti, hogy még a tapasztalatlanok is azonnal és viszonylag könnyen készíthetnek diagramokat.

Formák

Az alapelemek az úgynevezett alakzatok - előre definiált rajzobjektumok -, amelyekből egy diagram összeáll. Egy ilyen alakzat-összetevőt a Drag&Drop funkcióval egy új rajzlapra húzhatunk; ez a mester alakzat másolata. Attól függően, hogy hány ilyen alakzatra van szükség, ezeket a mesteralakzatról lehet lehúzni. A Visióban ezeket a másolatokat példányoknak nevezik, ellentétben a mesteralakzatokkal.

A másolt alakzatok most tovább szerkeszthetők a különböző meglévő kijelölési pontok segítségével - pl. elforgathatók, szélességben és magasságban módosíthatók, méretezhetők vagy nyilakkal is összekapcsolhatók stb., hasonlóképpen szöveg is beilleszthető, és beállítható a szín, a vonalszélesség vagy a kontúr.

Formák

Bizonyos típusú alakzatok a Visio 2013-ban mindig úgynevezett sablonokban vannak kombinálva, amelyek olyan alakzatgyűjtemények, amelyek egy adott diagramtípushoz tartoznak. Ezért ugyanazok az alakzatok különböző sablonokban is megjelenhetnek. Ennek az az előnye, hogy a kiválasztott diagramtípustól függően - pl. egy szabványos folyamatábra - az összes szükséges alakzat megtalálható az adott sablonban, de a többi sablonban is, amelyek teljesen más diagramok létrehozására szolgálnak, de részben hasonló alakzatokat használnak.

Sablonok Visio 2013-ban

Egy adott típusú diagram létrehozásához a felhasználók mostantól egyszerűen csak előhívhatják a megfelelő sablont, és máris nekiláthatnak - egy másik lehetőség, hogy egyszerűen megnyitnak egy megfelelő sablont, amely már tartalmaz egy diagram valamilyen alapstruktúráját, és tovább szerkesztik azt a kapcsolódó sablonban található formákkal, amelyet egyidejűleg nyitnak meg. Például a "Szervezeti ábra" sablonban minden megfelelő forma rendelkezésre áll: ezek közé tartozik többek között a  gyakran előforduló pozíciók, mint például a "tanácsadó", "menedzser", "ügyvezető igazgató" stb. Ezeket aztán tovább lehet módosítani vagy kiegészíteni saját formákkal.

A Visio 2013-ban lehetőség van az elkészült diagram mentésére is, így az a program következő megnyitásakor is rendelkezésre áll. A .vsd típusú Visio fájlok más Microsoft programokban is használhatók drag & drop segítségével, beleértve a PowerPointot is, ahol egy prezentáció részeként használhatók. Csak azt kell megjegyezni, hogy a Visio Standard 2013 programmal létrehozott fájlok nem kompatibilisek az újabb Office programokkal.

A Visio Standard 2013 javításai és új funkciói

A Microsoft Visio 2013 Standard Office -programokhoz való vizuális igazodása miatt a Microsoft Visio 2013 asztali nézete azonnal ismerősnek tűnik. Ezen kívül a korábbi verzióhoz képest számos fejlesztést, bővítést és új funkciót kínál:

 • A diagram sablonok optimalizálása: a Microsoft Visio 2013 Standard diagram sablonokba integrált néhány fejlesztést, amelyek nem csak a Standard-alakzatokat, hanem az időtengelyt, a Standard-et, valamint a részletes hálózatot is érintik. Ez különösen az adatbázisok sablonjait, a szervezeti ábrákat, valamint az üzleti folyamatok modellezésének és az UML - Unified Modeling Language - a szoftverkomponensek tervezésének és dokumentálásának vizualizálására használt modellezési nyelv - területeit érinti.
 • Új drag & drop funkció: A drag & drop funkció integrálása sokkal egyszerűbbé és rugalmasabbá teszi a Visio 2013 Standard használatát. Nemcsak azt teszi lehetővé, hogy az adatokat közvetlenül a diagramokba integráljuk, hanem a Visio 2013-ban létrehozott diagramok Excel- és Word-dokumentumokba is beilleszthetők.
 • Új fájlformátumok: A Visio programmal létrehozott összes fájl alapértelmezés szerint .vsdx fájlként kerül mentésre. A program felismeri és elmenti a vsdm, .vssm, .vssx, .vstm és .vstx olvasási és mentési fájlformátumokat is.
 • Új formázási lehetőségek: Végül, de nem utolsósorban a Microsoft Visio Standard 2013 nemcsak számos új formát és színt, valamint dizájnt tartalmaz, hanem olyan effekteket is, mint a gradiensek, árnyékok és 3D. Ezen túlmenően a szoftver azonnal megmutatja, hogy a vele vizualizált projekt megvalósítható-e az egyes elemek közötti hivatkozásokat jelölő formák és színek hozzárendelésével.

