Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 

Fizetési lehetőségek

Számlás vásárlás (csak vállalati ügyfelek számára)

Ön e-mailben kap tőlünk egy számlát, és a számla összegét kényelmesen, banki átutalással fizeti ki. Számlával történő fizetés esetén az Ön hitelképességére vonatkozó információkat egy szolgáltatótól szerezzük be, hogy felmérjük a hitelkockázatot. Más fizetési mód választásával elkerülheti a hitelképességének értékelését. Ha az Ön hitelképességének értékelése elegendő számunkra, akkor az árut azonnal kiszállítjuk. A számlát a számla kézhezvételét követően kényelmesen kiegyenlíti a 14 napos fizetési határidővel. A számlával történő fizetés lehetőségét a megrendelés beérkezését követő 24 órán belül visszaigazoljuk vagy elutasítjuk.

Fizetés hitelkártyával vagy Maestroval (Paypal Plus / Unzer segítségével)

A hitelkártyával vagy Maestro kártyával történő fizetéseket fizetési partnerünk, az Unzer vagy a PAYPAL dolgozza fel a jelenlegi biztonsági előírásoknak megfelelően. Ha hitelkártyával fizet, a számláját akkor terheljük meg, amikor a megrendelését elküldjük.

Fizetés Sofortüberweisung

Egyszerűen és biztonságosan online banki ügyintézésen keresztül. Az átutalás közvetlenül és a TÜV által tanúsított biztonsági előírásoknak megfelelően online fizetési partnerünkön, a Sofort AG-n keresztül történik.

Fizetés PAYPAL

Egyszerű és közvetlen minden olyan ügyfél számára, aki PAYPAL-fiókkal rendelkezik.

Előre fizetés (előleg)

Kérjük, hogy a számla összegét (banki átutalással vagy befizetési bizonylattal) utalja át bankszámlánkra, a rendelési szám feltüntetésével. Banki adatainkat vagy a számlán, vagy a megrendelés visszaigazolásában találja meg. Az átutalás beérkezése után e-mailben kap egy visszaigazolást a befizetés beérkezéséről a könyvelési osztályunktól. Ezt követően a terméket az alábbi szállítási adatoknak megfelelően szállítjuk. A fizetési határidő az előre fizetés esetén 14 nap.

Szállítás

A cikkek feladása postai úton vagy postai úton (DHL csomag) történik, ha fizikai terméket rendelnek. Az e-mailben történő szállítás ingyenes.

Szállítási mód a különböző fizetési módokhoz:

Paypal: A 17 óra előtt beérkező megrendeléseket még aznap kiszállítjuk.

Hitelkártya: A 17:00 óra előtt beérkezett megrendeléseket még aznap elküldjük.

Sofortüberweisung: A 17 óráig beérkező rendeléseket még aznap kiszállítjuk.

Vásárlás számlára: A 17 óráig beérkező megrendeléseket még aznap kiszállítjuk.

Előre fizetés: A megrendelés a fizetés beérkezése után kerül kiszállításra.

A szállítási költség Németországon belül 4,99 euró a DHL-en keresztül. Az EU-n belül szállított termékek esetében a szállítási költség 9,99 euró. A kiszállítás a DHL segítségével történik.

Megrendelés és szállítás csak Németországban, Ausztriában, Belgiumban, Dániában, Finnországban, Franciaországban, Görögországban, Nagy-Britanniában, Írországban, Olaszországban, Liechtensteinben, Luxemburgban, Hollandiában, Norvégiában, Lengyelországban, Portugáliában, Svédországban, Svájcban, Szlovákiában, Szlovéniában, Spanyolországban, Csehországban és Magyarországon lehetséges.

Szállítási idő (fizikai szállítás):
Németországon belül: 1-2 munkanap
Európán belül: 4-6 munkanap

Késedelmes szállítás esetén 24 órán belül azonnali visszajelzést kap e-mailben. Ha egy termék már nem kapható, akkor egyenértékű alternatívát kínálunk Önnek, vagy visszatérítjük a pénzét.

Szállítási időszakok

A szállítási határidő a
-előleggel történő fizetéssel kezdődik a fizetési megbízás bankjának megadása utáni napon
-számlán történő vásárlással a szerződéskötést követő napon
- Paypal fizetéssel azonnal
- Sofortüberweisung fizetéssel azonnal
- hitelkártyával azonnal

A szállítási határidő a szállítási állapottól függően a következő napon ér véget. Ha az időszak utolsó napja szombatra, vasárnapra vagy a teljesítés helyén elismert általános munkaszüneti napra esik, a következő munkanap lép az ilyen nap helyébe.

Késedelmes szállítás esetén azonnal értesítjük Önt. Ebben az esetben kap tőlünk egy e-mailt, vagy ha telefonszámot adott meg, akkor üzenetet az aktuális szállítási státuszról és az új szállítási dátumról.

Biztonság az SSL Secure révén

Az Ön megrendeléseit és a kapcsolódó személyes adatokat, például nevét, címét vagy hitelkártyaadatait modern biztonsági rendszerek védik. Ezen adatok továbbítása titkosított és kívülállók számára olvashatatlan a VeriSign Secure Socket Layer (SSL) segítségével, amely egy olyan biztonsági szabvány, amelyet minden elterjedt internetböngésző támogat. A biztonsági státuszt a cím első részében lévő "s" végződésről lehet felismerni ("https://" helyett "http://" ).

Kategóriák