Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
Trustmask
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE
Windows 10 Enterprise - a Microsoft operációs rendszere vállalatok számára aWindows 10 Enterprise maximális teljesítményt nyújt a felhasználóknak, és kifejezetten nagyobb vállalatok számára készült - a Wiresoft-tól egyetlen, kedvező árú...
19 290,00 Ft *
MICROSOFT WINDOWS 10 PROFESSIONAL MICROSOFT WINDOWS 10 PROFESSIONAL
Windows 10 Pro - a jól bevált Microsoft operációs rendszer nagy teljesítményű változata az operációs rendszer egyszerűbb változataihoz képest a Windows 10 Professional jelentős pluszt kínál az üzleti funkciók terén, amelyeket elsősorban...
13 817,00 Ft *
MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2021 MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2021
Windows 10 Enterprise LTSC 2021 - fontos frissítés a Windows 10 operációs rendszerhez A Windows 10 Enterprise LTSC 2021 letöltésekor a telepítéshez szükséges összes fájl letöltődik a merevlemezre. Ezzel egyidejűleg rendszerünk küld egy...
97 199,00 Ft *
MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSB 2016 MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSB 2016
Windows 10 Enterprise LTSB 2016 - a Microsoft operációs rendszere vállalkozások számára aWindows 10 Enterprise LTSB 2016 maximális teljesítményt nyújt a felhasználóknak, és kifejezetten a nagyobb vállalatok számára készült - a...
54 727,00 Ft *
MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2019 MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2019
Windows 10 Enterprise LTSC 2019 - a Microsoft operációs rendszere vállalatok számára aWindows 10 Enterprise maximális teljesítményt nyújt a felhasználóknak, és kifejezetten nagyobb cégek számára lett tervezve - a Wiresoftnál a mennyiségi...
67 115,00 Ft *
MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSB 2015 MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSB 2015
Windows 10 Enterprise LTSB 2015 - a Microsoft operációs rendszere vállalatok számára Windows 10 Enterprise LTSB 2015 maximális teljesítményt nyújt a felhasználóknak, és kifejezetten nagyobb cégek számára készült - a Wiresoft-tól a...
39 745,00 Ft *

A Microsoft Windows 10 legfontosabb funkciói és újításai

Elődjéhez képest az új Windows 10 számos olyan fejlesztést és új funkciót kínál, amelyek még hatékonyabbá és könnyebbé teszik a számítógépen való munkát. Ezen kívül a felhasználók találkozhatnak néhány olyan funkcióval is, amelyet néhányan talán hiányoltak a Windows 8-ból.

Ezek közé tartozik mindenekelőtt a Windows 7-ből ismert Start menü, amelyet a 10. verzió hasonló formában hoz vissza: az új Start menüben ismét felsorolja a gyakran használt programokat, és a korábban a kezdőképernyőn  található alkalmazáscsempék is újra ott találhatók. A Windows 8-cal ellentétben ezek ismét ablakokban nyílnak meg.

Új frissítési rendszer egyszerűsíti a szoftverfrissítéseket

Az új Windows operációs rendszer mostantól folyamatosan automatikusan frissül, illetve új funkciókkal egészül ki, így azok telepítése már nem zárható ki. Ez elsősorban a biztonság növelése, de az adminisztráció egyszerűsítése érdekében is történik. Ugyanakkor bővült a Windows 10 kompatibilitása a harmadik féltől származó alkalmazásokkal.

Egyetlen rendszer minden platformhoz vagy végberendezéshez

Az új Windows 10 operációs rendszer mostantól a felhasználó összes eszközén használható: az okostelefonoktól kezdve a táblagépeken át a játékkonzolokig vagy akár a VR-szemüvegekig - és összekapcsolja az összes eszközt. Ez azt jelenti, hogy a programokat vagy játékokat továbbra is lehet használni vagy játszani egy másik végberendezésen, mint a kezdetekkor.

