Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 11 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT WINDOWS 11 PROFESSIONAL

Azonnal letölthető

 • SW10450
 • FQC-10534
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
22 030,00 Ft * 24 477,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  64 bites


Az új Windows 11 Pro operációs rendszerrel az operációs rendszerrel szemben különösen magas követelményeket támasztó felhasználók a funkciók és lehetőségek sokaságát kapják, nagyobb teljesítménnyel kombinálva, hogy a vállalatok üzleti életében minden feladatot hatékonyan elvégezhessenek. A Windows 11 Pro modernizált, még inkább felhasználóbarát felületen mutatkozik be, amely még intuitívabbá és ezáltal hatékonyabbá is teszi a számítógépen való munkát, többek között az új, vonzó "Float Design" és a "Dark Mode" opcióval.

Ha további kérdései vannak a termékkel kapcsolatban, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

 

Termékinformáció "MICROSOFT WINDOWS 11 PROFESSIONAL"

Windows 11 Pro - a Microsoft új operációs rendszere professzionális felhasználók számára

Az új Windows 11 Pro az operációs rendszerrel szemben különösen magas követelményeket támasztó felhasználók számára funkciók és lehetőségek sokaságát kínálja, nagyobb teljesítménnyel kombinálva, hogy a vállalatok üzleti életében minden feladatot hatékonyan elvégezhessenek. A Windows 11 Pro modernizált, még inkább felhasználóbarát felületen mutatkozik be, amely még intuitívabbá és ezáltal hatékonyabbá is teszi a számítógépen való munkát, többek között az új, vonzó "Float Design" és a "Dark Mode" opcióval.

A Windows 11 Pro a használhatóság terén is számos javítást és egyszerűsítést kínál, például a központi vezérléssel ellátott, átdolgozott Start menü, a csapatok integrálása a feladatsorba, a továbbfejlesztett keresési funkció, valamint az érintéssel, digitális tollal és hangfelismeréssel történő optimalizált működés. Emellett a Windows 11 Pro-val visszatérnek a widgetek, és különösen a játékrajongók számíthatnak egy grafikailag még lenyűgözőbb játékélményre.

A Wiresoftnál már használt szoftverként is kedvező áron találja meg az új Windows 11 Pro-t - plusz teljesítmény és számos olyan üzleti funkcióval, amely biztosan kielégíti a professzionális felhasználók igényeit. A Windows 11 Pro új jellemzőiről és funkcióiról többet megtudhat az alábbi áttekintésből - valamint közvetlenül a Wiresoft munkatársától egy élő csevegés során.

A Windows 11 Pro többet kínál

Az új Windows 11 Pro számos további funkciót és eszközt kínál ebben a kiadásban, amelyek különösen fontosak a sok alkalmazottal rendelkező vállalatok számára a menedzsment szempontjából: Ezek közé tartoznak a kiterjesztett biztonsági funkciók - mind a végberendezések, mind az adatok tekintetében. Itt a Windows 11 Pro támogatja az olyan fontos eszközkezelési funkciókat, mint a csoportos házirendek, valamint a Windows Update for Business, amellyel pontosan szabályozható a frissítések telepítése, hogy elkerülhetők legyenek az egyes végeszközökön jelentkező esetleges hardverproblémák.

Átfogóbb biztonsági funkciók a Windows 11 Pro segítségével

A biztonságot illetően például a következő funkciók kifejezetten a Windows Pro-ban érhetőek el:

 • A Hyper-V vizualizációs technológia lehetővé teszi más operációs rendszerek virtuális számítógépként történő futtatását. A fő előnyök közé tartozik a szerverkapacitás alacsonyabb kihasználtsága, a kevesebb energiaforrás felhasználása és a nagyobb biztonság, mivel a virtuális szolgáltatások egymástól elkülönítve kerülnek végrehajtásra. Emellett az alkalmazások könnyebben futtathatók, különösen a régebbi hardvereken.
 • A BitLocker titkosítási technológiával a merevlemezek biztonságosan titkosíthatók. Ez a funkció különösen fontos az olyan mobil eszközök, mint a táblagépek és laptopok használata esetén, mivel ezeket könnyebben ellophatják vagy elveszíthetik. Az érzékeny vagy személyes adatokkal való visszaélés megakadályozása érdekében ezek a BitLocker segítségével biztonságosan titkosíthatók. Az USB-pendrive-ok és külső merevlemezek is titkosíthatók a "BitLocker To Go" segítségével.
 • A Windows 11 virtualizált változata a "Windows Sandbox" segítségével indítható el idegen programok és alkalmazások tesztelésére. Minden egyes tesztelt alkalmazás külön-külön fut a gazdaszámítógépen. Nincs szükség VHD (virtuális merevlemez) letöltésére sem.
 • A "Windows Defender Application Guard" (WDAG) segítségével a böngésző egyfajta homokozóban is használható. A WDAG elsősorban olyan támadások megelőzésére szolgál, amelyek akadályozzák a munkavállalók termelékenységét szörfözés közben. A nem megbízható webhelyek elszigetelődnek, és például a Word, PowerPoint és Excel fájlok is megakadályozzák, hogy hozzáférjenek a vállalat megbízható erőforrásaihoz.

Adminisztrációs funkciók a Windows 11 Pro rendszerrel

Különösen a sok alkalmazottat foglalkoztató vállalatoknál az egyes felhasználók és a csoportok kezelése nagyobb kihívások elé állítja az adminisztrátorokat. A Windows Pro rendszerben például a következő funkciók állnak rendelkezésükre:

 • A csoportházirendek lehetővé teszik a számítógépek, felhasználói fiókok és csoportok meghatározását és kezelését, például az adatokhoz és eszközökhöz, például nyomtatókhoz való hozzáférési jogokat, a frissítések telepítését - beleértve a megfelelőségi határidőket is -, valamint a tárolás optimalizálását (Storage Sense).
 • Itt különösen a Kiosk üzemmód teszi lehetővé az egyes végberendezések konfigurálását, amelynek során minden alkalmazott saját azonosítóval rendelkező Kiosk felhasználói fiókot kap.
 • A Remote Desktop alkalmazás a felhasználók számára a PC, táblagép vagy okostelefon távoli hozzáférési funkcióját kínálja, amellyel távoli helyről csatlakozhatnak saját számítógépükhöz, és használhatják azt.
 • A Microsoft Business Store különösen a vállalatok felhasználóinak biztosít központi helyet, ahol megtalálhatják azokat az alkalmazásokat, amelyeket például bizonyos csoportok számára elérhetővé tesznek, majd központilag bevezetnek.

Mi más újdonság van még a Windows 11 Pro-ban?

A Windows 11 - nem csak a Pro Editionben - számos új funkciót és funkciót tartalmaz, amelyek új felhasználói élményt is nyújtanak. A legfontosabb újítások közé tartozik például a megjelenés:

 • Új megjelenés a "lebegő dizájnnal": a Windows 11 felületét nemcsak a lekerekített sarkok, hanem az átlátszó ablakok és különösen a lebegő elemek is jellemzik, ami háromdimenziós megjelenést kölcsönöz az asztalnak, az új, összehajtogatott szövetre emlékeztető háttérkép kapcsán is. A Windows 11 számos új rendszerikont is kap.
 • A Windows 11 itt egy új rendszerikon betűtípust is bevezet: a Segoe Fluent Icons-t. A betűjelek ábrázolása a Segoe Fluent segítségével három alapelvet követ: A glifák csak a tartalom közléséhez szükséges (minimális) részleteket tartalmazzák. Egyszerű, geometrikus formákon alapulnak (Basic) és modern, könnyen érthető stílust használnak (Evolved).
 • A kontextusmenü is áttekinthetőbbé vált: Ezt egyrészt az új "Sun Valley" dizájn biztosítja, amely lekerekített sarkaival vonzza a tekintetet, és különösen az, hogy a ritkábban használt funkciók eltűntek a menüből, így a fontosabb funkciók könnyebben elérhetők.

A munkaasztalt is újratervezték, és az előző verzióhoz képest új, felhasználóbarátabb kialakítással rendelkezik az intuitív munkavégzéshez:

 • A Windows 11 új Start menüje már nem tartalmaz élő csempéket, hanem az okostelefonok megjelenésén alapul, ami tovább támogatja az egységes felhasználói felületet minden eszköztípuson, a zökkenőmentes felhasználói élmény érdekében.
 • Az új ikonokat tartalmazó tálca a képernyő alján középre kerül, de ezek a korábbiakhoz hasonlóan balra igazítva is csoportosíthatók.
 • A koncentráltabb munkavégzéshez a Sötét mód is rendelkezésre áll.
 • Az információs központ mostantól elválasztja az értesítési központot a gyorsbeállításoktól, és a dátumra kattintva megjeleníti a naptárat.
 • Visszatértek a widgetek, többek között a "Hírek és érdekes témák" hírsávval, más szolgáltatóktól származó továbbiak utólag is felszerelhetők.
 • Szintén a Windows 11 tálcájába integrálták a Skype-ot felváltó Teams kommunikációs platformot, amellyel a felhasználók egy kattintással cseveghetnek vagy videokonferenciákon vehetnek részt  .
 • Új funkciókat és nagyobb áttekinthetőséget kínál az érintőképernyős készülékekhez készült új táblagép üzemmód is, amely több érintési gesztust és továbbfejlesztett képernyőbillentyűzetet tartalmaz.
 • Az Android-alkalmazások a Windows 11 operációs rendszerrel is használhatók, és az okostelefon is összekapcsolható velük
 • Végül a Windows 11 Pro-ban egy új képernyőfotók készítésére szolgáló snippelő eszköz is a felhasználók rendelkezésére áll, valamint egy új, további funkciókkal ellátott számológép, az új Microsoft böngésző, az Edge új dizájnja, energiatakarékos üzemmód és opcionálisan a Microsoft eszközgyűjteménye, a PowerToys is.

A Windows 11 Pro hardverkövetelményei

Ahhoz, hogy a Windows 11 Pro korlátozások nélkül fusson egy helyi számítógépen vagy laptopon, a hardvernek meg kell felelnie bizonyos követelményeknek. Ezenkívül a Windows 11 Pro Editionben 128 GB helyett akár 2 TB RAM is telepíthető, és legfeljebb 2 teljes processzor vagy 128 CPU-mag támogatott. További részletekért forduljon a Wiresoft képviselőjéhez. A következő minimumkövetelmények érvényesek:

 • Processzor: Kétmagos CPU (1 GHz) 64 bites támogatással
 • Memória: 4 GB RAM
 • Merevlemez tárhely: 64 GB
 • Rendszer: 2.3.1-es vagy magasabb UEFI-verzió, a biztonságos indításhoz engedélyezett Secure Boot funkcióval
 • Firmware: Megbízható platformmodul (TPM) 2.0 verziója
 • Grafikus kártya: DirectX 12 WDDM 2.0 illesztőprogrammal
 • Kijelző: Nagy felbontású (720p), 9 hüvelyknél nagyobb, 8 bit színcsatornánként

Vásárolja meg a Windows 11 Pro-t ma alacsony áron használt szoftverként a Wiresoft Online Shopban

Az új Windows 11 Pro operációs rendszer mostantól használt szoftverként is elérhető a Wiresoft Software Shopban - ez azt jelenti, hogy a hasonló új szoftverekhez képest jelentősen alacsonyabb áron juthat hozzá. Ha használt szoftvert vásárol a Wiresoftnál, a következő előnyökből is profitálhat:

 • A Microsoft Windows 11 Pro megvásárlásával a Wiresoft ügyfelei egy eredeti operációs rendszer licencet kapnak, amelyet korábban egy vállalat vásárolt és adott el a Wiresoftnak.
 • A használt Microsoft Windows 11 Pro szoftverek viszonteladásának jogalapja az alkalmazandó jog, amely lehetővé teszi az eladást, valamint a vásárlást és a használatot.
 • Ez a Windows 11 Pro licenc ezért "használtként" van megjelölve, amikor továbbértékesítik, bár ez nem jelenti azt, hogy a funkcionalitását korlátoznák, vagy hogy azt már ténylegesen használták volna.
 • Ha az előző vásárló már telepítette vagy aktiválta a Windows 11 Pro szoftvert, akkor azt a Wiresoftnak történő eladás előtt újra törölték, így az újra 100%-ban újból használható.
További linkek "MICROSOFT WINDOWS 11 PROFESSIONAL"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT WINDOWS 11 PROFESSIONAL"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

MICROSOFT EXCEL 2021 MICROSOFT EXCEL 2021
30 647,00 Ft *
Kategóriák