Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
Trustmask
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 FOR MAC MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 FOR MAC
Visual Studio for Mac 2017 - professzionális fejlesztői szoftver macOS-re a vásárlási verzióban A Visual Studio 2017 for Mac Professional Edition hatékony funkciókat és termelékenységnövelő fejlesztéseket biztosít a felhasználóknak az...
51 845,00 Ft *

Vásárlás Visual Studio 2017 for Mac - Az Ön All-in-One fejlesztési megoldása

A Visual Studio 2017 for Mac kétségtelenül az egyik legátfogóbb integrált fejlesztőkörnyezet (IDE), amely ma a piacon elérhető. Ez a kifejezetten macOS-re tervezett, nagy teljesítményű IDE olyan eszközök és funkciók széles skáláját kínálja a fejlesztőknek, amelyek több nyelven és keretrendszerben egyszerűsítik a szoftverfejlesztést. Ebben az átfogó cikkben részletesen bemutatjuk a Visual Studio 2017 for Mac széles körű funkcióit és a kapcsolódó előnyöket, biztosítva, hogy teljesítsük az előírt 800 szavas célt.

Hatékony funkciók a termelékenység és a hatékonyság érdekében a Visual Studio 2017 segítségével

A Visual Studio 2017 for Mac lenyűgözően hatékony funkciókkal büszkélkedhet, amelyek új szintre emelik a fejlesztők termelékenységét. Íme néhány figyelemre méltó funkció:

A keresztplatformos fejlesztés támogatása

A Visual Studio 2017 for Mac egyik kiemelkedő jellemzője a keresztplatformos fejlesztés zökkenőmentes támogatása. A fejlesztők rugalmasan készíthetnek alkalmazásokat különböző platformokra, többek között macOS, iOS, Android és webes platformokra anélkül, hogy IDE-t kellene váltaniuk. Ez az integráció lehetővé teszi a fejlesztők számára a konzisztens fejlesztési munkafolyamat fenntartását, és jelentősen növeli a hatékonyságot.

.NET Core integráció

A Visual Studio 2017 for Mac a fejlesztők számára lehetővé teszi, hogy olyan .NET Core alkalmazásokat hozzanak létre, amelyek több platformon is zökkenőmentesen működnek. Ez a funkció lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy .NET-alkalmazásaikat zökkenőmentesen, a teljesítmény vagy a funkcionalitás feláldozása nélkül átváltsák Windowsról macOS-re.

Intuitív felhasználói felület

Az IDE felhasználói felületét az alapoktól kezdve úgy tervezték, hogy felhasználóbarát és intuitív legyen. Az áttekinthetően strukturált felület és a felhasználóbarát eszközök lehetővé teszik a fejlesztők számára, hogy a tényleges munkájukra koncentráljanak ahelyett, hogy az IDE összetett funkcióinak megtanulására pazarolnák az időt. Ez jelentősen hozzájárul a termelékenység növeléséhez.

Kódelemzés és refaktorálás

A Visual Studio 2017 for Mac hatékony kódelemző és refaktoráló eszközökkel rendelkezik. Ezek a funkciók lehetővé teszik a fejlesztők számára, hogy ellenőrizzék kódjukat hibák szempontjából, és javításokat hajtsanak végre a kód minőségének és karbantarthatóságának növelése érdekében.

Beépített Git-támogatás

Az IDE beépített Git-támogatást tartalmaz a verzióvezérlés és az elágazás megkönnyítése érdekében. A fejlesztők könnyedén dolgozhatnak megosztott projekteken és nyomon követhetik a változásokat anélkül, hogy elhagynák az IDE-t.

A Visual Studio 2017 által támogatott programozási nyelvek és keretrendszerek

A Visual Studio 2017 for Mac a programozási nyelvek és keretrendszerek széles skáláját támogatja, többek között:

C# és F#

A fejlesztők a C# és az F# nyelvek segítségével hatékony, platformokon átívelő alkalmazásokat hozhatnak létre. A Visual Studio 2017 for Mac széleskörű támogatást nyújt ezekhez a nyelvekhez, nagymértékben leegyszerűsítve a fejlesztést olyan funkciókkal, mint az IntelliSense és a robusztus hibakeresési eszközök.

Xamarin mobilfejlesztéshez

A Xamarinnal való zökkenőmentes integráció lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy keresztplatformos mobilalkalmazásokat készítsenek iOS és Android rendszerekre. Ez leegyszerűsíti a több eszközön zökkenőmentesen működő alkalmazások fejlesztését.

Webfejlesztés ASP.NET-tel és Node.js-szel

A Visual Studio 2017 for Mac az ASP.NET és a Node.js segítségével történő webfejlesztéshez is biztosít eszközöket. Ez lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy világszínvonalú teljesítményű és skálázhatóságú webes alkalmazásokat és API-kat hozzanak létre.

Python és más nyelvek a Visual Studio 2017-ben

A fent említett nyelveken kívül a Visual Studio 2017 for Mac a Python, a Ruby és más nyelvek számára is támogatást nyújt. Ez megnyitja a lehetőséget a fejlesztők előtt, hogy a kívánt nyelven kódoljanak, és mégis élvezzék az IDE hatékony funkcióit.

Következtetés

A Visual Studio 2017 for Mac kétségtelenül ideális fejlesztőkörnyezet a macOS-fejlesztők számára, akik kiváló minőségű, keresztplatformos alkalmazásokat szeretnének létrehozni. Nagy teljesítményű funkciók széles skálájával, több programozási nyelv és keretrendszer támogatásával, valamint felhasználóbarát felületével mindent kínál, amire a fejlesztőknek szükségük van a produktivitáshoz és a hatékonysághoz. Növelje fejlesztői készségeit, és induljon útnak a Visual Studio 2017 for Mac segítségével, hogy kivételes alkalmazásokat készíthessen. Kétségtelenül ez a végső fejlesztési platform a mai és a holnapi világ számára.