Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT VISIO 2013 PROFESSIONAL MICROSOFT VISIO 2013 PROFESSIONAL
Visio Professional 2013 - vásárolja meg a Microsoft programját a változatos vizualizációkhoz használt szoftverként A Visio Professional 2013 a Visio e Microsoft programváltozatának legátfogóbb kiadása; nemcsak lényegesen több sablont...
29 549,00 Ft *
MICROSOFT VISIO 2013 STANDARD MICROSOFT VISIO 2013 STANDARD
MS Visio Standard 2013 - vásárolja meg használt szoftverként a professzionális vizualizációkhoz szükséges, bevált programot A Visio Standard 2013 sablonok széles skáláját kínálja számos üzleti terület diagramjainak elkészítéséhez: így...
22 030,00 Ft *

Microsoft Visio 2013: Letisztult vizualizáció és diagramkészítés

A Microsoft Visio 2013 áttekintése

A Microsoft Visio 2013 egy régebbi, de még mindig hasznos verziója ennek a szoftveres megoldásnak, amely diagramok, folyamatábrák, szervezeti ábrák és egyéb vizuális ábrázolások készítésére specializálódott. Bár nem kínálja a legújabb funkciókat, a Visio 2013 még mindig értékes lehetőség azon vállalatok és szakemberek számára, akik összetett információkat szeretnének világos és érthető módon vizualizálni.

A Microsoft Visio 2013 jellemzői

Diagramok létrehozása

A Microsoft Visio 2013 egyik fő jellemzője a diagramok egyszerű létrehozása. Számos alakzat és sablon közül választhat az igényeinek megfelelő diagramok létrehozásához.

Folyamatábrák és folyamatok vizualizálása

A Visio 2013 különösen alkalmas folyamatábrák készítésére és üzleti folyamatok vizualizálására. Világosan és érthetően vizualizálhatja a folyamatfolyamatokat.

Adatkapcsolás és automatizálás

Bár a Visio 2013 nem kínálja a legfejlettebb adatkapcsolási és automatizálási funkciókat, mégis beépítheti az adatokat a diagramjaiba, és egyszerűsítheti az ismétlődő feladatokat.

Miért érdemes a Microsoft Visio 2013-at használni?

Bizonyított megbízhatóság

A Visio 2013 megbízható diagramkészítő szoftverként bizonyított, és számos szervezet használja. Megbízható alapfunkciókat kínál az információk vizualizálásához.

Költségmegtakarítás

Ha költséghatékony diagramkészítési lehetőséget keres, és nincs szüksége az összes legújabb funkcióra, a Visio 2013 gazdaságos választás lehet.

Következtetés

A Microsoft Visio 2013 alapvető diagramkészítési és információvizualizálási funkciókat kínál. Bár nem kínálja a legújabb funkciókat és integrációkat, még mindig megbízható választás azon vállalkozások számára, amelyeknek költséghatékony vizualizációs megoldásra van szükségük. Ha egyszerű módot keres az ábrák létrehozására és az összetett információk vizualizálására, a Microsoft Visio 2013 megfelelhet az igényeinek. Ne feledje azonban, hogy ez egy régebbi verzió, és hiányzik belőle néhány olyan fejlett funkció és integráció, amely az újabb verziókban elérhető.

Kategóriák