Chat with us, powered by LiveChat
JOGI
Üzleti ügyfelek
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
Trustmask
MICROSOFT VISIO 2013 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT VISIO 2013 STANDARD

Azonnal letölthető

 • SW10026
 • D86-05338
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
24 475,90 Ft * 27 194,90 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibilis


Visio Standard a 2013 számos üzleti területre vonatkozóan kínál sablonok széles skáláját a diagramok készítéséhez: ezekkel mind a műszaki és üzleti folyamatok, mind a tudományos struktúrák differenciáltan megjeleníthetők. Így a 2013 minden olyan esetben alkalmas, amikor összetett tényeket és folyamatokat, valamint szervezeti struktúrákat kell grafikus ábrázolással elmagyarázni. Minden diagramtípus áttekinthetően elrendezve van az adott alkalmazási területhez tartozó sablonok szerint, és a saját igényeinek megfelelően tölthető ki információkkal, vagy drag & drop segítségével alakzatokkal tovább alakítható. A felhasználók könnyen eligazodhatnak a 2013 oldalon a programokból ismert felület segítségével. Ezen kívül az integrált eszközök itt is intuitív módon használhatók, hogy a specifikációkat vagy ötleteket azonnal informatív diagramokká alakítsák át. Visio Standard Visio Standard Office Desktop

Ha bármilyen további kérdése van a termékkel kapcsolatban, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT VISIO 2013 STANDARD"

MS Visio Standard 2013 - vásárolja meg használt szoftverként a professzionális vizualizációkhoz szükséges, bevált programot

A Visio Standard 2013 sablonok széles skáláját kínálja számos üzleti terület diagramjainak elkészítéséhez: így mind a műszaki és üzleti folyamatok, mind a tudományos struktúrák differenciáltan megjeleníthetők. Így a Visio Standard 2013 minden olyan esetben alkalmas, amikor összetett tényeket és folyamatokat, valamint szervezeti struktúrákat kell grafikus ábrázolással magyarázni .

Az összes diagramtípus az adott alkalmazási területhez tartozó sablonok szerint áttekinthetően van elrendezve, és saját igényei szerint tölthető ki információkkal, illetve drag & drop segítségével alakzatokkal tovább alakítható.

A felhasználók könnyen eligazodhatnak a Visio 2013 Standardweboldalon a Office programokból ismert asztali felület segítségével. Emellett a beépített eszközök itt is intuitív módon használhatók, hogy a specifikációkat vagy ötleteket azonnal informatív diagramokká alakítsák át.

Mely felhasználói csoportok számára készült a Visio 2013 Standard Edition?

Az MS Visio 2013 ezen Standard kiadása már minden előfeltételt biztosít ahhoz, hogy kifinomult ábrázolások készítésére használhassuk diagram formájában - teljesen különböző területeken és mindig professzionális szinten, ahogyan azt a kkv-k és az egyéni vállalkozók is elvárják. A Visio program alapját itt az alakzatok képezik, amelyek az alkalmazási területtől függően áttekinthetően sablonokba rendeződnek, ezek saját igényeink szerint tovább testreszabhatók és elmenthetők, hogy új sablonként ismét rendelkezésre álljanak.

A Visio 2013 Standard Edition másik előnye a széles körű kompatibilitás, amely a Windows 7-től a Windows 10-ig terjed, így ez a verzió különösen vonzó azoknak a felhasználóknak, akik még mindig régebbi operációs rendszerrel dolgoznak, és nem függnek a meglévő Microsoft programjaik frissítésétől a szoftver használatához.

A Microsoft Visio 2013 Standard kiadása a Wiresoft Software Shopban egyetlen licencként, vásárlási változatban - úgynevezett használt szoftverként, amely egy mennyiségi licenc feloldásából keletkezett, így ez is lényegesen alacsonyabb árú az új árukhoz képest. A Wiresoft használt szoftverlicencek különösen gazdaságos megoldást jelentenek a felhasználói csoportok, például a kkv-k és az önálló vállalkozók számára, hogy saját maguk használhassák a Microsoft professzionális szoftvereit, például a Visio 2013-at.

