Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 ENTERPRISE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 ENTERPRISE
Maximális fejlesztői termelékenység a Visual Studio 2022 Enterprise segítségével - vásárlási verzióban A Visual Studio a Microsoft bevált integrált fejlesztőkörnyezete a komplex vállalati alkalmazások tervezéséhez és telepítéséhez számos...
856 006,00 Ft *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL
Visual Studio 2022 Professional - a sokoldalú fejlesztői szoftver vásárlási verziója A Microsoft Visual Studio 2022 Professional a jól bevált IDE (integrált fejlesztőkörnyezet) legújabb verziója, amelyet igényes programozók, valamint kis...
142 600,00 Ft *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 PROFESSIONAL
Visual Studio 2019 Professional - a sokoldalú fejlesztői szoftver vásárlási verziója A Microsoft Visual Studio 2019 Professional a jól bevált IDE (integrált fejlesztőkörnyezet) legújabb verziója, amelyet igényes programozók és kis vagy...
61 700,00 Ft *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE
Maximálja a fejlesztők termelékenységét a megvásárolható Visual Studio 2019 Enterprise programmal A Visual Studio a Microsoft bevált integrált fejlesztőkörnyezete a komplex vállalati alkalmazások tervezéséhez és telepítéséhez számos...
689 703,00 Ft *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE
Visual Studio 2017 Enterprise - az igényes fejlesztők számára készült kiadás, mint vásárlási verzió A Visual Studio 2017 vállalati kiadásával a felhasználók hatékony funkciók széles skálájához férhetnek hozzá, hogy a legnépszerűbb...
563 946,00 Ft *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL
Visual Studio Professional 2017 - minden a fedélzeten a professzionális programkészítéshez, a vásárlási verzióban A Visual Studio 2017 Professional Editionben a felhasználóknak minden a rendelkezésükre áll az alkalmazások és programok...
46 662,00 Ft *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2015 ENTERPRISE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2015 ENTERPRISE
Microsoft Visual Studio Enterprise 2015 (integrált fejlesztőkörnyezet különböző magas szintű nyelvekkel) Visual Studio Enterprise 2015 - a zökkenőmentes működésért A fejlesztőkörnyezettel nemcsak programokat és alkalmazásokat hozhat...
51 847,00 Ft *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2015 PROFESSIONAL MICROSOFT VISUAL STUDIO 2015 PROFESSIONAL
Microsoft Visual Studio Professional 2015 Microsoft Visual Studio Professional 2015 (integrált fejlesztőkörnyezet különböző magas szintű nyelvekkel) Visual Studio Professional 2015 - a zökkenőmentes működéshez A fejlesztőkörnyezetben nem...
37 068,00 Ft *

Microsoft Visual Studio for Windows - A Windows-alkalmazások fejlesztési platformja

A Microsoft Visual Studio for Windows egy hatékony integrált fejlesztőkörnyezet (IDE), amelyet kifejezetten Windows-alkalmazások készítésére terveztek. Ebben a cikkben megtudhatja, hogy a Microsoft Visual Studio for Windows miért nélkülözhetetlen eszköz azon fejlesztők számára, akik kiváló minőségű Windows-szoftvereket szeretnének létrehozni.

A Microsoft Visual Studio for Windows alapvető jellemzői

  1. Windows-alkalmazások fejlesztése: A Visual Studio for Windows átfogó eszközkészletet és sablonokat biztosít a Windows-alkalmazások fejlesztéséhez, legyen szó Universal Windows Platform (UWP), WPF vagy WinForms alkalmazásokról.
  2. XAML Designer: Az integrált XAML Designer segítségével a Windows-alkalmazások felhasználói felületei könnyen tervezhetők, drag-and-drop funkciókkal és élő előnézetben.
  3. Hibakeresés és diagnosztika: A Visual Studio hatékony hibakeresési és diagnosztikai eszközöket biztosít a Windows-alkalmazások hibáinak gyors azonosításához és javításához.
  4. Azure-integráció: A fejlesztők zökkenőmentesen hozzáférhetnek az Azure-szolgáltatásokhoz, hogy felhőalapú funkciókat integrálhassanak Windows-alkalmazásaikba.

A Microsoft Visual Studio for Windows előnyei

  • Optimális Windows-integráció: A Visual Studio mély integrációt kínál a Windows operációs rendszerekkel és szolgáltatásokkal a Windows platformra történő fejlesztés optimalizálása érdekében.
  • Átfogó támogatás a Windows verziókhoz: A Visual Studio lehetővé teszi olyan alkalmazások fejlesztését, amelyek a Windows különböző verzióin, például a Windows 10, a Windows 11 és a Windows Server rendszeren is futtathatók.
  • Kiemelkedő teljesítmény: A Visual Studio for Windows úgy lett kialakítva, hogy gyors és hatékony fejlesztőkörnyezetet biztosítson a Windows-alkalmazások számára.

A legújabb frissítések és funkciók

A Microsoft Visual Studio for Windows folyamatosan frissül, hogy tükrözze a Windows ökoszisztéma legújabb fejlesztéseit. A legújabb frissítések közé tartoznak:

  • .NET 6 támogatás: A Visual Studio támogatja a .NET 6, a .NET keretrendszer legújabb verzióját, hogy megkönnyítse a modern Windows-alkalmazások fejlesztését.
  • Integrált Azure DevOps: A fejlesztők zökkenőmentesen integrálhatják az Azure DevOps-ot a Visual Studio-val a teljes fejlesztési életciklus kezelésére.
  • Továbbfejlesztett fejlesztési és hibakeresési eszközök: A legújabb frissítések továbbfejlesztett eszközöket biztosítanak a fejlesztés és a hibakeresés felgyorsításához.

A Visual Studio 2022 for Windows megvásárlása a Wiresoftnál

A Microsoft Visual Studio for Windows ideális eszköz azon fejlesztők számára, akik kiváló minőségű Windows-alkalmazásokat szeretnének létrehozni. Szerezze be még ma a Microsoft Visual Studio for Windows-t, és gyorsítsa fel Windows-szoftverprojektjeinek fejlesztését.

Kategóriák