Cortana hangalapú asszisztens PC-n történő használatra

Az Xbox videojáték-konzolról és a Windows okostelefonokról ismert Cortana hangalapú asszisztens mostantól a Windows 10 segítségével PC-n is használható. A Cortana válaszol a felhasználó hangjára és megérti a szöveges bevitelt. A hangalapú asszisztens emellett beírja a naptárba a találkozókat, programokat indít, és támogatja a felhasználót a fájlok keresésében.

A Microsoft Edge böngésző az Internet Explorer helyébe lép

A Microsoft Edge mostantól a Windows 10 alapértelmezett böngészője. Az Internet Explorerrel szemben az Edge számos előnyt kínál: Ezek közé tartozik a jegyzetek vagy akár rajzok hozzáadása az egyes weboldalakhoz, amelyek hasznosak azok újbóli megtekintésekor, valamint az olvasási nézet, amely a weblap szövegét helyezi előtérbe, megakadályozva, hogy más elemek, például a weblapon található képek eltereljék a figyelmét.

Jobb áttekinthetőség a vizuális asztalok révén

A Windows 10 mostantól lehetőséget kínál arra, hogy minden feladathoz más-más munkaasztalt válasszunk, ahelyett, hogy egyszerre több ablakot nyitnánk meg, ami korábban némi zavart okozott a munkahelyen. A Windows ikonra kattintva az összes aktív asztali számítógépet egyszerre is meg lehet jeleníteni.

Csak egy Windows Store érhető el minden eszközön

A Windows Store-t mostantól csak egyszer kell beállítani bármelyik végberendezésen az alkalmazások, játékok, zenék vagy filmek letöltéséhez. A bosszantó többszöri aktiválás tableten, okostelefonon vagy számítógépen többé nem szükséges.

Windows Defender vírusirtó integrált

A Windows Defender Antivirus 10-es verziója átfogó, integrált biztonsági funkciókat kínál, amelyek folyamatosan frissülnek. Valós idejű védelmet nyújt az e-mailek, alkalmazások vagy az interneten terjedő fenyegetések, például vírusok és rosszindulatú programok ellen. A felhő, valamint a gépi tanulás és az átfogó viselkedéselemzés előnyeit kihasználva védi a végpontokat az aktuális és összetett fenyegetésekkel szemben.

Windows 10 Professional vagy Windows 10 Enterprise megvásárlása? 

A Wiresoft által kínált Windows 10 mindkét verziója - Pro és Enterprise - ideálisan alkalmas üzleti vagy professzionális felhasználók számára. A két változat közötti különbség a funkciók, valamint a különböző kiegészítő szolgáltatások nyújtásában rejlik.

Windows 10 Pro - kis- és középvállalkozások számára

A Windows 10 Pro a kis- és középvállalkozások számára ideális kiadás. Nemcsak egy modern, számítógépes támogatott munkahely rendkívül funkcionális alapját kínálja felhasználóbarát kezelőfelülettel, hanem egyúttal minden olyan eszközzel rendelkezik, amelyre egy csapatnak szüksége van ahhoz, hogy még hatékonyabban és intelligensebben tudjon együtt dolgozni.

AWindows 10 Professional a Home Editionhöz képest további funkciókat kínál, amelyek például lehetővé teszik a végberendezések és alkalmazások kezelését, valamint szerver alapú Windows-hálózatba való integrálását. A Pro támogatja az új Windows Update for Business szolgáltatást is: ezzel a funkcióval a biztonsági frissítések még gyorsabban elvégezhetők. Ezen túlmenően a távoli és mobil forgatókönyvek, valamint a felhőtechnológiák támogatása hatékony munkavégzést tesz lehetővé.