Emellett a Wiresoft Software Online Shopban számos más Microsoft-alkalmazást is találnak, többek között a Windows operációs rendszereket, amelyek kompatibilisek a Visio 2013-mal - mindig kedvező árú használt szoftverek egyszeri licenceként. Az alábbi áttekintés a Visio 2013 Standard Edition legfontosabb funkcióit és eszközeit mutatja be.

A Visio Standard 2013 számos sablonjának használata - vagy testreszabásuk alakzatokkal

A Visio Standard 2013 a Standard diagramok széles választékát kínálja, amelyek alkalmasak tipikus projektek, valamint a legtöbb üzleti területre jellemző rendezési struktúrák és folyamatok megjelenítésére. Ezek közé tartoznak a következő diagramtípusok:

 • Standard-folyamatdiagramok a folyamatok dokumentálására, de speciális formák is, mint például
 • Adatáramlási diagramok a rendszerek vizualizálásához,
 • Folyamatáramlási diagramok, mivel ezeket elsősorban a vegyipari folyamattechnikában használják, valamint
 • Munkafolyamat-diagramok, amelyek a folyamatok dinamikájának magyarázatára szolgálnak, és
 • Üzleti folyamatmodellezési diagramok.

Ezen túlmenően olyan típusok is rendelkezésre állnak, mint a térképek, valamint az alaprajzok, hálózati diagramok, szoftver- és adatbázis-diagramok - különösen az Unified Modeling Language (UML) típusúak, amely a szoftvermodellek és -tervek vizualizálásának széles körben használt szabványos módszere, beleértve a fajtákat is:

 • Általános szerkezeti modellek osztálydiagramjai
 • Komponensdiagramok a rendszerelemek ábrázolására
 • A hardver- és szoftverelemek futásidejű rendszereinek telepítési diagramjai
 • Szekvencia diagramok a kölcsönhatásban részt vevő összes elem rögzítésére, és
 • Tevékenységi diagramok, használati esetdiagramok, kommunikációs diagramok, adatbázis-jegyzési diagramok stb.

Mindezek a sablonok a Visio Standard 2013 programban továbbfejleszthetők vagy bővíthetők a meglévő vagy a felhasználó által létrehozott egyéni formák segítségével, és egyéni sablonként is elmenthetők.

Alapvető információk a Visio 2013 felépítéséről Standard

A Visio 2013 Standard, mint minden más Visio szoftver, moduláris elven szerveződik, hogy a felhasználók gyorsan eligazodhassanak benne. Ez azt jelenti, hogy még a tapasztalatlanok is azonnal és viszonylag könnyen készíthetnek diagramokat.

Formák

Az alapelemek az úgynevezett alakzatok - előre definiált rajzobjektumok -, amelyekből egy diagram összeáll. Egy ilyen alakzat-összetevőt a Drag&Drop funkcióval egy új rajzlapra húzhatunk; ez a mester alakzat másolata. Attól függően, hogy hány ilyen alakzatra van szükség, ezeket a mesteralakzatról lehet lehúzni. A Visióban ezeket a másolatokat példányoknak nevezik, ellentétben a mesteralakzatokkal.

A másolt alakzatok most tovább szerkeszthetők a különböző meglévő kijelölési pontok segítségével - pl. elforgathatók, szélességben és magasságban módosíthatók, méretezhetők vagy nyilakkal is összekapcsolhatók stb., hasonlóképpen szöveg is beilleszthető, és beállítható a szín, a vonalszélesség vagy a kontúr.

Formák

Bizonyos típusú alakzatok a Visio 2013-ban mindig úgynevezett sablonokban vannak kombinálva, amelyek olyan alakzatgyűjtemények, amelyek egy adott diagramtípushoz tartoznak. Ezért ugyanazok az alakzatok különböző sablonokban is megjelenhetnek. Ennek az az előnye, hogy a kiválasztott diagramtípustól függően - pl. egy szabványos folyamatábra - az összes szükséges alakzat megtalálható az adott sablonban, de a többi sablonban is, amelyek teljesen más diagramok létrehozására szolgálnak, de részben hasonló alakzatokat használnak.

Sablonok Visio 2013-ban

Egy adott típusú diagram létrehozásához a felhasználók mostantól egyszerűen csak előhívhatják a megfelelő sablont, és máris nekiláthatnak - egy másik lehetőség, hogy egyszerűen megnyitnak egy megfelelő sablont, amely már tartalmaz egy diagram valamilyen alapstruktúráját, és tovább szerkesztik azt a kapcsolódó sablonban található formákkal, amelyet egyidejűleg nyitnak meg. Például a "Szervezeti ábra" sablonban minden megfelelő forma rendelkezésre áll: ezek közé tartozik többek között a  gyakran előforduló pozíciók, mint például a "tanácsadó", "menedzser", "ügyvezető igazgató" stb. Ezeket aztán tovább lehet módosítani vagy kiegészíteni saját formákkal.

A Visio 2013-ban lehetőség van az elkészült diagram mentésére is, így az a program következő megnyitásakor is rendelkezésre áll. A .vsd típusú Visio fájlok más Microsoft programokban is használhatók drag & drop segítségével, beleértve a PowerPointot is, ahol egy prezentáció részeként használhatók. Csak azt kell megjegyezni, hogy a Visio Standard 2013 programmal létrehozott fájlok nem kompatibilisek az újabb Office programokkal.

A Visio Standard 2013 javításai és új funkciói

A Microsoft Visio 2013 Standard Office -programokhoz való vizuális igazodása miatt a Microsoft Visio 2013 asztali nézete azonnal ismerősnek tűnik. Ezen kívül a korábbi verzióhoz képest számos fejlesztést, bővítést és új funkciót kínál:

 • A diagram sablonok optimalizálása: a Microsoft Visio 2013 Standard diagram sablonokba integrált néhány fejlesztést, amelyek nem csak a Standard-alakzatokat, hanem az időtengelyt, a Standard-et, valamint a részletes hálózatot is érintik. Ez különösen az adatbázisok sablonjait, a szervezeti ábrákat, valamint az üzleti folyamatok modellezésének és az UML - Unified Modeling Language - a szoftverkomponensek tervezésének és dokumentálásának vizualizálására használt modellezési nyelv - területeit érinti.
 • Új drag & drop funkció: A drag & drop funkció integrálása sokkal egyszerűbbé és rugalmasabbá teszi a Visio 2013 Standard használatát. Nemcsak azt teszi lehetővé, hogy az adatokat közvetlenül a diagramokba integráljuk, hanem a Visio 2013-ban létrehozott diagramok Excel- és Word-dokumentumokba is beilleszthetők.
 • Új fájlformátumok: A Visio programmal létrehozott összes fájl alapértelmezés szerint .vsdx fájlként kerül mentésre. A program felismeri és elmenti a vsdm, .vssm, .vssx, .vstm és .vstx olvasási és mentési fájlformátumokat is.
 • Új formázási lehetőségek: Végül, de nem utolsósorban a Microsoft Visio Standard 2013 nemcsak számos új formát és színt, valamint dizájnt tartalmaz, hanem olyan effekteket is, mint a gradiensek, árnyékok és 3D. Ezen túlmenően a szoftver azonnal megmutatja, hogy a vele vizualizált projekt megvalósítható-e az egyes elemek közötti hivatkozásokat jelölő formák és színek hozzárendelésével.

A Microsoft Visio 2013 hardverkövetelményei Standard

A Microsoft Visio 2013 Standard 32 bites és 64 bites változatban is elérhető - ennek megfelelően eltérő memóriakövetelményekkel.

Fontos megjegyzés: A Visio 2013-as verziója nem kompatibilis a Microsoft Office 2016 címmel!

 • Operációs rendszerek: Windows 7 SP1, Windows 8, Windows 10 - 32 bites, illetve 64 bites
 • Kiszolgáló operációs rendszerek: Windows Server 2003 R2 vagy Windows Server 2008 - csak 64-bites
 • Processzor: x64-bites vagy x86-bites, legalább 1 GHz-es és SSE2 processzorral rendelkező processzor
 • RAM: legalább 1 GB (32 bites) vagy 2 GB (64 bites)
 • Merevlemez tárhely: legalább 3 GB
 • Megjelenítés: DirectX10-képes grafikus kártya, felbontás min. 1 024 x 576 pixel

Vásároljon MS Visio 2013 Standard Edition olcsó használt szoftvert a Wiresoftnál

Az MS Visio 2013 Standard Edition a Wiresoft webáruházában a Standard Edition egyfelhasználós licenc formájában, használt szoftverként kedvező áron, tehát a megfelelő új terméknél lényegesen alacsonyabb áron kínálják - miközben itt a normál kereskedelemben szinte kizárólag csak az utolsó szoftververziót kínálják. A Wiresoftnál kapható Visio vásárlási verziója a jelentősen alacsonyabb beszerzési ár mellett a korlátlan ideig tartó korlátlan használhatósága miatt is gazdasági előnyt jelent, mivel nem előfizetéses verzió, amely szerződéses kötelezettségeket tartalmaz, és nem tartalmaz fizetős frissítéseket.

A Visio 2013 Standard Edition kínált egyfelhasználós licencének alapja a Microsoft-program mennyiségi licenc, amelyet eredetileg egy vállalat vásárolt és esetleg aktivált. A jogilag megengedett viszonteladással vagy a Wiresoft általi megszerzéssel ez a mennyiségi licenc felosztásra és egyedi licencekre történő átalakításra került; az így kapott egyedi licenceket a jövőben használt szoftverként fogjuk emlegetni.

Azonban sem az egyes licencekre való felosztás, sem a Visio 2013 új, "használt szoftverként" történő megjelölése nem jelent semmilyen korlátozást a funkciók körét vagy a felhasználási időt illetően - egyrészt, mert a szoftverek általában nem kophatnak el, másrészt, mert ez a folyamat nem sért semmilyen érvényes rendelkezést.

A szoftverek megvásárlása a Wiresoftnál ezért mindig biztonságos üzlet, mivel minden kínált használt szoftverlicenc, például a Microsoft Visio 2013 Standard Edition, európai székhelyű cégektől származik, így az alapul szolgáló üzleti tranzakciókat az EU-ban hatályos jogszabályok szabályozzák, amelyek egyértelműen kimondják, hogy a használt szoftverek viszonteladása a törvény szerint megengedett. Ezt különböző bírósági ítéletek is egyértelműen megerősítik, így az Ön mint vevő felelősségi kockázata is megbízhatóan kizárt. Ezenkívül a Wiresoft-tól vásárolt szoftver a korábbi vásárlók vagy eladók teljes bizonylatának köszönhetően auditálló is.

A Wiresoft szoftverének megvásárlása ezért csak előnyöket kínál Önnek! Ha használt MS Visio 2013 Standard vagy más program szoftverlicencét vásárolja meg, nemcsak az új termékekhez viszonyított árelőnyben részesül, hanem a vásárlói biztonságban is az azonnali letöltés, valamint az azonnali licencaktiválás révén, a kizárólag a megvásárolt termékre érvényes mennyiségi licenckulccsal, a fizetési folyamat befejezése után. Ezen kívül a Wiresoft használt szoftverajánlata lehetőséget ad arra, hogy Ön saját maga és korlátozások nélkül használhassa a Microsoft exkluzív programkiadványait.

A Wiresoft használt Microsoft szoftverek boltjában ezért nemcsak a program más verzióit vagy kiadásait találja meg az MS Visio Standard 2013 mellett, hanem számos más Microsoft alkalmazást is, amelyek kompatibilisek ezzel a programverzióval, pl. Windows operációs rendszerek és Windows szerver operációs rendszerek. Ha bármilyen kérdése van az MS Visio Standard 2013 vagy bármely más, a Wiresoft Shopban elérhető Microsoft szoftverrel kapcsolatban, egyszerűen vegye igénybe hozzáértő, barátságos tanácsadásunkat - chaten, telefonon vagy e-mailben.

További linkek "MICROSOFT VISIO 2013 STANDARD"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT VISIO 2013 STANDARD"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.