Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 FOR MAC MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 FOR MAC
Visual Studio for Mac 2017 - professzionális fejlesztői szoftver macOS-re a vásárlási verzióban A Visual Studio 2017 for Mac Professional Edition hatékony funkciókat és termelékenységnövelő fejlesztéseket biztosít a felhasználóknak az...
46 662,00 Ft *

Microsoft Visual Studio 2017 for Mac: A Mac alkalmazások fejlesztési platformja

A Microsoft Visual Studio 2017 for Mac áttekintése

A Microsoft Visual Studio 2017 for Mac egy nagy teljesítményű integrált fejlesztőkörnyezet (IDE), amelyet kifejezetten Mac-fejlesztők számára fejlesztettek ki. Ez a szoftver átfogó eszközöket és funkciókat biztosít natív Mac-alkalmazások, mobilalkalmazások és webes alkalmazások létrehozásához, teszteléséhez és hibakereséséhez.

A Visual Studio 2017 for Mac legfontosabb jellemzői

Platformokon átívelő fejlesztés

A Visual Studio 2017 for Mac egyik kiemelkedő jellemzője a platformok közötti fejlesztés lehetősége. A fejlesztők macOS, iOS, Android és webes alkalmazásokat készíthetnek, jelentősen kiterjesztve ezzel az alkalmazásaik hatókörét.

Intuitív felhasználói felület

A Visual Studio 2017 for Mac felhasználói felülete felhasználóbarát és könnyen érthető. Lehetővé teszi a fejlesztők számára a gyors tájékozódást és a hatékony munkát. Az IDE számos integrált eszközt is kínál a fejlesztés felgyorsításához.

Integráció az Azure-ral

A Visual Studio 2017 for Mac zökkenőmentes integrációt kínál a Microsoft Azure-ral, a Microsoft felhőplatformjával. Ez lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy alkalmazásaikat könnyedén skálázzák a felhőbe, és kihasználják a különféle felhőszolgáltatások előnyeit.

Támogatás és erőforrások

A Microsoft híres a fejlesztői közösség támogatásáról, és ez alól a Visual Studio 2017 for Mac sem kivétel. Az IDE rendszeresen frissül, és hozzáférést biztosít az olyan kiterjedt erőforrásokhoz, mint a dokumentáció, a bemutatók és a fórumok. Az aktív közösség lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy megosszák tudásukat és tanuljanak egymástól.

Következtetés

A Microsoft Visual Studio 2017 for Mac egy átfogó fejlesztőkörnyezet, amely megfelel a Mac-fejlesztők igényeinek. A keresztplatformos támogatással, a felhasználóbarát felülettel és a Microsoft Azure felhővel való integrációval ez az IDE minden olyan eszközt és funkciót biztosít, amely a kiváló minőségű alkalmazások fejlesztéséhez és kezeléséhez szükséges. Ha megbízható és nagy teljesítményű IDE-t keres Mac-alkalmazások fejlesztéséhez, a Microsoft Visual Studio 2017 for Mac ideális választás. Segítségével hatékonyan és sikeresen valósíthatja meg fejlesztési projektjeit.

Kategóriák