Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PROJECT 2013 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT PROJECT 2013 STANDARD

Azonnal letölthető

 • SW10019
 • 076-05334
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
41 477,00 Ft * 46 084,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  Windows (32bit/64bit)
Terminál szerver Kompatibilis


Az MS Project Standard 2013 a Microsoft szoftveres megoldásának népszerű kiadása a legkülönfélébb típusú projektek rögzítésére, tervezésére, valamint adminisztrálására és dokumentálására, nemcsak kis- és középvállalkozásoknál, hanem szabadúszóknál is. A program minden szükséges funkciót és eszközt kínál a projektmenedzsment tipikus feladatainak meghatározásához és delegálásához. Ezt a projektmenedzsment-szoftvert olyan tapasztalatlan felhasználók is gyorsan tudják használni, akik már ismerik az Office-ból ismert felhasználói felületet. Ráadásul az áttekinthető elrendezés mellett minden funkció intuitívan könnyen kezelhető.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT PROJECT 2013 STANDARD"

Project 2013 Standard - a Microsoft bevált projektmenedzsment szoftvere vásárlási verzióban

Az MS Project Standard 2013 a Microsoft szoftveres megoldásának népszerű kiadása a legkülönfélébb típusú projektek rögzítésére, tervezésére, valamint adminisztrációjára és dokumentálására, nemcsak a kis- és középvállalkozásoknál, hanem a szabadúszóknál is: a program minden szükséges funkciót és eszközt kínál a projektmenedzsment tipikus feladatainak meghatározásához és delegálásához. Még az olyan tapasztalatlan felhasználók is gyorsan tudják használni ezt a projektmenedzsment szoftvert, akik már ismerik a Office oldalról ismert felhasználói felületet, ráadásul az áttekinthető elrendezés mellett minden funkció intuitívan könnyen kezelhető.

Az MS Project Standard 2013-ban elérhető eszközök az erőforrások, határidők és költségvetések biztonságos tervezéséhez és ellenőrzéséhez szolgálnak a rögzített projektek sikeres megvalósításához. Ezenfelül a Project 2013 Standard számos automatizálása egyszerűsíti a projekttervezést, így az erőforrások és a határidők szűk keresztmetszetei időben felismerhetők és kiküszöbölhetők. A projektek idővonalon történő megjelenítése jobb áttekintést biztosít, különösen az összetett projektek esetében, és az egyes feladatok útvonalai kiemelhetők, így a csapat minden tagja gyorsan betekintést nyerhet az aktuális állapotba. Ezen kívül a Project 2013 Standard programban számos értékelés készíthető el informatív jelentések formájában a státuszról, valamint az eredményekről, erőforrásokról stb. az összes résztvevővel való hatékony kommunikáció érdekében, és ezek a Office alkalmazásokban, például a Word és a PowerPoint programokban is tovább használhatók .

Mely felhasználók számára fejlesztették ki a Project Standard 2013 oldalt?

Az MS Project 2013 StandardEdition a projektmenedzserek igényeinek kielégítésére készült, akik önállóan vagy kis- és középvállalkozásoknál fejlesztik és irányítják a projekteket. A Project 2013 Standardweboldalba integrált kiterjedt funkciók és funkciók minden olyan lehetőséget kínálnak, amelyek a tipikus projektmenedzsment feladatok során felmerülnek: a projekt ütemtervek létrehozásától, az erőforrás- és költségtervezéstől kezdve az összes egyedi feladat kezelésén át a jelentéskészítésig .

A Microsoft Project 2013 Standard kiadásának ez az egyszeri licence a Wiresoft-tól használt szoftverként, vásárlási verzió formájában érhető el, így ára különösen kedvező, így megvásárlása az önfoglalkoztatók és szabadúszók számára is gazdasági előnyt jelent. A Project 2013-at ráadásul a Windows 7 is támogatja, így a szoftver használatához nem szükséges egy modernebb operációs rendszer vásárlása.

A Wiresoft Software webáruházában a Project egyéb kiadásai és újabb verziói mellett más Microsoft-alkalmazásokat, például operációs rendszereket is talál - mindig használt szoftverként, tehát kedvező feltételekkel. Az alábbi áttekintés a Project 2013 Standard kiadás legfontosabb funkcióit mutatja be.

A Project 2013 Standard Edition fontos jellemzői a hatékony projektmenedzsmenthez

Az MS Project 2013 Standard Edition fő célja, hogy a projektek tervezése és végrehajtása minden fázisban egyértelművé és egyszerűvé váljon a kezdetektől fogva. Ez már egy új feladat létrehozásával kezdődik: a Project 2013-ba integrált Project Centerrel a felhasználók néhány lépésben, különösebb előismeretek nélkül is létrehozhatnak egy új projektet. Ehhez számos előre meghatározott sablon közül is választhatnak, és importálhatják a vonatkozó információkat, például az Excelből. A Project 2013-at már ismerő projektmenedzserek létrehozhatnak egy üres projektet kitöltetlen Gantt-diagrammal, vagy megnyithatnak egy régebbi projektet is erre a célra. Számos intuitívan használható funkció és eszköz teszi lehetővé az összes erőforrás differenciált azonosítását, valamint a projekt előrehaladásának pontos nyomon követését, beleértve a jelentések készítését minden meghatározó fázisra vonatkozóan. Ezen túlmenően az optimalizált asztali felület lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan rögzítsenek minden lényeges információt, így mindig áttekintést kapnak minden részletről.

Hatékony erőforrás-kezelés a Project 2013 segítségével Standard

A projektmenedzsment egyik központi feladata a rendelkezésre álló erőforrások egyértelmű kezelése. Az MS Project Standard 2013-ban az "Erőforrástábla" és az "Erőforrásinformációk" nézetek állnak rendelkezésre erre a célra .

A Project 2013 Standard háromféle erőforrást különböztet meg: munka, anyag és költség.

 • A "Munkaerő" alatt - a projekt típusától függően - emberek és gépek egyaránt megadhatók. Ezeket tovább lehet kiegészíteni a munkaórák vagy a nem rendelkezésre álló időpontok naptárával, valamint az óradíjakkal vagy a maximális egységekkel.
 • Az "Anyag" részben az összes tipikus fogyóanyag és mennyiségük kerül rögzítésre.
 • A "Költségek" részben különbséget lehet tenni az egyszeri és az időszakosan felmerülő költségek között.

Az adott erőforrástípus pontos megadásához és meghatározásához az erőforrás nevének pontos megadásán kívül a közvetlen kommunikációra szolgáló e-mail cím - Lync-en keresztül is, ha használják -, egy külön bejelentkezési fiók, valamint egy azonosító kód, továbbá egy szabad szöveges mező is használható az erőforrás kiosztásához. Továbbá a "Foglalási típus" alatt különbséget lehet tenni a lekötött és az ütemezett erőforrások között, ami részletesebben meghatározza a vonatkozó rendelkezésre állást, a költségek vagy a költségvetés és az anyag további beviteli lehetőségei mellett - itt további lehetőségek állnak rendelkezésre további specifikációkhoz, mint például "Általános", "Aktív" vagy "Inaktív" stb.

Ezen túlmenően a Project 2013 Standard további megkülönböztetést tesz lehetővé az egész vállalat számára elérhető erőforrások - az úgynevezett "vállalati erőforrások", amelyeket egy rendszergazda kezel -, valamint a helyi erőforrások, amelyeket csak egy adott projektvezető használhat, és az általános erőforrások között az egyéni készségek pontosabb meghatározására .

Az erőforrások tervezésének megkönnyítése érdekében, különösen nagyszámú projekt esetén, a Project 2013 Standard számos automatizációt kínál, amelyek egyszerűsítik a projekttervezést. A program például jelzi, ha egy erőforrás két egyidejű feladathoz van hozzárendelve. A projekten belül végrehajtott módosítások automatikusan kihatnak az összes többi, általuk érintett komponensre.

Idővonalak a Project 2013-ban Standard a nagyobb áttekinthetőség érdekében

Az idővonal nézet segítségével a projektmenedzserek az MS Project 2013 Standard segítségével nyomon követhetik az összetettebb és hosszabb távú folyamatokat. A Gantt oszlopdiagram differenciált pillanatképet nyújt az aktuális állapotról, megmutatva a legfontosabb feladatokat és mérföldköveket; ez a jelentéskészítéshez is használható.

A Gantt-diagramban az egyes feladatútvonalakat az áttekinthetőség érdekében a feladatsávok azonos nevű "Feladatútvonal" menüjével lehet kiemelni. Egy adott feladatra kattintva az adott útvonalak saját színnel jelennek meg, hogy kiemelkedjenek a többi közül.

Professzionális jelentéskészítés az MS Projectben Standard 2013

Mind a folyamatban lévő projekt során, mind annak befejezése után a projektmenedzsment egyik Standard-feladata a tájékoztató jellegű jelentések készítése, hogy dokumentálja az aktuális állapotot, valamint leírja a fontos fázisokat, vagy  , hogy a projekt teljes előrehaladásának bemutatását mintaként használja a jövőbeli hasonló feladatokhoz. Az MS Project Standard 2013-ban dinamikus burndown-jelentéseket is lehet írni, amelyek az alapterv mellett vonalas grafikonon mutatják a tervezett és a befejezett fázisokat és munkákat, így egy pillantással látható, hogy az adott projekt ütemtervét betartják-e.

A Microsoft Project 2013 minden típusú jelentéshez megfelelő jelentéssablonokat, valamint táblázatformátumú sablonokat és eszközöket, nézeteket, rajz- és diagramkészítő eszközöket és még sok mást is tartalmaz, hogy szükség szerint különböző mélységben dokumentálja a legfontosabb alapértékeket, például az időtartamot, a munkát, a költségeket és a dátumokat.

A folyamatban lévő projekthez készített jelentések automatikusan kiigazításra kerülnek, így mindig naprakész információkat tartalmaznak. Ezenkívül a Project 2013 Standardoldalon egy osztott nézet is elérhető, amellyel megfigyelheti vagy ellenőrizheti, hogyan változik a jelentés az adatok valós idejű frissítése során.

A Microsoft Project Standard 2013 rendszerkövetelményei

A Microsoft Project Standard 2013 a következő verziókban tölthető le: 32 bites és 64 bites. A Project 2013 32 bites és 64 bites verzióját egyaránt támogatja a Windows 7, a Windows 8 és a Windows 8.1 operációs rendszerek. A Windows Server 2008 R2 és a Windows Server 2012 szoftverek azonban csak 64 bites verzióban támogatottak

támogatott. A Microsoft Project Standard 2013 azonban nem kompatibilis a Microsoft Office 2016-tal! A következő minimumkövetelmények érvényesek:

 • Operációs rendszerek: Windows 7, Windows 8, Windows 8 - 32 bites vagy 64 bites
 • Kiszolgáló operációs rendszerek: Windows Server 2008 R2 vagy Windows Server 2012 - 64 bites
 • Processzor: x86- vagy x64-bites processzor legalább 1 GHz-es és SSE2 processzorral
 • RAM: legalább 1 GB (32 bites) vagy 2 GB (64 bites)
 • Merevlemez tárhely: legalább 3 GB
 • Megjelenítés: DirectX10-képes grafikus kártya és legalább 1024 x 576 képpont felbontás

A Edition Project 2013 Standard a Wiresoftnál olcsón megvásárolható használt szoftverként

Az MS Project 2013 Standard kiadása a Wiresoft webáruházban egyfelhasználós licencként kapható - használt szoftverként az ára jelentősen alacsonyabb, mint a hasonló új szoftvereké -, bár ez a jelölés nem jelent semmilyen korlátozást a funkcionalitásban, mivel a szoftver nem kopik, ráadásul a Microsoft szoftverek ilyen régebbi verzióit aligha kínálják a rendes kereskedelemben.

Az MS Project 2013 Standard kiadásának ez az egyfelhasználós, úgynevezett használt szoftver formájában lévő licencét úgy hozták létre, hogy egy mennyiségi licencet felbontottak, és egy vállalat vagy szervezet által korábban megvásárolt és esetleg használt program egyedi licencévé alakították át. Ezáltal a mögöttes mennyiségi licenc megosztása nem jár negatív következményekkel, például a használhatóság korlátozásával, és nem jelent jogilag nem engedélyezett eljárást sem; A Wiresoft által használt szoftverként kínált Microsoft Project 2013 és más Microsoft programok licenceit eredetileg vállalatoktól származik, ezért az érvényes ítélkezési gyakorlat is érvényes: Ez egyértelműen tisztázza, hogy a használt szoftverek vásárlása vagy értékesítése jogszerű eljárást jelent, amelyet számos jogerős bírósági határozat is megerősített. Így az Ön, mint vevő esetleges felelősségi kockázata megbízhatóan kizárható, a Wiresoft használt szoftvere a vevő és az eladói lánc teljes dokumentációja miatt auditálható is.

Az MS Project 2013 Standard kínált vásárlási verziója a jóval alacsonyabb eladási ár mellett az időben korlátlan használhatóság előnyét is kínálja, hiszen ezáltal nem kapcsolódik további költségekkel járó előfizetés. Így a Wiresoft-tól való szoftvervásárlás biztonságos üzlet, amely csak előnyöket kínál Önnek! Az MS Project 2013 Standard licenc különösen kedvező előnyös ára mellett Ön a biztonságos azonnali letöltés előnyeit is élvezheti, beleértve az azonnali licencaktiválást a mellékelt érvényes mennyiségi licenckulccsal.

Az MS Project 2013 vagy bármely más Microsoft-szoftver használt szoftverlicencével Ön mint vásárló továbbra is használhatja a régebbi Microsoft programkiadásokat, valamint az egyéni felhasználók számára a szokásos kereskedelemben nem elérhető exkluzív vagy akár újabb alkalmazásokat. A Wiresoft használt szoftverek boltjában az MS Project 2013 Standard, valamint az újabb verziókkal - köztük a Windows operációs rendszerekkel - kompatibilis Microsoft programokon kívül számos más Microsoft programot is kínál erre a célra. Ha bármilyen kérdése van az MS Project 2013 Standard vagy bármely más, a Microsoft által kínált programmal kapcsolatban, egyszerűen vegye igénybe hozzáértő tanácsadásunkat a chatben, e-mailben vagy telefonon.

További linkek "MICROSOFT PROJECT 2013 STANDARD"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT PROJECT 2013 STANDARD"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák