Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 ENTERPRISE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 ENTERPRISE
Maximális fejlesztői termelékenység a Visual Studio 2022 Enterprise segítségével - vásárlási verzióban A Visual Studio a Microsoft bevált integrált fejlesztőkörnyezete a komplex vállalati alkalmazások tervezéséhez és telepítéséhez számos...
856 006,00 Ft *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL
Visual Studio 2022 Professional - a sokoldalú fejlesztői szoftver vásárlási verziója A Microsoft Visual Studio 2022 Professional a jól bevált IDE (integrált fejlesztőkörnyezet) legújabb verziója, amelyet igényes programozók, valamint kis...
142 600,00 Ft *

Microsoft Visual Studio 2022 - Az új funkciók és előnyök

A Microsoft Visual Studio 2022 egy nagy teljesítményű és népszerű integrált fejlesztőkörnyezet (IDE) a fejlesztők számára világszerte. Ebben a cikkben áttekintjük a Visual Studio 2022 legújabb funkcióit és előnyeit, valamint azt, hogy miért kiváló választás a fejlesztők számára.

A Microsoft Visual Studio 2022 új funkciói

1. 64 bites támogatás:

A Visual Studio 2022 egyik legjelentősebb újítása a 64 bites támogatás bevezetése. Ez azt jelenti, hogy a fejlesztők mostantól több memóriát használhatnak, ami javítja az alkalmazások teljesítményét és stabilitását.

2. .NET 6 integráció:

A Visual Studio 2022 zökkenőmentes integrációt kínál a .NET 6-tal, a Microsoft népszerű keretrendszerének legújabb verziójával. Így a fejlesztők a legújabb technológiák és fejlesztések előnyeit élvezhetik.

3. Javított termelékenység

Az IDE számos termelékenységi fejlesztést tartalmaz, többek között gyorsabb betöltési időt, optimalizált kódkészítést és hibakeresési funkciókat. A fejlesztők hatékonyabban dolgozhatnak, és gyorsabban haladhatnak előre a projektjeikkel.

A Microsoft Visual Studio 2022 előnyei

1. Platformokon átívelő fejlesztés

A Visual Studio 2022 támogatja az alkalmazások fejlesztését különböző platformokra, többek között Windowsra, Androidra, iOS-re és webre. Ez lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy sokoldalú, különböző eszközökön futtatható alkalmazásokat hozzanak létre.

2. Erős ökoszisztéma

A Visual Studio közössége hatalmas, és rengeteg bővítményhez, eszközhöz és erőforráshoz biztosít hozzáférést. A fejlesztők ezt a kiterjedt ökoszisztémát kihasználva optimalizálhatják fejlesztési projektjeiket.

3. Frissített fejlesztői eszközök

A Visual Studio 2022 hozzáférést biztosít a fejlesztői eszközök széles skálájához, beleértve a Visual Studio Code Editor-t, az Azure DevOps-ot a csoportos együttműködéshez és az Azure integrációt a felhőalapú fejlesztéshez.

A Visual Studio 2022 megvásárlása Windowshoz a Wiresoftnál

Összességében a Microsoft Visual Studio 2022 továbbfejlesztett fejlesztési élményt kínál, számos új funkcióval és előnnyel a fejlesztők számára. A 64 bites támogatással, a .NET 6 integrációval és a megnövelt termelékenység javításával kiváló választás a több platformon történő alkalmazásfejlesztéshez. A fejlesztők egy erős ökoszisztémát és naprakész fejlesztői eszközöket használhatnak projektjeik sikeres megvalósításához.

Kategóriák