Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT PROJECT 2013 PROFESSIONAL MICROSOFT PROJECT 2013 PROFESSIONAL
Project 2013 Professional - a Microsoft projektmenedzsment szoftvere szakemberek számára, mint vásárlási verzió Az MS Project Professional 2013 a Microsoft e szoftvermegoldásának legátfogóbb kiadása, amely a legkülönfélébb típusú...
46 662,00 Ft *
MICROSOFT PROJECT 2013 STANDARD MICROSOFT PROJECT 2013 STANDARD
Project 2013 Standard - a Microsoft bevált projektmenedzsment szoftvere vásárlási verzióban Az MS Project Standard 2013 a Microsoft szoftveres megoldásának népszerű kiadása a legkülönfélébb típusú projektek rögzítésére, tervezésére,...
41 477,00 Ft *

Microsoft Project 2013 - áttekintés

A Microsoft Project 2013 a Microsoft nagy teljesítményű projektmenedzsment-szoftvere, amelyet kifejezetten a projektek hatékony tervezésére, kezelésére és nyomon követésére fejlesztettek ki. Ebben a cikkben részletesen megvizsgáljuk a szoftver legfontosabb funkcióit és előnyeit.

Mi a Microsoft Project 2013?

A Microsoft Project 2013 egy olyan alkalmazás, amely segít a vállalatoknak és a csapatoknak a projektek szervezésében és kezelésében. Ezzel a szoftverrel részletes projektterveket készíthet, feladatokat rendelhet ki, kezelheti az erőforrásokat és valós időben nyomon követheti a haladást. Alapvető megoldás a projektmenedzserek és a csapatok számára, akik sikeresen akarják kezelni az összetett projekteket.

Főbb jellemzők és funkciók

Projekttervezés és -menedzsment

A Microsoft Project 2013 egyik legfontosabb funkciója az átfogó projekttervek készítésének és kezelésének lehetősége. Meghatározhatja a feladatokat, beállíthatja a függőségeket és ütemterveket készíthet a projekt zökkenőmentes lebonyolítása érdekében. A felhasználóbarát felület lehetővé teszi a projekttervek egyszerű testreszabását és a követelmények változásával járó módosításokat.

Erőforrás-kezelés

A szoftver lehetővé teszi az erőforrások, például a személyzet, a berendezések és az anyagok hatékony elosztását és rendelkezésre állásuk nyomon követését. Ez biztosítja, hogy a megfelelő erőforrásokkal a megfelelő időben rendelkezzen. Az erőforrás nézet segítségével azonosíthatja a szűk keresztmetszeteket, és megfelelő intézkedéseket hozhat a csapat hatékonyságának növelése érdekében.

Az előrehaladás nyomon követése és jelentéstétel

A Microsoft Project 2013 lehetővé teszi, hogy valós időben nyomon kövesse a projekt előrehaladását. Egyéni jelentéseket és diagramokat készíthet a projekt állapotának és teljesítményének elemzésére és megosztására csapatával. Ez megkönnyíti a kommunikációt, és lehetővé teszi, hogy időben reagáljon a problémákra és kiigazításokat hajtson végre.

Integráció a Microsoft eszközeivel

A Microsoft Project 2013 zökkenőmentesen integrálódik más Microsoft-alkalmazásokkal, például az Excel, a SharePoint és az Outlook programokkal. Ez az integráció megkönnyíti az adatcserét és a csapaton belüli együttműködést. Más programokból importálhat és exportálhat adatokat a projektek zökkenőmentes kezelése érdekében.

Következtetés

A Microsoft Project 2013 a projekttervezés és -menedzsment hatékony eszköze. Erőforrás-kezelési funkcióival, az előrehaladás nyomon követésével és a Microsoft más eszközeivel való integrációjával értékes megoldás a projektmenedzserek és a projektek sikeres befejezéséhez hatékony módszert kereső csapatok számára. Próbálja ki, és növelje a projektmunka hatékonyságát. A Microsoft Project 2013 befektetés a projektek sikeres megvalósításába és az üzleti célok elérésébe.

Kategóriák