A Microsoft Visio 2013 hardverkövetelményei Standard

A Microsoft Visio 2013 Standard 32 bites és 64 bites változatban is elérhető - ennek megfelelően eltérő memóriakövetelményekkel.

Fontos megjegyzés: A Visio 2013-as verziója nem kompatibilis a Microsoft Office 2016 címmel!

 • Operációs rendszerek: Windows 7 SP1, Windows 8, Windows 10 - 32 bites, illetve 64 bites
 • Kiszolgáló operációs rendszerek: Windows Server 2003 R2 vagy Windows Server 2008 - csak 64-bites
 • Processzor: x64-bites vagy x86-bites, legalább 1 GHz-es és SSE2 processzorral rendelkező processzor
 • RAM: legalább 1 GB (32 bites) vagy 2 GB (64 bites)
 • Merevlemez tárhely: legalább 3 GB
 • Megjelenítés: DirectX10-képes grafikus kártya, felbontás min. 1 024 x 576 pixel

Vásároljon MS Visio 2013 Standard Edition olcsó használt szoftvert a Wiresoftnál

Az MS Visio 2013 Standard Edition a Wiresoft webáruházában a Standard Edition egyfelhasználós licenc formájában, használt szoftverként kedvező áron, tehát a megfelelő új terméknél lényegesen alacsonyabb áron kínálják - miközben itt a normál kereskedelemben szinte kizárólag csak az utolsó szoftververziót kínálják. A Wiresoftnál kapható Visio vásárlási verziója a jelentősen alacsonyabb beszerzési ár mellett a korlátlan ideig tartó korlátlan használhatósága miatt is gazdasági előnyt jelent, mivel nem előfizetéses verzió, amely szerződéses kötelezettségeket tartalmaz, és nem tartalmaz fizetős frissítéseket.

A Visio 2013 Standard Edition kínált egyfelhasználós licencének alapja a Microsoft-program mennyiségi licenc, amelyet eredetileg egy vállalat vásárolt és esetleg aktivált. A jogilag megengedett viszonteladással vagy a Wiresoft általi megszerzéssel ez a mennyiségi licenc felosztásra és egyedi licencekre történő átalakításra került; az így kapott egyedi licenceket a jövőben használt szoftverként fogjuk emlegetni.

Azonban sem az egyes licencekre való felosztás, sem a Visio 2013 új, "használt szoftverként" történő megjelölése nem jelent semmilyen korlátozást a funkciók körét vagy a felhasználási időt illetően - egyrészt, mert a szoftverek általában nem kophatnak el, másrészt, mert ez a folyamat nem sért semmilyen érvényes rendelkezést.

A szoftverek megvásárlása a Wiresoftnál ezért mindig biztonságos üzlet, mivel minden kínált használt szoftverlicenc, például a Microsoft Visio 2013 Standard Edition, európai székhelyű cégektől származik, így az alapul szolgáló üzleti tranzakciókat az EU-ban hatályos jogszabályok szabályozzák, amelyek egyértelműen kimondják, hogy a használt szoftverek viszonteladása a törvény szerint megengedett. Ezt különböző bírósági ítéletek is egyértelműen megerősítik, így az Ön mint vevő felelősségi kockázata is megbízhatóan kizárt. Ezenkívül a Wiresoft-tól vásárolt szoftver a korábbi vásárlók vagy eladók teljes bizonylatának köszönhetően auditálló is.

A Wiresoft szoftverének megvásárlása ezért csak előnyöket kínál Önnek! Ha használt MS Visio 2013 Standard vagy más program szoftverlicencét vásárolja meg, nemcsak az új termékekhez viszonyított árelőnyben részesül, hanem a vásárlói biztonságban is az azonnali letöltés, valamint az azonnali licencaktiválás révén, a kizárólag a megvásárolt termékre érvényes mennyiségi licenckulccsal, a fizetési folyamat befejezése után. Ezen kívül a Wiresoft használt szoftverajánlata lehetőséget ad arra, hogy Ön saját maga és korlátozások nélkül használhassa a Microsoft exkluzív programkiadványait.

A Wiresoft használt Microsoft szoftverek boltjában ezért nemcsak a program más verzióit vagy kiadásait találja meg az MS Visio Standard 2013 mellett, hanem számos más Microsoft alkalmazást is, amelyek kompatibilisek ezzel a programverzióval, pl. Windows operációs rendszerek és Windows szerver operációs rendszerek. Ha bármilyen kérdése van az MS Visio Standard 2013 vagy bármely más, a Wiresoft Shopban elérhető Microsoft szoftverrel kapcsolatban, egyszerűen vegye igénybe hozzáértő, barátságos tanácsadásunkat - chaten, telefonon vagy e-mailben.

További linkek "MICROSOFT VISIO 2013 STANDARD"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT VISIO 2013 STANDARD"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák