Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PROJECT 2016 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT PROJECT 2016 STANDARD

Azonnal letölthető

 • SW10155
 • Z9V-00350
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
54 440,00 Ft * 60 488,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  Windows (32bit/64bit)
Terminál szerver Kompatibilis


A Project Standard 2016 a Microsoft kipróbált és bevált megoldása a kis- és középvállalkozások projektjeinek tervezéséhez, bevezetéséhez, kezeléséhez és dokumentálásához: Ehhez már a Standard kiadás minden szükséges alapfunkciót kínál. A projektmenedzsment-szoftver használata gyorsan és intuitívan elsajátítható, még az új felhasználók számára is, mivel a Project 2016 asztali kialakítása az Excel Office programra épül. A Microsoft Project Standard 2016 segítségével a projektmenedzserek mindig áttekintést kapnak az összes folyamatban lévő, valamint a jövőbeni projektről: Az integrált eszközök támogatják a biztonságos tervezést, a sikeres megvalósítást, valamint az összes rögzített projekt előrehaladásának részletes dokumentálását. Az erőforrások, határidők és költségvetések bármikor elemezhetők és ellenőrizhetők, idővonal formájában történő megjelenítésük pedig mindig naprakész áttekintést nyújt az előrehaladásról.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT PROJECT 2016 STANDARD"

Project 2016 Standard - a Microsoft projektmenedzsment szoftver egyetlen licencének vásárlási változata

A Project Standard 2016 a Microsoft bevált megoldása a kis- és középvállalkozások projektjeinek tervezéséhez, bevezetéséhez, irányításához és dokumentálásához: Ehhez már a Standard kiadás is kínál minden szükséges alapfunkciót  . A projektmenedzsment szoftver használata gyorsan és intuitívan érthető, még az új felhasználók számára is, mivel a Project 2016 asztali kialakítása az Excel Office-programra épül.

A Microsoft Project Standard 2016 segítségével a projektmenedzserek mindig áttekintést kapnak az összes jelenlegi és jövőbeli projektről: Az integrált eszközök támogatják a biztonságos tervezést, a sikeres végrehajtást, valamint az összes rögzített projekt előrehaladásának részletes dokumentálását. Az erőforrások, határidők és költségvetések bármikor elemezhetők és ellenőrizhetők, és idővonal formájában történő megjelenítésük mindig naprakész áttekintést nyújt az előrehaladásról.

Milyen felhasználók számára készült a Project Standard 2016?

Az MS Project 2016 standard kiadása az olyan projektmenedzserek igényeihez igazodik, akik főként egyedül fejlesztik és irányítják a projekteket, ami különösen a kkv-knál vagy az önálló vállalkozóknál fordul elő. Emiatt nem tartalmazza a Microsoft SharePoint vagy Project Serverrel való szinkronizálást. A Project 2016 Standard integrált funkciói azonban minden szükséges funkciót biztosítanak, beleértve az üzleti intelligencia eszközöket is, amelyekkel a projekttervezés és -irányítás minden tipikus projektmenedzsment feladatát, például a projekt ütemtervek készítését, a költségtervezést, a feladatok ellenőrzését és a jelentéstételt minden fázisban el lehet végezni.

A Microsoft Project 2016 Standard-Edition egyszeri licencét a Wiresoftnál különösen kedvezően, használt szoftverként, vásárlási változat formájában lehet megvásárolni, ami nemcsak a kisebb cégek, hanem az egyéni vállalkozók számára is megkönnyíti a beszerzését. Előnye továbbá, hogy a rendszer Windows 7, amelyhez nem szükséges újabb operációs rendszer megvásárlása. Ennek a szoftvernek, valamint a Microsoft Project más kiadásainak és egyéb alkalmazásoknak az aktuális verzióit azonban a Wiresoft Software Online Shopban használt szoftverként kedvező feltételekkel megtalálhatja. Az alábbi áttekintés a Project 2016 kiadásának legfontosabb jellemzőit mutatja be Standard.

A Project 2016 Standard verzió újdonságai

A Project 2016 Standard Edition az MS Office -hoz hasonló, különösen az Excelre emlékeztető, ismerős asztali nézetet kínál, így a felhasználók gyorsan eligazodnak a menüben. Újonnan integrálásra került a "Mondd meg, mit akarsz csinálni" keresési funkció, amely megkönnyíti egy adott funkció megtalálását. Mindössze annyit kell tennie, hogy beír egy keresőszót vagy kérdést az új beviteli mezőbe, és a Project válaszként létrehoz egy listát a legmegfelelőbb megoldásokról, az eljárás leírásával együtt. Így a program számos összetett funkciója már a kezdetektől fogva kényelmesen kezelhető. Ezek közé tartoznak a Project 2016 új funkciói, valamint a meglévő funkciók továbbfejlesztése, például:

Újdonság a Project 2016-ban Standard: "Mi van, ha" elemzések

A projektmenedzsmentben mindig szükség van megbízható előrejelzésekre vagy kimutatásokra a projekt menetéről. Ehhez a Project 2016 Standard olyan eszközt biztosít, amellyel a felhasználók különböző forgatókönyveket futtathatnak végig, hogy a valószínűsíthető problémákat, például az erőforrás-szűk keresztmetszeteket vagy az ütemezési nehézségeket már korai szakaszban azonosítani tudják, így elegendő mozgástér marad az alternatívák kidolgozására vagy a vonatkozó kockázatok időben történő elhárítására. A "Mi lenne, ha" elemzés különböző "Mi lenne, ha?" forgatókönyveket kínál a gyakori problémákra, és megoldásokat javasol.

