Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2010 DEVICE CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2010 DEVICE CAL
Microsoft Exchange Server 2010 DEVICE CAL Az Exchange-kiszolgálóhoz hozzáférő minden felhasználónak vagy eszköznek hozzáférési licencre (CAL) van szüksége. A CAL-ok felhasználói CAL (licencelt felhasználó hozzáférése) és eszköz CAL...
3 879,00 Ft *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2010 FELHASZNÁLÓI CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2010 FELHASZNÁLÓI CAL
Microsoft Exchange Server 2010 USER CAL Minden felhasználónak vagy eszköznek, amely hozzáfér az Exchange-kiszolgálóhoz, hozzáférési licencre (CAL) van szüksége. A CAL-ok felhasználói CAL (licencelt felhasználó általi hozzáférés) és...
3 879,00 Ft *

Microsoft CAL for Exchange Server 2010 - Licenc a hatékony e-mail kommunikációhoz

Bevezetés az Exchange Server 2010-es Microsoft CAL-okba

A Microsoft Exchange Server 2010 úttörő megoldást jelentett a vállalatok e-mail kommunikációjára és együttműködésére. Az Exchange Server 2010 hatékony használatához elengedhetetlenek a Microsoft CAL-ok (Client Access Licences, ügyfél-hozzáférési licencek). Ebben a szövegben könnyen érthető áttekintést nyújtunk arról, hogy mit jelentenek és hogyan működnek.

A Microsoft CAL-k fontossága az Exchange Server 2010 esetében

Az Exchange Server 2010 Microsoft CAL-ok olyan licencek, amelyek a felhasználók vagy eszközök számára hozzáférést biztosítanak az Exchange Server hatékony funkcióihoz és szolgáltatásaihoz. Elengedhetetlenül fontosak ahhoz, hogy az Ön e-mail kommunikációja hatékony, biztonságos és a jogszabályoknak megfelelő legyen.

Miért fontosak a Microsoft CAL-k az Exchange Server 2010-hez?

A Microsoft CALs for Exchange Server 2010 megfelelő licencelése elengedhetetlen a jogi következmények elkerülése érdekében, valamint annak biztosítása érdekében, hogy alkalmazottai zökkenőmentesen hozzáférhessenek az e-mailhez, naptárakhoz és más Exchange-szolgáltatásokhoz.

Az Exchange Server 2010-es Microsoft CAL-k típusai

Két fő típusa van az Exchange Server 2010-es Microsoft CAL-oknak:

  1. Felhasználói CAL-k: Ezek a licencek felhasználó-alapúak, és egy adott felhasználó számára teszik lehetővé az Exchange Server 2010 elérését. A felhasználói CAL-k ideálisak, ha a vállalat sok eszközzel és kevesebb felhasználóval rendelkezik.

  2. Eszköz CAL-k: Az eszköz CAL-k eszközalapú licencek, amelyek egy adott eszközhöz kötődnek. Ezek lehetővé teszik az adott eszközt használó összes felhasználó számára az Exchange Server 2010 elérését.

CAL-k vásárlása az Exchange Server 2010-hez

Az Exchange Server 2010-es Microsoft CAL-okat általában a kiszolgálószoftvertől külön kell megvásárolni. Győződjön meg róla, hogy a szervezet egyedi igényeinek megfelelően megfelelő számú és típusú CAL-t vásárol.

Következtetés

Az Exchange Server 2010 Microsoft CAL-ok a zökkenőmentes és jogszabálynak megfelelő e-mail kommunikáció kulcsa az Ön szervezetében. A felhasználói CAL-k és az eszköz CAL-k közötti választás az Ön egyedi üzleti helyzetétől függ. A megfelelően licencelt CAL-ok biztosítják, hogy alkalmazottai hatékonyan és a jogszabályoknak megfelelően férhessenek hozzá az Exchange Server 2010-hez. Győződjön meg róla, hogy a megfelelő CAL-ok megvásárlásával biztosítja az Exchange Server 2010 használatának hatékonyságát és jogszerűségét.

Kategóriák