A legfontosabb különbségek a Windows 10 Professional és Home verziók között

Az új Windows 10 Professional változat egy sor olyan funkcióval különbözik a karcsúbb Home változattól, amelyek elsősorban a biztonságot és az adatok védelmét érintik, valamint olyan funkciókkal, amelyek megkönnyítik különösen a rendszergazdák számára a hálózatok kezelését, valamint a szolgáltatások és frissítések biztosítását. A Windows 10 Pro-t úgy tervezték, hogy rugalmasan alkalmazkodjon az adott végberendezések eltérő hardverigényeihez. A Home-hoz képest a Pro többek között a következő további fontos üzleti funkciókat kínálja:

BitLocker az adatok és szoftverek titkosításához

A BitLocker eszköztitkosítás nemcsak a Windows 10 Pro alatt a Windows belső indító meghajtóját védi, hanem a külső merevlemezeket és USB-stickeket is, titkosítva a rajtuk lévő adatokat és szoftverinstallációkat. Ha a BitLockerrel védett számítógép vagy táblagép elveszik vagy ellopják, senki sem férhet hozzá. A felhasználók bejelentkezhetnek felhasználói azonosítójukkal, és bármikor visszanyerhetik a teljes hozzáférést az összes adathoz.

A rendszeres frissítések telepítésének jobb kezelése

AWindows 10 Pro kiterjesztett jogokat biztosít a felhasználóknak a frissítések telepítéséhez, amit különösen a rendszergazdák értékelnek. Ez lehetővé teszi a frissítések időzítésének akár 365 napos késleltetését, ami az esetlegesen hibás szoftververziók kihagyásának előnyét kínálja. Ez csökkenti a munka megszakítását vagy akadályozását.

Távoli asztali kapcsolat alapértelmezés szerint a Windows 10 Pro rendszerben

Az új Windows 10 Pro teljes körű Távoli asztali kapcsolatot kínál az összes funkció, program stb. távoli használatához a cégen belüli irodai munkaállomásról. Azok a felhasználók, akik gyakran dolgoznak otthoni irodában, útközben vagy más helyszíneken, a Remote Desktop Connection segítségével teljes hozzáférést kapnak az irodai számítógépükhöz, és így a projektjeikhez szükséges összes adathoz is.

A Windows 10 Professional további funkciói

A Microsoft Windows 10 Pro verziója emellett lehetőséget kínál a felhőalapú Azure Active Directory címtár- és személyazonosság-kezelő szolgáltatáshoz való csatlakozásra, valamint a csoportházirend-kezelési funkciókat és a Hyper-V Clientet, amely lehetővé teszi a rendszergazdák számára, hogy több operációs rendszert futtassanak virtuális számítógépként a Windows 10 alatt.

Windows 10 Enterprise - közepes és nagyvállalatok számára

AWindows 10 Enterprise elsősorban a közepes és nagyvállalatok számára készült, amelyek általában nagyobb igényt támasztanak az adminisztrációs szolgáltatásokra és a fokozott biztonságra. Az Enterprise 10 ezért néhány további exkluzív funkcióval különbözik a Pro változatától. A Direct Access például lehetővé teszi az alkalmazottak számára, hogy biztonságosan és átláthatóan hozzáférjenek a vállalati hálózathoz akár útközben is; az AppLocker lehetővé teszi a rendszergazdák számára, hogy bármikor megakadályozzák a nem kívánt szoftverek telepítését vagy aktiválását. További vállalati funkciók közé tartozik a kiterjedt eszköz- és alkalmazáskezelés, valamint az operációs rendszer telepítésének és frissítés-ellenőrzésének nagyfokú rugalmassága.

A legfontosabb különbségek a Windows 10 Enterprise és Professional között

Míg a Windows 10 Pro már számos olyan funkciót és szolgáltatást tartalmaz, amelyet a kisebb és közepes méretű vállalatok értékelnek, az Enterprise verzió további funkcióbővítést kínál, amelyből különösen a nagyobb vállalatok profitálnak.

A biztonság és az adatvédelem témája itt különösen fontos.

Ezért a Microsoft Windows 10 Enterprise integrált biztonsági funkciókkal rendelkezik, amelyek védik az érzékeny adatokat, valamint megvédik a belső hálózatot a külső támadásoktól. A 10-es Enterprise verzió emellett hozzáférést biztosít a Microsoft hosszú távú szervizágazatához is. Itt csak a biztonsági frissítések kerülnek telepítésre, de a funkciók nem frissülnek. A Windows 10 Enterprise a következő exkluzív funkciókat tartalmazza:

Windows To Go Creator

A Windows To Go az Enterprise 10-ben lehetővé teszi saját, azonos nevű Windows To Go munkaterület létrehozását, amelyet egy USB-n keresztül csatlakoztatott külső meghajtón keresztül lehet elindítani. Ez lehetővé teszi, hogy a Windows 10 a számítógépen telepített operációs rendszertől függetlenül fusson. A Windows to Go munkaterület ugyanazokat a képeket használhatja és ugyanúgy kezelhető, mint a munkahelyi számítógép.

AppLocker

Az AppLocker segítségével a rendszergazdák pontosan szabályozhatják, hogy az egyes felhasználók mely alkalmazásokat és fájlokat futtathatnak, például szkripteket, alkalmazáscsomagokat, Windows Installer és App Installer fájlokat és dinamikus linkkönyvtárakat (DLL).

Az AppLocker így megakadályozhatja bizonyos alkalmazások futtatását, például ha azok nem licencelt szoftverek, vagy csak bizonyos felhasználók számára engedélyezheti a licencelt szoftverek használatát. Ez a funkció nem csak az engedélynek megfelelő használatot érinti, hanem az alkalmazások használatának szabványosítási szabályait is.

Windows Defender fejlett fenyegetésvédelem (ATP)

A Microsoft Defender Advanced Threat Protection a Windows 10 Enterprise-ban nemcsak az összetett fenyegetések észlelésében, hanem azok kivizsgálásában és a rájuk való közvetlen reagálásban is segíti a vállalkozásokat - a hálózat nagyobb biztonsága érdekében. Az ATP-t a Microsoft felhőszolgáltatással együtt használják, ahol a végpontok viselkedésérzékelői adatokat gyűjtenek a tipikus viselkedésekről, amelyeket a felhőbiztonsági elemzőrendszerek Big Data és gépi tanulás segítségével elemeznek a támadások észlelése és értelmezése, valamint a megfelelő védelmi intézkedések megtétele érdekében.

A Windows 10 Professional és Enterprise rendszerkövetelményei

A Windows 10 telepítéséhez olyan végberendezés szükséges, amely 1 GHz-es processzorral és 1 gigabájt RAM-mal rendelkezik a 32 bites verzió esetében, illetve 2 gigabájt RAM-mal a 64 bites változat esetében. A merevlemez tárhelyének 32 bites verzió esetén 16 GB-nak, 64 bites verzió esetén 20 gigabájtnak kell lennie. A grafikus kártyának legalább 800 x 600 képpont felbontásúnak kell lennie, vagy Microsoft DirectX 9 grafikus kártyának WDDM illesztőprogrammal.

Vásárolja meg a Microsoft Windows 10 Editions alacsony áron a Wiresoft-tól

A Wiresoft a Windows 10 két változatát, a Professional és az Enterprise verziót kínálja különösen alacsony áron. Ezeket a Microsoft-termékeket kizárólag eredeti licencek formájában kínáljuk, amelyek európai cégektől származó, nem használt Windows-szoftverek, és amelyeket a Wiresoft a hitelesség és a tökéletes működés szempontjából tesztelt. Számos ügyfelünk használja a Microsoft termékcsaládot. Ha bármilyen kérdése van az Ön igényeinek leginkább megfelelő Windows 10 verzióval kapcsolatban, kérjük, bármikor forduljon hozzánk: