Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2021

Azonnal letölthető

  • SW10588
  • DG7GMGF0D19L
  • Állandóan érvényes
  • Minden nyelv
  • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
87 480,00 Ft * 97 199,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  32bit/64bit


A Windows 10 Enterprise LTSC 2021 letöltésekor a telepítéshez szükséges összes fájl letöltődik a merevlemezre. Ezzel egyidejűleg rendszerünk küld egy e-mailt a Windows 10 Enterprise LTSC 2021 termékkulcsával. A telepítés befejezése után írja be a megadott mezőkbe. Az operációs rendszer ezután aktiválódik és teljes mértékben használhatóvá válik.

Ha további kérdései vannak a termékkel kapcsolatban, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

 

Termékinformáció "MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2021"

Windows 10 Enterprise LTSC 2021 - fontos frissítés a Windows 10 operációs rendszerhez

A Windows 10 Enterprise LTSC 2021 letöltésekor a telepítéshez szükséges összes fájl letöltődik a merevlemezre. Ezzel egyidejűleg rendszerünk küld egy e-mailt a Windows 10 Enterprise LTSC 2021 termékkulcsával. A telepítés befejezése után adja meg a megadott mezőket. Az operációs rendszer ezután aktiválódik és teljes mértékben használható.

A Windows 10 Enterprise LTSC 2021 a Windows 10 for Business legújabb verziója

A Windows 10 Enterprise LTSC 2021 ugyanazokat a funkciókat kínálja, mint a Windows 10 21H2. A Windows 10 Enterprise LTSC 2021 új funkciókkal és fejlesztésekkel bővíti a Windows 10 Enterprise LTSC 2019-et.

A Microsoft megkezdte a Windows 10 Enterprise Edition LTSC 2021 kiadását. Ez a verzió a nemrég megjelent novemberi frissítésre épül. A vállalati partnerek mostantól hosszú távú támogatásban részesülhetnek.

A Windows 10 Enterprise LTSC 2021 új funkciókat és biztonsági frissítéseket tartalmaz.

A Windows 10 Enterprise LTSC 2021 számos interaktív jelentési funkciót tartalmaz a biztonsági fenyegetések elemzésére. Minden vállalat egyénileg határozhatja meg, hogy mikor és hogyan értesül a fenyegetésekről. Ezek integrált biztonsági intézkedések az Azure, az Office, a Microsoft Cloud és más alkalmazásokhoz kapcsolódóan. A Microsoft Security Score egyértelműen a vírusirtó szoftverek, az operációs rendszer frissítései, a tűzfalak és más biztonsági szempontok adatait foglalja össze. Az operációs rendszer lehetővé teszi a vállalat rendszergazdái számára, hogy bizonyos URL-címeket és IP-címeket közzétegyenek vagy letiltsanak. A Windows 10 Enterprise LTSC 2021 megvásárlása emellett jobb védelmet jelent vállalkozása számára a zsarolóprogramok ellen, és hozzáférést biztosít a Windows Defender ATP legújabb generációjához. A jelszó nélküli bejelentkezés is támogatott: Az alkalmazottak fejlett többfaktoros hitelesítést használhatnak Windows 10-es eszközeiken.

A Windows 10 Enterprise LTSC 2021 egy biztonságos operációs rendszer, amely megfelel a nagyvállalatok igényes követelményeinek. Ez egy multifunkciós szoftvercsomag több eszközhöz, amely hatékony funkciókat kínál. A kifinomult biztonsági intézkedések a felhőalapú intelligencia segítségével proaktívan is megvédhetik a vállalkozásokat. A Windows 10 Pro-tól eltérően az Enterprise kiadás tartalmazza a Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP) átfogó biztonsági eszközt. Az operációs rendszer támogatja a vállalat informatikai személyzetét az olyan funkciók biztosításában, mint például az asztali analitika. Az olyan fontos alkalmazások, mint a Microsoft Edge, a Cortana, a Microsoft Whiteboard vagy a OneNote for Windows 10 azonnal használhatóak. A Windows 10 Enterprise LTSC 2021 megvásárlása megkönnyíti a vállalat informatikai részlegének a felhőalapú kezelésre való áttérést is. Egyes munkafolyamatok már áthelyezhetők az Intune-ra, míg más munkafolyamatok esetében a Configuration Manager továbbra is fut. A Microsoft Store for Business-hoz való hozzáféréssel bármely vállalat könnyen megtalálhatja a megfelelő kiegészítő alkalmazást.

További linkek "MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2021"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSC 2021"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

VMWARE vSAN 8 ENTERPRISE VMWARE vSAN 8 ENTERPRISE
2 151 597,00 Ft *
Kategóriák