Újdonságok a Project 2016-ban Standard: Erőforrás-kezelés és csoporttervező

Az új Erőforrás-befogadási funkció további lehetőségeket biztosít a különböző erőforrások felhasználásának tervezésének összehangolására. Az integrált erőforráskészlet használatával ezek több Project fájlba is integrálhatók. Ez lehetővé teszi a szűk keresztmetszetek időben történő azonosítását és az erőforrás-tervezés megfelelő kiigazítását. Emellett a csapattervező a projekt és a csapattagok közötti kapacitások koordinálására is rendelkezésre áll.

Újdonság a Project 2016-ban Standard: Többféle idővonal

A továbbfejlesztett idővonal funkciók differenciáltabb áttekintést nyújtanak a projektekről: A Project 2016 mostantól lehetővé teszi, hogy több idővonalat hozzon létre erre a célra, amelyek különböznek egymástól, például azáltal, hogy bizonyos szempontokra összpontosítanak. Így a projekt összes fázisáról áttekintést nyújtó idővonal mellett egy másik nézet segítségével egy adott fázis részletesebben is megjeleníthető azon belül; további idővonalak hozzáadásával további témák vagy funkciók adhatók hozzá, így a "Mérföldkövek" nézet is elérhető. A Gantt nézetre kattintva a felhasználók közvetlenül hozzáférhetnek a megfelelő beállításokhoz a szalagban.

A Project 2016 Standard Edition további jellemzői a projektmenedzsment számára

A Project 2016 Standard verziójának általános célja többek között az, hogy az új projektek létrehozása a lehető legegyszerűbb legyen, néhány kattintással: Alapértelmezés szerint egy semleges Gantt-diagram áll rendelkezésre sablonként, a tipikus sávos megjelenítéssel. A projektadatok Excelből, Wordből, Outlookból vagy PowerPointból is importálhatók, és lehetőség van adatok exportálására is a Projectből, például egy PowerPoint prezentáció formájában készült jelentéshez.

A projektek felosztása

Egy projektben a hierarchiák strukturálása vagy megjelenítése érdekében a projekt tovább osztható alprojektekre, mint úgynevezett főprojekt a Project Standard 2016-ban. Ennek során a két projekt űrlap összekapcsolódik egymással, így a főprojekt összes információja megjeleníthető az alprojektben is. Ez azt az előnyt is kínálja, hogy célzottan delegálhatók a feladatok bizonyos szakaszokra, miközben a vezető projektmenedzser továbbra is hozzáférhet és ellenőrizheti az ütemterv minden részét.

Portfóliókezelés és erőforrás-gazdálkodás

Az MS Project 2016 Standard központi eleme a portfóliókezelés a Microsoft Project Client segítségével: ez lehetővé teszi, hogy bármikor ellenőrizni lehessen az összes rögzített projekt aktuális állapotát, és reagálni lehessen az esetleges problémákra - pl. a határidők betartása, szűkös erőforrások, költségvetési célok túllépése stb. tekintetében. Az aspektustól függően itt egyedi kijelzők vagy nézetek is elérhetők.

Ehhez szorosan kapcsolódnak az MS Project 2016-ban integrált eszközök Standard a célzott erőforrás-gazdálkodás integrált eszközei a különböző erőforrástípusok kezelésére. Az MS Project 2016 ezeket a "munka", "anyag" és "költség" területekre különbözteti meg - mindegyiknek megvannak a saját tulajdonságai, például az időbeli rendelkezésre állás, a pénzügyi költséghatárok vagy a munkaerő kihasználtsága, így még pontosabban használhatók. Ezeket az erőforrás-állományban központilag rögzítik az összes projektben, így jobban hozzá lehet rendelni őket az egyes projektekhez és feladatokhoz, és így már a kezdetektől fogva könnyebben elkerülhető a túlterhelés kockázata.

Jelentés az MS Projectben Standard 2016

A projektmenedzsment egyik fontos feladata az értelmes jelentések készítése, hogy dokumentálni lehessen a projektek sikerét, de a projektek előrehaladását is, és szükség esetén a jövőbeli feladatok alapjául szolgáljanak. A Microsoft Project 2016 különböző táblázatokat, nézeteket és jelentéssablonokat kínál erre a célra, például ahhoz, hogy a korábbi tipikus alapterv értékeket - időtartam, munka, költségek kezdő és befejező dátumai stb. tekintetében - össze lehessen hasonlítani az aktuális tervértékekkel, így az eltérések azonnal azonosíthatók.

Hasonlóképpen, grafikus jelentések is készíthetők különböző szempontok szerint; ezek lehetőséget nyújtanak a projektadatok exportálására és mentésére, például Excel vagy MS Visio - pivot diagramként is - a további feldolgozáshoz.

A dinamikus jelentések viszont azt az előnyt kínálják, hogy közvetlenül alkalmazkodnak a tervezésben bekövetkező változásokhoz. A Office alkalmazásokban, például a PowerPoint, a Word vagy az Outlook alkalmazásban is használhatók.

A Burndown-jelentések fontos részét képezik az agilis projektmenedzsmentnek, és a Project 2016-ban is rendelkezésre állnak, hogy összehasonlítást nyújtsanak a tervezett, a fennmaradó és a befejezett munkák között egy projekten belül.

A Microsoft Project 2016 hardverkövetelményei Standard

A Microsoft Project 2016 Standard 32 bites és 64 bites változatban is elérhető - ennek megfelelően eltérő memóriakövetelményeket kell alkalmazni. A Microsoft Project Serverrel együtt használva további operációs rendszerkövetelmények is érvényesek. A Project 2016 támogatja a többérintéses kijelzőket a Windows 8-tól, és mobil használatra is alkalmas iOS vagy Android végberendezésen.

 • Támogatott operációs rendszerek: Windows 7 vagy magasabb verziószámú
 • Támogatott szerver operációs rendszerek: Windows 10 Server, Windows Server 2012 R2,
 • Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012
 • Processzor: x86, legalább 1 GHz; x64, legalább 2 GHz, SSE2
 • Memória: 1,0 GB RAM (32 bites) vagy 2,0 GB RAM (64 bites)
 • Merevlemez tárhely: 3.0 GB
 • Felbontás: 1,024 x 768 képpont
 • Grafikus kártya: DirectX 10

Vásároljon MS Project 2016 Standard használt szoftvereket a Wiresoftnál alacsony áron

Az MS Project 2016 Standard Edition A Wiresoft webáruházban használt szoftverként kínálják az egyfelhasználós licencet - az újnál lényegesen olcsóbb áron - anélkül, hogy az átnevezés a funkciók körének korlátozását jelentené, mivel a szoftver nem tartozik az elhasználódás hatálya alá.

Az MS Project 2016 egyfelhasználós licencének a Standard kiadásban használt szoftverként való megjelölése úgy történik, hogy a program egy vállalatnál korábban használt mennyiségi licencét felbontják, és azt egyetlen licencre alakítják át.A mögöttes mennyiségi licenc felbontása szintén nem befolyásolja negatívan a korlátozásokat, vagy jogilag jogosulatlan ügyletet jelent, mivel a Wiresoft által itt kínált Microsoft Project 2016 Standard licenc, valamint a Microsoft használt szoftverek összes többi licencéhez hasonlóan az EU-ban található vállalatoktól származik, így az EU-ban alkalmazandó esetjog alkalmazandó, amely egyértelműen kimondja, hogy az ilyen használt szoftverek kereskedelme jogszerű ügyletnek minősül. Ezt különböző bírósági ítéletek is egyértelműen megerősítették, így az Ön mint vevő számára a felelősségi kockázatokat megbízhatóan kizárják, miközben a Wiresoft használt szoftverei a vevő vagy az eladó teljes dokumentációja miatt auditbiztosak is. A jelentősen csökkentett ár mellett a vásárlási verzió további előnye, hogy korlátlanul használható, mivel nem merülnek fel további előfizetési költségek.

Mindezen okok miatt a Wiresoft szoftverek vásárlása mindig biztonságos üzlet ügyfeleink számára, és csak előnyöket kínál! Az MS Project 2016 Standard licenc megvásárlásakor nemcsak az előnyös árból, hanem az azonnali letöltés által nyújtott biztonságból is profitálhat, beleértve az érvényes mennyiségi licenckulcsot az azonnali licencaktiváláshoz.

A használt szoftverlicencek, például az MS Project 2016 vagy más szoftverek megvásárlása ezért lehetőséget kínál arra, hogy exkluzív és a szokásos kereskedelemben nem elérhető, újabb és régebbi Microsoft programkiadásokat is használhasson. Így a Wiresoft használt szoftverek boltjában más Microsoft alkalmazásokat is talál, amelyek kompatibilisek az MS Project 2016 Standard programmal, mint például a Windows 10 és a Windows Server 2016. Ha bármilyen kérdése van az MS Project 2016 Standard vagy bármely más kínált Microsoft programmal kapcsolatban, csak használja hozzáértő tanácsadásunkat a chaten, e-mailben vagy telefonon.

További linkek "MICROSOFT PROJECT 2016 STANDARD"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT PROJECT 2016 STANDARD"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák