Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
Trustmask
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 ENTERPRISE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 ENTERPRISE
Maximális fejlesztői termelékenység a Visual Studio 2022 Enterprise segítségével - vásárlási verzióban A Visual Studio a Microsoft bevált integrált fejlesztőkörnyezete a komplex vállalati alkalmazások tervezéséhez és telepítéséhez számos...
951 116,00 Ft *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL
Visual Studio 2022 Professional - a sokoldalú fejlesztői szoftver vásárlási verziója A Microsoft Visual Studio 2022 Professional a jól bevált IDE (integrált fejlesztőkörnyezet) legújabb verziója, amelyet igényes programozók, valamint kis...
158 443,00 Ft *

Vásárolja meg a Visual Studio 2022: A szoftverfejlesztés új korszaka

A Visual Studio 2022 bemutatása

A folyamatosan változó digitális környezetben a Microsoft a Visual Studio 2022 bevezetésével ismét mércét állít a mércének. A világ egyik vezető fejlesztőeszközének monumentális frissítése minden bizonnyal kulcsszerepet játszik majd a technológiai innováció következő hullámában. Merüljünk el mélyebben ennek a lenyűgöző szoftverfejlesztő környezetnek a funkcióiban és előnyeiben.

A Visual Studio 2022 legfontosabb jellemzői

64 bites támogatás

A 64 bitesre való frissítés nemcsak azt jelenti, hogy a fejlesztők nagyobb projektekkel dolgozhatnak, hanem azt is, hogy gyorsabban és hatékonyabban tudnak dolgozni, mivel a Visual Studio 2022 mostantól több erőforrást képes valós időben felhasználni. Ezáltal az alkalmazásfejlesztés egy korábban kifürkészhetetlen területe nyílik meg.

Továbbfejlesztett együttműködési eszközök

A globalizáció és a távmunka korában a Microsoft felismerte az igényt, és átfogóan megújította a Visual Studio 2022 együttműködési funkcióit. A valós idejű kódolást és visszajelzést lehetővé tevő eszközökkel a csapatmunka gördülékenyebbé és produktívabbá válik.

Integrált mesterséges intelligencia segítség

A Visual Studio 2022 a legmodernebb mesterséges intelligencia asszisztenciát vezeti be, hogy segítse a fejlesztőket a hatékonyabb kódolásban, a hibák csökkentésében és összességében jobb szoftvertermékek létrehozásában. Ezek a mesterséges intelligencia által vezérelt javaslatok megváltoztatják a játékmenetet, lehetővé téve a fejlesztők számára, hogy az összetett logikára koncentráljanak, miközben az IDE gondoskodik a rutin kódról.

Nyelvek, keretrendszerek és platformok a Visual Studio 2022-ben

Új nyelvek támogatása

A Visual Studio 2022 a programozási nyelvek széles körének támogatásával bővíti látókörét. Ez nem csak a fejlesztők számára biztosít rugalmasságot a projektjeikhez legmegfelelőbb nyelvek kiválasztásában, de ösztönzi a tanulást és az új technológiákkal való kísérletezést is.

.NET 6 és azon túl

A Visual Studio 2022 és a .NET 6 szinkronizálása nem véletlen. Együtt fejlesztették ki őket, hogy a fejlesztők mindkét világból a legjobbat kapják. Új funkciók, nagyobb biztonság és jobb teljesítmény csak néhány az előnyök közül, amelyeket ez a szinergia kínál.

Többplatformos fejlesztés

Soha nem volt még ilyen egyszerű olyan alkalmazásokat fejleszteni, amelyek több platformon és eszközön is működnek. Akár Androidra, iOS-re vagy Windowsra fejleszt, a Visual Studio 2022 zökkenőmentessé és egyszerűvé teszi a folyamatot.

A felhasználói élmény előtérbe helyezése

Modernizált felhasználói felület kialakítása

A kifejezetten a termelékenység maximalizálására tervezett friss és modern felülettel a Visual Studio 2022 olyan felhasználói élményt nyújt, amely egyszerre intuitív és hatékony. A továbbfejlesztett felhasználói felület kevesebb zavaró tényezőt is jelent, ami jobb kódminőséget eredményez.

Testreszabható munkafolyamatok

A Visual Studio 2022 megérti, hogy nincs két egyforma fejlesztő. A bővítmények és testreszabások kibővített rendszerével a fejlesztők az IDE-t pontosan az igényeiknek megfelelően konfigurálhatják.

Végső felülvizsgálat

A Visual Studio 2022 mélyreható elemzése után egyértelmű, hogy ez több mint egy frissítés; ez egy teljes újratervezés, amelynek célja a szoftverfejlesztés forradalmasítása. A teljesítmény, a rugalmasság és az intelligencia kombinációjával készen áll arra, hogy megfeleljen a modern szoftverfejlesztés kihívásainak. Ez a Microsoft innováció és minőség iránti elkötelezettségének bizonyítéka a technológia világában. Minden fejlesztő, legyen az kezdő vagy veterán, értékes szövetségesnek fogja találni ezt a nagy teljesítményű eszközt. Ez nem csak egy újabb termék a piacon; ez a technológia jövőjének bizonyítéka.